Dodaj do ulubionych

Goło Nam {Cityrunnery } brak osłony na wózki..

IP: *.toya.net.pl 14.02.06, 15:26
Ostatnio w tej kategorii citki się biją kto będzie miał mnie osłon
dzisiaj widziałem ja citek 1212 miał tylko 2 :O (tylko 4 brak)
czyżby mpk w ramach oszczędności zrezygnowało z dostarczeniem części zamiennych ?
Obserwuj wątek
    • teufel Re: Goło Nam {Cityrunnery } brak osłony na wózki. 14.02.06, 15:52
      Nie siej paniki - to ze względu na śniegi - tak też było rok temu.
      • Gość: luki Re: Goło Nam {Cityrunnery } brak osłony na wózki. IP: *.toya.net.pl 14.02.06, 16:10
        Co nie zmienia faktu, że bez osłon lub z osłonami założonymi nie na tym wózku
        co trzeba (na co wskazuje wzór malowania) Citki wyglądają delikatnie
        mówiąc "nieciekawie". :)
        • Gość: Aleksej Re: Goło Nam {Cityrunnery } brak osłony na wózki. IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.02.06, 16:25
          Dobrze ze wogole sa, w Turcji jezdza Citki bez oslon na wozki, fabrycznie takie
          zamowiono! :)

Pozdrawiam,
          Aleksej
        • teufel Re: Goło Nam {Cityrunnery } brak osłony na wózki. 14.02.06, 16:32
          Lepiej bez osłon niż miałyby się łamać o śnieg
          • michal.ch Re: Goło Nam {Cityrunnery } brak osłony na wózki. 15.02.06, 13:43
            Rychło w czas. Już się połamały przecież.
            • teufel Re: Goło Nam {Cityrunnery } brak osłony na wózki. 15.02.06, 14:45
              W tym roku też?
              • michal.ch Re: Goło Nam {Cityrunnery } brak osłony na wózki. 15.02.06, 18:29
                Tak. Widziałem niedawno osłonę typu 1/3.
                • teufel Re: Goło Nam {Cityrunnery } brak osłony na wózki. 16.02.06, 08:26
                  Brawa, brawa:(

• Gość: J.S. Re: Goło Nam {Cityrunnery } brak osłony na wózki. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 14.02.06, 16:13
      > czyżby mpk w ramach oszczędności zrezygnowało z dostarczeniem części
      zamiennych

Co najwyzej opozniaja sie dostawy. Lepszego kalibru czesci zamienne sa w hali
      montazowej, bez obaw.
      • Gość: Dziki Re: Goło Nam {Cityrunnery } brak osłony na wózki. IP: *.pai.net.pl 15.02.06, 13:01
        Teraz to jest taka sytuacja, że to obudowy odpadają bo są gwinty wyrobione i popękane dziury na śruby w samej obudowie...na wiosnę wszystko wróci do normy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka