jk3377 06.06.09, 08:19 czyli dzieki naszemu forum? mnie zacheciliscie do przeczytania: -książki Coelho -ryzykantka -poczekajka i zachcianek -my dzieci z dworca zoo -wisniewskiego -mann i buddenbrookowie -pachnidlo -i czeka gargulec juz kupiony Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamkap Re: żadne?????? <załamała się>;-P 09.06.09, 13:30 Poczekajkę Michalak. Zachcianek tez mam zamiar, tylko upoluję. No i mam wypożyczoną (czeka w kolejce) 3 polówki jabłka Odpowiedz Link
makubata Re: żadne?????? <załamała się>;-P 19.06.09, 10:18 "czerwony rower" "Anders" Nurowskiej przymierzam się do "Buddenbrookowie" i do Michalak. Tyle sobie przypominam Odpowiedz Link
kerry_weaver Re: żadne?????? <załamała się>;-P 19.06.09, 17:13 > "czerwony rower" dzięki nie ma jak dobra reklama w odpowiedniej grupie docelowej ja już nie pamiętam czy to Mole polecały czy inne forum - pytałam kiedyś o Średniowiecze i wyprawy krzyżowe i polecono mi na forum "Krzyżowców" Jana Guillou i "Nierządnicę". Krzyżowców właśnie czytam, N. pożyczyłam i czeka na swoją kolej. Odpowiedz Link
makubata Re: żadne?????? <załamała się>;-P 19.06.09, 17:43 kerry_weaver napisała: > > > "czerwony rower" > > dzięki > nie ma jak dobra reklama w odpowiedniej grupie docelowej Hehe, dokładnie kerry Odpowiedz Link
pericolosa Re: Jakie książki przeczytaliście dzieki MOLOM? 20.06.09, 20:23 Tak się składa, że również "Czerwony rower" Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Jakie książki przeczytaliście dzieki MOLOM? 24.06.09, 10:25 Ja tez "Czerwony rower" Odpowiedz Link
jk3377 TO WSZYSTKO PRZEZ WAS -MOLE-!!!! 17.07.09, 19:51 a moze powinnam powiedziec DZIEKI WAM)) -w koncu kupilam dzis tego marqueza 'o milosci...' tyle razy trzymana w reku i zrezygnacja odkladana-namowilyscie mnie - to przez was czuwam juz na allegro nad ksiazkami picoult,segal,coben,huxley,morrison,arundati.... -a w przygotowaniu zapisane jeszcze wiele ksiazek i nazwisk (co bym nie zapomniala) wszystko przez was Odpowiedz Link
kerry_weaver JK3377 18.08.09, 18:54 napisz choć ze dwa słowa jak Ci się ta "Umiłowana" podobała bo to ja piałam z zachwytu na cześć tej książki Odpowiedz Link
jk3377 Re: JK3377 18.08.09, 19:24 haha napisze juz cos,choc dopiero jestem na jakiejs 60-70str..powiem krotko: czytam i boje sie czytac ja dalej,ale wiem ze nie przestane,bo mnie juz wciagnela. ale takie sa moje odczucia.czuje jakas nieokreslona magie w niej. Odpowiedz Link
malinu Re: JK3377 19.08.09, 09:38 Jeszcze żadnej ale niedługo to zmieni się. Kilka stoi na półce do przeczytania dzięki wam Odpowiedz Link
jk3377 Re: +'Umilowana' T.Morrison 22.08.09, 21:46 skonczylam.swietna lektura.czasami az sie balam czytac,szczegolnie wieczorem..wiele faktow,'gesty' jezyk jak ja to mowie.nie da sie jej szybko przejsc.az chce mi sie w podobna tematyke ponownie wejsc.musze sie zorientowac co by tu wybrac-a moze polecicie cos? jedyne co mnie zaskoczylo-to brak zaskoczenia wlasnie w zakonczeniu..jakos nie tego sie spodziewalam...ale to w wiekszosci historia prawdziwa,wiec widac tak bylo... kolejna ksiazka,ktora podpisze na wlasnosc. dzieki kerry Odpowiedz Link
brightwitch Re: Jakie książki przeczytaliście dzieki MOLOM? 27.08.09, 14:37 "Ósemka" Neville Katherine - właśnie czytam. W wątku "Co aktualnie czytacie" moleslaw tak się nią zachwycała, że też chciałam się pozachwycać. Na razie mi się podoba Odpowiedz Link
jk3377 + 4 dopiero zakupione... 27.08.09, 17:03 co prawda obiecalam sobie,ze juz nie bede kupowac zadnych,ale trafilam na wielka promocje a poza tym wrzesnia jeszcze nie ma tak wiec dzieki wam,nie wiem dokladnie komu dokladnie,kupilam dzis: -Murakami 'Sputnik.." -Jodi Picoult 'Deszczowa noc' -Carter Coleman 'Historia Cage'a ' -Terry McMillan 'O dzień za późno, o dolara za mało ' mysle,ze sie oplacalo i do poczytania i finansowo..w sumie 53zł Odpowiedz Link
dorka_1962 Re: Jakie książki przeczytaliście dzieki MOLOM? 28.08.09, 19:47 Jeszcze żadnej, ale jestem tu dopiero od godziny Odpowiedz Link
jk3377 + 7 szt...ostatnie podrygi zakupow... 29.08.09, 07:54 -huxley - 'nowy wspanialy swiat' -b.wood - 'klątwa teczowego weza' -eric-emmanuel schmitt -'oskar i pani roza' -a.perez-reverte -'fechtmistrz' -mario vargas llosa -'szelmostwa niegrzecznej dziewczynki' -r.mason -'wiatr nie potrafi czytac' -jose saramago -'miasto slepcow' ufffff...dzieki mole za polecone ksiazki.to koniec moich zakupow na caly rok szkolny... Odpowiedz Link
moleslaw "Gosposia prawie do wszystkiego" 16.01.10, 17:51 pośrednio też "Dziewice.." tej autorki bo gdyby nie gosposia to nie postanowiłabym przeczytać dziewic .. tylko muszę upolować w bibliotece Odpowiedz Link
malgorzata722 Re: Jakie książki przeczytaliście dzieki MOLOM? 12.02.10, 19:41 Dwie książki kerry_weaver - gdyby nie forum w ogóle nie wiedziałabym o ich istnieniu - zachwyciły mnie, ale nie jestem obiektywna bo to "moje" czasy i "moich znajomych" Zacisze. Tutaj skusiłam się na Szwaję, przed którą wcześniej broniłam się rękami i nogami. A teraz czeka juz na półce zdobyty w antykwariacie cykl Druona ( Królowie przeklęci). A poza tym na tym forum czasami się odzywam, a na forum "Książki" boję się, że mnie zadziobią, jesli powiem coś nie tak. Odpowiedz Link
moleslaw Czerwony rower 07.09.10, 05:14 a jakże , wczoraj nieplanowanie odwiedziłam bibliotekę i znalazłam na półce "Czerwony rower" tak sobie pomyślałam "Kiedyś na molach o tej książce czytałam.Biorę" a dziś zacznę czytać. Odpowiedz Link
anetapzn Re: Jakie książki przeczytaliście dzieki MOLOM? 07.09.10, 09:47 Mam nadzieje, że ja ruszę z Moniką Szwają - zapisana jestem w kolejce w bibliotece. Odpowiedz Link