elzbietaostrowska 23.02.14, 20:52 Porozmawiajmy o tej powiesci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Marzenia i rozczarowania czyli rozważania ślą 24.02.14, 10:00 pierwsze o niej słyszę (czytam) więc jak mam rozmawiać a coś więcej możesz napisać? Odpowiedz Link
jk3377 Re: Marzenia i rozczarowania czyli rozważania ślą 24.02.14, 17:38 po przejrzeniu nieco netu, widze,ze to sama autorka chyba reklamuje swoją książkę. nic w tym złego, dziekujemy. jednak my, przynajmnie juz nas dwie, nic o tej ksiazce nie wiemy, bo nie czytałatsmy. moze warto cos wiecej o niej napisac, by zachecic do przeczytania,a nie od razu omawiania Odpowiedz Link
moleslaw Re: Marzenia i rozczarowania czyli rozważania ślą 16.03.14, 13:38 Nie mam nic przeciw reklamowaniu własnej twórczości, byle otwercie. ?Czyli kto to napisał , o czym to jest i dlaczego miałabym ją przeczytać czyli jednym słowem : zachęta. Wybacz ale dostaję masę maili pt chciałabym żeby zrecenzowała pani moją książkę można ją kupić tu i tu i mam trochę dość takich propozycji. Nie chodzi o to że chcę książkę za darmo bo cierpliwie poczekam i wypożyczę o ile mnie w ogóle zainteresuje. Tylko o to że taka reklama jest co najmniej nieciekawa i jak na razie te nazwiska trafiają na listę a i owszem , ale na listę na której autorom raczej nie zależy. Nie mam fizycznej możliwości by kupić i przeczytać wszystko zatem choć kilka słów o dziele, autorze by się przydało by w ogóle zwrócić moją uwagę, wtedy być może kupię i przeczytam. Reklamam ma na siebie zwrócić uwagę , czyli dac mi to coś co mnie zainteresuje , przekonać że akurat temu mam poświęcić swój czas i pieniądze. Odpowiedz Link
elzbietaostrowska Re: Marzenia i rozczarowania czyli rozważania ślą 17.03.14, 07:03 Dzień dobry. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Wszystkich, zainteresowanych tym wątkiem proszę o przejście do działu książek. Jest tam rozpoczęty wątek „ Marzenia i rozczarowania czyli rozważania śląskiej babmy” Znajdziecie, tam Państwo opis książki oraz pierwsze recenzje, które dokonały czytelniczki. Zaręczam, że każdy z tych wpisów jest dla mnie istotny, a tym samym bardzo ważny. Na każdy odpowiem z przyjemnością. Elżbieta Ostrowska Odpowiedz Link
jk3377 Re: Marzenia i rozczarowania czyli rozważania ślą 17.03.14, 16:06 nie rozumiem, gdzie mamy przejsc...? dział książek-gdzie? moze link Odpowiedz Link
ona_007 Re: Marzenia i rozczarowania czyli rozważania ślą 17.03.14, 17:17 Nie idź nie warto. Pofatygowałam się na książki i znalazłam ten watek - a tam same pochwały od "gości" chociaz faktycznie opis ksiązki jest . A wiesz co, az wkleję Ci linka - mi osobiście wygląda to jednoznaczne ale ja podejrzliwa bestia jestem... forum.gazeta.pl/forum/w,151,149740054,149740054,Marzenia_i_rozczarowania_.html najwyzej skasujesz żeby śladu nie było Odpowiedz Link
jk3377 Re: Marzenia i rozczarowania czyli rozważania ślą 18.03.14, 13:42 ach forum 'ksiazki'...jasne. dział..? nie zorientowalam sie hahah ona, mówisz,ze nie warto? to nie ide, moze kiedy indziej Odpowiedz Link
ona_007 Re: Marzenia i rozczarowania czyli rozważania ślą 18.03.14, 20:24 Idź, idź , nie badź taka bo autorce będzie przykro że sobie własnoręcznie zdania nie wyrobiłas Odpowiedz Link
elzbietaostrowska Re: Marzenia i rozczarowania czyli rozważania ślą 17.03.14, 17:30 Witam Panią, podaję link do którego można przejść i dowiedzieć się więcej. Pozdrawiam. forum.gazeta.pl/forum/w,151,149740054,149740054,Marzenia_i_rozczarowania_.html Odpowiedz Link