aniuta68 12 lat temu Plastry na stopy oczyszczające z toksyn, czy ktoś stosował jak długo jest zalecane stosowanie ich, gdzie najlepiej kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Plastry na stopy oczyszczające z toksyn 12 lat temu Najlepiej jest NIE kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: Plastry na stopy oczyszczające z toksyn 12 lat temu O ludzka naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta68 Re: Plastry na stopy oczyszczające z toksyn 12 lat temu mówicie,że to bujda?? kolezanka stosowała i mówiła ze działają, oczyszczają ale pewnie najlepiej oczyszczają kieszeń Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Plastry na stopy oczyszczające z toksyn 12 lat temu A skad ma pewnosc, ze dzialaja? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Plastry na stopy oczyszczające z toksyn 12 lat temu Cudu nie zauważyłam. Plastry po kuracji nocnej nie były też tak czarne, jak sugerowały zdjęcia z ulotki informacyjnej, może dlatego, że nie palę. Strasznie śmierdzą, tzw. klejem z kwasem/octem - do tego stopnia, ze pościel przesiąka tym smrodem. Jeśli masz partnera do spania, to możesz go odstraszyć tym smrodem ;) Dla mnie kit na wodę, proponuję trzydniowy detoks spożywczy Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta68 Re: Plastry na stopy oczyszczające z toksyn 12 lat temu napisz dokładniej, jaki detoks spozywczy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Plastry na stopy oczyszczające z toksyn 12 lat temu Chodzi mi o diety, monodiety - jedno- lub dwudniowe, czasem dłuższe. Jedne polegają na spożywaniu wyłącznie jednego lub dwóch składników na przemian, inne wykluczają określone produkty i zezwalają na jedzenie i picie niskoprzetworzonej żywności, np, brązowy ryż, gotowane na parze warzywa, świeżo wyciskane soki, bez dodatku soli i innych przypraw. Poszukaj w sieci, bardzo ważne, aby znać swój stan zdrowia, bo można sobie zaszkodzić, zamiast pomóc. Wiem, że w aptekach są tez preparaty doustne o działaniu oczyszczającym, ale osobiście nie próbowałam. Detoks spożywczy najlepiej przeprowadzić w weekend lub dobrać sobie dzień wolny, bo możesz czuć się źle, osłabiona, mieć zawroty głowy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaKw Re: Plastry na stopy oczyszczające z toksyn IP: *.enterpol.pl 12 lat temu Kobitki,w co wy wierzycie?! Przecież to bzdura! To tylko wyciąganie pieniędzy od naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta68 Re: Plastry na stopy oczyszczające z toksyn 12 lat temu no tak, najlepsze to naturalne produkty bez chemii jakies soki owocowe lub warzywne na oczyszczanie Odpowiedz Link Zgłoś