niaguska 08.03.07, 20:10 Po wielkim stresie i emocjach. Bez łapówki. Za pierwszym razem. uFFF. JAKA JESTEM KURDE SZCZęśLIWA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: Zdałam dzisiaj prawko 08.03.07, 20:15 Ściskam przednie łapki ! Życzę szerokiej drogi i bardzo proszę nie ocieraj się o rowerzystów i nie zajeżdzaj im drogi... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Zdałam dzisiaj prawko 08.03.07, 20:42 Moje gratulacje,ale zdajesz sobie sprawę że teraz dopiero zaczyna się prawdziwa nauka jazdy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Zdałam dzisiaj prawko 08.03.07, 22:05 Ale nie wyjeżdżaj z miasta... zwłaszcza do stolicy.... tam panuje prawo dżungli.... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Zdałam dzisiaj prawko 08.03.07, 22:25 Mitologia, droga Lav. W zeszłym tygodniu od środy do soboty zrobiłem po Wawce około 200 km. Czułem się jak ryba w wodzie. Po powrocie dość trudno było mi się przestawić na cokolwiek nieudolny, a przy tym mało uprzejmy sposób jeżdżenia współplemieńców na E (zwłaszcza z dwiema literkami zaraz po tym E) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Zdałam dzisiaj prawko 08.03.07, 22:54 Masz rację, na Ziemi Ł. kierowcy są jacyś wyjątkowo nerwowi i agresywni. To chyba od ciągłego umartwiania się co zrobić w, i dla Łodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Zdałam dzisiaj prawko 08.03.07, 23:22 albo są zdenerwowani bo rano wdepnęli w psią kupę :) Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Zdałam dzisiaj prawko 09.03.07, 00:10 ...z uwagi na smrodliwość tematu nie chciałem ruszać kupy. Stało się jednak...i co teraz będzie? Drżę... Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Zdałam dzisiaj prawko 08.03.07, 23:21 A jechałeś w okolicy Ronda Babka(zgrupowania Radosław)(Arkadia)? Tam nadal jest horror w godzinach szczytu.... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Zdałam dzisiaj prawko 09.03.07, 01:56 W godzinach szczytu porannego z reguły przemieszczałem się z okolic Galerii Mokotów tudzież Okęcia ku Rondu Zesłańców, po południu zaś albo plac Zawiszy i rozmaite dookólności, albo czyniłem próby przedostania się z Woli do Śródmieścia. Co się dzieje wokół Babki - zdaję sobie sprawę, jednak nie miałem tam po prostu żadnego interesu. Odpowiedz Link Zgłoś
atreck Re: Zdałam dzisiaj prawko 09.03.07, 00:36 Gratulacje. A przewieziesz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś