Dodaj do ulubionych

jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;((

21 lat temu
błagam Was o rady, błagam! zawaliłam wszystko! zawaliłam życie!;(
gorąca kąpiel,czerwone wino?? plissss
Obserwuj wątek
    • anonymous.coward Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu
      Ile masz lat?
      • kasianeczkaa1 Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu
        18 lat;( wiem głupia jestem:(( Boże ratuj!!:((
        • Gość: moyfa Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( IP: *.access.telenet.be 21 lat temu
          do lekarza po tabletke.
    • Gość: v Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Niesmaczny zart. Jak sie nudzisz to zajmij sie czyms a nie wymyslasz takie
      glupie prowokacje.
      • bursztyn10 Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu
        Dziecko ,spokojnie.....
        Nie takie dramaty zdarzały się na tym swiecie.
        Idź do lekarza.
        • Gość: edyta Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( IP: 80.50.250.* 21 lat temu
          nie wiem czy wogole sie powinno cos radzic w takiej sytuacji, ale powiem ci jedno sama nic nie kombinuj, porozmawiaj z lekarzem , matka moze aborcja nie bedzie konieczna, a jesli juz uwazaj zebys nie trafila na rzeznika
    • Gość: Ewa Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( IP: 193.111.233.* 21 lat temu
      pytasz o to jak usunąć ciążę??
    • noie Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu
      radzilabym dorosnac to i miesiaczka sie znajdzie.....(bez zlosliwosci)
      pozdrawiam
      noie
    • bagarmosen Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu
      kwiat czarnej malwy ,sporysz
    • bagarmosen Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu
      a ewentualnie dobry masazysta , jesli powiesz o co chodzi
    • Gość: Uffff Daj zyc swojemu dziecku, daj mu szanse... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21 lat temu
      Nic nie kombinuj sama dziewczyno. Powiedz o wszystkim rodzicom. Nie mozesz
      urodzic tego dziecka? Dziecko to blogoslawienstwo, nawet jesli nie bylo
      planowane, jesli nie jest to dla ciebie najlepszy czas. Jesli zas nie bedziesz
      mogla go wychowywac to znajda sie ludzie ktorzy chetnie to zrobia. Skad wiesz
      ze rodzice nie beda miec do ciebie pretensji ze zgladzilas ich wnuka nie mowiac
      im o tym?
      • aankaa Re: Daj zyc swojemu dziecku, daj mu szanse... 21 lat temu

• Daj zyc swojemu dziecku, daj mu szanse... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com
        Gość: Uffff 02.12.05, 21:26 + odpowiedz

Nic nie kombinuj sama dziewczyno. Powiedz o wszystkim rodzicom. Nie mozesz
        urodzic tego dziecka? Dziecko to blogoslawienstwo, nawet jesli nie bylo
        planowane, jesli nie jest to dla ciebie najlepszy czas. Jesli zas nie bedziesz
        mogla go wychowywac to znajda sie ludzie ktorzy chetnie to zrobia. Skad wiesz
        ze rodzice nie beda miec do ciebie pretensji ze zgladzilas ich wnuka nie mowiac
        im o tym?

===
        no, najlepszy jeste tekst "dziecko jest błogosławieństwem" i do rodziców
        nastolatki "zgładziłaś ich wnuka"
        • aankaa pięknych tekstów cd - założycielki wątku 21 lat temu
          "Boże ratuj"

panna nie wiedziała, że dzieci to nie w kapuście, ani bocian ? ;)
          i skoro Boga wzywa to powinna wiedzieć, że do alkowy podąża się z poślubionym ?
          • Gość: Uffff aankaa ciagle masz pod gorke? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21 lat temu
            Ty nie bylas blogoslawienstwem dla swoich rodzicow? Ale inni sa. Nie badz taka
            kapusciana krytykantka, bo moge sie zalozyc ze i tobie sie niejeden nierozwazny
            krok w zyciu trafil.Pewnie do szkoly mialas pod gorke...
    • hotcoffee Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu
      kasianeczkaa1 !!
      Przede wszystkim się nie denerwuj!! Wiem, że jesteś w stresie, ale pamiętaj że
      nerwy mogą znacznie opóźnić miesiączkę!!
      Napisz czy już jesteś po terminie miesiączki (ile dni). No i coś więcej - datę
      ostatniej miesiączki, daty kiedy ewent. mogłaś zajść.
      No i czy robiłaś już test z apteki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka