Dodaj do ulubionych

Kampania w ostrych barwach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:28
Kropek to brudas, bo brudno jest w miescie
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Kampania w ostrych barwach IP: *.mnc.pl 13.11.06, 21:59
      Jestem zaskoczony artykułem. W telewizji wyraźnie pan Kwiatkowski zaatakował
      obecnego Prezydenta. Zarozumiałość tego Pana była wręcz szokująca. Dlatego mam
      pytanie do redakcji gazety: czy oglądamy to samo w telewizji czy też macie
      jakiś inny program tylko dla was. Nie róbcie z ludzi idiotów. Może trzeba
      szukać rzetelności w dzienniku ogólnopolskim
      • kochanalodz Re: Kampania w ostrych barwach 13.11.06, 22:06
        Co?! Ja mam podobne odczucia jak redaktorzy Gazety. Nie wiem co ty widziałeś ale
        ja widziałem to właśnie tak jak w komentowanym artykule.

Kwiatkowski na prezydenta Łodzi!!pozdr.
    • bajkers Kampania w ostrych barwach 13.11.06, 22:59
      >Trzeba powiedzieć: co żeś facet do tej pory zrobił z tym stanowiskiem i
      >czasem, który miałeś? Jakie są twoje osiągnięcia? Na jakiej podstawie
      >twierdzisz, że zmniejszysz w Łodzi bezrobocie o połowę? Czy w twoim Zgierzu
      >udało się o tyle zmniejszyć w ciągu czterech lat? - mówił wczoraj Kropiwnicki.

Heh.. kto mieczem wojuje..

A co Pan Panie Prezydencie zrobił przez te cztery lata ,poza medialnymi
      przecęciami wstęg i robienu dobrego wrażenia.

Tak ,tak po objeciu władzy, mimo sprzeciwu tak wielu ludzi zabrał pan jedną z
      masowych imprez pod pozorem tamowania ruchu w centrum, która tak dobrze
      promowała miasto w Polsce i nie tylko .. to sie udało..

Miasto zasługuje na coś wiecej niż na kolejnych świętych i strategiczne
      decyzje co do lokalizacji kolejnych ich pomników ...

Chce by miasto miastem było

W drugiej turze nie pozostawiam złudzeń.
      • Gość: Paweł Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:23
        tak! "zagłosuje" na kropiwnickiego
        za fatalny stan drug oraz za "cudowne" rozwiązania drug wylotowych z miasta, za
        wiecznie spóźniające (lub wcale nie pojawiające) się tramwaje, za brak
        rozsądnych połączeń kolejowych z resztą polski, za śmiechu warte 30mln dla
        lotniska, za bazgroły na murach, za "ulotki" na każdej rynnie i każdym słupie,
        za gnijące nieposprzątane liście, za psie kupy na chodniku, za "nowe" (tyle
        obiecywane) fontanny, za renowacje budynków polegająca (niemal wyłącznie) na
        obcinaniu balkonów, za braki punktów informacji turystycznej, za niezabudowane
        dziury w tkance śródmiaścia, za "reprezentatywną" zachodnią i kilińskiego, za
        dworzec fabryczny, za brak hoteli na poziomie przynajmniej ****, za braki
        powierzchni biurowej, za braki basenów i hal sportowych (na poziomie szkolnym),
        za upadające międzynarodowe targi łódzkie, za nieskuteczność w pozyskiwaniu
        środków z UE, za nie wykorzystanie sytuacji obecności władzy centralnej do
        zaprezentowania naszych bąlączek i potrzebie ich naprawienia...
        i za wiele wiele innych...

już pomijając to wszystko kto z jakiej partii/układu jest...
        każdy z tych przykładów po prostu mnie boli, wiem że przez ostatnie 4 lata sporą
        ich część dało się zmienić na lepsze (przynajmniej w jakiejś części) a dowodem
        na to są inne polskie miasta...
        dlatego uważam że obecny prezydent się nie sprawdził!
        • Gość: zboku Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.06, 02:16
          do tego katalogu dodałbym zmarnowane 20 milionów złotych, które pożarł przez
          kadencję obecnego prezydenta zreformowany siłą przez Kropiwnickiego Teatr Nowy,
          nie mający żadnych właściwie osiągnięć artystycznych (tu kłania się oddanie
          władzy nad kulturą byłemu wiceprezydentowi Orzechowskiemu, dziś walczącemu w
          MEN, karykaturalnemu antydarwiniście),
          warto też przypomnieć, jakich to prezydent miał doradców w innych dziedzinach,
          np. osławionego detektywa Rutkowskiego...
      • Gość: darek Mozna zapytać a co zrobił Kwiatkowski w Zgierzu IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 00:00
        Dla wątpiących proponuje wycieczke do Zgierza-obraz nędzy i rozpaczy.Dla tego
        mimo pewnego obrzydznia wole Krope.
        • Gość: Paweł Re: Mozna zapytać a co zrobił Kwiatkowski w Zgier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:03
          > Dla wątpiących proponuje wycieczke do Zgierza-obraz nędzy i rozpaczy.Dla tego
          > mimo pewnego obrzydznia wole Krope.

teraz mam pytanie co przeciętny wiceprezydent może zrobić w zgierzu! mały budżet
          nic się z nim nie da zrobić, ewentualni inwestorzy gadają wyłącznie z
          prezydentem głównego miasta regionu (który to nie gada z POwcami bo to
          antychrysty) więc budżetu podreperować inwestycjami ciężko... i koło się zapętla
          jaki jest kwiatkowski? - zarówno ja, ty jak i ktokolwiek inny gó.. tak na
          prawdę o nim wie! i jeśli myśli że jest inaczej to jest jedynie głupcem! skoro
          mam do wyboru osobę obecną która mało interesuje się sprawami zarówno większego
          szczebla jak i tymi teoretycznie trywialnymi i kogoś z grupy reprezentującej się
          (wydaje się) zdrowym podejściem do rządzenia, rozmawianiem z inwestorami,
          sprawami dofinansowań z UE etc etc... to chyba wole wybrać właśnie tą drugą opcję!

dziwie się tym krzyczącym ileż to inwestorów do nas przybiegło... no pytam się w
          takim razie ile? jakoś nie wystarczająco skoro bezrobocie jest ciągle największe
          z pośród największych polskich miast! będąc u znajomków w warszawie i poznając
          ich znajomków pierwsze co słyszę na to że jestem stąd to "czemu łódź jest taka
          zaniedbana?"
          prawda jest taka że jeszcze nikt nie odpowiedział na moje pytanie co takiego dla
          nas obecny prezydent zrobił (konkretnie, przykładem), nikt nie zaprzeczył
          któregoś z wymienionych przeze mnie post wyżej podpunktów...

na forum pojawiają się jedynie emocje i spekulacje
          • Gość: zgierz@anka Re: Mozna zapytać a co zrobił Kwiatkowski w Zgier IP: 81.219.162.* 15.11.06, 10:07
            NIC !!!!!miał kolesia prezydenta jego prawa ręka!!!!nie zapominajcie jeszcze o
            panu Gajdzie(teraz PIS) razem nic nie zrobili....może u Was dostanie kopa do
            pozytywnego działania...
            droga woda ,ciepło,brudno ponuro,obiecanki przecież mieli wspaniały program!!!!
            Ale jak się zasiada w Zarządach Róznych Spółek..nikt nie pozbywa się chętnie
            zysków
          • Gość: zgierz@anka Re: Mozna zapytać a co zrobił Kwiatkowski w Zgier IP: 81.219.162.* 15.11.06, 10:07
            NIC !!!!!miał kolesia prezydenta jego prawa ręka!!!!nie zapominajcie jeszcze o
            panu Gajdzie(teraz PIS) razem nic nie zrobili....może u Was dostanie kopa do
            pozytywnego działania...
            droga woda ,ciepło,brudno ponuro,obiecanki przecież mieli wspaniały program!!!!
            Ale jak się zasiada w Zarządach Róznych Spółek..nikt nie pozbywa się chętnie
            zysków
      • Gość: Ingo Re: Kampania w ostrych barwach IP: 213.17.170.* 14.11.06, 09:17
        Tak a za to, że Łódź jest teraz dopiero doceniana. Ze o Łodzi pisze się dobrze
        (patrz przedruk z Gardiana w ostatnim forum tytuł: "Łódź na Fali"). Że Kropa
        wraz z Prezydentem Wrocławia został uznany za najlepszego Prezydenta polskich
        miast. Tak lepiej wybierz niedoświadczonego Kwiatkowskiego z Urzędu Miasta
        Zgierza - miasta które pzespało ostatnie 4 lata.W którym nic się nie działo.
        Piękne słowa to nie wszystko, liczy się doświadczenie i dotychczaowe
        osiagnięcia. Ale niektórzy zacięli się na Paradzie Techno i nie zauwazyli, że
        mimo braku Parady, Łódź ma dzisiaj najlepsze notowania od wielu lat a
        inwestorzy sami pukają do jej bram.
        • bajkers Nie dla kolejnych staconych czterech lat !! 14.11.06, 17:44
          Heh

Oczywiscie że zagłosuje na Pana Kwiatkowskiego

Nie zamierzam patrzeć jak przez następne cztery trwa stan obecny.

Widzisz kwestia Pardy Techno dziś to już symbol, symbol władzy człowieka który
          prowadzi swoje rządy na zasadzie " A mówcie sobie i protestujcie a ja i tak
          zrobie jak będe uwarzał "

Zaprezentuj proszę sukcesy obecnej (i mam nadzieję dobiegającej końca )
          czteroletniej kadencji ...
          Dell ( jak sam Pan Prezydent przyznał w dużej mierze zasługa byłego Wojewody) a
          może Manufaktura z którą Pan Prezydent dla dobrego wizerunku w wyborach zakopał
          topór wojenny po czterech latach sporów... 2 lub 3 tygodnie temu.

Nie znam Pana Kwiatkowskiego osobiscie ale wiem że po prezentacj ostatnich
          czterech lat .. to szansa by było lepiej.

Tu potrzeba Młodego odważnego człowieka który nie bedzie bał sie realizować
          śmiałych wizji , który pokaże że niejważniejsza nie jest ____lokalizacja
          kolejnego Pominka św.___ tylko przywracanie miasta do życia tak by mieszkańcy
          byli z niego dumni i chcieli w nim zyć.. czy taki jest Pan Kwiattkowski nie
          wiem , natomiast wiem z pewnością że taki nie jest obecny Prezydent.

Bawi mnie ton wypowiedzi Prezydenta który czując się chyba nadto pewnie mówi o
          Zgierzu wręcz z pogardą (że jakiś tam kandydat z jakiegos tam Zgierza)..

To wszystko w czasach gdy trzeba zacząc myśleć w kategoriach Aglomeracji a nie
          z klapkami na oczach Łodzi ktora będzie sama sobię w oderwaniu od reszty
          otaczających ją miast i dlatego.. Kwiatek :)
    • Gość: darek Makowski to sobe może IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 23:57
      Co to znaczy że Makowski przekaże.Przekazać to se może swój głos a wyborcow
      moze takim gadaniem obrazić-oczywiście tych myślących nie półmózgów.
      • Gość: kola Re: Makowski to sobe może IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 00:39
        słuchaj ja głosowałem na Makowskiego a teraz zagłosuje na Kwiatkowskiego i nie
        jestem wcale półmózgiem dla mnie Kropiwnicki to Żyd dbający jedynie o interesy
        Żydów dowodem chociażby kosztowne uroczystości rocznicy likwidacji żydowskiego
        getta mnóstwo pieniędzy wydanych na muzeum Radegast pamiątkowa tablica
        poświęcona zburzonej przez Niemców synagodze i najważniejszy punkt to Park
        Ocalałych z powstającą właśnie za nasze pieniądze ogromną widzianą z lotu ptaka
        Gwiazdą Dawida a co najlepsze ten park decyzją naszego żydowskiego prezydenta
        jest obecnie najlepiej strzeżonym parkiem w Łodzi z całodobową ochroną Straży
        Miejskiej a pozostałe parki notorycznie dewastowane takiej ochrony nie
        posiadają pewnie dlatego że nie żydowski kończąc wywód wolę na prezydenta
        Zgierzanina niż polskiego Żyda
        • Gość: jinx Re: Makowski to sobe może IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 14.11.06, 01:18
          powiedz jakie to interesy Zydzi maja w naszym miescie, bo jestem strasznie
          ciekaw tej preznej zydowskiej machiny ktora Kropa chroni w Lodzi.
          ...
          zrelaksuj sie troche
          • Gość: kola Re: Makowski to sobe może IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 08:49
            jeżeli przed wojną 1/3 Łodzi należała do Żydów to odpowiedź nasuwa się sama
            dzisiaj Kropa stawia im pomniki,parki a jutro postara się o zwrot majątków
            pozostawionych przez swoich ziomków
          • Gość: Łodziak Re: Makowski to sobe może IP: *.93.rev.vline.pl 15.11.06, 23:24
            Ciągłe wyjazdy Kropiwnickiego do Izraela z których tyle wynika, że jak
            organizuje uroczystości poświęcone Żydom to jes ich nawał. A co do inwestycji,
            to Galeria Łódzka należy do firmy prowadzonej przez Żyda niemieckiego
            pochodzenia. Chyba,że się mylę?? To niech mnie ktoś poprawi

Chcę lepszej Łodzi i poraz drugi oddam głos na Kwiatkowskiego:)
        • Gość: Ingo Re: Makowski to sobe może IP: 213.17.170.* 14.11.06, 09:12
          Z Twoją głupotą nie da się dyskutować. Pozostała Ci tuylko kozetka u psychologa
        • Gość: Łodzianka Re: Makowski to sobe może IP: *.4web.pl 14.11.06, 13:04
          Szkoda, że jesteś takim prywmitywnym antysemitą. Bo to wstyd, żeby takie typy
          jak ty głosowały na Kwiatkowskiego!
          • Gość: kola Re: Makowski to sobe może IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 13:32
            dzięki za komplement a wstyd to kraść a co do Kropiwnickiego i jego ekipy to na
            myśl przychodzi tylko określenie cyrkowe klowny przystrojeni błazeńskimi
            czapkami i przepasani to dopiero wstyd barwami Łodzi
            • Gość: Łodzianka Re: Makowski to sobe może IP: *.4web.pl 14.11.06, 13:37
              Komplement to nie był w zadnym calu. Pochlebia ci, że uważam cię za prymitywa i
              antysemitę? Niestety zdania nie zmieniam po twej kolejnej wypowiedzi, wręcz
              przeciwnie utwierdza mnie w mojej opinii o tobie.
              Wstydzić się powinieneś za to co wygadujesz.
              • Gość: kola Re: Makowski to sobe może IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 13:49
                wstydzić to muszą się dzisiejsze władze z p.Kropiwnickim na czele za to że Lódź
                kojarzy się głównie z najtańszą siłą roboczą najmniejszymi zarobkami w Polsce
                czyli warunkami tak bardzo atrakcyjnymi dla pseudoinwestorów którymi tak chwali
                się nasz obecny prezydent przez takie rządy nasze miasto się wyludnia większość
                młodych osób daje nogę w poszukiwaniu o wiele lepszej pracy podkreślam lepiej
                płatnej pracy bo praca w Łodzi jest ale niestety za psie pieniądze głosujcie na
                Kropę twórcę Łodzi Niewolniczej !!!
        • Gość: Marco Re: Makowski to sobe może IP: *.uml.lodz.pl 14.11.06, 13:34
          Rozumiem, że jesteś narodowym socjalistą? Sieg Heil!
      • mapi7 Re: Makowski to sobe może 14.11.06, 10:31
        Mnie także bardzo oburza ukute chyba przez media określenie "przekazywania
        głosów", które dotyczy nie tylko w Łodzi pana Makowskiego, ale i w Warszawie
        pana Borowskiego czy innych kandydatów, którzy zyskali spore poparcie, ale za
        małe, by zostać wybranym. Dla mnie jest ono obraźliwe i trafnie je skomentował
        pan Bohdanowicz.
    • Gość: Leon Kampania w ostrych barwach IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 02:01
      Łodzianie, czy naprawde chcecie, żeby człowiek ze Zgierza wami rządził i to za
      wasze podatki? Dajecie przyzwolenie na to, aby połowa Zgierza pracowała w
      Urzędzie Miasta, oraz spółkach miejskich? To miasto to Wasze życie. Nikt nie
      zadba o nie lepiej niż człowiek stąd. Nie wystarcza wam Wojewoda z zewnątrz,
      potrzebuecie jeszcze Prezydenta?

• Gość: fan_lpr Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.30.rev.vline.pl 14.11.06, 05:44
        To jest wybór między tyfusem a syfilisem.
      • noe2000 Prawda o J. Kropiwnickim 14.11.06, 08:20
        Jerzy Kropiwnicki urodził się w Częstochowie, a wychował we Włocławku. I on
        niby jest z Łodzi? Wolne zarty.
      • Gość: łodzianin ZOMO - Zwykli Obywatele Mają Oczy i dlatego nie za IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 19:24
        głosują na Kropiwnickiego, bo widzą jego fatalne błędy. M. in. także dlatego, że
        to PiS sprezentował nam kukułcze jajo w osobie wojewodziny - spadu z Lublina.
    • Gość: max Kampania w ostrych barwach IP: *.mnc.pl 14.11.06, 08:39
      Widzę, że kampania na prezydenta się zaczęła na dobre, to ja też dołożę trochę
      od siebie. W tych wyborach prawdę powiedziawszy nie było, na kogo głosować,
      przeszło dwóch i mamy dogrywkę. Ale czy wyniki nie mówią same za siebie (i
      chodzi tu nie tylko o Łódź, ale także o Zgierz gdzie p. Kwiatkowski rządził). W
      Łodzi zagłosowano na obecnego Prezydenta i wygrał, czyli nie jest taki zły, na
      jakiego wygląda i jak go przedstawiacie w czarnych barwach. W Zgierzy za GW „W
      drugiej turze dojdzie do pojedynku między Radosławem Gajdą (PiS), którego
      poparło 14,44 proc. zgierzan i Jerzym Sokołem (KWW Forum Obywatelskie), na
      którego zagłosowało 13,12. proc.” Czyli kandydat z opcji p. Kwiatkowskiego nie
      przeszedł do drugiej tury. Co to oznacza, chyba tylko to, że ludzie mają dość
      rządów p. Kwiatkowskiego i jego kolegów. A dla czego? Może warto posłuchać
      ludzi ze Zgierza, jakie były jego rządy. To daje do myślenia.
      • kochanalodz Re: Kampania w ostrych barwach 14.11.06, 16:04
        Co ty gadasz za głupoty. Kwiatkowski jest jednym z dwóch wiceprezydentów i
        odpowiada jedynie za część obowiązków, a to w jakim kierunku idzie miasto
        decyduje prezydent i rada miasta! Dlatego argument, że w Zgierzu jest bieda
        należy przedstawić obecnemu prezydentowi i radzie miasta Zgierza a nie panu
        Kwiatkowskiemu!!
    • Gość: andy Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:47
      Łodzi potrzeba menadżera z nowym spojrzeniem na miasto.Kropiwnicki ze swim
      zadufaniem i wiarą w swoją nieomylność tego nie zapewni.Trzeba dać szansę
      Kwiatkowskiemu,który mając poparcie rady miasta może zrobić dużo dobrego.Jestem
      niemile zaskoczony dobrym wynikiem PiSu,przecież on zrobił tak dużo złego dla
      Łodzi,dyskryminując nas na każdym kroku.Czyżby to zasługa o.Rydzyka?
      • Gość: ja Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.zdnet.com.pl 14.11.06, 09:03
        O.. Klakierzy z PO już się na forum zainstalowali?
        • Gość: jan Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:31
          kropiwnicki to taki nasz łódzki kononowicz. Nie mam mu za to za złe!
          Dziwi mnie tylko że na kogoś takiego ludzie w ogóle głosują (a w tym konkretnym
          przypadku wybrali go nawet 4 lata temu na prezydenta)

(0_o)
          • Gość: Zazuzi Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:00
            Przynajmniej nie bredź. Możesz nie lubic Kropiwnickiego, ale nie probuj
            porownywac go do Kononowicza. I jesli jestes taki "super" to miałes okazję
            samemu zgłosić swoją kandydaturę.
            • Gość: jan Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:35
              > I jesli jestes taki "super" to miałes okazję
              > samemu zgłosić swoją kandydaturę.

a do tego nie trzeba mieć 35 lat na karku?
      • Gość: Ingo Re: Kampania w ostrych barwach IP: 213.17.170.* 14.11.06, 09:28
        A jaki z Kwiatkowskiego menedzer. JAkie ma osiągniecia? Głosowałem na Platformę
        ale na Prezydenta nie poprę człowieka, który nie ma żadnych osiągnięć ani
        doświadczenia. Nie będe sobie robił kuku.
      • Gość: piiii zasługa sutanników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:19
        i udostępnienia kościołów do agitacji wyborczej

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=23153923&a=51213923
    • Gość: Ingo Kampania w ostrych barwach IP: 213.17.170.* 14.11.06, 09:10
      Kropek nie jest złym Prezydentem rozkręcił miasto ma doświaczenie. Nie
      potrzebnie wziął sobie na karb popracie tego wrzoda jakim jest PiS. Jak chce
      wygrać to niech się zdystansuje od tej nędznej partyjki bo wielu ludzi tylko
      przez to ma dylemat czy na niego głosowac. Choć ja uwazam, ze powinno się
      głosowac na sprawdzonych a nie obiecujących.
      • Gość: obserwator Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:36
        TO nasze miasto jest coś winne Kropie? A to z jakiej przyczyny? Inewstorzy który
        się tutaj pojawiają to przecież nie pojawili się, bo Kropiwnicki ich ściągnął.
        Bosch & Simens, Indesit, Gillette byli już od wielu lat. Z Manufakturą walczył
        na szczęście bez powodzenia. A więc co zrobił takiego dla mista, bo dla siebie i
        osób zaprzyjaźnionych to dużo.Łodzianie decyzja jest w waszych rękach. Do wyboru
        dwójka
        jeden wiemy czego nie zrobił, drugi nie wiemy co zrobi. Ciekawostka kto wygra. A
        decyzja będzie w rękach ludzi, którzy poparli Makowskiego. Oczywiście gdyby
        zamiast nadętego Makowskiego, była na przykład Iwona Bartosik, to może druga
        tura byłaby inna, a tak iść czy nie iść do drugiej tury oto jest pytanie.
    • Gość: obywatelka Kampania w ostrych barwach IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 09:10
      Poprzyjmy Jerzego Kropiwnickiego. Sądzę, że Łódź będzie pamiętać o jego
      dokonaniach. Pozdrawiamy.
      • Gość: Andy Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:42
        Szczególnie się zasłużył w Jerozolimie
        • Gość: anka Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.75.rev.vline.pl 15.11.06, 16:32
          ja nie poprę podróżnika Kropy. On jest za stary żeby przewodzić miastem ,które
          ma się rozwijać. Dość pomników,kościołów. Czas rozwijać inwestycje z którymi tak
          walczył Kropa. Gdyby to on o wszystkim decydował to jak to mówi Kononowicz nie
          byłoby niczego
    • Gość: lukilodz Kampania w ostrych barwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:59
      Ciekawe gdzie w lodzi jest brudno , jak o swoje podworko nie dbasz to tak masz.
      Jak bys troche popatrzyl to ujrzysz nowa Łódź , ktora bardzo sie zmiania ale
      czego wymagać od ubogiego i wąskotorowego myslenia PO jakie reprezentujesz.
      Pozdrawiam cie chorągiewko na wietrze
      • Gość: CityofLodz Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.mofnet.gov.pl 14.11.06, 10:12
        lukilodz - niejaki Zigi Rozalski myśli w innych kategoriach. Dzieciak kalkuluje
        tylko w ten deseń, iż Kwiatkowski zrobi dobrze pewnemu wschodniemu osiedlowemu
        klubikowi. Nic innego Zigiego nie interesuje - stąd coś tam maznął od rzeczy.
        • Gość: łodzianin Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 14:44
          ty za to płaczesz, ze twoim zapyziałym bazarkiem znów nikt się nie będzie
          interesował. Zostaniecie z halą-pomnikiem, stadion się rozsypie.
          • Gość: CityofLodz Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.mofnet.gov.pl 14.11.06, 15:23
            Jakoś nie mogę doszukać się w tym co napisałem żadnej obawy o jak to ty
            napisałeś ,,prawiełodzianinie'' bazar.
        • Gość: lodzianin Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 16:05
          Jak wygra Kropiwnicki to zrobi porządek z targowiskami.
          Nie będzie złodziejstwa, nie będzie oszustwa, nie będzie niczego
          • Gość: Paweł Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:04
            > Jak wygra Kropiwnicki to zrobi porządek z targowiskami.
            > Nie będzie złodziejstwa, nie będzie oszustwa, nie będzie niczego

big rotfl - post miesiąca! wieleki dla Ciebie respect xD
      • Gość: olka2222 Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.75.rev.vline.pl 15.11.06, 16:33
        Brudno jest w niedzielę na Piotrkowskiej - zawsze
      • Gość: sasaa Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.75.rev.vline.pl 15.11.06, 16:34
        Łódź się zmienia ale nie dlatego że tu rządzi Kropa. on blokuje inwestycje,nie
        ma odwagi i niestety jest za stary żeby myśleć nowocześnie. Miasto trzeba oddać
        młodym to zaraz ruszy do przodu
    • Gość: Kwiatek Kampania w ostrych barwach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:16
      W klasyfikacji miastpowy˝ej 30 tys. mieszkaƒców o najwyZgierza
      w 2002r, w klasyfikacji miast
      powy˝ej 30 tys. mieszkaƒców o najwy
      ˝szym deficycie operacyjnym.
      („Zgierz na czele”, Gazeta bez
      cenzury nr 2/2004r).
      Jak do tej pory, w kolejnych latach
      nigdy z czo∏ówki takich miast nie
      wypad∏, zajmujàc w kolejnych latach
      2003 r.- czwarte a w 2004 r. -drugie
      miejsce. W tym ostatnim roku, przeci
      ´tne miasto powiatowe w Polsce,
      notowa∏o nadwy˝k´ operacyjnà w
      wysokoÊci 129,8 z∏ w przeliczeniu
      na jednego mieszkaƒca. W Zgierzu
      odnotowano tylko 1,47 z∏ (za dwutygodnikiem
      „Wspólnota nr 23/743 z
      12 listopada 2005 r.).
      • Gość: łodzianin Jeśli bicie aktorów Teatru w Wielki Piątek to dla IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 19:21
        was dowód na to, że ktoś się sprawdził, podobnie jak np. ciągłe podróże czy
        ośmieszanie miasta szarfami i wiejskimi czapkami, to gratuluję głupoty i braku
        rozeznania. To wy kompromitujecie siebie i nasze miasto.
      • Gość: łodzianin Kropiwnicki musi odejść. Oto za co: IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 19:22
        1). Za brak cztero- lub pięciogwiazdkowego hotelu w Łodzi. Przez niemal 4 lata
        prezydent i jego współpracownicy nie zrobili właściwie nic. Dopiero teraz
        zaczęli mówić o sprzedaży działki przy ul. Piotrkowskiej 157 i ogłaszać, że
        stanie tam obiekt bardzo renomowanej sieci. Myślę, że termin rozpoczęcia
        „aktywności” na tym polu nie jest przypadkowy i chodzi o to, aby w trakcie
        wyborów głosujący mieli ten „sukces” świeżo w pamięci. Nowoczesny hotel miał już
        powstać tyle razy, że w powstanie tego uwierzę dopiero wtedy, gdy go zobaczę.
        2). Za brak Aquaparku – komentarz taki sam jak przy hotelu, należało to załatwić
        na początku urzędowania. A budowa obiektu zaczęła się dopiero teraz, by podczas
        wyborów łodzianie także o tym pamiętali. Dodatkowo projekt Aquaparku jest zły –
        o ile wewnątrz jest dobry, to na zewnątrz będzie tylko jeden odkryty basen.
        Stanowczo za mało, wiadomo bowiem jak oblężone są w upalne letnie dni łódzkie
        kąpieliska (najnowocześniejszy obecnie „Wodny Raj” pęka w szwach) i w niczym nie
        rozwiąże to problemu. Tutaj również należy przypomnieć, że na terenie dawnej
        „Fali” Aquapark miał powstać już kilkakrotnie, a w to czy powstanie tym razem
        uwierzę również, gdy go zobaczę.
        3). Za demonstrację siły w Teatrze Nowym i spacyfikowanie słusznego protestu
        metodami niczym z czasów PRL-u, przypominającymi akcję MO w Kopalni „Wujek”, z
        tą tylko różnicą, że w Łodzi na szczęście nie było ofiar śmiertelnych.
        4). Za tragiczny stan dworców kolejowych Łódź Kaliska i Łódź Fabryczna, które to
        odstraszają goszczących w Łodzi już od pierwszej chwili spędzonej w naszym
        mieście oraz budują wizerunek szarego, brudnego i zaniedbanego miasta.
        5). Za to, że funkcje pełnomocnika prezydenta ds. medycyny ratunkowej, szefa
        doradców prezydenta, pełnomocnika prezydenta ds. połączeń lotniczych i
        pełnomocnika prezydenta ds. skutków zimy pełnił… dentysta (Pan Wojciech
        Łaszkiewicz).
        6). Za to, że miasto jest brudne i zaniedbane, za nieodnowione, niszczejące i
        rozpadające się kamienice, za to że Piotrkowska niestety znów niszczeje, a
        ostatni remont kamieniczek miał tam miejsce dawno temu (stan podwórek przemilczę).
        7). Za próby wypędzenia z Łodzi firmy Apsys w celu storpedowania powstania
        „Manufaktury”, która to daje łodzianom satysfakcję i przyciąga turystów.
        8). Za proszenie o poparcie w wyborach o stanowisko Prezydenta Miasta Łodzi PiS,
        czyli partii której rządy i decyzje odebrały naszemu województwu 1,2 mld zł,
        Łodzi odebrały drogę S8, a łódzkiemu lotnisku 200 mln zł. Ludzie, przejrzyjcie
        wreszcie na oczy!!!!! PiS nas niszczy, a wy ich chcecie poprzeć??? Może
        przypomnieć Wam co PiS i Kaczyńscy obiecywali rok temu???
        9). Za totalną obojętność wobec budowy Centrum Kliniczno-Dydaktycznego
        Uniwersytetu Medycznego w Łodzi, które to jest jedyną szansą na posiadanie przez
        Łódź pełnoprofilowego szpitala, w którym można kompleksowo leczyć urazy
        wielonarządowe i stany zagrożenia życia (stwarzając tym samym łodzianom poczucie
        bezpieczeństwa) oraz wykonywać bardzo skomplikowane i nobilitujące zabiegi,
        mogące promować nasze miasto.
        10). Za tragiczną sytuację łódzkiej służby zdrowia. Myślę, że o warunkach
        łódzkiej służby zdrowia dużo może powiedzieć ten, kto leczony był w jednym z
        kilku łódzkich szpitali pamiętających XIX w. Dodatkowo za fatalny system
        organizacji ostrych dyżurów i szukanie oszczędności kosztem pacjentów (np. ostry
        dyżur neurochirurgiczny w Zgierzu, a ortopedyczny w Pabianicach – a co zrobić,
        jeśli pacjent odniósł w wypadku jednocześnie obrażenia głowy i kończyn?), co
        nierzadko prowadzi do paradoksalnych, ale i tragicznych sytuacji.
        11). Za fatalny stan taboru MPK, dodatkowo zagrażający zdrowiu i życiu
        pasażerów. Za cyniczną politykę wewnątrz spółki, gdzie w celach oszczędności
        pozwala się na dopuszczanie do ruchu niesprawnych pojazdów i zakazuje
        personelowi technicznemu poruszania tego tematu oraz informowania o tym prasy
        pod groźbą utraty pracy.
        12). Za brak powiększenia sieci torowisk tramwajowych, a jak od lat w Europie
        wiadomo tramwaj to najlepszy środek komunikacji miejskiej, mogący dotrzeć tam
        gdzie nie dotrze autobus, w dodatku ekologiczny i tani w eksploatacji.
        13). Za fatalny stan dróg, ogromne korki i wieczne remonty w Łodzi. Zaś na
        pytanie o tzw. „zieloną falę” na łódzkich arteriach rzecznik Zarządu Dróg i
        Transportu odpowiedział tylko: „A po co? Zielona fala to tylko większy ruch i
        szybsze zużycie jezdni”? To od czego są jezdnie jak nie od tego, by jeździć po
        nich samochodami?
        14). Za brak strzeżonych miejsc parkingowych z prawdziwego zdarzenia w centrum
        miasta (nowoczesnych, wielopoziomowych parkingów). Za okradających miasto
        nieuczciwych inkasentów nie dających oryginalnych biletów, tylko wtykających za
        szyby świstki papieru z odręcznie wpisaną godziną i zgarniających pieniądze do
        własnej kieszeni. Za pijanych typów wymuszających haracze za „popilnowanie auta”.
        15). Za fatalną politykę wobec łódzkiego sportu i ciągłe tłumaczenie się brakiem
        pieniędzy.
        16). Za nierówne traktowanie Widzewa i ŁKS-u i próby sfinansowania instalacji
        podgrzewanej murawy tylko na obiekcie ŁKS-u.
        17). Za bezmyślną politykę i upór w kwestii budowy jednego stadionu piłkarskiego
        z prawdziwego zdarzenia na obiekcie ŁKS-u. Kropiwnicki nie jest w stanie
        zrozumieć, że kibice Widzewa nie będą się dobrze czuć, gdyby swój ukochany klub
        mieli dopingować na obiekcie, na którym od zawsze mecze rozgrywał ich odwieczny
        rywal, a z kolei sympatycy ŁKS-u nie będą zadowoleni z tego, że mecze na
        obiekcie który od zawsze był „ich stadionem” rozgrywać będzie lokalny rywal, a
        na „ich miejscach” dopingować go będą kibice tegoż rywala. Poza tym obiekt ŁKS-u
        to ruina i taniej będzie wybudować nowy stadion w miejscu neutralnym.
        18). Za brak pomysłu na ratowanie, zagospodarowanie i renowację najcenniejszych
        łódzkich zabytków bądź też brak pomysłu na ich promocję. Inwestycje takie jak
        „Manufaktura” czy lofty należą do grupy tych, które powstały nie dzięki
        Kropiwnickiemu, ale pomimo Kropiwnickiego
        19). Za wyjeżdżającą z Łodzi do innych polskich, jak i zagranicznych miast
        zdolną, ambitną i wykształconą młodzież, która nie widzi tu szans na
        realizowanie swoich zawodowych planów i marzeń.

I dlatego głosuję na Krzysztofa Kwiatkowskiego, bo Zwykli Obywatele Mają Oczy (w
        skrócie ZOMO - tym przecież wg premiera jesteśmy).
        • Gość: obywatel Re: Kropiwnicki musi odejść. Oto za co: IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 19:32
          Możesz być pewny że ZOMOwcy, PZPRowcy i tym podobni głosuja na Kwiatkowskiego.
          Prawdziwi patrioci głosuja na Jerzego Kropiwnickiego - jedynego godnego
          kandydata na stanowisko prezydenta Łodzi.
          • Gość: ssss Re: Kropiwnicki musi odejść. Oto za co: IP: *.75.rev.vline.pl 15.11.06, 16:39
            Ja wybieram Kwiatkowskiego a Kropa niech idzie na emeryturę. Ten facet jest
            żałosny z tymi szarfami i czapkami.Jego podróże do Izraela. 360 dni podróżował.
            Za nasze pieniądze.On blokował wszystkie inwestycje. Łódź musi sie rozwijać. Jak
            będzie rządzić Kropa to dalej nic nie będzie się działo.Łodzi potrzebny jest
            młody człowiek a nie stary dziad.
          • Gość: Aska He he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:59
            Boże co za bzdury ja mam korzenie solidarnościowe i głosuję na Kwiatkowskiego i
            wielu moich znajomych mających te same poglądy!!!Kropiwnicki patriota taki jest
            ze jezdzi do Izraela...
        • Gość: lucjan Re: Kropiwnicki musi odejść. Oto za co: IP: *.retsat1.com.pl 14.11.06, 19:41
          Popieram, choć trochę populistyczne. Nie na wszystko, o czym napisałeś,
          Kropiwnicki miał wpływ - patrz CKD.
          • Gość: lucjan Re: Kropiwnicki musi odejść. Oto za co: IP: *.retsat1.com.pl 14.11.06, 19:42
            P.S Mój post tyczy łodzianina, nie obywatela.
            • Gość: obywatel Re: Kropiwnicki musi odejść. Oto za co: IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 19:49
              Czerwona łódź odpłynęła do historii a pozostałości komuny moga tylko żałośnie
              popiskiwać. kropiwnicki pokonał was cztery lata temu i teraz też wygra z rózowa
              postkomuną.
        • Gość: paternoster Re: Kropiwnicki musi odejść. Oto za co: IP: *.retsat1.com.pl 14.11.06, 20:35
          dodam-za rydzykowe referencje.Tfuuu!!
        • Gość: Zazuzi Re: Kropiwnicki musi odejść. Oto za co: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 21:02
          łodzianinie drogi. Jestes niestety dość żałosny z wpisywaniem po raz chyba 45
          tego samego postu. Zapraszam do uruchomienia szarych komórek i wymyślenia
          czegoś nowego
          • Gość: john Re: Zgierz Kocha swojego prezydenta IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.11.06, 21:46
            Panie Kwiatkowski dlaczego Zgierzanie tak Pana kochają? Czyżby to miłość
            obopulna.
          • Gość: łodzianin Będę umieszczał ten post do końca kampanii, aż lud IP: *.toya.net.pl 14.11.06, 23:02
            zie zmądrzeją, a przede wszsytkim będą wiedzieli o wszytkim. O takich rzeczach
            trzeba mówić i pisać głośno. Nie zgadzam się na to, by za moje pieniądze
            dentysta pełnił funkcje do jakich nie ma uprawnień ani za moje pieniadze
            naruszono w Wielki Piątek nietykalność cielesną aktorów. We wszystkich dużych
            miastach Polski PO zdecydowanie wygrało z PiS-em w wyborach na Prezydenta
            Miasta, tylko Łódź próbuje być ciemnogrodem i bastionem PiS-u. Ten naród nie
            jest jednak mądry.
          • Gość: kol.3 Re: Kropiwnicki musi odejść. Oto za co: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:03
            polakowi trza kilka razy powtórzyc, żeby raz zrozumiał
          • janolczyk Re: Zazuzi, miałeś rację. 15.11.06, 23:38
            Dziekuję za trafną prognozę. Przegrywać też trzeba umieć pięknie.
            Pozdrawiam Cię!
            Jan Olczyk
            • Gość: Zazuzi Re: Zazuzi, miałeś rację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:35
              Prawdę mówiąc walałbym nie miec racji. Niestety moje prognozy co do
              zawłaszczenia samorządu pzrez partie potwierdzają się. Nawet tam gdzie
              kandydaci startowali jako "komitety obywatelskie", to najczęsciej stały za nimi
              konkretne ugrupowania polityczne. Przyjdzie nam pewnie poczekać na chwilę,
              gdzie mieszkańcy miasta będą wybierać konkretne osoby - a nie ugrupowania
              polityczne.
              Pozdrawiam
          • Gość: anna Re: Kropiwnicki musi odejść. Oto za co: IP: *.75.rev.vline.pl 16.11.06, 18:32
            Rydzyk popiera Kropę,PiS popiera Kropę więc ja go nie popieram i wybiorę
            Kwiatkowskiego.Ja stawiam na młodych.Starzy na emeryturę
        • Gość: Gomora Re: Kropiwnicki musi odejść. Oto za co: IP: *.toya.net.pl 15.11.06, 01:45
          Dawno nie było takiego mądrego tekstu. Zasługi Kropka? Przecież to jego
          poprzednicy pozałatwiali przyjście tych inwestorów! I to nie ci z Urzędu
          Miasta, tylko z Wojewódzkiego (Makowski, Krajewski). Pieniądze na lotnisko-ha,
          ha, przecież do tej pory to Urząd Wojewódzki załatwiał przez tzw. chody w URM
          te kasę!!! Znam sprawę. To podpisywał zapomniany Krajewski, bo miał chęci i
          możliwości. A był z lewicy!!!! Na Stację Radegast też załatwił 1 mln zł, he he.
    • Gość: Lodzemann Wszystkim z AWS -u mówię :NIE IP: 212.51.205.* 15.11.06, 07:30
      Ja pamiętam afery i przekręty byłego AWS - u / szczególnie w ostatnim okresie
      rządów /. I dlatego wszystkim z tego ugrupowania , którzy się "przefarbowali" -
      mówię NIE .Mam oczywiście na myśli i kandydata KWIATKOWSKIEGO i MICHALIKA /
      który oddał na własność francuzom 18 ha terenów pod Manufakturą /.
      • Gość: Boruta Re: Zgierskie Inwestycje IP: *.77.rev.vline.pl 15.11.06, 08:48
        w Zgierzu w czasie czteroletniej wiceprezydentury poza promocją swojej osoby
        nie zrobił nic. Obiecał: muzeum koziołka matołka, tramwaj regionalny, rozpoczął
        remont Placu Jana Pawła II - rewolucyjny projekt wypoziomowania "Starego Rynku"
        w Zgierzu od trasy na gdańsk rynek zostanie podniesiony o około 2,5 metra,
        mieszkańcy są dumni, brak inwestycji, wzrastające do 26 % bezrobocie, zapaść
        służby zdrowia wraz z katastrofami budowlanymi to efekt rządów KK
        • Gość: milena Re: Zgierskie Inwestycje IP: *.pai.net.pl 15.11.06, 17:44
          a ja się boje nowych
          Kropiwnicki co miał nakraść - nakradł.
          KK może być znacznie gorszy.
          Ale wybór straszny.
          • Gość: Aska Re: Zgierskie Inwestycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:01
            ale ciemnota!
    • Gość: Łodziak Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.93.rev.vline.pl 15.11.06, 23:38
      To miasto ma szansę i potencjał by sie rozwijać. Ilu młodych ludzi się kształci,
      rozwija a nie może godnie żyć w Łodzi. Kropiwnicki nawet nie zaufał Łódzkim
      naukowcom zlecając im analizę rozwoju miasta, tylko agencji która wzięła kupę
      szmalu za powiedzenie tego co nie jest żadnym nowym odkryciem wystarczy myśleć.
      Pozatym stajemy się robólami za grosze dla zachodnich firm, które u nas bendą za
      grosze produkować/ują swoje produkty nie szanując ludzi i płacac im minimalne
      pensje. Nie chce by Polska, której cześćia jest Łódz była drugimi Chinami tylko
      o wiele bliżej znajdującymi się Europy.
      Jeśli ma dalej tak wyglądać sytuacja w naszym kraju, staczanie się. To bez
      większego żalu i sentymentu wyjadę
      • rychu20 Re: Kampania w ostrych barwach 16.11.06, 09:59
        Jak ktoś o mnie lub co gorsza do mnie mówie per "facet" od razu "nóż mi się w
        kieszni otwiera" i już wiem kto to jest: burak i arogancki trep z szyderczym
        uśmiechem, który użala się nad sobą pod Ścianą Płaczu
    • Gość: lodzianin Kwiatkowski był bojówkarzem IP: 195.116.42.* 16.11.06, 10:39
      Rzucał jajami w ludzi biorących udział w pochodach 1 majowych. Bijatyki też
      były jego specjalnością. Czy taka osoba może być Prezydentem Łodzi??? Dla mnie
      to skandal!!! Kropiwnickiego też nie popieram ale nie jest przynajmniej
      bandziorem !

• Gość: łodzianin A kto doprowadził do pobicia aktórów w Teatrze Now IP: *.toya.net.pl 16.11.06, 16:17
        ym??? W dodatku w Wielki Piątek, w XXI w., w niby cywilizowanym kraju, zaś
        ludzie ci protestowali w słusznej sprawie. To jest dopiero bandytyzm...
        Kwiatkowski rzucał jajami w komuchów, którzy ten kraj doprowadzili do ruiny,
        walczył o wolność. Jeśli to jest dla Ciebie kryterium bandytyzmu, to bandytami
        są wszyscy, którzy walczyli z komuchami - np. Wałęsa? A czy twój ojciec nie bił
        się z zomowcami? Pewnie nie, bo sądzać po twojej wypowiedzi jesteś
        zacietrzewionym komuchem, a walczący z komunizmem ludzie to bandyci.
      • Gość: Zazuzi Re: Kwiatkowski był bojówkarzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:39
        Nie przesadzaj. Moim idolem Kwiatkowski też nie jest, ale akurat zarzut o
        obrzucanie jajami jest śmieszny. Gorzej, że facet "szczeka" sloganami jak z
        karabiny maszynowego i przedstawiając żadnych logicznych argumentów. Tak
        naprawdę, to nikt nie jest w stanie powiedzieć, jaki on ma program. Zyczenia
        typu: zlikwiduję bezrobocie itp. bzdury, to taka sama propaganda jak 3 miliony
        mieszkań PiSuaru czy obiecanki Leppera. Tani populizm i całkowita miałkość
        programowa.
        I tego nalezy się bać, bo raczej nie wierzysz, że będzie kogoś obrzucał jajami
    • Gość: lodzian Kampania w ostrych barwach IP: 195.116.42.* 16.11.06, 11:23
      Rzucał jajami w ludzi biorących udział w pochodach 1 majowych. Bijatyki też
      były jego specjalnością. Czy taka osoba może być Prezydentem Łodzi??? Dla mnie
      to skandal!!! Kropiwnickiego też nie popieram ale nie jest przynajmniej
      bandziorem !

• Gość: tomek Re: Kampania w ostrych barwach- cała prawda IP: *.toya.net.pl 16.11.06, 18:49
        Król, nowo wybrany radny Rady Miejskiej, na konferencji prasowej w siedzibie
        Prawa i Sprawiedliwości zastąpił nieobecnego urzędującego prezydenta.

- Krzysiek jest osobą sympatyczną, z którą za młodych lat robiło się zadymy
        przeciwko lewicy i do tego się znakomicie nadaje - wspominał Michał Król, który
        z Krzysztofem Kwiatkowskim studiował na Uniwersytecie Łódzkim. - Jeżeli
        Krzysiek mówi, że zmniejszy bezrobocie w Łodzi o 50 procent, to niech pokaże,
        co zrobił jako wiceprezydent Zgierza! W Łodzi za prezydentury Kropiwnickiego
        bezrobocie spadło o osiem procent i wynosi 14,2 proc. W powiecie zgierskim
        tylko o 1,3 proc. i wynosi 23 proc. Krzysiek Kwiatkowski jest aparatczykiem
        partyjnym, który działał w różnych młodzieżówkach, a Jerzy Kropiwnicki wybitnym
        ekonomistą.

Czesław Telatycki z PiS zaapelował do kandydata PO o przedstawienie życiorysu i
        swoich dokonań.

- Od 13 lat jestem działaczem samorządowym. Mój kontrkandydat działał w
        administracji rządowej. To zupełnie inny rodzaj pracy i problemów - argumentuje
        Krzysztof Kwiatkowski.

Mimo ostrych słów obie partie nie wykluczają możliwości współpracy w Radzie
        Miejskiej, niezależnie od wyniku wyborów prezydenckich
    • Gość: Sztywny Rycho Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 19:46
      Gość portalu: Zigi Rozalski napisał(a):

> Kropek to brudas, bo brudno jest w miescie

a TYS JEST DEBIL BO DEBILNIE ARGUMENTUJESZ!!

pozdrawiam
      • Gość: KRIS Re: Kampania w ostrych barwach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:45
        a Ty jestes gejem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka