keitinka 07.09.08, 20:25 CZY KTOŚ MOŻE MI POMÓC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masia30 Re: Poszukuje dobrego Pediatry w Zgierzu? 08.09.08, 18:38 pediatry ale to zalezy od gustu rodzica ,ja po wielu poszukiwanich znalazłam doktorową która mi odpowiada i najważnieszsze trafnie diagnozuje dziecko i widać efekty ,Przyjmuje w poradni Polmedica koło Sezamu i jest to DR Małgorzata SZkoda Kłos Odpowiedz Link Zgłoś
kate2x2 Re: Poszukuje dobrego Pediatry w Zgierzu? 12.01.16, 18:35 W żadnym wypadku do tej doktor!! na pewno nie niemowlęta, bo Pani doktor to niekompetentny i nieczuły lekarz! Wizyty domowe trwają 5 minut w czym 2 to wypisywanie recept i karteczek z dawkowaniem. Nie rozpoznała alergii pokarmowej!! pomyliła nazwę mleka dla syna. Zamiast Hipp Comfort Bio o obniżonej laktozie i hydrolizowanym białku podała Hipp Bio Combotic!! proszona o receptę na bebilon pepti wypisała ale nie poinformowała, że bez adnotacji alergologa cena mleka jest taka sama jak bez recepty(więc po jakiego czorta pisała receptę??!!!!!). Na recepcie wypisała mleko Bebilon Pepti 1 a takiej nazwy już nie ma!! jest BP DHA1!!!!! Podczas badania przed szczepieniem zajęta rozmowami przez telefony, które dzwoniły. Oschła dla dziecka, w sumie to go w ogóle nie widziała. Podczas ubierania płaczącego syna przekazywała informacje o dawkowaniu leku siedząc za biurkiem!!!!!!!!! zdecydowanie odradzam tego lekarza. Nie wiem jakim jest specjalistą dla starszych dzieci, ale od niemowląt powinna trzymać się z daleka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maamaa12 Re: Poszukuje dobrego Pediatry w Zgierzu? IP: *.static.ip.netia.com.pl 31.01.23, 14:43 Czytając to, widać że to absurdalne :) Pani doktor jest sympatyczną i ciepłą osobą, zawsze przyjmuje i stara się pomóc jak tylko może. Podzielam opinie Masia30, warto iść do Pani doktor jeżeli chcemy dobrego lekarza, ja osobiście mam tylko dobre skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś