Dodaj do ulubionych

brzydki zapach z butów

7 lat temu
część dziewczyny ;)
mam problem z brzydkim zapachem z butów zimowych.. najgorzej jest, gdy stopa ma tam "ciepło".. nie wiem co mam z tym zrobić, przecież nie upiorę :(
znacie jakiś sposób na nie?? pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • maara0maara Re: brzydki zapach z butów 7 lat temu
      poomoocy!
    • linn_linn Re: brzydki zapach z butów 7 lat temu
      forum.gazeta.pl/forum/w,49213,162813211,162813211,Zapach_do_garderoby_czyli_jak_usunac_smrod_butow.html
    • kaludyna Re: brzydki zapach z butów 7 lat temu
      Brzydki zapach powoduja bakterie, ktore sie mnoza w wilgotnym, cieplym, nie przepuszczajacym powietrza srodowisku. Bardzo skutecznie zabija je mrozenie. Mozna to robic zima na balkonie, a latem zwyczajnie w zamrazarace, w plastikowym worku. Dziala rewelacyjnie, przetestowane wielokrotnie. Czynnosc jdnak nalezy powtarzac, gdy zapach wraca.

Krok drugi: unikac nosszenia butow na bosa stope i nie nosic w kolo tej samej pary, a juz na pewno nie iles dni pod rzad, dobrze zawsze miec kilka par na zmiane.
    • obcasy.pl Re: brzydki zapach z butów 7 lat temu
      Przede wszystkim należy pozostać czujnym i dokonywać odpowiedzialnych zakupów!
      Bo w butach często znajduje się ta niebezpieczna substancja

obcasy.pl/toksyczny-chrom-vi-butach-dobre-wiesci-dla-konsumentow/
      • linn_linn Re: brzydki zapach z butów 7 lat temu
        ...w ubraniach np. z Chin tez.
    • ciocia.przecietna.rada Re: brzydki zapach z butów 7 lat temu
      nie zaszkodzą też specjalne wkładki bo butów, takie naturalne czasami proponują w sklepach jak sie buty kupuje
    • dzidka17 Re: brzydki zapach z butów 7 lat temu
      wsyp sporo sody oczyszczonej, zostaw na noc, a rano wysyp,wytrzep.
      Najlepiej kupić proszek StopPot i nasypać do obuwia ,a także posypac nim stopy,palce u nóg.
      Mozna tez kupic kwas borowy/borny w proszku i sypać do butów i na stopy.Po 1-2 aplikacjach problem zażegnany .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka