Dodaj do ulubionych

Szkoła podstawowa nr 71 - opinie

IP: *.wsjo.pl 19.04.11, 15:13
Chciałam poprosić o opinie o szkole podstawowej nr 71 w Poznaniu przy ul.Przybyszewskiego.
Córeczka od września idzie tam do pierwszej klasy, a słyszałam kilka niepochlebnych wypowiedzi o szkole i pani dyrektor, więc jestem pełna wątpliwości. Mam nadzieję, że pomożecie mi je rozwiać. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: minka Re: Szkoła podstawowa nr 71 - opinie IP: *.eaw.com.pl 04.01.15, 15:47
      Szkoła ta jest przyjemna lekcje ciekawe stołówka dobra jest nawet sklepik.pani dyrektor jest bardzo miła zresztą jak wszystkie panie.Myśle że opinia się pani spodobała.
      POZDRAWIAM
    • Gość: I38 Re: Szkoła podstawowa nr 71 - opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.23, 23:05
      Witaj swego czasu zapisałam synka do szkoły największy błąd swojego życia,ponieważ nauczyciele nie byli przygotowani do funkcji gdzie mają ucznia z niepełnosprawnością intelektualna, wystarczyłoby zatrudnić dodatkowego nauczyciela,syn nie był zadowolony ,zaczął się moczyć, nie chciał chodzić do szkoły i zmieniłam szkole na integracyjna w której profesjonaliści zajęli się Nim do końca, nie polecam tej szkoly

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka