Gość: Reńka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu Właśnie co powinna mieć dobra mikrofala??? Chciałabym kupić ale boję się, że źle wybiorę, bo nigdy nie miałam mikrofalówki Dzięki za rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green-aria Re: Mikrofalóka- powinna mieć... 15 lat temu Im większa moc tym lepiej,powinna mieć też grilla kwarcowego,a generalnie zależy do czego chcesz używac-czy raczej do odgrzewania czy gotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mikrofalóka- powinna mieć... IP: *.jgora.dialog.net.pl 15 lat temu plus funkcja jet frost odmrazanie oraz talerz i funkcje Crisp(whirpool) ktora sluzy do smazenia(jak patelnia) polecam goraco Odpowiedz Link Zgłoś
ann-as Re: Mikrofalóka- powinna mieć... 15 lat temu grill i jak dla mnie wbudowany toster, poza tym program do rozmrażania, opiekania i chyba wszystko :) mój typ to ta LG: www.skapiec.pl/site/cat/305/comp/64219 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TURKOT Re: Mikrofalóka- powinna mieć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu Powinna miec drzwi;p a najlepiej jeszcze talerz ;p ja mam takom: www.ceneo.pl/245753 Odpowiedz Link Zgłoś