Dodaj do ulubionych

Wychowawczynie-podstawówka

16.03.15, 09:49
Wiadomo, że takie coś, jak "najlepsza szkoła" to abstrakcja - ale tak naprawdę chodzi o nauczyciela, wychowawcę. Chciałabym więc prosić, żeby rodzice dzieciaków, które właśnie chodzą do II -III klasy podstawówki dali znać, jeśli trafili w którejkolwiek z poznańskich szkół na Wychowawczynię przez duże W. To pomoże innym rodzicom - na przykład takim jak ja - którzy szukają miejsca dla swojego przedszkolaka. Pisząc o Wychowawczyni przez duże W mam na myśli taką, która:
-rozumie, a nie ocenia
-nie szuka problemów na siłę
-jest spostrzegawcza i wspiera dzieci
Tylko - albo aż - tyle. Zależałoby mi na tym, żeby ten wątek nie zamienił się w szkalowanie osób, więc umówimy się: NIE PISZEMY O ZŁYCH wychowawczyniach: tutaj piszemy tylko o tych, które ze spokojnym sumieniem byśmy polecili. I parę słów uzasadnienia. Będę bardzo wdzięczna![/b]
Obserwuj wątek
    • fimfarum Re: Wychowawczynie-podstawówka 20.05.15, 18:04
      Może jednak ktoś odpisze?...
    • witold224 Re: Wychowawczynie-podstawówka 03.04.21, 11:21
      Z punktu widzenia rodzica podoba mi się, że nauczyciel w Eurece to partner a nie tyran! Partnerstwo - szczególnie w ósmej klasie - na najwyższym poziomie! Poziom angielskiego - córka PET zdała z prawie maksymalną ilością punktów ( tu wielkie uznanie dla Pana Macieja! - brawo!), język polski i matematyka są na podobnym poziomie. Dodatkowe zajęcia z basenu- żółty czepek, karta rowerowa, nauka jazdy na nartach i snowboardzie, białe i zielone szkoły, wyjazdy letnie ( obozy sportowe, rajdy, spływy kajakowe) - tutaj wielkie podziękowania dla Pana Pawła i Dawida.

• januszek1234567 Re: Wychowawczynie-podstawówka 03.04.21, 11:44
        Genialna szkoła podstawowa, nie żałuję decyzji zapisania tam córki. Fantastyczni, przemili i rzetelni nauczyciele, indywidualne podejście do dziecka i problemów. Mnóstwo zajęć pozalekcyjnych i cudowny kontakt z wychowawcą. Bardzo polecam
      • januszek1234567 Re: Wychowawczynie-podstawówka 03.04.21, 13:44
        Panujący klimat, atmosfera i zaangażowanie nauczycieli jest niesamowita.
        Szkoła dawała wszystko: edukację na bardzo wysokim poziomie, wszechstronny rozwój oraz co najważniejsze kształtowanie kompetencji społecznych i personalnych.

• mateusz1335588 Re: Wychowawczynie-podstawówka 03.04.21, 18:28
        Wyrażam swoją opinię jako rodzic. Moje dziecko było w LO tylko pół roku, ale na mnie atmosfera w szkole wywarła najbardziej pozytywne wrażenie ze wszystkich szkół. Przewspaniała pani dyrektor i zastępca. Kobiety z sercem na dłoni
    • huberttmajosz Re: Wychowawczynie-podstawówka 03.04.21, 13:58
      Ja tez smieło moge polecic eureke :D Według mnie, świetna szkoła, nie wiem skąd biorą się negatywne opinie, widać że osoby te nie miały nic do czynienia z tą szkołą. Świetna, rzetelna, młoda kadra dla której nauczanie to pasja a nie smutny obowiązek :)
      • grazyna337 Re: Wychowawczynie-podstawówka 03.04.21, 15:33
        Z tej szkoły mam wielu znajomych którzy prowadzą własną działalność gospodarczą, spółki lub są już wysoko w strukturach firmowych, dzięki czemu posiadam ogromy wachlarz możliwości podejmowania korzystnych współprac
        • mateusz1335588 Re: Wychowawczynie-podstawówka 03.04.21, 23:04
          Ja też znam z tamtad pare osob i wszyscy wyszli na ludzi :D
    • kubiakf Re: Wychowawczynie-podstawówka 07.04.21, 18:38
      Jezeli chodzi o kadrę nauczycielska to smiało mogę polecic szkołe na drzymały :D Wychowawczyni mojej córki jest przekochaną kobieta i wie co robi. Jesteśmy bardzo zadowoleni :D
      • milewskibar Re: Wychowawczynie-podstawówka 08.04.21, 12:50
        Trudno sie nie zgodzić, nauczyciele sumiennie podchodza do swojej pracy :D
    • ostateczny Re: Wychowawczynie-podstawówka 09.04.21, 09:18
      Witam 🙂
      Z czystym sumieniem też moge polecic eureke, Dużo zajeć dodatkowych i przemiła kadra nauczycielska

• pierwiastek Re: Wychowawczynie-podstawówka 09.04.21, 14:11
        Ciężko sie nie zgodzic, Kadra przemiła, dyrekcja zawsze pomoże a panie w stłówce robia swietną robote :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka