kasianeczkaa1 21 lat temu błagam Was o rady, błagam! zawaliłam wszystko! zawaliłam życie!;( gorąca kąpiel,czerwone wino?? plissss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anonymous.coward Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu Ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
kasianeczkaa1 Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu 18 lat;( wiem głupia jestem:(( Boże ratuj!!:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moyfa Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( IP: *.access.telenet.be 21 lat temu do lekarza po tabletke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Niesmaczny zart. Jak sie nudzisz to zajmij sie czyms a nie wymyslasz takie glupie prowokacje. Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn10 Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu Dziecko ,spokojnie..... Nie takie dramaty zdarzały się na tym swiecie. Idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( IP: 80.50.250.* 21 lat temu nie wiem czy wogole sie powinno cos radzic w takiej sytuacji, ale powiem ci jedno sama nic nie kombinuj, porozmawiaj z lekarzem , matka moze aborcja nie bedzie konieczna, a jesli juz uwazaj zebys nie trafila na rzeznika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( IP: 193.111.233.* 21 lat temu pytasz o to jak usunąć ciążę?? Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu radzilabym dorosnac to i miesiaczka sie znajdzie.....(bez zlosliwosci) pozdrawiam noie Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu kwiat czarnej malwy ,sporysz Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu a ewentualnie dobry masazysta , jesli powiesz o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uffff Daj zyc swojemu dziecku, daj mu szanse... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21 lat temu Nic nie kombinuj sama dziewczyno. Powiedz o wszystkim rodzicom. Nie mozesz urodzic tego dziecka? Dziecko to blogoslawienstwo, nawet jesli nie bylo planowane, jesli nie jest to dla ciebie najlepszy czas. Jesli zas nie bedziesz mogla go wychowywac to znajda sie ludzie ktorzy chetnie to zrobia. Skad wiesz ze rodzice nie beda miec do ciebie pretensji ze zgladzilas ich wnuka nie mowiac im o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Daj zyc swojemu dziecku, daj mu szanse... 21 lat temu • Daj zyc swojemu dziecku, daj mu szanse... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com Gość: Uffff 02.12.05, 21:26 + odpowiedz Nic nie kombinuj sama dziewczyno. Powiedz o wszystkim rodzicom. Nie mozesz urodzic tego dziecka? Dziecko to blogoslawienstwo, nawet jesli nie bylo planowane, jesli nie jest to dla ciebie najlepszy czas. Jesli zas nie bedziesz mogla go wychowywac to znajda sie ludzie ktorzy chetnie to zrobia. Skad wiesz ze rodzice nie beda miec do ciebie pretensji ze zgladzilas ich wnuka nie mowiac im o tym? === no, najlepszy jeste tekst "dziecko jest błogosławieństwem" i do rodziców nastolatki "zgładziłaś ich wnuka" Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa pięknych tekstów cd - założycielki wątku 21 lat temu "Boże ratuj" panna nie wiedziała, że dzieci to nie w kapuście, ani bocian ? ;) i skoro Boga wzywa to powinna wiedzieć, że do alkowy podąża się z poślubionym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uffff aankaa ciagle masz pod gorke? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21 lat temu Ty nie bylas blogoslawienstwem dla swoich rodzicow? Ale inni sa. Nie badz taka kapusciana krytykantka, bo moge sie zalozyc ze i tobie sie niejeden nierozwazny krok w zyciu trafil.Pewnie do szkoly mialas pod gorke... Odpowiedz Link Zgłoś
hotcoffee Re: jak wywołać miesiączkę????? błagam!!!!!!! ;(( 21 lat temu kasianeczkaa1 !! Przede wszystkim się nie denerwuj!! Wiem, że jesteś w stresie, ale pamiętaj że nerwy mogą znacznie opóźnić miesiączkę!! Napisz czy już jesteś po terminie miesiączki (ile dni). No i coś więcej - datę ostatniej miesiączki, daty kiedy ewent. mogłaś zajść. No i czy robiłaś już test z apteki? Odpowiedz Link Zgłoś