Dodaj do ulubionych

Sztuka całowania

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
Całowanie to najlepsza pieszczota jaka istnieje.Nie rozumiem jak można tego
nie robić.
Obserwuj wątek
    • Gość: rrosemary@o2.pl a starożytni Chińczycy uważali, że IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18 lat temu
      jak para zakochanych się całuje to przekazują sobie ze śliną zyciodajną
      energię,bez niej usychamy- to prawda,to byli bardzo mądrzy ludzie :> jak za
      tydzień mój Misiek wróci to Go wycałowywać będe pół dnia, a drugie pół
      dnia....:>
      • halaha Re: a starożytni Chińczycy uważali, że 18 lat temu
        ...a drugie pół dnia tez go całuj.....;)
        • Gość: monika Re: a starożytni Chińczycy uważali, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
          hehehhehe, no to już lala wiesz co i w co masz całować. pięknie:]
          • anna-dark Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole... 18 lat temu
            Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole...
            • jete Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. 18 lat temu
              Babom jak zawsze jedno w glowie ;)
            • Gość: mickey15 Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.chello.pl 18 lat temu
              Jestem za!
              ale to dopiero przy uniesieniu, tak w normalnych okolicznościach bez zbliżeń
              głębokie i namiętne, gorące ale i słodkie...
              Pozdrowienia dla mojej tej jedynej, której wargi i całe ciało uwielbiam
              całować, już nie mogę sie doczekać jak wrócisz z tych poznańskich targów...
            • Gość: do anny Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.pro-internet.pl 18 lat temu
              masz 1oo% racji
            • Gość: olek_01 Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18 lat temu
              tak jest - też popieram:))))))
            • Gość: Staruch Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
              A pewnie !
            • Gość: facet Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu
              masz rację ! i oboje czerpią z tego tyle przyjemności ..
            • Gość: adrianek Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: 212.203.135.* 17 lat temu
              no no...nie ma nic lepszego od calowania tych dolnych warg!!dobrze powiedziane\
            • Gość: foreh@o2.pl Szczera prawda IP: *.adsl.inetia.pl 17 lat temu
              Najprawdziwsza prawda :D :D :D Wiem co mówię :)
            • Gość: gość Re: Najlepsze jest całowanie warg - tych na dole. IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17 lat temu
              o tak to lepsze niż seks rewelacja uwielbiam to,polecam
        • Gość: m praciem zabic je Nie sztuka zabic kruka,ale szt.calkiem swieza goly IP: 152.75.60.* 18 lat temu
    • Gość: perhonenka Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu
      A czy ktos z was całował się na rybkę i wielorybka??? chyba nie bo technika
      opracowana przez NAS:-)
      • Gość: Liv Re: Sztuka całowania IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 18 lat temu
        technik jest tak wiele jak zakochanych par ;) ale moim zdaniem przyjemnosc i niesamowite uczucia sa tylko wtedy kiedy całujemy osobe ktora kochamy :) bez milosci jest bezsensu .pozdrawiam :)
        • Gość: samotny Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim się cał IP: 195.117.126.* 18 lat temu
          ować!
          • bahia18 chemia 18 lat temu
            Calowanie to chemia, chyba nie zawsze zalezna od uczucia...
            • Gość: aga Re: chemia IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 18 lat temu
              Całowanie to cos niesamowitego. Delikatne pocałunki po szyi są tak niesamowitym
              uczuciem. Muskanie się skórą też jest pocałunkiem. Poweiw ciepłego powietrza:)
              A muskanie rzęsami daje niesamowite efekty :)
              • bluelate Re: chemia 18 lat temu
                z przyjemnosćią poćwiczę :) z dobrą instruktorką
            • turecki4 Re: chemia 18 lat temu
              święte słowa! święte słowa! Ja zawsze podtruwam całowane damy...
              • Gość: Ździchu Re: chemia IP: *.chello.pl 18 lat temu
                Może zęby spróbuj umyc?
            • Gość: ju Re: chemia IP: 80.54.67.* 17 lat temu
              Popieram w całej rozciągłości
          • Gość: ela Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu
            dokładnie tak jak mowisz.... samotność nie pozwala nam sie delektować ta
            przyjemnoscią... :(
            • Gość: Martusia Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu
              Chciałabym żeby taki słodki pocałunek lekki jak motyl wylądował na moich
              ustach... Taaa marzenie ;(
          • Gość: całusek Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.tele2.pl 18 lat temu
            masz rację - ale zawsze należy patrzeć optymistycznie...
            Jakby co -służe pomocą ;-)
            • Gość: pama Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: 87.206.201.* 17 lat temu
              No właśnie trzeba mieć z kim,też jestem spragniona pocałunku
            • Gość: webek Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu
              po prostu nie dla psa kiełbasa
              • Gość: kaeshi@o2.pl Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.adm.tekomnet.net 17 lat temu
                A powiedzcie czy jest ktoś samotny nie z własnego wyboru (jeśli tacy z wyboru w
                ogole istnieją) kto nie pragnąłby poczuć chodźby jednego maleńkiego pocałunku?
                Wątpię..
                • Gość: purify Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: 195.150.94.* 17 lat temu
                  to poczytaj o ascetach, eremitach, anachoretach i eunuchach. Zmienisz
                  światopogląd.
              • Gość: ja :) Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim si IP: *.profiline.pl 17 lat temu
                hahah
            • Gość: marusia Re: Całowanie fajne jest ale trzeba mieć z kim IP: 212.244.141.* 17 lat temu
              ja mam nie całe 15 lat i mam chlopaka ktory chce sie ze mna calowac ale nie
              potrafieee i co ja mam robić????przeciesz nie powiem mu o tym
        • Gość: al Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu
          niby swiete slowa, na pewno jest JESZCZE lepiej:)

Chociaz i tak nie dam sie przekonac ze nie podoba mi sie jak caluje osobe
          (faceta) ktorego niekocham a "jedynie" bardzo bardzo lubie.

No i... calowania trzeba sie nauczyc. Pamietam swoje "pierwsze razy", ale bylo
          smiesznie, tak czule, nieporadnie. slodko i rozczulajaco...
      • Gość: ja :) Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu
        Mam pytanko do forumowiczów :) całowałem się raz i nie wiemczy to normalne ze
        przy całowaniu wydziela się bardzo duzo śliny! Czy to się dziewczynom podoba??
        prosze o szybką odpowiedz ;)
    • Gość: Dentysta Re: Sztuka całowania IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 18 lat temu
      Całowanie jest cudowne, ale jest problem z dentystami. Im się wszystko kojarzy
      z próchnicą i uważają, niestety, że całowanie jest źródłem przenoszenia
      zarazków. Trudno ich strata i niestety ich partnerów/partnerek.
      • Gość: smosio Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu
        Pamiętajmy aby nie dać się zwariować dentystom i dużo całować.
    • vitek25 Czy zdjecie nad linkiem dotyczy artykułu? ;P 18 lat temu
      • Gość: ja17 Re: Czy zdjecie nad linkiem dotyczy artykułu? ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu
        czy chodzi Ci o to nad którym jest napisane kliknij w pajacyka????:)
    • gregsmile Re: Sztuka całowania 18 lat temu
      długo i namiętnie ... generalnie do skutku :)
      • Gość: ten kalmucki kraj ja zawsze calowalem swoja babcie w reke IP: *.hsd1.wa.comcast.net 18 lat temu
        reka byla stara i zniszczona, pewnie nie zawsze czysta, ale ja zawsze machalem
        na przywitanie siarczystego calusa. malo chigieniczne, polska tradycja jest
        przerazajaca, jednak zmusza czlowieka do bezmyslnych zachowan.
    • Gość: sztuka.programowan Re: Sztuka całowania IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18 lat temu
      największą piszczotą jest usiąść przed komputerem, dotknąć wreszcie miękkich klawiszy i programować ...
      • Gość: loner Re: Sztuka całowania IP: *.dip.t-dialin.net 18 lat temu
        nie caluje od rozejscia od kilkunastu lat. a gdy ktoras chce to nic nie czuje.
        jest spoko. ok czuje sie jakby cos wycieli czego nie powinni ale co, nic nie
        zmienie.
        calujcie sie poki co ;)
      • Gość: kaeshi@o2.pl Re: Sztuka całowania IP: *.adm.tekomnet.net 17 lat temu
        Hmm... również jestem informatykiem/programistą i ja nazwałbym to raczej
        przekleństwem niż pieszczotą... ale skoro nie ma żadnych alternatyw.. :/
    • ryboly Re: Sztuka całowania 18 lat temu
      Też nie rozumiem jak można nie całować. Ostatnio z żoną, po 23 latach
      małżeństwa, wprowadziliśmy codzienne ranne całowanie na przywitanie miejsc
      intymnych. I co? Cudownie. I jak smakuje. Pozdrawiam Alek.
    • Gość: jacek Re: Sztuka całowania IP: *.orange.pl 18 lat temu
      a mogę tylko dodać, mój zwiazek rozpadł się po 20 latach, chyba właśnie
      dlatego, że zaniechaliśmy pocałunki, szkoda
    • Gość: sol Całowanie na krokodyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C438967
    • Gość: jo2 Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      I wtopa, bo nie mam z kim poćwiczyć:)
      • a-l-u-z-j-a Re: Sztuka całowania 18 lat temu
        He, he

...ja też ostatnio nie mam z kim ćwiczyć...

Dotychczas styl motylkowy kojarzyl mi się zupelnie z czymś innym- z Otylią ;) i
        jej stylem pływania.
    • Gość: moniusia Re: Sztuka całowania IP: lipsk.agf* / *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu
      calowanie jest stawaniem na paluszkach i dosieganiem skrawka
      nieba....szczegolnie z Piotrusiem z Bialegostoku:P
      • Gość: sszalonyy Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu
        Twe usta skromne a jednoczesnie powabne powoduja dreszcz emocji i usmiech na
        mej twarzy... teraz sa dalekie i niedostepne... zyje jednak nadzieja ze kiedys
        musne Twe usta delikatnym miekkim a potem zdecydowanym pocalunkiem... :)
    • mickey.mouse Re: Sztuka całowania 18 lat temu
      Sol zwiazku. Ten ostatni bez czestego calowania zwyczajnie umiera.
      • Gość: Martusia Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu
        Wiem tyle że gdy nie ma ciepła pocałunków to cały związek ochladza się,
        krzepnie i w końcu zamarza :/ Tak było w moim przypadku :(
    • Gość: beska Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      tak ...calowanie to cos o czym nie mozna zapomniec...najlepsza metoda na
      podniecenie ..ja mam to szczescie ze moj partner caluje hmmm wysmienicie -to
      malo powiedziane...robimy to godzinami jak jestesmy razem i wciaz nam malo:-)))
      czasem pocalunki wystarczaja ...nic wiecej nam nie trzeba
      • Gość: silverJ Re: Sztuka całowania IP: *.lodz.dialog.net.pl 18 lat temu
        ja tez uwazam ze pocałunki sa materialnym wyrazem mysli...uwazam ze to
        najbardziej podniecający wstęp do dalszej ekscytującej gry.....uwielbiam
        całowac deikatnie, muskac usta ale i namietnie z pasją...mój facet robi to
        doskonale i naprawde nasza namietnosc zaczeła się od niezwykle słodkiego i
        niespodziewanegoo pocałunku..polecam:)
    • Gość: Pablito Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      A ktos sie całował na pieska?:)
      • Gość: Mleczko A pocalujcie wy mnie wszyscy w doope! IP: 152.75.60.* 18 lat temu
        • Gość: ja17 Re: A pocalujcie wy mnie wszyscy w doope! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu
          gdybym potrafiła :? hmmm chętnie
    • Gość: Gosiaczek Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      Zgadzam sie z Tobą!Dla mnie też niepojęte jest jak Ktoś nie potrafi czerpać
      przyjemnosci z całowania,, skoro jest to tak życiowe i wspaniałe...
    • Gość: elo Same nawiedzone panienki tutaj - a calowanie czest IP: 82.195.170.* 18 lat temu
      o bywa paskudne... Baby smaruja mordy jakimis szminkami, filtrami itp. poza tym
      np. calowanie z laskami ktore pala to tortura - cos jak lizanie popielniczki.
      Wiele osob zreszta 'cieszy sie' niezbyt przyjemnym zapachem z ust (z mojego
      doswiadczenia - conajmniej 50%).

Dodatkowo to slinienie - paskudztwo, oraz spierzchniete usta po zbyt wielu zbyt
      dlugich pocalunkach. Rozumiem calowanie po ciele, karku, plecach, udach - to
      jest przyjemne i to niezaleznie od tego czy jest sie calowanym czy calujacym,
      ale 'meczenie slimaka' jest dobre dla niedopieszczonych malolatow.
    • Gość: aga Re: Sztuka całowania IP: 82.177.1.* 18 lat temu
      całowanie jest piekne-ale nawet zwyczajny buziak od ukochanego jest piekniejszy
      niz seks z byle kim:)
    • aniawe Re: Sztuka całowania 18 lat temu
      Z moim ukochanym ostatnio jakies 6 godzin sie calowalismy...hehe do pracy na
      drugi dzien poszlam z obtarta broda i nosem ,mimo,ze byl ogolony:-)
      • Gość: madziucha Re: Sztuka całowania IP: *.icpnet.pl 14 lat temu
        miałam to samo :) musiałam ściemniać, że przesadziałam z peelingiem i dlatego
        skórę mam podrażnioną
    • Gość: chomik Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      A jest calowanie na chomiczka hahah ??
    • Gość: Anka Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      faceci coraz mniej całują, a przecież bez pocałunków to tak jak bez powietrza
      • Gość: Klaudia Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu
        zgadzam się z tobą.!!chodziłam z chłopakiem przez rok,ani razu mnie nie
        pocałował zerwałam z nim!!on tylko chciałby się pieprzyć i tyle a ja wolę
        pieszczoty niż ciągle tylko jedno(i tak się nie zgodziłam jestem dziewicą)hi
        hi:)jeśli któryś chłopak jest inny niż on i wolny prosze o kontakt gg:9745025 =)
        • Gość: kasia Re: Sztuka całowania IP: 80.48.166.* 17 lat temu
          zgadzam sie z tobą w 100% facetom chodzi tylko o jedno...
      • Gość: el... Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu
        jakoś ja bardzo lubie sie całowac i piesćić ale nie trawie smaku i zapachu
        skóry namiętnego palacza , a jeszcze ten smak ust ... yyyych:/ a coraz więcej
        dziewczyn / kobiet pali :p spórzcie też na to:p
    • Gość: Asia Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu
      agunia masz rację ze calowanie to cudowna pieszczota. Uwazam ze calowanie
      zbliza do siebie partnerow i sprawia ze czujemy sie cudownie przy ukochanym.
      ale nie rozumiem czemu moj chlopak tak zadko mnie caluje:(
    • Gość: ewuncia15 Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu
      całowanie hmmm! najlepsza rzecz na swiecie
      !
    • Gość: stalowka A czy od calowania zachodzi sie w ciaze ???? IP: *.mtm-info.pl 17 lat temu
      ;]]]]]]]]]]]]
      • Gość: olusia Re: A czy od calowania zachodzi sie w ciaze ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu
        nio oczywiście że się zachodzi to nie wiedziałaśO_o
    • Gość: universal traveler Re: Sztuka całowania IP: *.aster.pl 17 lat temu
      po co więc z takim Europejczykiem?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka