Dodaj do ulubionych

Odkurzacz myjący do drewnianych podłóg

8 lat temu

Witajcie,

mam drewniane, starszawe podłogi (których nie będę teraz odnawiać) i zastanawiam się nad kupnem odkurzacza myjącego: www.thomas-multiclean.pl/dane-techniczne/ - czy ktoś z Was może się wypowiedzieć na jego temat?Ma ktoś?
Jeśli nie, czy możecie coś polecić zamiast? Mam 3 psy i raczkujące Dziecko, więc odkurzam i myję podłogi codziennie , a i tak jest brudno - chciałabym znaleźć coś, co doczyści drewniane podłogi i pozwoli mi zaoszczędzić trochę czasu.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • liliana89 Re: Odkurzacz myjący do drewnianych podłóg 7 lat temu
      Ja testowałam model Thomasa, i byłam zadowolona, sprawdź na portalu Idealny Odkurzacz - tam są opinie osób testujących te modele czyszcząco-myjące.
    • marta.11111 Re: Odkurzacz myjący do drewnianych podłóg 7 lat temu
      Ja testowałam w domu, ale model Pet&Family Aqua www.idealnyodkurzacz.pl/porada/id/273/subiektywnie-plusy-i-minusy-odkurzacza-wodnego
      i byłam bardzo zadowolona. Z tego co wiem model do parkietów ma specjalną końcówkę właśnie do delikatnych podłóg, ale można też do modelu Pet&Family dokupić taką końcówkę.
      • kajka09 Re: Odkurzacz myjący do drewnianych podłóg 7 lat temu
        A jak ze szparami w podłodze?Wlewa się woda?Da się wysuszyć?
        Dzięki za odpowiedź!
        • marta.11111 Re: Odkurzacz myjący do drewnianych podłóg 7 lat temu
          dobrze, normalnie wysysa się woda, z przerw pom. panelami, czy też np. w fudze.
          • krystyna58_85 Re: Odkurzacz myjący do drewnianych podłóg 6 lat temu
            a przez jaki rodzaj, w sensie szerokość jest ta woda zasysana, bo jak jest jakiś większy brud, czy jakaś rzecz to wciąga ją czy się blokuje ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka