Dodaj do ulubionych

wszuie poznań - opinie kosmetologia

02.07.16, 23:00
hej, ciągle zastanawiam się nad wyborem uczelni i myśle żeby pójść na kosmetologie do wszeiu - czytałam opinie i wydaje się w porządku. chodziła tam któraś z was? co możecie mi powiedzieć o tej szkole?
Obserwuj wątek
    • weroni_ca_91 Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 02.07.16, 23:22
      A co chcesz wiedzieć? :)))
      • kamel_olka Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 02.07.16, 23:47
        no, chciałbaym wiedzieć jak z poziomem czy dużo zajęć? byłabym wdzięczna za informacje
        • weroni_ca_91 Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 02.07.16, 23:48
          zajęć samych nie ma jakoś bardzo dużo, ale dużo zajęć typu chemia i anatomia samej praktyki jest bardzo dużo, więc jak liczysz na to, że będziesz bębnić zajęcia to nie tu ;)
    • p1eruszka Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 25.07.16, 23:34
      Też się wybieram właśnie i trochę się boję tej chemii...
    • ktosiek_m19 Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 26.07.16, 14:05
      Hej też mysle nad tą szkola ..jednak troche sie boje . Nie zdawalam chemii na maturze i obawiam sie ze nie dam rady . A ile masz lat i skad jestes? ja jestem tegoroczną maturzystką
      • lukr3cja Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 01.08.16, 22:39
        ja tam myślę, że zawsze można się podszkolić jak coś chcesz robić
      • kamel_olka Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 01.08.16, 22:43
        hej, ja mam 20, jestem z Lubonia ;) też się trochę obawiam, ale idę ;)
    • feeltinlove Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 31.08.16, 23:54
      Widzę, że obawy co do chemii są spore - według mnie nie ma się chemii co bać :D Jak masz pasję i sznyt to dasz rade bez problemu :D
    • ironicia Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 15.09.16, 14:29
      skończyłam kosmetologię na wszuie i nie żałuję ani chwili tam spędzonej. może nie jest to najlepsza uczelnia świata, ale też nigdy do takiej nie pretendowała. ludzie są mili, pracownicy uczelni są mili, nigdy nie zdarzyło się, żebym łaziła tam zestresowana, a mam tendencje do nadmiernego stresowania się wszystkim wokół. pod względem atmosfery w szkole naprawdę nie ma na co narzekać. a jeśli chodzi o naukę to faktycznie jest dużo chemii, ale moim zdaniem nie ma się czego bać, bo jak uważałaś na lekcjach chemii w szkole i znasz jakieś tam podstawy to nie ma czegoś takiego jak np miał mój chłopak jak poszedł na politechnike, że na pierwszych zajęciach już facet oczekiwał od nich, że będą całki i macierze rozwiązywać. tak więc według mnie nie ma się czego bać
      • kamel_olka Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 16.09.16, 15:43
        to całków i macierzy nie uczą w liceum? XD żartuję - w każdym razie dzięki za twoje zdanie, może nie będę się tak stresować przed pojawieniem się w szkole ;)
    • yovita_29 Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 23.09.16, 15:17
      Ja właśnie jestem w trakcie studiów na WSZUiE na dietetyce, więc o kosmetologii Ci nie powiem wiele, ale akurat moje studia są bardzo inspirujące. Czasami jest nuda na zajęciach, ale głównie jest ciekawie, chociaż najbardziej to chodzę mimo wszystko dla koleżanek :) Najważniejsze, żebyś znalazła tam ludzi, z którymi będziesz mogła się dogadać, a reszta sama przyjdzie ;) Naprawdę to ludzie są najważniejsi zawsze na studiach :)
      • ladymcbetty Re: wszuie poznań - opinie kosmetologia 23.09.16, 15:47
        Na każdych studiach czasami jest nuda... ja akurat skończyłam zupełnie inną uczelnię, ale też kosmetologię... dla kilku zajęć niezwiązanych z kierunkiem mimo wszystko warto było przetrwać dla tych ściśle kosmetologicznych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka