Gość: agunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Całowanie to najlepsza pieszczota jaka istnieje.Nie rozumiem jak można tego nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rrosemary@o2.pl a starożytni Chińczycy uważali, że IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18 lat temu jak para zakochanych się całuje to przekazują sobie ze śliną zyciodajną energię,bez niej usychamy- to prawda,to byli bardzo mądrzy ludzie :> jak za tydzień mój Misiek wróci to Go wycałowywać będe pół dnia, a drugie pół dnia....:> Odpowiedz Link Zgłoś
halaha Re: a starożytni Chińczycy uważali, że 18 lat temu ...a drugie pół dnia tez go całuj.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: a starożytni Chińczycy uważali, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu hehehhehe, no to już lala wiesz co i w co masz całować. pięknie:] Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole... 18 lat temu Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole... Odpowiedz Link Zgłoś
jete Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. 18 lat temu Babom jak zawsze jedno w glowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickey15 Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.chello.pl 18 lat temu Jestem za! ale to dopiero przy uniesieniu, tak w normalnych okolicznościach bez zbliżeń głębokie i namiętne, gorące ale i słodkie... Pozdrowienia dla mojej tej jedynej, której wargi i całe ciało uwielbiam całować, już nie mogę sie doczekać jak wrócisz z tych poznańskich targów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do anny Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.pro-internet.pl 18 lat temu masz 1oo% racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek_01 Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18 lat temu tak jest - też popieram:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruch Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu A pewnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu masz rację ! i oboje czerpią z tego tyle przyjemności .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianek Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: 212.203.135.* 17 lat temu no no...nie ma nic lepszego od calowania tych dolnych warg!!dobrze powiedziane\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foreh@o2.pl Szczera prawda IP: *.adsl.inetia.pl 17 lat temu Najprawdziwsza prawda :D :D :D Wiem co mówię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17 lat temu o tak to lepsze niż seks rewelacja uwielbiam to,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m praciem zabic je Nie sztuka zabic kruka,ale szt.calkiem swieza goly IP: 152.75.60.* 18 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perhonenka Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu A czy ktos z was całował się na rybkę i wielorybka??? chyba nie bo technika opracowana przez NAS:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liv Re: Sztuka całowania IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 18 lat temu technik jest tak wiele jak zakochanych par ;) ale moim zdaniem przyjemnosc i niesamowite uczucia sa tylko wtedy kiedy całujemy osobe ktora kochamy :) bez milosci jest bezsensu .pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotny Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim się cał IP: 195.117.126.* 18 lat temu ować! Odpowiedz Link Zgłoś
bahia18 chemia 18 lat temu Calowanie to chemia, chyba nie zawsze zalezna od uczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: chemia IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 18 lat temu Całowanie to cos niesamowitego. Delikatne pocałunki po szyi są tak niesamowitym uczuciem. Muskanie się skórą też jest pocałunkiem. Poweiw ciepłego powietrza:) A muskanie rzęsami daje niesamowite efekty :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluelate Re: chemia 18 lat temu z przyjemnosćią poćwiczę :) z dobrą instruktorką Odpowiedz Link Zgłoś
turecki4 Re: chemia 18 lat temu święte słowa! święte słowa! Ja zawsze podtruwam całowane damy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu dokładnie tak jak mowisz.... samotność nie pozwala nam sie delektować ta przyjemnoscią... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Chciałabym żeby taki słodki pocałunek lekki jak motyl wylądował na moich ustach... Taaa marzenie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całusek Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.tele2.pl 18 lat temu masz rację - ale zawsze należy patrzeć optymistycznie... Jakby co -służe pomocą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pama Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: 87.206.201.* 17 lat temu No właśnie trzeba mieć z kim,też jestem spragniona pocałunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webek Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu po prostu nie dla psa kiełbasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaeshi@o2.pl Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.adm.tekomnet.net 17 lat temu A powiedzcie czy jest ktoś samotny nie z własnego wyboru (jeśli tacy z wyboru w ogole istnieją) kto nie pragnąłby poczuć chodźby jednego maleńkiego pocałunku? Wątpię.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purify Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: 195.150.94.* 17 lat temu to poczytaj o ascetach, eremitach, anachoretach i eunuchach. Zmienisz światopogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.profiline.pl 17 lat temu hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marusia Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim IP: 212.244.141.* 17 lat temu ja mam nie całe 15 lat i mam chlopaka ktory chce sie ze mna calowac ale nie potrafieee i co ja mam robić????przeciesz nie powiem mu o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu niby swiete slowa, na pewno jest JESZCZE lepiej:) Chociaz i tak nie dam sie przekonac ze nie podoba mi sie jak caluje osobe (faceta) ktorego niekocham a "jedynie" bardzo bardzo lubie. No i... calowania trzeba sie nauczyc. Pamietam swoje "pierwsze razy", ale bylo smiesznie, tak czule, nieporadnie. slodko i rozczulajaco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :) Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu Mam pytanko do forumowiczów :) całowałem się raz i nie wiemczy to normalne ze przy całowaniu wydziela się bardzo duzo śliny! Czy to się dziewczynom podoba?? prosze o szybką odpowiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dentysta Re: Sztuka całowania IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 18 lat temu Całowanie jest cudowne, ale jest problem z dentystami. Im się wszystko kojarzy z próchnicą i uważają, niestety, że całowanie jest źródłem przenoszenia zarazków. Trudno ich strata i niestety ich partnerów/partnerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smosio Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu Pamiętajmy aby nie dać się zwariować dentystom i dużo całować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja17 Re: Czy zdjecie nad linkiem dotyczy artykułu? ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu czy chodzi Ci o to nad którym jest napisane kliknij w pajacyka????:) Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile Re: Sztuka całowania 18 lat temu długo i namiętnie ... generalnie do skutku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten kalmucki kraj ja zawsze calowalem swoja babcie w reke IP: *.hsd1.wa.comcast.net 18 lat temu reka byla stara i zniszczona, pewnie nie zawsze czysta, ale ja zawsze machalem na przywitanie siarczystego calusa. malo chigieniczne, polska tradycja jest przerazajaca, jednak zmusza czlowieka do bezmyslnych zachowan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztuka.programowan Re: Sztuka całowania IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18 lat temu największą piszczotą jest usiąść przed komputerem, dotknąć wreszcie miękkich klawiszy i programować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loner Re: Sztuka całowania IP: *.dip.t-dialin.net 18 lat temu nie caluje od rozejscia od kilkunastu lat. a gdy ktoras chce to nic nie czuje. jest spoko. ok czuje sie jakby cos wycieli czego nie powinni ale co, nic nie zmienie. calujcie sie poki co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaeshi@o2.pl Re: Sztuka całowania IP: *.adm.tekomnet.net 17 lat temu Hmm... również jestem informatykiem/programistą i ja nazwałbym to raczej przekleństwem niż pieszczotą... ale skoro nie ma żadnych alternatyw.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ryboly Re: Sztuka całowania 18 lat temu Też nie rozumiem jak można nie całować. Ostatnio z żoną, po 23 latach małżeństwa, wprowadziliśmy codzienne ranne całowanie na przywitanie miejsc intymnych. I co? Cudownie. I jak smakuje. Pozdrawiam Alek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Sztuka całowania IP: *.orange.pl 18 lat temu a mogę tylko dodać, mój zwiazek rozpadł się po 20 latach, chyba właśnie dlatego, że zaniechaliśmy pocałunki, szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol Całowanie na krokodyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C438967 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo2 Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu I wtopa, bo nie mam z kim poćwiczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
a-l-u-z-j-a Re: Sztuka całowania 18 lat temu He, he ...ja też ostatnio nie mam z kim ćwiczyć... Dotychczas styl motylkowy kojarzyl mi się zupelnie z czymś innym- z Otylią ;) i jej stylem pływania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniusia Re: Sztuka całowania IP: lipsk.agf* / *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu calowanie jest stawaniem na paluszkach i dosieganiem skrawka nieba....szczegolnie z Piotrusiem z Bialegostoku:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sszalonyy Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu Twe usta skromne a jednoczesnie powabne powoduja dreszcz emocji i usmiech na mej twarzy... teraz sa dalekie i niedostepne... zyje jednak nadzieja ze kiedys musne Twe usta delikatnym miekkim a potem zdecydowanym pocalunkiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Sztuka całowania 18 lat temu Sol zwiazku. Ten ostatni bez czestego calowania zwyczajnie umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Wiem tyle że gdy nie ma ciepła pocałunków to cały związek ochladza się, krzepnie i w końcu zamarza :/ Tak było w moim przypadku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beska Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu tak ...calowanie to cos o czym nie mozna zapomniec...najlepsza metoda na podniecenie ..ja mam to szczescie ze moj partner caluje hmmm wysmienicie -to malo powiedziane...robimy to godzinami jak jestesmy razem i wciaz nam malo:-))) czasem pocalunki wystarczaja ...nic wiecej nam nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silverJ Re: Sztuka całowania IP: *.lodz.dialog.net.pl 18 lat temu ja tez uwazam ze pocałunki sa materialnym wyrazem mysli...uwazam ze to najbardziej podniecający wstęp do dalszej ekscytującej gry.....uwielbiam całowac deikatnie, muskac usta ale i namietnie z pasją...mój facet robi to doskonale i naprawde nasza namietnosc zaczeła się od niezwykle słodkiego i niespodziewanegoo pocałunku..polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu A ktos sie całował na pieska?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja17 Re: A pocalujcie wy mnie wszyscy w doope! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu gdybym potrafiła :? hmmm chętnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Zgadzam sie z Tobą!Dla mnie też niepojęte jest jak Ktoś nie potrafi czerpać przyjemnosci z całowania,, skoro jest to tak życiowe i wspaniałe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Same nawiedzone panienki tutaj - a calowanie czest IP: 82.195.170.* 18 lat temu o bywa paskudne... Baby smaruja mordy jakimis szminkami, filtrami itp. poza tym np. calowanie z laskami ktore pala to tortura - cos jak lizanie popielniczki. Wiele osob zreszta 'cieszy sie' niezbyt przyjemnym zapachem z ust (z mojego doswiadczenia - conajmniej 50%). Dodatkowo to slinienie - paskudztwo, oraz spierzchniete usta po zbyt wielu zbyt dlugich pocalunkach. Rozumiem calowanie po ciele, karku, plecach, udach - to jest przyjemne i to niezaleznie od tego czy jest sie calowanym czy calujacym, ale 'meczenie slimaka' jest dobre dla niedopieszczonych malolatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sztuka całowania IP: 82.177.1.* 18 lat temu całowanie jest piekne-ale nawet zwyczajny buziak od ukochanego jest piekniejszy niz seks z byle kim:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniawe Re: Sztuka całowania 18 lat temu Z moim ukochanym ostatnio jakies 6 godzin sie calowalismy...hehe do pracy na drugi dzien poszlam z obtarta broda i nosem ,mimo,ze byl ogolony:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziucha Re: Sztuka całowania IP: *.icpnet.pl 14 lat temu miałam to samo :) musiałam ściemniać, że przesadziałam z peelingiem i dlatego skórę mam podrażnioną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomik Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu A jest calowanie na chomiczka hahah ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu faceci coraz mniej całują, a przecież bez pocałunków to tak jak bez powietrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu zgadzam się z tobą.!!chodziłam z chłopakiem przez rok,ani razu mnie nie pocałował zerwałam z nim!!on tylko chciałby się pieprzyć i tyle a ja wolę pieszczoty niż ciągle tylko jedno(i tak się nie zgodziłam jestem dziewicą)hi hi:)jeśli któryś chłopak jest inny niż on i wolny prosze o kontakt gg:9745025 =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Sztuka całowania IP: 80.48.166.* 17 lat temu zgadzam sie z tobą w 100% facetom chodzi tylko o jedno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el... Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu jakoś ja bardzo lubie sie całowac i piesćić ale nie trawie smaku i zapachu skóry namiętnego palacza , a jeszcze ten smak ust ... yyyych:/ a coraz więcej dziewczyn / kobiet pali :p spórzcie też na to:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu agunia masz rację ze calowanie to cudowna pieszczota. Uwazam ze calowanie zbliza do siebie partnerow i sprawia ze czujemy sie cudownie przy ukochanym. ale nie rozumiem czemu moj chlopak tak zadko mnie caluje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewuncia15 Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu całowanie hmmm! najlepsza rzecz na swiecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalowka A czy od calowania zachodzi sie w ciaze ???? IP: *.mtm-info.pl 17 lat temu ;]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olusia Re: A czy od calowania zachodzi sie w ciaze ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu nio oczywiście że się zachodzi to nie wiedziałaśO_o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: universal traveler Re: Sztuka całowania IP: *.aster.pl 17 lat temu po co więc z takim Europejczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś