Dodaj do ulubionych

LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 lat

IP: 194.106.210.* 14.02.05, 18:59
Kolożanki i Koledzy z IV A - matura 1995 r.:
Na pewno przez tyle lat od matury, sporo się u Was pozmieniało.
Zapewne wielu z nas nie miało okazji spotkać się i porozmawiać. Powspominać
stare dzieje. 10 lat po maturze wydaje się dobrym czasem na zorganizowanie
imprezy klasowej.

Mój adres mailowy:
warczak_paula@op.pl lub pwarczak@isolator.pl

Piszcie! Ciekawe ilu z naszej klasy uda się namierzyć?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Warczak e-maile wysłane IP: 194.106.210.* 14.02.05, 19:30
      Własnie wysłałam wiadomości o forum do 10 osób z klasy - do tylu osób miałam
      adresy mailowe. Jestem ciekawa kto będzie pierwszy!
    • Gość: AgaTyrzyk-Sobczak Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.mtx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:05
      jestem jak najbardziej "za" - teraz mieszkam w Kaliszu i mam meza i synka ;-)
      • Gość: Paula Warczak Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: 194.106.210.* 14.02.05, 20:39
        Halo, witam pierwszego gościa. A jednak to działa. Jak to miło, że odzew tak
        szybko nastapil. Miejmy nadzieję, że do jutra pojawi się ktoś z grona męskiego.
    • Gość: Marek T Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.tvp.pl 15.02.05, 12:34
      Witam,,,, wiec na zyczenie.. pojawia sie ktos z meskiego grona.
      Mam nadzieje ze sie Urko obudzi z zimowego snu.... i sie rowniez
      pojawi w terminie ktory ustalimi na przyslowiowa lampke koniaczku !!

Pozdrawiam wiec wszystkich tych ktorych znam, a tych ktorych poznam
      dopiero osobiscie na spotkaniu zycze wszystkiego dobrego.

Marek T
    • Gość: Michał C. Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 16:53
      witam i pozdrawiam wszystkich, a szcególnie inicjatorkę spotkania. super pomysł
      ale trzeba wszystkich ściągnąć, proponuje termin 27 lub 28 maja, to jest chyba
      już po Bożym Ciele i pewnie łatwiej będzie wszystkim przyjechać, pozdrawiam!!
      • Gość: Paula Warczak-Jokś Brawo Michał IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:33
        Witam Cie serdecznie.
        Nie ma to jak konkretny facet, od razu przechodzi do rzeczy !!!
        Pomysł z terminem jest super, ale mysle, że jeszcze musimy poczekać na innych
        propozycje.
        Ale w końcu to Ty jestes nadal Gostyniakiem (-ninem), więc do dzieła.
        Mi z Łodzi to trochę trudniej, ale wirtualnie jak najbardziej.
        Mam propozycję może każdy z nas zacząłby od napisania kliku zdań o sobie, co
        teraz porabia, gdzie go świat i kariera rzuciły. Może coś o swoich rodzinkach,
        kochankach, konkubinach, dzieciach, kotach, psach , itp.
        Możemy też założyć swoją stronę, gdzie można zamieszczać fajne fotki z
        teraźniejszości i przeszłości.
        A tak w ogóle to fajnie powspominać, np. brak w czerwcu świadectw..., po której
        to było klasie? Suma sumarum to był niezły obciach.
        Jeżeli macie kontakty z innymi osobami to proszę rozsyłajcie tą wiadomość w
        świat. W narodzie siła. Mam nadzieję, że uda się wszystkich zebrać. Pamiętam,
        że zaczynało nas 32, a kończyło, nie wiem czy to dokładna liczba - 28?
        Pozdrowienia z zaśniezonej i mroźnej Łodzi.

Paula
      • Gość: Tomek M. Re: raczej nie 26-29 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 10:26
        czesc

proponuje inny termin, ja np. i zapewnei inni korzystajac z wolnego majowego
        dlugiego weekendu gdziesz wyjada
        proponuje pierwszy tydzien czerwca, ale jaki to bedzie dizn ostatecznie to
        zrobie stronke a na niej sąde

pozdrawiam
        • Gość: Paula Re: raczej nie 26-29 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 13:21
          Mi i Honoracie pierwszy tydzień czerwca nie pasuje, idę na wesele.
    • Gość: Zyczliwa Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.range217-44.btcentralplus.com 15.02.05, 17:08
      Hmmm...Siedze sobie teraz w Londynie, przegladam polskie strony i co? Moja
      uwage przyciaga nagowek LO Gostyn:)Mimo ze jestem 4 lata mlodsza od Was, ale
      wyszlam jakby nie bylo spod skrzydel tych samych nauczycieli i bywalam w tych
      samych murach.Od niechcenia przejrzalam Wasze zapiski i po chwili sie
      zorientowalam co to za klasa i co to za rocznik:)))Moze to zabawne, ale tak sie
      sklada, ze jestem w stanie podac Wam kontakt do kilku osob.Jesli to klasa,
      ktorej wychowawca byl p.Kasza a uczniami miedzy innymi 2X Ratajczak,A.Musielak,
      L.Grzelaczaka, a Urko to tak naprawde Piotr:)Jesli jestes zainteresowana to
      prosze o odzew. Ja bede sledzila to forum jak Wam udaje sie zorganizowac
      spotkanie... Moze sama sie za tez wezme, ze swoje...:)
      • Gość: Paula Warczak-Jokś Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:24
        Serdecznie witam wszystkich, a szczegóolnie osobę Życzliwą.
        Nie spodziewałam się, że w drugim dniu będzie juz taki odzew.
        Tak, to oczywiście ta słynna klasa IVa, profesora Kaszy.
        Bardzo proszę o jakiekolwiek namiary, choć muszę przynać, że do dziś udało mi
        się już łącznie wysłać 16 informacji o naszej stronie.
        Ale wszelkie kontakty są mile widziane (np do Urka)
        W imieniu klasy prosimy o ujawnienie
        Pozdrawiam z firmy, w której jeszcze ślęcze, ale mam nadzieję zaraz się stąd
        zrywać.
        Jak wrócę do domku to coś więcej skrobnę. W końcu inicjatywa do czegoś
        zobowiązuje.
        Paula
    • Gość: Honorata Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:31
      witam i pozdrawaiam wszystkich.. super pomysł zorganizowania spotkania po 10
      latach zastanawiam się jak mocno zmienili sie ludzie przez ten czas. Każdy
      termin jest dobry oprócz 4 czerwca.
      Honorata K.
      • Gość: Paula Warczak-Jokś propozycja terminu zjazdu IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 17:37
        Hi, Honorata
        Popieram, mi tez nie pasuje 4 czerwca bo idziemy na wesele.
        A generalnie im później tym lepiej, w związku z powiększeniem rodzinki w
        kwietniu.
        A co myślicie o wynajęciu domków w Boszkowie na cały weekend i zorganizowaniu
        biwaku jak dawniej.
        Tylko kto będzie skakał z kijkiem przez okna.
        Marku, nie sądzę, abyś tym razem musiał ukrywac się pod prysznicem.
        • Gość: Aga Tyrzyk brawo dla Tomka Mrozika IP: *.mtx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:48
          Fajny pomysl z ta stronka - ciekawe kim jest tajemnicza nieznajoma z Londynu??
          • Gość: Paula tajemniczy nieznajomy IP: 194.106.210.* 15.02.05, 21:50
            Może jutro nam się ujawni. I poda jeszcze brakujące namiary na pozostałe osoby
            z naszej klasy, np. maila do Urka.
          • Gość: Tom S. :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 08:29
            Paulina muszisz wszytko zorganizować :-)
            • Gość: Paula Warczak-Jokś Re: :-) IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:41
              Witam Szanownego Kolegę Tomasza S.
              W sumie nie wiem czy warto komentować ten przymus, może nawet słowne
              molestowanie. Tym bardziej, że przeważnie przewodniczący klas jako pierwsi
              wychodzą z tą inicjatywą. A o ile pamięć mnie nie myli, to swego czasu, Pan
              sprawował takie stanowisko. Niwestety ja się takiego stołka nie dochrapałam...
              Ale może miałeś zły dzień...
              Napisz Tomku co u Ciebie, osttani raz widzielismy sie chyba rok temu na uczelni.

Pozdrawiam
              Paula
              • Gość: Tom S. Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 12:37
                No u mnie jakoś się kula szkółkę skończyłem, chatke kupuje, może się nawet
                ożenie hihi.
                • Gość: Paula Re: :-) IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:05
                  No cześć Tomku, widzę że chociaz ktoś zagląda na to nasze forum.
                  Ja zaglądam na nie po kilka razy dziennie, mając nadzieję, że ktoś sie
                  rozpisze, tak jak ja to czynie. Az nie wiem czy nie przesadzam z ilościa
                  informacji jakie tu wsadzam. Ale ważne aby sie zaczęło.

A gdzie kupujesz to mieszkanko, w Pozen?

Co myslisz o spotkaniu całoweekendowym naszej klasy?
                  A tak w ogóle to masz namiary na innych ludzi z naszej klasy.
                  No i co z tą żoną, takie zdawkowe informacje to już przekazywałeś jak się
                  ostatnio widzieliśmy.
                  A co z pracą, kancelaria nadal aktualna?
                  Czekam na odpowiedzi, których jestem strasznie ciekawa

Paula
                  • Gość: Paula Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:04
                    No więc mieszkanko pod Poznaniem w Luboniu (klasa średnia wyprowadza się na
                    prowincję hihi), co do żony mamy zaplanowana datę przyszły rok lato i chyba się
                    niec nei zmieni. Praca no ta sama, uczę się teraz angola, bo sam nei mogę się
                    zmobilizować. Co jeszcze może będę miał fajne wakacje, ale męczące. Objazówka
                    Francja, Hiszpania, Portugalia w sumie ma być 8.500 km i zobaczę ocean :-)
                    A co do ludzi poszukam namiarów kiedyś miałem i cos powinnienem znaleźć.

Pozdrawiam Tomek
                    ps. dzieci narazie nie planuje, bo widzę coraz więcej osób ma :-)
                  • Gość: Tom Re: :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:04
                    Hihi ale autora wpisałem
                    • Gość: Paula uszkodzony Internet !!! IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:36
                      Halo, co z Wami?
                      Musze sprawdzić, czy mi nie siadł Interent, bo od wczoraj żadnych wpisów, co
                      się z Wami dzieje, dlaczego nikt sie nie wpisuje?
                      Czyżby pomysł wydawał sie aż tak banalny, a może każdy z was jest tak
                      zapracowany, że nie ma czasu, a może w sumie nie mamy wspólnych tematów? Czyżby
                      10 lat, tak nas zmieniło.
                      Gdzie jest zwariowana IV A?
                      Halo, puk, puk, niech ktoś się odezwie.
                      A co z nowymi osobami, czekam na kontakt ze strony Kaśki Koniecznej, Moniki
                      Kot??? Zainwestowałam w sms-y i e-maile.
                      Chłopaki też nie raczą się wpisać : Pan Tomasz Mróz i Damian oraz Sowiński- co
                      z wami???
                      A Bliźniaki i Alicja?
                      Kto mi pomoże rozruszać to towarzystwo?

Paula
                      • Gość: Paula Potrzebuję adresy mailowe IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:55
                        Kto z Was ma jakiś kontakt z nastepującymi osobami?

1. Edyta - wysyłałam jej sms-a, ale cały czas czekam na adres mailowy
                        2. Łukasz
                        3. Ewelina
                        4. Agnieszka Lesniak
                        5. Piotr Półtoraczyk - mam tylko telefon domowy
                        6. Paweł
                        7. Arek
                        8. Maciej Stachowiak
                        9. Hania Ziemlińska
                        10. Guzdek
                        11. Olga
                        12. Maciej Jankowski

Reszta osób została w jakiś tam sposób powiadomiona. Niech czuja się
                        nieprzygotowani do lekcji, bo na forum ich nie widać !!!
                        • Gość: Roman D Re: Potrzebuję adresy mailowe IP: *.gostyn.com / *.intergostyn.pl 19.02.05, 19:35
                          Poinformowałm Macieja S. o naszej akcji przez jego kuzynkę
                    • Gość: "Tom" ??? Re: :-) IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:38
                      HiHi, ale śmieszne, ubawiłam się po pachy !!!

A jaką TY szkółkę dopiero co skończyłeś, czyżby kolejne dokształcanie.

Paula
                  • Gość: Paulina Re: :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 19:17
                    Czesc:) natknełam sie na ta strone w poszukiwaniu nowego planu.. bardzo podoba
                    mi sie ten pomysł ze spotkaniem chciałabym zeby kiedys po latach jak ja skoncze
                    to liceum znalazł sie ktos z inicjatywa kto bedzie potrafił zorganizowac cos
                    takiego... ja narazie chodze do 3 liceum niedługo maturaka... Mnie akurat uczy
                    pan Kasza i pan Plewa hehe mamy cos wspólnego. Profesor Kasza ma swoje
                    powiedzonka dwa wiecej.. szła dzieweczka do laseczka... taka pozycja to juz
                    propozycja jestem ciekawa czy keidys tez tak bylo.. pozdrawiam was wszytskich pa
                    • Gość: ArekW bez zmian IP: *.icpnet.pl 08.02.06, 22:47
                      Widzę że niewiele się zmieniło. Fajnie że chociaż przypadkowi goście coś wpiszą
                      i coś się dzieki temu zmienia. ;-)
                      Pozdrowienia
                      • Gość: Aga Przybylak Re: bez zmian IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 09:57
                        Oj to prawda niewiele się zmieniło. Jeden wpis na miesiąc, średnia jest
                        rewelacyjna!
                        • Gość: TomekM Re: bez zmian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 22:25
                          poprawiam wiec statystyke :)
                          • Gość: Aga Tyrzyk Jak to bez zmian - IP: *.mtx.pl / 83.18.131.* 28.03.06, 15:31
                            ja strasznie tyję - jestem już w 6 miesiącu ciąży! Tym razem ma być to córka ;-
                            ))
                            • Gość: Aga Przybylak Re: Jak to bez zmian - IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.03.06, 18:12
                              Gratulacje, Agusiu!
                      • Gość: Aga Przybylak Re: bez zmian IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.07.06, 10:07
                        Cisza tu jak makiem zasiał...
                        • Gość: TomekM Re: bez zmian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:10
                          jesienia trzeba by to forum troche rozruszac, teraz wakacje to nie ma nikt czasu
                          • Gość: Aga Przybylak Re: bez zmian IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.07, 21:25
                            Jak tam ludziska po świętach???
                            Miało się forum rozruszać jesienią... Jesień minęła i żadnego nowego wpisu nie
                            widać.... Szkoda, wielka szkoda...
                            • Gość: TomekM rok 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 17:29
                              nowy rok, pomyslalem sobie, ze tu zajrze, a tu tylko, a moze aż jeden nowy wpis

w kazdym razie najlepsze zyczenia na ten nowy rok '07

i zachecajcie innych aby tu pisali

pozdrawiam,

Tomek

• Gość: Aga Tyrzyk Re: rok 2007 IP: *.mtx.pl 04.01.07, 20:04
                                ano właśnie - chyba dopiero sie ludzie zmobilizuja, jak przyjdzie do
                                organizowania kolejnego zjazdu ;-) moze w 15 rocznice matury? to juz w 2010
                                r. !!!
                                Ja mam juz 2 dzieci i z tego co wiem, to wielu z nas ma na koncie nowe
                                dzidziusie! Pochwalcie się !! No i jeszcze Honorata i Alicja zmieniły w
                                ubieglym roku stan cywilny!

pozdrawiam w 2007 roku!!
                              • Gość: Aga Przybylak Re: rok 2007 IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.07, 22:01
                                Ale wszyscy rozmowni... Czy w ogóle ktoś tu jeszcze od czasu do czasu
                                zagląda...?????
                              • Gość: Aga Przybylak Re: rok 2007 IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.06.07, 20:42
                                Jak widać wszyscy zapomnieli już o tym forum.... Trochę to smutne...
                                • Gość: ArekW Re: rok 2007 IP: *.icpnet.pl 25.06.07, 20:44
                                  Agnieszka jesteś najwytrwalszą uczestniczką tego forum - gratulacje, Aga i
                                  Tomek też dają radę. Pozdrawiam wszystkich gorąco. Buziaki.
                                  • Gość: TomekM Re: rok 2007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:27
                                    dzieki :)
                                    co kilka miesiecy tu zagladam,
                                    no i widze, ze jednak jeszcze ktos odwiedza to forum,

moze by sie tak, we wrzesniu gdzies spotkac ??
                                    • Gość: Aga Przybylak Re: rok 2007 IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.08.07, 06:00
                                      Jestem za.....
                              • Gość: Aga Przybylak Re: rok 2007 IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.10.07, 21:56
                                To znowu ja... Tak właściwie to nikt już chyba tu nie zaglada... Ale
                                może jednak... Dla zainteresowanych polecam stronę www.nasza-
                                klasa.pl
    • Gość: Aga Przybylak Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.05, 21:31
      Witam wszystkich. Również jestem za tym, żeby się spotkać. Myślę, że najlepszy
      termin to właśnie maj.
      • Gość: Paula Warczak-Jokś Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: 194.106.210.* 15.02.05, 21:48
        Witam Aga,
        co u Ciebie, napisz coś wiecej.
        Dla kogo najlepszy dla tego najlepszy, inni będą mieli miesieczne dzidzi.
        A może wrzesniowy biwak w Boszkowie

Paula
        • Gość: Aga Przybylak Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.05, 21:51
          Ano słyszałam. Moje gratulacje!
        • Gość: Aga Przybylak Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.05, 21:53
          Przepraszam, ale dzisiaj już nie dam rady nic napisać. Jestem jeszcze w pracy,
          a mam jeszcze trochę... Może jutro..
    • Gość: Bernadeta K. Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 16.02.05, 10:32
      Witaj Paula!

Cieszę się, ze dotarłaś do mnie, chociaż przecież ja tylko zaczynałam z Wami,
      ale niestety nie dotrwałam do końca. Tym bardziej mi miło, że jeszcze ktoś mnie
      pamięta, tak więc jeśli mnie "przygarniecie" miło byłoby się spotkać.
      Pewnie wiele się pozmieniało :-))

Pozdrawiam serdecznie
      Bernadeta

ps. mój prv mail: benia.k@poczta.fm GG 3875546
      • Gość: Tomek M. Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.mtp.com.pl 21.02.05, 10:02
        musze cie wiec dopisac do listy na stronie ( gostyn.info/klasa4a/ )
        podaj ktory mials nr w dzienniku i czy moge dac twoje namiary ( email i GG na
        strone)

pozdrawiam
    • Gość: A Wojciechowski Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 16.02.05, 12:04
      cześć wszystkim to ja ten niepokorny
      pomysł zorganizowania imprezy jest przedni
      jeżeli będzie trzeba to ja przyjdę na kolanach
      bardzo jestem ciekawy jak się ludziom życie ułożyło
      trochę o mnie : mam zonę ( nieżle) i super pięciolatka ( mateusza )
      właśnie wróciłem , byłem na nartach - widok 5 latka na stoku powala
      pozdrawiam ciebie i resztę bałaganu z IV A
      NARKA CZEKAM NA TERMIN
      • Gość: Paula lista klasowych dzieci IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 13:04
        To po mału możemy zacząć robić liste klasowych dzieci

Andrzej W. 1 (Mateusz 5 lat)

i kto dalej się dopisuję ???
        No przecież jest się czym chwalić.
        • Gość: Roman D. Re: lista klasowych dzieci IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.02.05, 14:34
          dopisuje do listy moje 2 skarby: Marysia 9 lat i Filip 5 lat
          • Gość: AgaTyrzyk-Sobczak Re: lista klasowych dzieci IP: *.mtx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 17:26
            Przemek 14 1/2 miesiecy ;-)
    • Gość: Roman Dutkiewicz Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.02.05, 12:40
      Witam serdecznie wszystkich, co do pomysłu spotkania się jestem za !!!!
      Termin raczej obojętny postaram sie dostosować.

podaje swoje namiary:
      romdu@poczta.onet.pl lub roman@davi.com.pl
      i nr GG 65983
      • Gość: Paula Warczak-Jokś Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:50
        Pozdrawiam nowe osoby.
        Fajnie, że podajecie do siebie namiary na gadu i maile. Ale mysle, że wszystkie
        aktualności i ustalenia będziemy prowadzić w oparciu o forum. Wtedy nie będzie
        konieczne wysyłanie kilkunastu maili. No chyba, że ktoś chce sobie prywatnie
        pogadać, to nie wnikam... W końcu nie wszystko musi byyć jawne na forum.

Szczególnie gorąco pozdrawiam tych wszystkich, którzy zostali w Gostyniu.
        Ja, jak posłuszna kobieta, poszłam za mężem, który jest z Bydgoszczy, a od 2
        lat mieszkamy w Łodzi. Dzidzisuem pochwalimy sie na początku kwietnia. Na razie
        to wyglądam jak hipcia, do przodu 15 kg. Ale czuję się świetnie, cały czas
        pracuję i to daje mi poczucie, że ten czas jakoś leci.
        Z USG wynika, że będziemy mieli synka - Grzesia, ale okaże się dopiero po. W
        każdym razie nie możemy się juz doczekać.

Napiszcie coś więcej o sobie.
        Co myslicie o wynajęciu domków w Boszkowie i zorganizowaniu klasowego biwaku.

Paula
        • Gość: Andrzej Wojciechow Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 14:44
          Witam. Osobiście proponowałbym imprezkę ( bal ).
          Co wy na to.
          Pozdrawiam kolesi z ostatniej ławki - lekcja matematyki.
          Narka
          • Gość: Paula Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:00
            No wreszcie jakś żywa dusza, bo juz po mału sama zacznę sobie odpisywać na moje
            wiadomości.
            A gdzie byś proponował zorganizowanie takiej imprezki.
            Jesli chodzi o lekcje matmy, to własnie wypisywałam sobie na kartce wszystkie
            osoby z naszej klasy, chcąc doliczyc się z kim nie mamy jeszcze kontaktu. No i
            własnie ustawinie ławek na matmie było kodem do przypomnienia sobie wszystkich
            osób. Najłatwiej jest policzyc jak siedzieliśmy na matmie.
            A kto to był w tej ostatniej ławce???
            Cebul, Andrzej ....
            Ciarki mi przechodzą jak przypomnę sobie jakiego niekiedy mieliśmy pietra. A
            wspaniałe uściski profesora Kaszy na biednych kolegach, jak mi było Was szkoda.

Pozdrawiam
            Paula
            • Gość: Wojciechowski A Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 09:10
              Cześć.O ile dobrze pamiętam a wcale nie muszę w końcu za chwilkę będę miał 30
              lat ( ale jaja ), ja + Wojciech siedzieliśmy na matematyce przy oknie w
              przedostatniej ławce, a w ostatniej ławce 1.Michał, 2.Łukasz, 3.Bartek, 4.Marek
              T. Co ty na to odpisz czy się zgadza. A po lekcjach w Beku siedzieliśmy różnie
              a nawet w różnych pozycjach zależy od tego kto przyszedł, jaki był dzień
              tygodnia i która była obecnie godzina.
              Narka .
              Hasło dla wszystkich . Przyłóżcie się do pisania na forum.
              • Gość: Paula Re: Andrzej IP: 194.106.210.* 21.02.05, 21:08
                Pozdrowienia dla wszystkich chłopaków z 4a - od dziewczyn (nie wiem czy
                wszystkich)...
                No chyba jakoś to tak było z tym ustawieniem stołów. Ja i Ewelina siedziałysmy
                razem z Blizniakami, które teraz olewaja nasze forum.
                Moze ktos ma z nimi kontakt, co sie z nimi dzieje???
                A poza tym to dzis miałam strasznie zwariowany dzien, wiec padam z nóg. Może
                jutro będzie lepiej. Od rana cwiczylismy oddychanie w szkole rodzenia, co za
                frajda, jak dotarłam do pracy o pierwszej to nie wiedziałam w co pierwsze rece
                włożyc. Oczywiscie wszyscy wkurzeni, od rana mnie szukali.
                A ja mam juz dość, chce zwolnic, odpocząc, ale w codziennym pędzie nie wszyscy
                to rozumieja, ale jeszcze tylko 4 dni i ide na zwolnienie. Zbyt duże
                przyciąganie grawitacyjne, w koncu dodatkowe 15 kg to coś.
                W piątek byłam w Gostyniu, ale tylko na parę godzin. Cosik mało u Was sniegu ,
                u nas zaspy, średnio lezy około 40 cm.
                Życze wszystkim dobrej nocy.
                Jutro się odezwę.
                Paula
          • Gość: Aga Przybylak Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.02.05, 15:26
            Andrzej, tylko kolesi z ostatniej ławki? A koleżanki z tegoż samego rzędu?
            • Gość: Wojciechowski A Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 09:12
              Poprawka - pozdrawiam wszystkie dziewczyny z 4a.
              Narka.
      • Gość: Roman D. POD WIWATEM CD... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.05, 08:21
        Rozumiem, że miejsce pasuje czyli nie szukać czegoś innego.
        Teraz prośba o wybranie terminu bo w każdej chwili mogą nam zająć te terminy.
        Przypominam jeszcze raz terminy ( 13.VIII oraz 3,17,24.IX ).

Co do pokoi kilkuosobowych sa

Pozdrawiam WSZYSTKICH
    • Gość: Zyczliwa Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.range81-153.btcentralplus.com 16.02.05, 15:11
      Prosze numer telefonu do kierowcy PKS czyli Urka:)) 065 5717 271:)))
      Jesli ktos jeszcze (kogo ja znam)to prosze pytac?Choc w zasadzie i tak widze ze
      nie zle Wam idzie, a nawet powiedzialabym doskonale.Gratuluje pomyslu:)
    • Gość: tomekm UWAGA: OFICJALNA STRONA gostyn.info/klasa4a/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 23:41

czesc,

witajcie, zrobilem wlasnie stronke, adres:

gostyn.info/klasa4a/
      jak cos nie tak na stronce to prosze o kontakt (menu Kontakt)

pozdrawiam,

Tomek M.

• Gość: Tomek M. potrzebna lista IP: *.mtp.com.pl 21.02.05, 10:00
        hej,

potrzebuje pelna liste osob z klasy, aby ja umiescic na stronie,
        kto pomoze ?? najlepiej aby lista odpowiadala kolejnoscia spisowi
        w dzienniku

• Gość: Tomek M. Re: potrzebna lista -inaczej IP: *.mtp.com.pl 21.02.05, 10:05
          niech kazdy tu ponizej poda ktory mial nr w dzienniku, najlepiej w 1 klasie,
          jesli ktos chce aby jego dane kontaktowe znalazly sie na stronie to niech tez
          poda
          • Gość: Wojciechowski A Re: potrzebna lista -inaczej IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 21.02.05, 10:46
            Cześć chłopie.
            Lista załatwiona będzie jutro .
            Podaj mi numer faxu to ci ją jutro puszczę narka
            • Gość: Tomek M. Re: potrzebna lista -inaczej IP: *.mtp.com.pl 21.02.05, 14:10
              juz nie potrzeba, Paulina mi ja przysle, ale dzieki
          • Gość: Paula Re: potrzebna lista -inaczej IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:48
            czesc Tomku, jestem pod wrażeniem stronki.
            Tylko teraz mam rozumiec, ze sie wpisujemy na tamtym forum, to jest
            nieaktualne. Jesli tak, to trzeba to napisac, aby nie było nieporozumień.
            Ale tak do konca , nie wiem jak to mam zrobic, cos napisałam, ale na forum sie
            nie pojawiło.
            Prosze o instrukcje, albo w domu poprosze męża, aby mni pomógł zgłebic nowe
            funkcje interentu.
            Jesli chodzi o liste, to znalazłam w domu nasze tablo i tam sa wszyscy po
            kolei. No dochodzą jeszcze osoby, którym sie nie udało byc z nami do konca.
            Ja byłam po Łukaszu Grzelczaku,
            a moje namiary są następujące
            Paulina Jokś po mężu Paula Warczak, tel. 602-455-225, 42-670-19-58, 92-434 Łóź,
            ul. L. Podbipięty 4/28, warczak_paula@op.pl. pwarczak@isolator.pl, adres GG
            podam z domu, co jeszcze miejsce spotaknia, z uwagi, że lada moment będziemy
            mieli dzidziusia to dla nas termin im pozniejszy tym lepszy, np. koniec
            sierpnia biwak w Boszkowie.
            Ale jak bedzie trzeba to sie dostosuje, byle nie 4 czerwca, jak pisałam
            jestesmy na weselu. Tylko jestem ciekawa jak bede karmiła małego, ale to sie
            moze uda jakos rozwiazac.
            Pozdrawiam, tak jak obiecałam wieczorem przesle Ci cała liste tych osób które
            juz mam, mam juz mnostow telefonów i adresów mailowych.
            Pa
            Paula
        • Gość: Tom S. Re: potrzebna lista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:19
          Mrozik a ja nie pamietam swojego numeru :-) mam słabą pamięć :-) a może ktoś
          pożyczy dziennik hihi
          • Gość: Tomek M. Re: potrzebna lista IP: *.mtp.com.pl 21.02.05, 14:11
            matematyk a nie pamieta cyferek :)
            • Gość: Paula strona 4a IP: 194.106.210.* 21.02.05, 21:00
              czesc Tomku, własnie wysłałam Ci wszystkie dane o ludziach z naszej klasy.
              Z tym naszym forum, jesli to ma isc przez Twoje lub moje maile to chyba troche
              bez sensu.
              Po pierwsze dzis w skrzynce odkryłam wiele nowych wiadomości i nie wiem czy jak
              forum mocniej sie rozgrzeje to czy mi skrzynka sie nie zapacha.
              Po drugie na forum w gazecie wiadomosci pojawiaja sie od razu, a tu dopiero
              ktos je musi zamiescic, no i moze zastosowac cenzure. Tak wiec nie wiem czy
              pomysł do konca jest trafiony, chyba, ze ja czegos nie rozumiem.
              Poza tym to stronka, jesli chodzi o pozostałe rzeczy jest ok.
              Moznaby jeszcze dołozyc, jakies miejsce, gdzie moznaby było zamieszczac swoje
              zdjecia. A jesli chodzi o strone techniczna, to ja nie za bardzo. Moge w to
              wciagnac męża, który sie na tym zna, ale przy takich fachowacach jak TY to i on
              chyba wymięka.
              Daj znac czy adresy mailowe dotarły.
              Pozdrawiam
              Paula
              • Gość: Tomek M. Re: strona 4a IP: *.mtp.com.pl 22.02.05, 10:21
                to nie tak, forum jest bez cenzury i pojawia sie od razu,
                chodzi tylko o teksty nadsylane przez ludziska do uzupelnienia
                kontaktow itp. lub dzialu Co slychac,
                ja bede aktualizowal to, alechcialbym abys zajela sie tez aktualizacja
                dzialu "Kto" - szczegly w email
        • Gość: Paula Re: potrzebna lista IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:33
          Hej,
          Tomku, mama taką listę adresową z mailami i telefonami zrobioną, ale na kompie
          w domu. W domku bede koło 19.00, mogę przesłać maila.
          Pozdrawiam
          Paula
        • Gość: Tomek M. ____Pelna Lista Juz Na Stronie____ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:36
          • Gość: Bliżniak 1 Re: ____Pelna Lista Juz Na Stronie____ IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.02.05, 15:00
            Jestem, już jestem, sorki za spóźnienie. Byłam w rozjazdach. Poza tym - piszę
            pracę i mam teraz naprawdę gorący okres. Pomysł jest rewelka (dzieki Paula)
            Osobiście jestem za terminem wrześniowym, ale się naturalnie dostosuję. Fajny
            byłby biwak, przynajmniej dwudniowy. Siostrę pogonię, by się wpisała:-)))
            • Gość: :) GRATULUJE IP: *.icpnet.pl 23.02.05, 18:32
              GRATULUJE WAM TAK ZRZYTEJ KLASY:) JESTEM NA PIERWSZYM ROKU STUDIÓW I MAM
              NADZIEJE ZE ZA 10 LAT MOJA "BYŁA" KLASA TEŻ ZORGANIZUJE TAKIE SPOTKANIE:)BĘDZIE
              CO WSPOMINAĆ!:)GORACO POZDRAWIM I MAM NADZIEJE ZE WASZE SPOTKANIE WYPALI-FAJNIE
              JEST SIE SPOTKAĆ PO LATACH I POWSPOMINAĆ;)TYLKO DAJCIE CZADUUU:):):):):)
            • Gość: Paula Re: ____Pelna Lista Juz Na Stronie____ IP: 194.106.210.* 23.02.05, 22:14
              Witamy kolejnego gościa.
              Jesli dobrze pamiętam to Asia była o 5 minut starsza, więc stawiam, że Bliźnik
              1 to Asia, ale mogę się mylić...
          • Gość: Arek W Moje namiary IP: *.icpnet.pl 28.02.05, 17:19
            arsonw@o2.pl , GG 3380599 tel. 603940292
            Pod Wiwatem odpowiada mi jak najbardziej. Istotne że jest możliwość noclegu.
            Terminy obojętne.
            Mój model rodziny to 2+1. Zuzia 16 lutego skończyła roczek.
            Właśnie przed chwilą rozmawiałem ze Stachem. Nie ma stałego dostępu do kompa
            więc prosił żeby przekazać pozdrowienia dla wszystkich. Nr tel do Macieja
            693389928. Jemu nie pasuje tylko termin 03 wrzesień. Pozostałe okej.
            Pozdro
            Arek

• Gość: AgaTyrzyk-Sobczak Re: UWAGA: OFICJALNA STRONA gostyn.info/klasa IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 23.02.05, 20:16
        Witam wszystkich ponownie - pytanie do naszych "adminow" - dotarly namiary na
        Kaske Konieczna i Arka Wozniaka?
        Poza tym ktory to Blizniak 1??? Z dobrze poinformowanych zrodel wiem, ze i
        Alicja zainteresowana jest zjazdem.
        Jesli chodzi o termin - w zasadzie pasuje mi kazdy dowolny ... tylko w czerwcu
        moze byc krucho bo mam zajecia w kolegium jezykowym a wtedy czas egzaminow i
        musze moich studentow troche pomaltretowac ;-)
        Co do biwaku - bardzo chetnie ale pewnie bedzie trudno - male dziecko i duzy
        maz w domu ... toz to ryzyko!
        Calkiem przyjemna atmosfera jest w zajezdzie pod wiwatem pod Gostyniem - tylko
        moga byc problemy z wolnymi terminami bo to i wesela i zakonczenie roku
        szkolnego itp.
        pozdrawiam wszystkich natenczas
        • Gość: Paula Re: UWAGA: OFICJALNA STRONA gostyn.info/klasa IP: 194.106.210.* 23.02.05, 22:16
          Witam Cie Agnieszko, namiary dotarły, maile im wysłałam, ale jakoś nie chca sie
          do nas odezwać. Co za ludziska???
          Szukam silnej grupy za spotkaniem we wrzesniu.
          Pozdrawiam
          Paula
          • Gość: Arek W Re: UWAGA: OFICJALNA STRONA gostyn.info/klasa IP: *.icpnet.pl 24.02.05, 19:21
            Witam serdecznie
            No widać kierowca PKSu ma niezłe powodzenie że dziewczyna z Londynu zna jego
            numer tel. ;-)
            Ten to zawsze potrafił się sprzedać.
            Nie widzieliśmy się tyle lat więc żeby nie zwariować to powiem Wam na razie że
            u mnie wszystko okej.
            Dalsze informacje w następnej odsłonie.
            Co do imprezy to liczę na Gostyń, a ja stawię się w umówionym miejscu o
            umówionym czasie.
            Dasz Bór
            • Gość: Paula Re: IP: 194.106.210.* 24.02.05, 19:59
              Właśnie stwierdziłam, że cały dzien nic się nie dzieje na FORUM, a tu prosze
              kolejna osoba.
              Witamy Cie Arku serdecznie, co u Ciebie?
              Masz kontakt z kierowcą autobusu i Maciejem Stachowiakiem?

Paula
              • Gość: A Wojciechowski Re: IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 25.02.05, 11:59
                Maciej został poinformowany i dostał adres stronki już kilka dni temu.
                Podaj mi ile osób już się odezwało.
                Narka.
                • Gość: Paula Re: Andrzej IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:06
                  Andrzejku, jak wejdziesz na naszą stronę, to na formatce KTO jest tabelka i w
                  kolumnie, chyba 4, jest zaznaczone kto został juz poinformowany. Jest juz spora
                  grupka około 20 osób i dochodza jeszcze takie osoby jak np. Edyta, kórej
                  wysyłamam SMS-y ale ona nie ma dostepu do Internetu. Ale za imprezka jest jak
                  najbardziej: ZA.
                  W ogóle to ja mam sporo informacji, np. tel., GG o wielu osobach, ale nie wiem
                  czy moge je zamieszcac na tej stronce, czy ludzie nie beda milei pretensji, ze
                  bez ich zgodny publikuje dane.
                  Prosze o wypowiedzenie się na ten temat !!!

Życzę wszytskim udanego weekendu, a Ci co maja interneta w domu to niech nie
                  leniuchuja tylko buszuja po naszym forum !!!
                  Paula
    • Gość: Roman D. Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.02.05, 12:44
      Słuchajcie !!!
      Rozmawiałem z właścicielem ZAJAZDU POD WIWATEM ma wolne terminy w sierpniu i
      wrześniu ( 13.VIII oraz 3,17,24.IX)o dalsze miesiące nie pytałem, można tam
      zorganizować również grila jak i bawić się w środku ( lokal jest po remoncie );
      plusem również jest możliwość noclegu ( pokój 1 os. 40zł bez łazienki, z
      łazienką 70zł, pokój 2 os. bez łazienki 50zł a z 80zł) średni koszt imprezy od
      osoby bez trunków to 50 - 70 zł ( zresztą do negocjacji).

Jeśli to nie odpowiada mogę pytać dalej. Czekam na propozycje.

Pozdrawiam Wszystkich
      • Gość: Paula Re; Romek IP: *.centrostal / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:00
        No to super, terminy jak nabardziej mi odpowiadaja - wszystkie.
        No i pokoje są dwuosobowe, a pokoje mieszane???
        Uważam, że pomysł pod wiwatem jest niezłym rozwiązaniem, gdyz dla Gostyniaków
        blisko do domu, a ludzie z zewnątrz jesli bedą chceili to mogą sobie wynając
        pokój.
        Do tego ja bedę chyba musiał podczas imprezy wyskoczyć do domku może z raz lub
        dwa, celem nakarmienia małego, tak więc jesli chodzi o bazę to OK.
        Widze Romku, że działasz na poważnie, teraz jeszcze musimy ogłosic głosowanie i
        ustalić konkretny termin i go zabookować.

Pozdrawiam
        Paula
        • Gość: Blizniak 1 Re: Re; Romek IP: 5.2.* / *.chello.pl 25.02.05, 17:35
          Aga to jednak masz pamięc!!! Te pięc minut... Słuchajcie przekazałam Monice
          namiary na stronę, bo ona kompletnie nic nie wiedziała (e-mail na novci1 jest
          nieaktualny).
          Co do lokalu i terminu - chyba się powtarzam, ale jestem za wrześniem:-)))
          Jeśli chodzi o miejsce, to uważam, że Pod Wiwatem jest Ok (szczególnie wersja
          grill bardzo mi się podoba). Aga - Ty chyba mialaś tam wesele, czy tak? Z
          tego, co wiem, to inne lokale w Gostyniu są w terminach sierpień-wrzesień
          całkowicie pozajmowane (pt, soboty są wesela). Więc chyba trzeba brać, co jest.
          Ze względu na dzieciaczki chyba lepiej postawić na coś jednodniowego. Paula,
          ale będziesz poszkodowana z tym karmieniem pod względem, że tak powiem,
          wyskokowym... Ach i jeszcze coś - zostajemy na formum Gazety, czy przenosimy
          się na naszą stronę?
          • Gość: Tomek M. ZOSTAJEMY NA FORUM GAZETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:02
            moje jest na szybko zrobione i niedopracowane jeszcze, wiec piszcie na razie tu
            ale jak ktos chce jakies drobne uwagi dorzucic to forum na stronie traktujcie
            jako swoj udzial w tworzeniu strony

pozdrawiam
          • Gość: Paula Re: Bliźnika 1 IP: 194.106.210.* 25.02.05, 23:07
            Haloo Asiu, to ja pamiętałam te 5 minut !!!
            Paula
            Do Moniki pisałam 2 razy maile, ale za każdym razem sie wracały. Ciesze się, że
            lokal pod Wiwatem Ci odpowiada. Tak więc aktualizuje dane na stronce.
            A tak w ogóle to co u Ciebie? Wiem, że Monika wyszła za mąż, za naszego kolegę
            z grupy, a Ty?
            Jak wasz doktorat? Juz mozna się zwracać po porady lekarskie -:)
            Pozdrawiam
            Paula
            • Gość: A Wojciechowski Re: Pozdrowienia dla Bliźniaczek. IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 26.02.05, 07:35
              Właśnie wróciłem z dyżuru nocnego i coś wam napiszę. Wczoraj byłem u Romana i
              rozmawialiśmy na temat imprezy - jestem za terminem i miejscem. Pokoje mogą być
              mieszane - odpowiadam na pytanie pewnej przyszłej mamusi. W niedzielę jadę na
              narty cały tydzień mnie nie będzie odezwę się jak wrócę. Pozdrawiam x 2
              najładniejsze Bliźniaczki na świecie.
              Narka
              • Gość: Paula Re: Pozdrowienia dla Bliźniaczek. IP: 194.106.210.* 26.02.05, 10:05
                Ale sierpniowym czy wrzesniowym terminem?
                Z jakiego dyżuru Ty wracasz w nocy?
                Paula
                • Gość: AgaTyrzyk-Sobczak a co z Damianem, Gebelsem itp? IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 26.02.05, 10:15
                  Czyzby byli offline? jakos watpie ... podobniez Alicja (pewnie zakochana) co za
                  lenie a w kwestii zajazdu pod wiwatem to jest rzeczywiscie ok - masz racje
                  Asia - wlasnie tam mialam wesele i bylo fajnie. chetnie udostepnie moje gg
                  2054133 - no i tradycyjnie chicalabym pozdrowic blizniaki, pauline, tomkow,
                  arka no i oczywiscie sasiada z lawki z tylu (oczywiscie na matematyce).
                  • Gość: Tomek M. Re: a co z Damianem, Gebelsem itp? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:48
                    Damian sie niedawno wprowadzil do nowego mieszkania we Wrocku,
                    i pracuje caly czas gdzie pracowal,
                    Johny pracuje teraz gdzies chyba w Zielonej Gorze
                    (ale to od nie tak dawna - wczesniej Wrocek)
                    Gebels pracuje i mieszka w Poznaniu,

to tak dla wiadomosci innych ale najlepiej niech wypowiedza sie
                    o sobie sami "poszukiwani"

Damianowi i Bartkowi wysylam zaraz email

• Gość: Bliźniak 1 Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.02.05, 17:48
      Dzięki za wszystkie pozdrowienia i te szczególnie miłe od męskiej narciarskiej
      strony:-))) U nas w porządku - doktorat już w ogródku, już wita się z gąską.
      Monia jest w Poznaniu. Ja w rozjazdach pomiędzy Poznaniem i Warszawą. Ciągle z
      tym samym chłopem, ale wkrótce już całkiem legalnie:-))) Zastanawiam się
      usilnie, co z takimi osobami jak Kasia Konieczna, Aga Leśniak, Monika Kot...
      Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie niech da coś znać - czy one w ogóle wiedzą o
      zjeździe?
    • Gość: Tomek M. Gdzie ten opis terminów i kosztow "pod wiwatem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:43
      czesc, ktos tu dal niedawno ile i kiedy pod wiwatem
      ale nie moge znalezc tego watku, prosze wiec priomo: zminiajacie tytuly a nie
      tylko "Re:"
      no i napiszcie jeszcze raz jak to pod tym wiwatem
      • Gość: AgaTyrzyk-Sobczak Re: Gdzie ten opis terminów i kosztow "pod wiwate IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 27.02.05, 14:48
        Hej Tomku - pelne info od Dudka jest na naszej stronce po linkiem "gdzie" i
        ustalmy jak najszybciej termin bo musze wiedziec ile mam czasu na odchudzanie ;-
        ))
        • Gość: alicja Re: :)) IP: 150.254.194.* 28.02.05, 11:10
          pozdrawiam Was wszystkich ijestem oczywiscie zainteresowana zjazdem
          • Gość: Paula W. Re: :)) Panna Alicja IP: 194.106.210.* 01.03.05, 11:58
            Witamy Alicję.
            Może tak coś więcej nam wrzucisz informacji o sobie? Jak sie z Tobą
            kontaktowac, masz jakiegoś maila bądź telefon.
            No i kiedy Ci odpowiada zjazd.
            Pozdrowienia
            Paula
    • Gość: Roman D. POD WIWATEM CD... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.05, 08:34
      Rozumiem, że lokum imprezki odpowiada, czyli nie poszukiwać czegoś innego (może
      lepszego).
      Teraz musimy się zdecydować jaki termin, bo mogą nam zająć inni imprezowicze.
      Przypominam jeszcze raz terminy (13.VIII oraz 3,17,24.IX)

Co do pokoi są większe (mieszane)

Pozdrawiam Wszystkich którzy się wpisali na Forum i Tych którym jeszcze się nie
      udało tu trafić.
      • Gość: Paula Re: POD WIWATEM CD... IP: 194.106.210.* 01.03.05, 09:53
        Jesli chodzi o terminy to
        -13 siepień łączy sie z 15 wolnym poniedziałkiem, tak wiec nie wiem czy
        niektórzy nie wyjada na długi weekend.
        -Podobno 3 wrzesnia nie pasuje Stachowi, tak wiec moze ustalmy termin 17
        wrzesien.
        Komu nie pasuje niech sie wypowiada. Możemy poczekac np do 10 marca i bookowac.
        Tylko czy w połowie wrzesnia nie bedzie za zimno na impreze pod chmurką. Musimy
        to rozwazyc czy nie lepiej w lokalu, a moze koło północy jakies ognisko, tylko
        czy ktos bedzie miał jeszcze na nie siłe? W sumie nasza klasa zawsze lubiła sie
        bawic i tanczyc, to może jednak lepiej impreza w środku lokalu?
        Proszę o opinie na ten temat.
        Paula
        • Gość: Roman D. Re: POD WIWATEM CD... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.03.05, 10:13
          Stawiam też na 17 września, a co do miejsca czy w środku czy na powietrzu można
          nawet zadecydować 16 września. (hihihi)

PAPA
          • Gość: Paula W. Poszukiwany, poszukiwana ??? IP: 194.106.210.* 01.03.05, 11:56
            Słuchajcie, cała brygada !!! Kto ma jakies namiary na następujące osoby z
            naszej klasy.
            1. Olga Ciemniak
            2. Wojtek Gościniak
            3. Łukasz Grzelczak
            4. Maciej Janowski
            5. Ewelina Kordus
            6. Agnieszka Leśniak
            7. Paweł Pierzchałka
            8. Julita Sobkowiak
            9. Hania Ziemlińska
            Według moich danych one jeszcze nic nie wiedzą o spotkaniu (obym się myliła).
            Prosze o jakies namiary.
            Sa jeszcze 3 dziewczyny, które dostały sms-a lub e-mail-a o spotkaniu, ale się
            nie odezwały. Może ktoś cos o nich wie.
            1. Edyta Celka
            2. Monika Kot
            3. Kaska Konieczna

Prosze pomóżcie i potwierdzajcie termin 17 wrzesień.
            Paula
            • Gość: zyczliwa Re: Poszukiwany, poszukiwana ??? IP: *.range81-153.btcentralplus.com 01.03.05, 16:23
              Mail do Lukasza G. glukas@o2.pl Pozdrawiam
              • Gość: Paula W. Re: Poszukiwany, poszukiwana ??? IP: 194.106.210.* 01.03.05, 17:36
                Bardzo dziekuje za kolejne namiary od osoby życzliwej.
                Ale czy ta osoba może nam sie ujawnic, jestesmy bardzo ciekawi któż to?
                Paula
            • Gość: Piotr P. Re: Poszukiwany, poszukiwana ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 17:50
              Piotr P. Były KIrowca PKS -u.

cześć wiara!!!
              na dzień dzisiejszy to odpowiadają mi wszystkie terminy. Jedyny kontakt ze mną
              to tel domowy poniewaz w PKS- ie nie dorobiłem się komputera ani komórki.
              Pozdrowienia dla wszystkich.
              PIOTR
            • Gość: AgaTyrzyk-Sobczak 17 wrzesnia IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 01.03.05, 19:31
              Mi pasuje - na dzien dzisiejszy nie mam tak dalekosieznych planow no i zdaze
              sie odchudzic!!
              • Gość: Paula Re: 17 wrzesnia IP: 194.106.210.* 01.03.05, 19:43
                No odchudzanie to jest główny argument. Ale pociesz się, ze ja mam o wiele
                więcej do zrzucenia niz Ty.
                Aguś, czy ja mogę Twoje dane zamieścic na naszej stronie?
                Paula
            • Gość: Tomek M. Re: Poszukiwany, poszukiwana ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:34
              Pawel Peirzchalka sie odezwal i wie o stronie
              • Gość: Paula W. Re: Poszukiwany, poszukiwana ??? IP: 194.106.210.* 01.03.05, 21:06
                a podał jakiś kontakt do siebie? I czy pasuje mu termin imprezy?
      • Gość: Arek W Re: POD WIWATEM CD... IP: *.icpnet.pl 01.03.05, 10:39
        Cześć. Jak dla mnie 17 to dobry termin. Stachu na pewno też jest za.
        Pozdrowienia.
    • Gość: Aga Przybylak Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.03.05, 21:46
      Miałam napisać już dawno, ale jakoś tak wyszło. A dzisiaj Paulina zmusiła mnie.
      Mieszkam w Zielonej Górze, pracuję i tak powolutku sobie żyję. Mam męża, dzieci
      jeszcze nie mam. Bardzo podoba mi się pomysł z zajazdem pod Wiwatem. Termin 17
      września chyba mi też pasuje, na razie nie mam na ten dzień planów.
      Moje namiary:
      tel. 504 063 585, GG 2344210; mail: agnieszka.dudka@interia.pl.
      Pozdrawiam wszystkich. I do usłyszenia.
      • Gość: Monika Kot Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:05
        Cześć! Już jestem.Miałam problem z kompem - te wirusy!!!
        Pomysł spotkania super. Mi odpowiada każdy termin. Może być wrzesień. Z tego co
        wiem to Edyta też jest za Wrześniem, bo w kwietniu powiększa się jej rodzinka.
        Co do mnie: mam 11-miesięczną Martę no i męża. Mieszkam w Jarocinie. Moje
        namiary: tel.0661 680 852, mkurzawa@op.pl
        Pozdrawiam!
        • Gość: AgaTyrzyk-Sobczak Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 02.03.05, 19:28
          Jasne Paula ze mozesz umiescic moje namiary: mail: agdar@poczta.mtx.pl, tel.
          602718761 no i GG juz chyba podawalam
          Wow Pawel sie odezwal - pewnie jest juz jakims super - ober - nad -
          prezesem ... a Edyta? to juz chyba 3 -cia pociecha?? Gratulacje !
          • Gość: Paula aktualizacja danych IP: *.astral.lodz.pl 02.03.05, 20:54
            Aga, Twoje dane juz zamieściłam. Tylko mam problem z ustaleniem twojego numeru
            gadu. Podałaś inne, a ja w kompie tez mam inny i juz sama nie wiem, który jest
            własciwy. Więc prosze o aktyalizację.
            Słyszałam, ze Paweł się odezwał, tylko nie wiem do kogo i dlaczego nie podał
            jakis danych o sobie. Nie chce mi sie wierzyć, że nie ma dostepu do sieci. Ale
            dajmy mu szanse.
            Dzis dostałam maila od Alicji i troszke mnie zmartwiła, gdyz pisała, ze okres
            od czerwca do września to u niej kocioł w pracy, więc nie może potwierdzić
            terminu. Ale miejmy nadziję, ze w soboty nie będzie pracowała.
            To na tyle
            Pa, Paula
        • Gość: Paula W. Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.astral.lodz.pl 02.03.05, 20:56
          Hej Monika, witamy Cie na forum !!!
          Wiedziałam, ze dasz znać o sobie no i w imieniu Edyty, która chyba ma problemy
          z dostepem do Internetu.
          Zastanawiam się, czy macie może kontakt z Hanią Z.?

Paula
          • Gość: Monika K. Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 21:29
            Edyta jest już na zwolnieniu, a w domu nie ma internetu.Ja mam z nią stały
            kontakt, niestety z Hanią nie widziałam się od matury! pa!
            • Gość: AgaTyrzyk-Sobczak Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 02.03.05, 22:00
              moje gg to 2054133 - ten drugi nr to nr Darka (mojego meza) ;-) czesto z
              lenistwa korzystam z niego.
              • Gość: Monika K. Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 00:14
                Dowiedziałam się od mamy Macieja Janowskiego, że siedzi w Poznaniu.To jego nr
                601 78 79 79. Niestety z braku czasu nie zdążyłam go jeszcze powiadomic o
                spotkaniu, ale może jutro!?
                • Gość: Janik Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.crowley.pl 07.03.05, 14:10
                  Czesc ludziska:) Jak widać zostałem wkońcu powiadomiony superrr, dzieki Monia.
                  Cala mas postow do przeczytania a tak malo czasu. Czuje pewne uniesienie to
                  dlatego tak wolno idzie mi czytanie:) Dobrze nie bede tu sie rozklejal!
                  Chetnych na pogaduchy zapraszam na gg 411155 ostrzegam ze odpowiadam w chwilach
                  wolnych poza tym maciej@prodata.pl, nr komorki podala Monia, innych mozliwosci
                  kontaktu nie podaje gdyz aktualnie cierpie na chroniczny brak internetu w domu
                  co byc moze zmieni sie w tym tygdniu. Prosil bym o wypisanie mnie z listy
                  zaginionych:) A data, pewnie sie dostosuje ale wrzesień biwak brzmi
                  interesująco:D Pozdrawiam i PeaceV:)
      • Gość: Roman D. 17 wrzesień 2005 - Pod Wiwatem IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.03.05, 14:29
        Pozwoliłem sobie wstępnie zarezerwować dla NAS termin 17 września 2005 - Pod
        Wiwatem.
        100% odpowiedź mamy dać do końca MAJA.

Pozdrowionka

UWAGA: SZUKAMY SPONSORA !!! (bo teraz to modne)
    • Gość: Roman D. 17 wrzesień 2005 - Pod Wiwatem IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.03.05, 14:35
      Pozwoliłem sobie zarezerwować dla NAS - 17 wrzesień 2005 POD WIWATEM
      Do końca MAJA musimy dać odpowiedź czy na 100% się decydujemy.

UWAGA: SZUKAMY SPONSORA !!! (bo teraz to modne)

PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAAPAPA
    • Gość: Pawel Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: *.vodafone-net.de 03.03.05, 17:35
      Czesc Wam Wszystkim, z tej strony Pawel.

I pozdrawiam goraco cala klase 4a :-)!!!
      Wlasnie dostalem od Tomka informacje o inicjatywie spotkania. Mily pomysl,
      jestem za. A co do terminu to postaram sie dopasowac. (u mnie najlepiej w
      okresie po-swiatecznym Boze Narodzenie / Wielkanoc - wtedy z reguly jestem w
      okolicach Gostynia - w pieknym Borku :-))

Moj e-mail: pawpie@poczta.onet.pl
      • Gość: Paula Re: LO Gostyń - IVA - MATURA 95 - Już minęło 10 l IP: 194.106.210.* 03.03.05, 18:31
        Witamy kolejnego goscia!
        Jak widac Pawle, mnasz dostep do sieci, tak wiec zapraszamy czesciej na nasze
        forum. Nie wiem czy wiesz, ze mamy tez własna stronę:
        gostyn.info/klasa4a/
        Poza tym termin w pewien sposób został juz ustalony: 17 wrzesien 2005, zajazd
        pod Wiwatem. No chyba, ze Ci wyraźnie nie pasuje, to bedziemy dalej kombinowac.
        Napisz co u Ciebie, bo nie widzielismy sie całe wieki, co porabiasz, gdzie
        mieszkasz i pracujesz, moze zainwestowałes w rodzinke?
        Pozdrowienia
        Paula

• Gość: bliźniak 2 Fruuu........to dotarłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:32
      No to hejka, to ja, bliźniak nieco:) spóźniony. Witam wszystkich cieplucho.
      Nasz duch wiecznie żywy!!!! Czytam i czytam i ... że niby dekadka stuknęła? to
      czemu to wszystko takie... no prawie jakby wczoraj? Dobra, dosyć tego
      rozklejania, do kupy i do rzeczy. Więc primo - wysłałam namiary na komplet
      bliźniaków na stronkę. Secundo - jesteśmy zgodnie za 17 września. Tercio - żyje
      ciągle, całkiem, całkiem, mam okazję do wyżyć ludnościowych w stadle rodzinnym,
      masochistycznych na uczelni i naukawych także tam. Poza tym robię jescze kilka
      rzeczy, na przykład teraz jem sałatkę. Jak, tego, prawda....
    • Gość: Maki Coś mnie tknęło.....opowiem wam o tym. IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.03.05, 00:03
      Witam wszystkich miłych mi kolegów i wspaniałe koleżanki - wszystkie jesteście
      słodziutkie.

Jak się pewnie domyślacie to ja siedzialem w ostatniej lawce w naszej klasie.
      Z tej właśnie perspektywy calosc pamietam. Niestety niewiele pamietam....
      No ale uslyszalem reklame w radiu o nowym leku poprawiajacym wlasnie
      pamiec......
      Polecialem zaraz do Apteki ...... udalo sie ...........
      No wiec tak, obok mnie siedzial zawsze usmiechniety i nastroszony uprzejmoscia
      Bartek.
      Niesamowity chlopak. Milo mi zawsze bylo, kiedy spojzalem w jego strone.
      Niestety nie
      jego wizerunek koił moj lapczywy wzrok..... z tła wyłaniał mi sie niczym z mgły
      na pierwszy plan
      blask wspanialych nużek koleżanki Agnieszki P. Zawsze potrzebowalem pstryknąć
      się w nos by
      wrocic do rzeczywistosci i oderwac wzrok z oslepiajacego oblicza, ktore
      obserwowalem w prawym
      rzedzie pod lawka. Najlepiej pamiętam ten obraz, kiedy nie bylo drugiej
      Agnieszki L, ktora
      swymi portkami dzinsowymi zaslaniala mi ten piekny krajobraz. Jakos ta druga
      Agnieszka czyli L,
      chowala swoje wdzieki pod niebieskim sztywnym materialem. Mnie osobiscie to
      czesto taki sztywny
      material obciera, no ale nie wiem jak to szanowna A L odczuwala. Spytam na
      zjezdzie.
      Pstryk.....
      Wrocmy do rzeczywistosci ...... bo tuz obok w nastepnej lawce czuwal moj aniol
      stróż.
      Niesamowity warkocz do dzisiaj chyba oplata krzeseslo w trzcim rzedzie. Obok
      siedziala jej
      mlotrza siostra. Zawsze bylismy w opozycji wzgledem siebie. W koncu walczylismy
      o wzgledy
      starszej siostry. Natura zwycierzyla i jak magnes przyciagnela rozdartą starsza
      siostre w jedna
      strone. Sprawa sie wyprostowala ale niesmaczki pomiedzy mlodsza siostra a mna
      zostaly do dzisiaj.
      I niech tak juz zostanie bo lepiej chyba nam oboje z tym tak jak wlasnie jest.
      I szkoda by tutaj marnowac miejsce
      na takie sprawy skoro juz zaraz na siedzeniu obok przeciagala sie po malej
      drzemce elegancka Pola!
      Napisal bym tutaj odrazu cala prawde o niej, ale nie zrobie tego z dwoch
      wzgledow. Moglbym przeciez
      nie zostac zaproszony na zjazd (nawet bedac w malej czasteczce organizatorem) a
      drugi argument to
      taki, ze staram sie za plecami ludzi nie obagdywac, wole mowic prosto w oczy.
      Nie zatrzymując się przeskakuje na sąsiednie miejsce. Ta osoba zawsze byla dla
      mnie najbardziej tajemnicza.
      Wiedzialem o niej tylko to, ze mieszkala w piaskach. No ale pamietam smakowity
      apetycik Stasia kiedy
      kontem oka spogladal w jej strone. Urko chyba sobie jakos odpuszczal ... nie
      wiem do dzisiaj czy byl zbyt
      pewny swojej slabosci do kobiet czy z zasady zaspokaja swoj kazdy apetyt i
      poprostu wolal nie ryzykowac.
      Co jest ciekawe w moim mglistym obrazie, ze brakuje drugiej lawki prawego
      rzedu. Poczekajcie ... wezme jeszcze jedna
      tabletke tego cudo leku. Uff wrocilo. Znowu jak w filmie titanic pozwolono mi
      cofnąć się 10 lat wstecz w czasie.
      Niestety druga lawka przepadla juz bezpowrotnie, wiem tyle, ze siedzial tam
      Arek. OOoo co slysze ......
      Slyszycie również te ćwirkające ptaszki ???? Co to za ptaki? Na zimę odlatują
      do cieplych krajów.... bo obok
      niego siedzial..... No wlasnie ... tego kolesia nie lubilem i mnie wkórzał z
      dwóch wzgledów: Nie mial w sobie
      nic z cieplej milej atmosfery domowej - no nic. A do tego wiecznie wolal o
      kase. Przestanmy sie wspolnie
      denerwowac, naprawde szkoda czasu. W pierwszej lawce pamietam jeszcze
      rozczochraną czupryne Teszera i palec
      naszego Tomcia S kiedy dlugą łapą na matmie wskazywal i podpowiadal trzęsącemu
      sie Ovaq'owi w obawie o dwuje.
      Pamietam dobrze - stary feliks nie szczedzil Markowi dyscypliny !!! Lał aż
      zrozumiał. Ale myśle że mu to
      pomogło w późniejszym życiu. Pewnie mu teraz dziekuje a dyscypline kazal
      oprawić i powiesil sobie w ramce.
      Wisi teraz gdzieś na zaszczytnym miejscu. Swym potomnym z dumą bedzie pokazywał
      skad czerpał checi do nauki.
      Tymczasem Hania Z aby przemówić do rozumu swoim potomnym bedzie krzyczeć w
      niebogłosy -
      • Gość: Paula Re: Coś mnie tknęło.....opowiem wam o tym. IP: *.astral.lodz.pl 07.03.05, 16:21
        czesc Marku,
        no widac, ze wreszcie cos drgnęło i ktos napisał chyba najdłuższego posta w
        historii naszego forum . Twórczość wielka i to w twoim wykonaniu - chylę czoła.

Jesli juz ruszyłeś wspominkowo temat poszczególnych osób - to przyznam, że
        opinia na mój temat brzmi bardzo tajemniczo i mrocznie - czyzbym była
        postrzegana w twoich oczakch aż tak źle? Czyżby koszmary po latach męczyły? W
        takim razie pozdrawiam ze Zlotu Czarownic.

Jesli mogę sobie pozwolić na opinię Twojej osoby, to na lekcjach matmy
        wydawałes mi sie zawsze jakim szczególnym przypadkiem geniusza, który myśli
        własnymi ścieżkami, który w głowie dokouje tylku przejśc i kominacji, że ja
        wysiadałam i patrzyłam z niedowierzaniem, że w tak którtki i logiczny (dla
        Ciebie) sposób można rozwiązac pewien bardziej czy mniej złozony problem. Dla
        mnie to była jazda bez trzymanki. Do tego Twoje komiczne wykonania, naprawde
        byłes w tym wszystkim słodki, jak to mawiał Bartkowaik - Jelitkowo...

Pamiętam jeszcze lekcje biologii jak siedząc koło Ciebie strasznie się za
        Ciebie bałam, ze ta baba bedzie znowu się Ciebie czepiła i na Tobie wyzywała.
        Bardzo mi było Ciebie szkoda i jak sobie teraz o tym mysle, to faktycznie chyba
        wszyscy byliśmy zastraszeni i bardzo jej sie balismy. A pamietacie jak kiedys
        Alicja natkneła się na nią na ksero i o mały włos bysmy wszyscy wpadli, no bo
        my słynni biolodzy, testy szły nam imponująco gładko...

I jeszcze chciałam Ci zadac pytanie, zjawisko które tez zaobserwowałam na owych
        lekacjach bilogii: dlaczeo wąchałeś długopisy???

W kazdym razie w moich odczuciach odbierała Cie za osobe nieprzeciętną, osobe
        której nie można było zamknąc w jakieś ramy, która miała swój własny świat,
        który nie zawsze wszystcu rozumieli. A może byli po prostu tak prości, a może
        nie chcieli rozumieć.
        Pozdrawiam Cie serdecznie Marku z pierwszej ławki na biologii i jeszcze raz
        dzieki za posta.
        Paula
      • Gość: kazia Re: Coś mnie tknęło.....opowiem wam o tym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:46
        kochany Mareczku, ten romantyzm.....No tak, może to błąd byc romantycznym, bo
        ani kasy, ani zaszczytnych tytułów, tylko niebo ranne i słowa które rozszerzają
        źrenice oczu (znam takie słowa). Dzięki za miłe słowa (Twoje). Tak masz rację
        ciągle do kogoś mówię pięknię, bo chcę. Nawet ostatnio po 10 latach przerwy
        wzięłam udział w konkursie recytatorskim (Ogólnopolski konkurs recytatorski
        twórczości St. Grochowiaka) i zajęłam trzecie miejsce. Niesamowite przeżycie.
        Pięknie też staram się mówić do moich dzieci - Szymon 8 lat, Ola 2,5. Olusia
        zresztą sama czasem do mnie mówi:"mamusiu już ładnie do mnie mówisz, po
        polsku?" Pozdrawiam całą klasę. Kasia
        • Gość: Paula Re: Coś mnie tknęło.....opowiem wam o tym. IP: 194.106.210.* 09.03.05, 15:32
          Wiecie co Ludziska, nie uwierzycie, własnie robiłam obiadek w kuchni i wpadła
          mi w ucho pewna piosenka. Jak ktoś cały dzień siedzi sam w domu to i sobie
          niekedy podśpiweuje...

Kto z Was pamięta lub ma gdzieś może spisane słowa naszego klasowego przeboju:

" Co się stało z naszą klasą
          pyta Amam w telewizji,
          Ciężko sprostać takim czasom,
          ciężko w ogóle żyć uczciwie..."

Ja tylko tyle pamietam no i oczywiście molodię, ale nie wiem jak ją zapisać na
          forum. Wiem, że układaliśmy ten przebój na jakiejs klasowj wycieczce, ale kiedy
          i gdzie to było, kto to pamięta.

Pozdrawiam Wszystkich gorąco z zasypanej sniegiem Łodzi. Zapraszam do Łodzi,
          śniegu jak w Zakopcu, promocyjne ceny...
          Paula
          • Gość: Janik Re: Coś mnie tknęło.....opowiem wam o tym. IP: *.crowley.pl 09.03.05, 16:01
            Oj nio:) pamietam szczegolnie kawalek o sobie, jako ze mialem wykonczyc mojego
            kolege Michala C, z czego jak wiem cieszy sie on dobrym zdrowiem, przynajmniej
            tak bylo ostatnim razem. Mysle ze Kasia pamieta calosc???:) Pozdrawiam Kasie:)
            • Gość: Paula Re: Coś mnie tknęło.....opowiem wam o tym. IP: 194.106.210.* 09.03.05, 16:08
              Też stawiam na Kaśkę i Agę Tyrzyk, że pamiętają. Było to chyba spisane w naszej
              kronice, ale kronikę przechwyciła łapczywie szkoła.

Ja chyba w maju miałam mieć trzeciego bachora, tylko nie pamiętam z kim.
              Troszku po latach sie zgadza, wprawdzie pierwszego i w kwietniu, ale to też
              wiosna.

Papatki
              Szczególne pozdrowienia dla Tomcia S, który pół dnia peplał ze mną na gadu a na
              forum nic nie chce napisać, może to go zmobilizuje, publiczne wezwanie.
              • Gość: Tomek S. Szukam Marka N. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:17
                Słuchajcie czy ktoś ma jakiś aktualny namiar na Marka Owaka, czy z nim nie ma
                kontaktu??
            • Gość: kazia Re: Coś mnie tknęło.....opowiem wam o tym. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:51
              kochany Janeczku, pozdrówki!!!!!!!(Ach te przepisy na rosyjskim)Paulina pisała
              coś o tej piosence, szło mniej więcej tak: Co się stało z naszą klasą pyta Adam
              w Telawiwie, trudno sprostać takim czasom, trudno wogóle życ uczciwie, co się
              stało z nasza klasą Wojtek w Szwecji w pornoklubie, pisze dobrze mi tu płacą,
              za to co i tak wszak lubię. Benia z Piotrkiem są w Kanadzie bo tam mają
              perspektywy, Staszek w Stanach sobie radzi, Paweł do Paryża przywykł. Paula z
              Jędrkiem ledwie przedą w maju będzie trzeci bachor, próżno skarżą się urzędom,
              że też chcieliby na zachód. Terech ten co zawiść budził, że go każda fala
              niesie jest chirurgiem leczy ludzi, ale brat mu się powiesił....dalej nie
              pamietam ale Tyrzyk może coś dopisze???? Aga wzywam do apelu!!! Pozdrawiam
              wszystkich gorąco!
      • Gość: Roman D. Wspomnienia cd ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 11:18
        Jak super się czyta te wszystkie wspomnienia i spostrzeżenia z perspektywy 10
        lat.
        A pamiętacie akcje kilkunastu filiżanek kawy dla Jacusia, zwanego też Bartkiem.
        Te jego spojrzenie i załamanie zarazem - jak on temu podoła.
        My to mieliśmy pomysły.

A z tego co mnie słuchy dochodzą to w LO wspominają naszą klasę, że teraz już
        niema takich klas.

pozdrawiam i ściskam wszystkich ciepło ( bo na zewnątrz niestety zima )
    • Gość: Maki Zadzwon do mnie ......Coś mnie tknęło..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.03.05, 00:11
      Zadzwoń do mnie...
      Zero szescset jeden szescset zero trzydziesci siedem
      lub napisz maila maki@mroz.pl
    • Gość: Maki Czy móg^3bym sie jeszcze raz cofn+-ae i .... sie nie IP: *.tvp.pl 08.03.05, 00:26
      ......................................zakochac ?!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!

Czy móg^3bym sie jeszcze raz cofn+-ae i .... sie nie zakochaae ?
      CoP: we mnie drgne^3o ..... opowiem wam o tym.
      Eeee jakos nie potrafie sobie uzmyslowic dlaczego o tym
      pisze skoro jestem teraz szczesliwy bedac tak zakochanym
      jak w te upalne letnie dni miesi+-ca czerwca.
      Wszystko zaczelo sie od wystawianych ocen z Polskiego o godzinie 11.
      Jedyn+- lektur+- któr+- przeczytalem od dechy do dechy
      byla 'MoralnoP:ae pani Dulskiej' - niestety to byl
      juz nie ranek bo dla mnie schylek tego pieknego dnia.
      Wlasnie moja dzisiejsza nazeczona przyjela z usmiechem bezinteresowna
      laurke jaka dla niej robilem caly poprzedni wieczur rezygnujac
      z romantycznego spaceru. Mialo to byc poczatkiem wspanialego dnia i..
      wtedy z ostatniej lawki Stachu wydukal swoja
      wybujal+- jak z ust Guzdka tresc owej lektury jeszcze w czasie dwoni+-cego dzwonka.
      Ja z ulga przywitalem ten dzwiek. I wlasnie wtedy sobie uzmyslowilem,
      ze to wlasnie nasza Pola nara?ajac z gesi+- skurk+- swoje dobre imie
      przekazala temu fuksiarzowi tak tajemn+- wiedze. Przypominam sobie, ze
      wlasnie tego jedynego dnia z pospiechu i roztrzepania nie umylem uszu.
      Ale co to ma do ?eczy. Ano tak, ze nasza wspaniala polonistka, ukrywawszy
      sie zza parasola, trzymajac w garsci tone bilonu.... tego dnia wlasnie
      zamiast zapytac mnie o wymiane na papierowa forse..... pomylila sie.... i
      spytala o 'medaliony'. Zwariowac mozna bylo. Myslalem ze chociaz raz na semestr
      nie bede musial wyciagac swojego szanownego tyleczka z bagna po numerem 1.
      Pamietam do dzisiaj, jak moja fajna kole?anka Pola wbrew sobie i wszem obecego
      strachu krzyczala w moje brudne ucho. Stalem jak Pien. Nic nie slyszalem. Totalnie.
      Dzisiaj mo?e jestem po czeP:ci z tego dumny, ?e potrafilem przygotowaae sie solidnie
      do egazminu przepuszczaj+-cego. Ale jakos nie fer czuje sie wobec Macka J. Jest to
      dlatego dla mnie nieprzyjemnie, ze to nasz pseudo psorek Babolek jasno i w strugach
      deszczu przekazal mi ze chodzi w tym roku o fraszki kochanowskiego. A nasz MaciuP: z
      lektury na lekture podpieral swoje podkr+-zone oczy zapalkami.
      Wroaemy do naszej Poli. Niesamowite dla mnie bylo to, ?e to co ona teraz wypisala
      oficialnie na tym forum. JEST PRAWDA. Naprawde ona trzesla sie tu? obok mnie i
      to nie chodzilo o tylko o jej wlasn+- osobe. Do dzisaj pamietam jej spocone ze strachu dlonie którymi musnela
      mnie nieswiadomie po policzku, wlasnie wtedy kiedy wspolnie ogladaliP:my testy z biologi.
      Moj i klapeucha. Jasno pamietam: wtedy na 8 pytan mialem 5 dobrych odpowiedzi
      i pale, a dlugo-reki klapeluch az 4 dobre odpowiedzi i ledwo co czwórke z minusem.
      Wtedy walasnie tej skormnej osóbce jak+- byla Paulinka zakrecila sie w oczku lezka niesprawiedliwoP:ci. Pewnie
      sama juz teraz nie pamietasz, ale ja to doskonale pamietam do dzisiaj. Cos takiego
      to nie bylo tylko szczer+- prawd+- mo?e tu chodzilo o coP: wiecej. Szkoda tylko, ze
      pozwolilem owej lezce upaP:ae na lawke........................................

Czy to nie mile wlasnie tak wspominac swoich najbli?szych przyjació^3?

Pozdrawiam.

Wszystkich odwa?nych facetów prosze o 'romantyczne' wypowiedzi....
      Dajmy sie ponieP:ae fantazji i emocjom to ju? 10 lat za nami !

Piszcie do mnie na maki0@it.pl
      • Gość: Janik Re: Czy móg^3bym sie jeszcze raz cofn+-ae i .... IP: *.crowley.pl 08.03.05, 11:17
        czesc Wujek, ty tak sie nie cofaj za bardzo bo ci sie zbierze i bedzie paffff:)
        Gdybym sie czepial pomyslal bym ze prowadzisz wojne podjazdowa, wiec wypinam
        piers i czekam:P Ale z tego co pamietam to zapalki rowniez nie byly ci obce:)
        Takie wspolne hobby:) Pozdrawiam MJ:D
        • Gość: Aga Tyrzyk ten wąsik, ach ten wąsik ... IP: *.mtx.pl / 80.51.199.* 08.03.05, 21:53
          z perspektywy 1 - szej ławki można było rzeczywiście poczynić szereg
          obserwacji ... zwłąszcza na fizyce. kiedy to czlowiek nie zastanawia sie (jako
          ze wkuł na pamięć będąc głąbem z fizyki, ktoóry na dodatek wiedze czerpie z
          czasopism kobiecych) nad prawem keplera (mam nadzieje ze takowe istnieje ...)
          tylko cala uwage poswieca wierzchniemu okryciu pana B. (gustowne sweterki)
          tudzież jego zarostowi (zabawne kępki owłośnienia z daleka przypominające wąsy
          a może nawet brodę...) ehh to byly czasy...
          • Gość: Arek W jeszcze nie jest za późno IP: *.icpnet.pl 08.03.05, 23:24
            Jeszcze nie jest za późno więc niniejszym - happy woman day! ... dla wszystkich
            fajnych babek
            Słuchajcie kochani do września daleko a atmosfera gorąca. Wrzesień wrześniem
            ale może fajnie by było w czerwcu jakieś spotkanko przedwstępne zorganizować
            dla chętnych??? Może maj nie wiem byle nie czekać tak długo. Do września to
            Tuchołka ( pozdrawiam Marek ) klawiature zajedzie na śmierć.
            Arek
            • Gość: Janik Re: jeszcze nie jest za późno IP: *.crowley.pl 09.03.05, 15:54
              Przychylam sie do wniosku kolegi, kto na pokaz przedpremierowy w czerwcu?:)
              A jesli chodzi o klawiature to pryszcz, a jak sie wena Markowi skonczy:) Bedzie
              trzeba mu pomagac a z pamiecia krucho, spiszmy pamietnik moze wspolnie
              powstanie cos dla potomnych, kto za, kto przeciw, kto sie wstrzymal.??

• Gość: Paula Re: jeszcze nie jest za późno IP: 194.106.210.* 09.03.05, 16:10
                Ja oczywiście ZA, jeśli chodzi o pamiętnik.
                A co do spotkania to też jak najbardziej, ale to jeszcze jest uzależnione od
                przyszłej sytuacji rodzinnej. Będziemy w kontakcie.

Paula
    • Gość: Tomek M. DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYN :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:20
      wszystkiego najlepszego w tym dniu dla wszytkich
      dziewczyn(bo zawsze bedziecie mialy te 19 lat :) z naszej klasy

wiec *}->-