Dodaj do ulubionych

Czy to normalne chociaż fajnie wygląda

IP: 193.188.198.* 8 lat temu
U nas w firmie jest taki niepisany zwyczaj że im wyższe stanowisko tym wyższe obcasy.
Normalnie dziewczyny noszą minimum 8cm , kierowniczki działów minimum 10 cm a panie z zarządu minimum 12cm.
Wyjątkiem są sekretarki które noszą 12 cm jak kierowniczki i mają gołe nogi bez pończoch ,muszą mieć nogę na nodze ale dowolnie
ustawione a zarząd też gołe nogi i nogę na nogę ale koniecznie złączone i ustawione ukośnie .
Pani prezes nosi szpilki 14 cm bez platformy i siedzi z nogą na nodze też ukośnie ale nogę zakłada bardzo wysoko tak że ta górna noga nie ma prawie podparcia i takie siedzenie jest niewygodne ale wygląda świetnie i oczywiście ma zawsze gołe nogi.
Obserwuj wątek
    • Gość: mira002 Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.198.* 8 lat temu
      A u nas jest zakład fryzjerski w którym fryzjerki chodzą w super mini
      i w szpilkach a po ostrzyżeniu każdego klienta zawsze siadają na 5 minut z nogą na nodze tak na pokaz i dopiero potem strzygą następnego
      Klientów mają pełno chociaż trzeba przez to dłużej czekać.
      Strzygą oczywiście panów.
    • Gość: ilona Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.198.* 8 lat temu
      Normalne całkowicie zawsze warto wykorzystać atut ładnych nóg .
      Nowa moda na gołe nogi nawet ułatwia trzymanie ich jedna na drugiej .
      Co do 12 cm obcasów to nie jest żadna przesada .
      A takie siedzenie jak wasza szefowa to jest trudne ale przez jakiś czas na pewno można tak dać radę myślę że jakieś 45 minut i potem przerwa kilka minut
    • taki-sobie-nick To jakieś straszne buractwo 8 lat temu
      ale oczywiście możecie się w to bawić, buractwo nie jest zakazane prawem.
      • taki-sobie-nick I od razu powiem ci 8 lat temu
        że jeśli to powtórzysz w firmie, to panie (na dowolnych obcasach) chórem zarzucą mi ZAZDROŚĆ.
    • Gość: Misia Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.198.* 8 lat temu
      Ja pracuję jako fakturzystka w hurtowni zoologicznej i kiedyś też w gołych nogach i z nogą na nodze owinęłam sobie nogi smyczą i to tak dokładnie że jak mnie szefowa wołała to jej odpinanie
      by trwało chyba z pięć minut i powiedziałam że teraz nie mogę.
      Ostatecznie przesiedziałam tak prawie dwie godziny.
    • Gość: Marika Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: *.tor.ninja 8 lat temu
      Ja uwielbiam siedzieć w stylu Ryster z nogami posmarowanymi olejkiem nabłyszczającym i dlatego nawet zimą muszę w pracy mieć gołe nogi.
      Niestety kiedy jest duży mróz muszę z tego rezygnować ale jak jest tak jak teraz to przychodzę bez pończoch i jest ok.
      Na początku było mi nie łatwo tak usiedzieć bo noga mi się zsuwała i była za nisko założona
      i wtedy nie było efektu ale teras jest już dobrze.
    • iksigrekzet111 Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda 8 lat temu
      Aż nie wierzę w to co piszesz.
      Takie wysokie obcasy przez 8 godzin?
      Gołe nogi? upały caly rok macie?
      Gdzie Ty pracujesz?? to paranoja...
    • Gość: Jurek Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.198.* 8 lat temu
      Mi to by się podobało gdybym zobaczył w biurze kobiety w szpilkach gołych nogach i z nogami jakoś fantazyjnie ustawionymi .
      Popieram cenną inicjatywę
    • Gość: marika Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.198.* 8 lat temu
      To całkiem normalne u nas wiele dziewczyn robi różne powiedzmy ewolucje z nogami podczas siedzenie w firmie .
      Jedna np. siedzi z nogami idealnie pionowo a pomimo to ma nogę na nodze i nogi idealnie złączone,wymaga to niezłego treningu.
      Inna dziewczyna za to lubi trzymać nogi bardzo wysunięte w bok jak Jaworowicz.
      Ja za to lubię siedzieć tak jak robiła to Pani Ryster z Wielkiej Gry ale siedzę nie w szpilkach tylko w balerinach na płaskim obcasie i trzymam nogę podpierająca na palcach tak że cały tył buta mam w powietrzu a założoną nogę trzymam z palcami obciągniętymi do dołu idealnie wzdłuż nogi.
      Takie siedzenie jest o wiele trudniejsze od siedzenia w szpilkach.
      Ktoś kiedyś zapytał mnie po co tak sobie utrudniam ale ja myślę że efekt jest tego wart.
      Pracuję w firmie telekomunikacyjnej i siedzę tak nawet podczas obsługi klientów .
      W naszej firmie wolno mieć gołe nogi z czego korzystam .
      • Gość: Karina Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.199.* 7 lat temu
        O tak ja też lubię siedzieć w ten sposób.
        Nogi ukośnie nogę na nogę i w balerinach bez obcasów , tak jest faktycznie o wiele trudniej ale efekt fajny.
        Tak jak ty siedzę w gołych nogach.
        Ja daję radę tak wysiedzieć z dwie godziny a potem muszę odpocząć
    • 4v Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda 8 lat temu
      Współczesne korporacje to jednak są niczym więzienie. Z takimi samymi, więziennymi zasadami.

Mam tylko nadzieję, żecw...ek to u Was nie ma.....

PS. W zasadzie cała dyskusja, to nie wiem, czy to żart jakiś albo performance artystyczny, czy Wy tak na poważnie. Bo jeśli na poważnie, to nadajecie się do leczenia i to w trybie natychmiastowym....
      • wyjadacz_parkietuf Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda 8 lat temu
        Tak, tak - oczywiście, że na poważnie. Chciałeś się tylko upewnić? Ktoś ci musi podsunąć rozwiązanie?
        A tak baśka sama od siebie nie pracuje? Żadne dzyń-dzyń w łepetynie? Nooo... to się nadaje do leczenia.
    • wyjadacz_parkietuf Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda 8 lat temu
      U nas w firmie jest taki niepisany zwyczaj, że im niższe stanowisko tym wyższe obcasy.
      Pani Prezes wbija swoje raki 5 cm w podłoże i szura nimi, rozwalając lastryko. Pan vice Prezes
      chodzi/jeździ na łyżwach i pozarysowuje płytki podłogowe na 3 mm w głąb.
      Normalne dziewczyny chodzą boso - różnica pomiędzy podłożem a spodem stopy =0
      Wyjątkiem są sekretarki - ze względu na stanowisko powinny haratać podłoże co najmniej jak vice Prezes
      ale z powodu blond włosów i zasobów myślowych wybierają białe kozaczki na obcasie >= 5 cm.
      Sprzątaczki zaś i panie z ochrony chadzają na 85 cm szczudłach. Dowartościowują się tym, biedne kobiety, zakładają przy każdej możliwej okazji szczudła ukośnie, przez plecy, do uszu. Każda z pań zakłada rajstopy na pończochy uzupełniając podkolanówkami w getrach. Takie siedzenie jest bardzo wygodnie ale wygląda ohydnie i oczywiście zawsze mają ubrane nogi.

• Gość: maja Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.199.* 8 lat temu
        Oczywiście ta złośliwość była ci niezmiernie potrzebna no nie
    • Gość: Ewa Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 8 lat temu
      Ale pracujecie jeszcze do tego czy pokazywanie nóg posmarowanych olejkiem to taka praca?
      • lucusia3 Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda 8 lat temu
        Właśnie mi to przyszło do głowy. Jakoś u mnie w pracy od dyrekcji po portiernię chyba nikt nie ma czasu zastanawiać się jak ułożyć nogi. Zreszta my siedzimy przy stole/biurku i jakoś nogi mało widać.
    • Gość: anja p Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.199.* 7 lat temu
      Ja pracuję w dużej firmie i u nas jest ponad 100 dziewczyn.
      W śród nich są przeróżne przejawy fantazji.
      Jedna przychodzi do pracy zawsze w kozakach na gołe nogi nawet latem.
      Druga jest maniaczką golfów zawsze w golfie nawet jak jest bardzo ciepło ale nogi gołe.
      Jeszcze inna odwrotnie zawsze lekko ubrana i bez pończoch nawet na mrozie.
      Jest dziewczyna która nosi często lateksowe pończochy,jest taka która jak stoi to zawsze chwyta za sobą obcas i stoi na jednej nodze,
      lubi tak rozmawiać.
      Mamy taką koleżankę która siedzi z nogami prawie przy podłodze jak Jaworowicz do kwadratu.
      Jest dziewczyna która ma takie buty że od nich ciągną się takie łańcuszki które owija wokół nóg do kolan a na środku ma takie małe karabińczyki
      i nimi spina sobie nogi razem jak siedzi z nogą na nodze.
      Jest dziewczyna która tak mocno nabłyszcza nogi że jej się jedna z drugiej zsuwa i musi zawsze jedną ręką podtrzymywać.
      Jest dziewczyna która nosi szpilki 17 cm bez platformy i chodzi w nich elegancko ,nie wiem jak to robi.
      Mamy motocyklistkę która do pracy przyjeżdża motorem w kombinezonie ale w kozakach na 15 cm szpilce.
      No i jest kompletna fetyszystka która kiedyś siedziała z nogą na nodze i na łydkę tej założonej nogi miała nałożony
      taki ścisk stolarski który jej tą nogę ściskał a oczy miała zawiązane apaszką.
      Koleżanki pilnowały żeby szefowa tego nie zobaczyła bo ona chciała tak siedzieć za biurkiem przez godzinę.
      Czyli naprawdę różne sytuacje można spotkać
      • Gość: Kinga 22 Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.199.* 7 lat temu
        To naprawdę nic dziwnego ja mam prywatną firmę i też czasami zakładam sobie na nogi na wysokości łydek ścisk stolarski żeby batdzo mocno docisnąć nogę do nogi siedząc z nogą na nodze.
        Kiedyś użyłam paska do związania nóg ale siła docisku była za mała jak dla mnie .
        Wtedy wymyśliłam właśnie ścisk stolarski i jest ok.
        Kiedy siedzę z nogami np. związanymi poskiem to siedzę tak że nogi widać z boku biurka ale kiedy czasem siedzę z tym ściskiem to przy klientach nie pokazyję tego ale tak siedzę tylko z dwa razy w miesiącu
    • Gość: Klara Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.199.* 7 lat temu
      Ja mam nogi takie wcale nie szczupłe coś jak Tadla z TV i ostatnio założyłam sobie nogę na nogę i złączyłam je razem co wcale łatwe nie było jak się nie ma wprawy i owinęłam nogi cała rolką żyłki wędkarskiej 150 metrów .
      Siedziałam potem dwie godziny bo nie chciałam tego zdejmować i było fajnie.
      Miałam szpilki i gołe nogi
    • Gość: Ala Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.199.* 6 lat temu
      Ja też uwielbiam siedzieć w pozycji Ryster w gołych nogach w pracy
      • Gość: sandra Re: Czy to normalne chociaż fajnie wygląda IP: 193.188.199.* 5 lat temu
        Naprawdę fajnie jest siedzieć z nogą na nodze kiedy są idealnie złaczone i w butach na obcasie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka