zamek 06.06.02, 13:40 wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=865999&dzial=0115 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Brawo gliniarze! Tak trzymać! 06.06.02, 14:16 Czy w tym kraju nic nie może być zrobione od samego początku do końca tak jak nalezy? Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Brawo gliniarze! Tak trzymać! 06.06.02, 14:19 Hubar, Yaa Cię proszę, bardzo proszę nie pisz o "tym kraju" ! "Ten kraj" ma nazwę !!! I to nie brzydką - Polska !!! A co do policji to cóż, dlaczego mnie to nie dziwi... Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Brawo gliniarze! Tak trzymać! 06.06.02, 14:32 Hmmmmm ya Cię bardzo proszę Yaa nie mów/pisz mi takich rzeczy. Ja doskonale wiem jak się moje państwo nazywa! A strasznie mnie boli jak jest mi to wypominane że eksponuje swoją Polskość! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Brawo gliniarze! Tak trzymać! 06.06.02, 16:17 Nazywaj to jak chcesz, może być nawet eksponowanie polskości czy jakkolwiek inaczej. Ale proszę, nie pisz "ten kraj" bo to zwyczajnie fatalnie wygląda (i brzmi). Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek zam takie pieniądze -to jest typowe- IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 18:28 tylko idiota nadstawiałby głowę- Bumbum Odpowiedz Link Zgłoś