dziadcospiepsza 02.06.09, 21:11 Prostak i szmaciarz pozostanie nim na zawsze choćbyś go nie wiem w jakie garnitury wsadził czy na jakie prezydenckie stołki posadził. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Misiek Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: 67.159.44.* 02.06.09, 21:11 www.tinyurl.com/Ch...BezCzapki Kropaszenko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.icpnet.pl 02.06.09, 21:33 Straznik gdyby mial czapke zasalutowal by panu Prezydentowi i dostal by nagrode wtym przypadku,Pan Prezydent musial stac sie PO- likotem!Moze sie straznik przeslyszal. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kameleon Dla Kropy najważniejsza jest czapka,reszta się nie IP: *.toya.net.pl 02.06.09, 21:37 liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.09, 21:38 A w zasadzie, to co się stało z poprzednim artykułem na ten temat i podpiętym pod nim wątkiem z ponad 200 postami? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.09, 21:49 Aha, już znalazłem - wyszedł na ogólnokrajowy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jajcasz Re: Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 21:41 Gdzie masz _zającu_ czapkę - tak miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: STan Szykuje się kolejna zagraniczna wizyta prezia dla IP: *.toya.net.pl 02.06.09, 21:55 podreperowania zszarganych nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gm Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.cdma.centertel.pl 02.06.09, 21:56 Jak on teraz spojrzy w oczy tym , którzy złozyli podpisy pod świętem 3 Króli. Zakładam oczywiscie ,że wszystkim chodziło o uczczenie świeta a nie leniuchowanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.toya.net.pl 02.06.09, 22:03 Tak, czy to ten sam biedny Wojciech Bednarek któremu nie udała się afera łapówkarsko-nagraniowa? Bo zdaje się, że Kropa z jego rewelacjami posłał do wszystkich diabłów. Pewnie dlatego z poczucia obowiązku i troski o strażnika zgłosił się do prokuratury... Hm, żyję w tym mieście już 30 lat i z dnia na dzień, jestem zaskakiwany. W jakim to zabawnym łódzkim gó...e i szlamie pełnym hipokrytów nurzamy się codziennie, w zadziwijającym chocholim pląsie. Prezydent, który udaje, że rządzi, ale tak naprawdę poza marzeniami o ambasadorskim stołku nic go nie interesuje, Platforma, która ulokowała ludzi, często bez kompetencji wszędzie, gdzie się da, ale udaje orleańską dziewicę, nie mającą z tym nic wspólnego, PIS, który nie wiadomo czym jest i kim jest, a na prezydenta Łodzi desygnuje współpracownika Kropy, człowieka kłamiącego prosto w oczy ale za to z uśmiechem, Lewica od Konferencji Prasowych, która po jednym telefonie od Kropy trzy lata temu popuściła ze strachu w gacie podczas wyborów prezydenckich, a teraz rżnie chojraków. Najzabawniejsze jest zaś to, że największym krytykiem posunięć Kropy, jest były rzecznik policji z nadania politycznego prezes bez umiejętności, który nie ma nawet tyle honoru, żeby ustąpić z zajmowanego stanowiska za ponad 10 tys zł miesięcznie. Ale za to piętnuje innych nierobów z politycznego nadania. I pewien polityk z PO, który każe przepraszać łodzian, a sam ku...mi i ch...ami porozumiewał się z przez 2 lata z radnymi. I 44 rajców, z których tak naprawdę 10 rzeczywiście chce coś dla Łodzi zrobić, ale jak się wychylą nie daj Boże, to ich polityczni koledzy uwalają, żeby za bardzo ich w mediach nie było widać. I cała reszta, której sensem istnienia są konferencje prasowe, nie ważne z sensem czy bez, byle napisali i załatwianie dla swoich żon, kochanek, narzeczonych, znajomych, posadek u Kropy, u wojewody w spółkach i w końcu Bóg wie, byle się nachapać. Później pogardłują w mediach przeciw kumoterstwu i popitolą, ile to nie zrobią dla miasta. Wiecie, co mnie obchodzi to jako łodzianina? Gó.... A całą sprawę z strażnikiem uważam za żenującą. Bo wystarczyło jedno słowo, które nie padło: przepraszam. Ale do tego prezydent nie dorósł, a cała reszta kundelków, którzy zachowują się dokładanie tak samo, próbuje zbić polityczny kapitał. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pszemeq Re: Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:09 cześć ! W całej sprawie jest kilka wątków. Bo to, że z urzędnika Kropiwnickiego wyszedł zwykły cham jest bezdyskusyjne. Zastanówmy się jednak chwilę czego oczekiwał on on SM. Mieli zastrzelić szurniętego gościa z odchyleniem antysemickim ? Mam wrażenie, że ten facet nie rzucił się na nikogo, nie groził itp. Wyraził jedynie swą opinie ( w mojej ocenie w niewłaściwej formie) na temat przezydenta UMŁ - czas uprzytomnić temu Panu, że podlega takiej samej ocenie jak każdy inny obywatel naszego kraju ! Odpowiedz Link Zgłoś
us.sa Gdzie tu widać antysemityzm? 02.06.09, 23:06 Ludzie, to że ktoś kogoś krytykuje za częste wyjazdy do Izraela nie oznacza jeszcze żadnego antysemityzmu! Kropiwnicki jest dnem, czy spędza swoje urzędowanie w Ziemii Świętej czy w swoim rodzinnym Włocławku czy też Częstochowie. Jego fasadowy, powierzchowny i demonstracyjny filosemityzm jest zwykłym cwanym zagraniem. Od prawdziwego upamiętniania Żydów Łodzi a pompatycznych obchodów i rażących banałem ceremonii jest przepaść. Cwaniaczek Kropiwnicki może teraz każdego, krytykującego jego szkodliwą dla miasta postawę oskarżyć o antysemityzm. Nie dajmy się zwariować. Won z tym oszustem, wieśniakiem i szkodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarek Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:13 Jak chce mieć ochroniarzy to niech sobie ich wynajmie na własny koszt. BOR mu nie przysługuje a SM niech się nie wyręcza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czumulngma Re: Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: 212.183.134.* 02.06.09, 22:54 Eeeetam Lodzianie bez przyczyny go niweybrali na Prezydenta bo oni sa tacy ze mozna im sikac w twarz a i tak beda sie usmiechac i garnitur niam tu znaczenia tylko fjut Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ag Re: Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 22:54 Każdy człowiek ma prawo zdenerować się, ludzka natura. I w tym momencie wychodzi prawdziwa natura osobnika, nie ta na pokaz. W sumie to dobrze, że wiemy z kim naprawdę mamy do czynienia, czym faktycznie "emanuje" władza, rycerskość, katolicyzm tego człowieka. Przypomnę jak zwykle przy okazji, że to GŁ wypromowała Kropiwnickiego na II kadencję. Pani Violu, Pani o tym dziś sądzi? P.S. Panie Kropiwnicki, nie wiem co na ten temat statut waszego rycerskiego (pożal się Boże) zakonu, ale może sięgnij pan chociaż do przedwojennego Kodesku Honorowego. Ale czy nie za wielkie wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: psz Re: Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 23:03 cytując klasyka: "jest prawda czasów i prawda ekranów" :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 23:02 strażnik był na służbie, czy na majówce? Jeśli na służbie, to gdzie ch.. miał czapkę? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.sotn.cable.ntl.com 02.06.09, 23:03 Nerwy każdemu by puściły,praca,praca. Poza tym strażnik powinien interweniować, obecność osoby po spożyciu alkoholu i takie zachowanie: wylewanie wody pod nogi i antysemickie zachowania po tym co się wydarzyło w Oświęcimiu nie powinny być tolerowane milczeniem. Prezydent miał prawo być zdenerwowany zaniechaniem straży miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czapka Wspomniany fotomontaż IP: *.toya.net.pl 02.06.09, 23:14 Znajduje się na stronie czarnokropek.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lewy prosty Re: Kierowniczka w Markecie do mnie To IP: 212.183.134.* 02.06.09, 23:17 Kierowniczka w markecie carfur to powiedziala do mnie jak ja piznalem to sie krwia zalala i pobiegla z placzem do lazienki I nic mi niezrobili :-P sam zrezygnawalem p.s. wal tak aby na kamerach niebylo widac zawsze dziala Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gościu K. nie jest jedynym, psującym wizerunek Łodzi. IP: *.4web.pl 02.06.09, 23:31 Panie Wesołowski, jak najbardziej zgoda, co do tego co Pan napisał. Tyle tylko, że gazeta, w której Pan pracuje, niejednokrotnie sprawiała, że z Łodzi śmiała się cała Polska( chociażby wczorajszy, beznadziejny artykuł o klombie z opony - przecież to nie miało sensu). Nie można wytykać innym(nawet jak w tym przypadku słusznie) czegoś, co samemu się robi. Ps. Oczywiście nie neguję wielu pozytywnych rzeczy, które robi GW dla PR Łodzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DISCO Kropiwnicki niestety... IP: *.128.rev.vline.pl 02.06.09, 23:48 Panie Prezydencie, zaprzepaszcza pan swoje dokonania - 58 dni, o których ja wciąż pamiętam, dziś już nie znaczą Nic.... Zapamiętam pana jako kmiota i chama. Pani Maciaszczyk i Pan Papis może Panu wmawiać codziennie na dobranoc, że jest Pan mężem stanu i takie tam inne bajki, nawet to, że jest pan ministrem spraw zagranicznych i finansów jednocześnie, o czym pan zawsze marzył. Mój pies liże mi stopy też codziennie i nic nie rozumie. W każdym razie młodzież z AOIA jest wciąż z Panem.... Czuwaj! Panie Prezydencie! W czapce i w szafie... Współczuję Panu z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
podpisanym wszystko to bzdura dla 4-go króla ! 03.06.09, 00:04 dialog kultur pełnom gembom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bbb Re: Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.zb.lnet.pl 03.06.09, 00:13 może to jakie skutki uboczne przebytej choroby jelitowej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarson Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.chello.pl 03.06.09, 00:13 nie pierwszy raz NAJGORSZY PREZYDENT miast wojewódzkich daje poPIS swojego chamstwa i braku kultury Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.lodz.msk.pl 03.06.09, 00:56 i bardzo dobrze...nalezy sie nierobom!!chodzicie po piotrkowskiej wieczorami w piatki i soboty?-zadnej policji, ani strazy...pelno wrzaskliwego dresiarstwa,az strach wracac... do roboty ch... a nie wlepiac babciom mandaty za sprzedaz kwiatkow Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eryk Oooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 01:20 To Kropiwnicki też jest człowiekiem? No proszę, proszę. Kto by pomyślał. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anasfer Kropiwnicki znieważył publicznie strażnika IP: *.tczew.net.pl 03.06.09, 02:23 Macie ch.... prezydenta w mieście Odpowiedz Link Zgłoś