kropka. Re: musztAARDa po obiedzie (n/t) 26.08.02, 18:24 petAARDa pyszna pulAArda Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: musztAARDa po obiedzie (txt) 26.08.02, 18:36 vladip napisał: > kloszAARD = abażur osobisty AARDa, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: musztAARDa po obiedzie (txt) 26.08.02, 19:24 kropka. napisała: > > > kloszAARD = abażur osobisty AARDa, oczywiście > kokAARDa = osobista fryzura AARDa pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: musztAARDa po obiedzie (txt) 27.08.02, 09:08 bAARDzo dziękuję za tyle miłych atrybutów mojej osoby. bAARDem nie jestem, więc nie zapieję na Waszą cześć peanów pochwalnych, ale niewątpliwie jesteście w awangAARDzie moich forumowych sympatii. Proponuję spotkanie w kordrgAARDzie któregoś dnia, w celu wzajemnej wymiany wyrazów sympatii i uznania. PozdrAARDwiam sAARDecznie Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Azaliż i wyliż 29.08.02, 01:59 Heh, heh. Surreal dominuje na tym forum, nie ma co :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Azaliż i wyliż 29.08.02, 08:21 I tak 3mać. W końcu po to go zacząłem, a Wy tak ochoczo podchwyciliście, aby przejąć kontrolę i (jak napisał ChrisBTO) rozsadzić to-to od środka. Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: musztAARDa po obiedzie (n/t) 29.08.02, 15:28 hewlett packAARD- cartridge Aarda :) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: musztAARDa po obiedzie (n/t) 29.08.02, 15:32 BakAARDi(spolszone) - ulubiony trunek aarda.:) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: No i nasz aard jako bAARD (nt) 29.08.02, 15:42 gokAARD jako jego pojazd :) pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: musztAARDa po obiedzie (n/t) 29.08.02, 15:55 aric napisał: > BakAARDi(spolszone - jakaś podróba?/aard/) - ulubiony trunek aarda.:) Zbakanego aarda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tica Re: musztAARDa po obiedzie (n/t) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.02, 15:27 miliAARD dla Aarda :) (żartowałam, a Ty się już ucieszyłes pewnie) pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: musztAARDa po obiedzie (n/t) 31.08.02, 15:37 Gość portalu: tica napisał(a): > miliAARD dla Aarda :) oczywiście dolAAR(D)ów :) Odpowiedz Link Zgłoś