hmmm11 06.07.19, 15:36 Witam Ile cztacie ksiazek rocznie ? u mnie okolo 30 .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.y.q.2 Re: Ile cztacie ksiazek rocznie ? 10.07.19, 01:05 Trzydzieści książek w ciągu roku? Chyba trzysta. Kiedy byłam w pierwszej klasie podstawówki i nie chcieli mnie zapisać do biblioteki szkolnej, wypożyczałam na kartę kolegi z II klasy. Bibliotekarka zaznaczała te, wypożyczone przeze mnie i na koniec roku powiadomiła rodziców, że przeczytałam 80 książek. Odpowiedz Link
lenamagda11 Re: Ile cztacie ksiazek rocznie ? 22.06.22, 13:46 m.y.q.2 napisała: > Trzydzieści książek w ciągu roku? Chyba trzysta. Kiedy byłam w pierwszej klasie > podstawówki i nie chcieli mnie zapisać do biblioteki szkolnej, wypożyczałam na > kartę kolegi z II klasy. Bibliotekarka zaznaczała te, wypożyczone przeze mnie > i na koniec roku powiadomiła rodziców, że przeczytałam 80 książek. > 300? To trzeba nie miec żadnych obowiązków... Odpowiedz Link
jol484 Re: Ile cztacie ksiazek rocznie ? 17.01.23, 08:47 u mnie około 20, czasem mniej, ale staram się przynajmniej jedną w miesiącu skończyć Odpowiedz Link
nie-wiem-pytam Re: Ile cztacie ksiazek rocznie ? 02.02.23, 16:26 Ja staram się czytać jedną książkę na tydzień. Czasem wychodzi, czasem nie. Na razie od 1 stycznia przeczytałam 5 książek. Tutaj te ze stycznia: nie-wiem-pytam.blogspot.com/2023/02/jakie-ksiazki-warto-przeczytac-styczen.html Odpowiedz Link