Dodaj do ulubionych

Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki Warszawa

IP: *.adsl.inetia.pl 7 lat temu
Witam wszystkich!
Od paru lat nacinam się na kolejne firmy które przychodzą, piorą mi dywany, narożnik a na drugi dzień po wyschnięciu wszystko wygląda tak samo.

Koleżanka poleciła mi firmę ze strony www.ghhigiena.pl ponoć rewelacja, ale za pranie narożnika chcą aż 180zł a to jak dla mnie stanowczo za dużo!

Pomóżcie!!!
Czy ktoś zna jakąś firmę w Warszawie co pierze porządnie i za rozsądne pieniądze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alicja Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War IP: *.dynamic.chello.pl 7 lat temu
      otopranie.pl rewelacja za 100-120zł polecam wszystkim!!!
    • Gość: Joanna Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War IP: *.jmdi.pl 7 lat temu
      Kasia,

Z praniem dywanów i tapicerki jest tak samo jak z innymi usługami. Albo jest tanio, ale rezultaty masz takie o jakich piszesz, albo wybierasz firmę, która pracuje profesjonalnym sprzętem i preparatami i zapewnia wysoką jakość usług. Ale w takim wypadku musisz się liczyć z wyższymi kosztami.

Na stronie Dom Bez Alergii znajdziesz kilka przydatnych artykułów i filmów na temat tego jak powinno wyglądać profesjonalne czyszczenie dywanów i tapicerki. Możesz porównać ceny z tym co Ci poleciła koleżanka - chyba jest ciut taniej.
    • bettywawa Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 7 lat temu
      Kasia, ja z czystym sumieniem polecam www.praniebubbles.pl - solidnie, szybko a ceny nie są wygórowane. Sama korzystałam i poleciłam znajomym, którzy też są zadowoleni. U nich na stronie jest nawet filmik w jaki sposób uprali kanapę, która mi się wydawała do wyrzucenia.
    • Gość: MagdalennaPutrus Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 7 lat temu
      Ja piorę dywany tak co dwa lata średnio. Ostatnio oddałam im do prania: www.amelisporzadki.pl/inne-uslugi/pranie-dywanow-wykladzin-i-tapicerki-meblowej/ Efekt po super - dywan wygląda jak nowy . Z tego co wiem piorą też tapicerki meblowe. Działają na terenie całej Wawy, więc zadzwoń do nich i się umów. Cennik mają na stronie.
    • Gość: Milenaa Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War IP: *.dynamic.chello.pl 7 lat temu
      Witam
      Z własnego doświadczenia mogę polecić firmę : www.pogromca-brudu.pl
      Prałam u nich co prawda fotel oraz 5 krzeseł ale jestem zadowolona i nie mam się do czego przyczepić, młody Pan który u mnie był pracował sprawnie i dokładnie.
      Na ich stronie widać w usługach również pranie narożnika w cenie 90-130 zł

POLECAM MILENA :)
    • michal001983 Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 7 lat temu
      Hej,
      Ja korzystam z firmy www.praniewarszawa.pl Pan Piotr miły i uczciwy człowiek. Za naroznik mnie policzyl 130zł z tym, że nie byl jakis bardzo brudny. Kilka plam i wszystkie udało sie usunąć. Naroznik czysty i pachnący. Zachwalał, ze dobrze pierze tapicerki samochodowe i faktycznie samochod jak nowy. Polecam
    • martusg00 Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 7 lat temu
      Witam,

Wczoraj miałam przygodę z podobnym praniem a mianowicie z kanapą
      zapłaciłam 100 zł
      Pan bardzo miły, szybko i sprawnie pracował a termin miałam na następny dzień pod wieczór.
      506-974-086
    • Gość: omanec Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War IP: *.dynamic.chello.pl 6 lat temu
      Polecam - Pranie tapicerki meblowej Warszawa cleanlife.pl/sprzatanie/pranie-tapicerki-meblowej-w-warszawie-i-okolicy.html
    • fizuu Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 6 lat temu
      Jeśli chodzi o Pranie tapicerki samochodowej to z pełną odpowiedzialnością polecam Allandmax na Mokotowie. Naprawa solidna robota ,szybko i dokładnie . ceny tez nie wysokie
    • Gość: Michał Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War IP: *.centertel.pl 6 lat temu
      Ja również potwierdzam firmę Pogromca Brudu, pranie wyszło 10/10.
      Polecam.
    • alealeksanra1987 Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 6 lat temu
      Polecam również tę firmę: dobryserwis.waw.pl - bardzo dobry sprzęt i fachowa obsługa ;)
    • Gość: Jaro Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War IP: 156.67.84.* 6 lat temu
      To i ja dorzucę, polecam firmę z Chotomowa niedaleko Warszawy (www.pralnia-dywanow.pl). Firma mieści się w Chotomowie ale zabierają dywany z całej Warszawy i okolic, mają dobre ceny. Polecam
    • Gość: Jaro Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War IP: 156.67.84.* 6 lat temu
      www.pralnia-dywanow.pl
      poprawiony link
    • Gość: Aneta Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War IP: *.ip-point.pl 6 lat temu
      Dopisuję do listy Dom Bez Alergii - działają na terenie Warszawy oraz okolic. Naprawdę spore kompetencje w zakresie prania dywanów, prania tapicerki i czyszczenia materacy.

Bardzo uczciwi i profesjonalni. Co ciekawe, mają specjalną ofertę dla osób cierpiących na alergię (na kurz i roztocza kurzu domowego).
    • magiczny.cs Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 5 lat temu
      Tekst linka Hej Kasiu, ja też jak zamówiłam pierwszy raz usługę prania dywanu z olx musiałam na następny dzień wyrzucić dywan ponieważ nie wysechł czyli był przemoczony. I zraziłam się , ale niestety ostatnio mój synek nabrudził na narożniku ,zadzwoniłam po Pana Sebastiana , bardzo miły człowiek i sumienny, chociaż delikatnie się spóźnił , za to do wykonanej pracy nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Wszystko pachnące i czyściutkie. A i ceny nie przyprawiają o ból głowy
      • magiczny.cs Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 5 lat temu
        źle link wkleiłam tutaj jest strona Pranie Dywanów Warszawa
    • lizard1111 Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 5 lat temu
      m.facebook.com/pieknyefekt/
      Polecam!!! Jestem mega zadowolony z ich roboty
    • lizard1111 Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 5 lat temu
      Polecam Piękny Efekt !!! Podsyłam link do strony fb. Młoda firma ale dają radę😀 ceny okazyjne i jakość świadczonych usług na wysokim poziomie.
      m.facebook.com/pieknyefekt/
    • sumariusz Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 4 lata temu
      Do dyskusji dołączam kolejną sprawdzoną firmę wykonującą pranie dywanów i tapicerki w Warszawie. To jest akurat firma, która jako jedna z niewielu wykonuje pranie dywanów w domu Klienta w sposób maksymalnie zbliżony do prania w pralni (tj. wykonuje trzepanie dywanu przed praniem oraz stosuje urządzenia czyszczące specjalnymi szczotkami, a nie tylko pierze dywan Karcherem...)

Generalnie strona godna polecenia jako źródło wielu praktycznych informacji i wskazówek w zakresie zarówno profesjonalnego jak i samodzielnego czyszczenia dywanów, wykładzin, kanap, sof, narożników czy materacy...
    • maja367 Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 4 lata temu
      ja polecam firmę www.mobiwash.pl bo u mnie z dywanem świetnie sobie poradzili. Dywan wygląda teraz jak nowy ze sklepu.
    • Gość: gościnna Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War IP: *.adsl.inetia.pl 4 lata temu
      polecam roco clean, solidnie i porządnie :)
      www.czyszczenie-parowe.pl/
    • medycynaestetycznawarszawa Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 3 lata temu
      Warto skorzystać z profesjonalnych usług www.pranie-wykladzin-biurowych.warszawa.pl/ . Pranie wykładzin to dosyć skomplikowany proces wbrew opiniom.
    • malgorzatawylxxx Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 3 lata temu
      I dywany i narożnik pierze u mnie firma www.galserwis.pl/. Jak na Warszawę mają przyzwoite ceny, są słowni i dotrzymują terminów. Wszystko jest porządnie wyczyszczone nawet zaschnięte plamy po kawie czy winie.
    • magdalenaw12 Re: Zaufane firmy do prania dywanów tapicerki War 6 miesięcy temu
      Hej ja mam sprawdzonego Pana Krzysztofa z okolic Piaseczna i zaufałam mu w 100 % . Dywan jak nowy polecam Clis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka