Dodaj do ulubionych

Bioenergoterapeuta Uzdrowiciel godny polecenia!

5 miesięcy temu
Polecam znakomitego specjalistę w dziedzinie Uzdrawiania na odległość, zrównoważonego człowieka, wypromieniowującego z siebie miłość, która uzdrawia na wszystkich poziomach.

Jego diagnozy z Aury, są znakomite i odsłaniają ukryte przyczyny naszych niedomagań, pokazują trafne rozwiązania naszych problemów. Wystarczy do niego napisać i przekonać się samemu czy to działa, ja tak zrobiłam i nie żałuję, sprawdziłam, bo nie jestem człowiekiem naiwnym.

Zaryzykowałam wysłałam zdjęcia i otrzymałam pełną diagnozę mojego stanu zdrowia, byłam zszokowana, bo przecież wcześniej nic nie mówiłam na co choruję, wszystko się dokładnie potwierdziło, dowiedziałam się też o rzeczach, o których nie miałam pojęcia, co potwierdziło się w późniejszych badaniach klinicznych.

Kontaktujcie się ze mną - annabruzda@gazeta.pl, wyjaśnię i pomogę skontaktować się. Osobom poważnym i szukającym pomocy, podam niezbędne dane.
Obserwuj wątek
    • ekstrasensoryk Re: Bioenergoterapeuta Uzdrowiciel godny poleceni 4 miesiące temu
      Też mógłbym powiedzieć o sobie, że jestem CUDOTWÓRCĄ, ale nie mówię i tym co mnie znają nie pozwalam na to, bo nie mam na tyle tupetu w sobie i skromność mi na to nie pozwala.

Sam mam trochę zdolności jako ekstrasensoryk i osiągam niezłe wyniki w pracy z Aurą, czakrami kanałami energii, dochodzę do wysokich poziomów energii.

Zapraszam do odczytów Aury robionych przeze mnie na wszystkich poziomach od ciała fizycznego, przez eteryczne, astralne, mentalne i duchowe.

Oczyszczam z podczepów, z klątw rodowych, ustawiam homeostazę ciała fizycznego, transformuję na lepszą drogę rozwoju Wasza karmę.

Przywracam utracony spokój i zdrowie.

Czekam na kontakt od chętnych pomóc sobie i zagubionych w tym świecie: ekstrasensoryk@gazeta.pl
    • annabruzda Re: Bioenergoterapeuta Uzdrowiciel godny poleceni 4 miesiące temu
      Pod wpływem uzdrawiania pana Juliana, czułam jak rozpuszczają się we mnie pretensje, urazy psychiczne i emocjonalne, jak to wszystko co było we mnie skorupą zebraną za wiele lat, puszcza i się ze mnie wylewa, jak taka szara, zimna, wilgotna szara masa złej energii, a w to miejsce wchodzi żywa świetlna słoneczna energia i rozświetla moje wnętrze, pojawia się totalny, wszechprzenikający spokój, znika całkowicie nerwica.

To mnie odblokowało na siebie i innych ludzi, jak widać stać mnie na to teraz, żeby śmiało dzielić się swoimi doznaniami, bo je mam - pozytywne, jeżeli ludzie mają tylko doznania negatywne z życia, to wstydzą się nimi dzielić, mają i żyją wówczas w zamkniętym i zaklętym "KRĘGU" bez wyjścia. Niech mi ktoś powie, że nie mam m racji? Dzięki panu Julianowi wyszłam z tego zaklętego kręgu beznadziei!

Dopiero to uzdrowienie psychiczne i emocjonalne uzdrowiło mnie fizycznie!

Chętnie udostępnię namiary do pana Juliana: annabruzda@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka