GoĹÄ: zeto1313
IP: *.icpnet.pl
12.02.18, 17:09
Po przejściach jakie mam z różnymi szkołami moich dzieci, pragnę was ukierunkować byście nie dali się zwieść.
Czytając opinie nie czytajcie tych pozytywnych całkowicie- to mogą być ludzie nasłani do pisania takiej opinii.
Najlepiej wyszukać daną szkołę w googlach i tam są opinie. Patrzcie jaka jest liczba gwiazdek, czasem jest komentarz negatywny - ten czytajcie!
Opinii rodziców nawet jeśli osobiście ktoś przekazuje to warto wierzyć osobom zaufanym , bo mniej znani znajomi nie dadzą prawdziwego widzenia. Mnie zmyliła znajoma z podwórka, lecz teraz widzę , że Ona niezbyt zwraca uwagę co się dzieje w szkole i wszystko wszędzie jej pasuje.
Nie wierzcie temu co mówią strony szkoły, co obiecuje dyrektor. Potrafią łgać w żywe oczy, niczym potencjalny kandydat na prezydenta.
Czy chciałam konkretnie coś powiedzieć? Nie koniecznie- te wskazówki was doprowadzą.
I uczniów byłych też nie pytajcie- mnie mówili super babka ta X
- a ona owszem, koleguje się z uczniami zamiast być nauczycielem na poziomie.
Szukajcie a znajdziecie. Może chociaż wasze dzieci nie zostaną skrzywdzone,oszukane.
Cały ten system szkolnictwa to gangrena, lepiej podróżować z dzieciakiem po świecie więcej się nauczy, ew. pomyśleć też o edukacji domowej!W Polsce to możliwe i całkiem proste, nie stresuje dzieciaków.