Dodaj do ulubionych

Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje)

11.07.05, 17:33
Rozumiem, ze nie wszyscy wyjezdzaja w tym roku na wakacje wiec chociaz moze macie jakies wspomnienia, a moze podzielicie sie zdjeciami z nad morza? Nie musza to byc zdjecia na ktorych jestescie wy jesli chcecie pozostac anonimowi ale moze zrobiliscie jakies ciekawe fotki nad morzem, w gorch, nad jeziorem, w ogrodzie, na dzialce, na balkonie, w domu gdziekolwiek w okresie wakacji:) Niestety pozostaje nam zamieszczanie tylko linkow do fotek ale napewno dacie rade:) Sama z mojej strony zaczelabym na dobry opczatek ale niestety moje zbiory przepadly:(
Obserwuj wątek
    • sieradzak Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 11.07.05, 18:28
      To tera ja się nie bawię ;-)
      Skaner, cyfra i do odtwarzenia się zabieraj ;-)
    • sieradzak Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 11.07.05, 18:39
      No to masz wakacyjny temacik ;-)
      Nict tylko pisać i wspominać ;-)
    • szaramysza9 Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 11.07.05, 21:41
      A ja dzis sfotografowałam na działce wielką żabę;)))
      • ebusia_fam_fatal zaba 11.07.05, 21:47
        poka poka :)
        • szaramysza9 Re: zaba 11.07.05, 21:50
          Jutro postaram się wrzucić Ci na maila;)
    • disperse Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 11.07.05, 21:49
      Po co ci zdjecia z wakacji...

.. podobno w clipartach w wordzie masz tego pelno :/
      • ebusia_fam_fatal Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 11.07.05, 21:50
        hehe ale Twoje cliparty moga byc inne niz jej :P:P:P
      • paenka Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 11.07.05, 22:19
        Disperse:
        Ogarnij sie człowieku i skończ te pyskówkę bo nudny się robisz.

Sieradzak:
        ja nie mam skanera:( ale jesli ty masz i udostepnisz toz checia tylko nei wiem jak to bedzie z przechowywaniem ich bo w sumie tez nie ma gdzie:(
        • sieradzak Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 11.07.05, 22:21
          Skaner aktualnie wymieniam, to znaczy ten co jest to już ledwie zipie, a za
          nowym się rozglądam, jak kupię se nowego to dam Ci znać ;-)

O jakie miejsce na przechowywanie Ci chodzi ? Jaki Dysk twardy, płytki CD lub
          coś podobnego - chyba wystarczą ?
          • paenka Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 11.07.05, 22:32
            trzeba miec pieniadze "dziadku" :p
            • sieradzak Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 12.07.05, 00:37
              jak zwykle ;-) siuśmajtku ;-)

Ale płytka CD to chyba nawet 1 zł nie kosztuje , więc to chyba nie jest bariera
              nie do przeskoczenia ;-)

Oj te "małolaty" ;-) mają problemy, tam gdzie ich nie ma ;-)
        • disperse Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 11.07.05, 23:22
          > Disperse:
          > Ogarnij sie człowieku i skończ te pyskówkę bo nudny się robisz.

Nie mam zamiaru. Mnie sie tam bynajmnie nie nudzi ... bawie sie w najlepsze :]
      • ebusia_fam_fatal Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 11.07.05, 22:36
        bo to po wakacjach sie mowi tak: chodx do mnie do domu, poogladamy cliparty
        :D:D
        • sieradzak Re: Wakacyjne wspomnienia (zdjecia, refleksje) 12.07.05, 00:38
          No tak, znak czasu "cliparty", kiedyś się znaczki pocztowe zbierało ;-)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka