Dodaj do ulubionych

Kto może mi coś powiedzieć o XV???

IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:03
Chciałabym się dowiedzieć czegoś o XV LO.Jaka jest tam atmosfera,
nauczyciele, starsi koledzy, czy nie ma kotów???Wszystko, dosłownie
wszystko.Aha i czy zeczywiście jest tam dobry poziom!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Laura Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.05, 21:52
      w 25Lo jest troche jak w zakonie..takie kraza ploty ja z wlasnego doświadczenia
      ne wiem..w kazdymbadz razie rygor zwiazany z wygladem panuje..moja kol tam idie
      wlasnie..pozdrawiam..
      • Gość: vip Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:50
        Koleżanka pytała o 15, nie 25 :P

W 15 jest bardzo sympatycznie, nauczyciele ok, każdy każdego zna ;)
        • Gość: To ja Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:57
          Nie, nie.Mi chodziło o 25 Lo.Tylko żle naopisałam, a tak nawiasem mówiąc do 15
          nigdy bym nie szła
          • Gość: vip Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:49
            Do 15lo to byś się, bez obrazy, nie dostała :P Jak rzymskimi cyframi nie
            potrafisz operować, to sorry :P
            • Gość: Jowita Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:03
              Dostałabym sie bez mrugnięcia okiem.A cyframi rzymskimi umieim sie posługiwać.I
              nie bądz taka mądra, ponieważ wiele opinii słyszałam na temat tej szkoły.Ni9e ma
              to jak 25 Lo, super szkoła!!(a tak na marginesie, skąd wiesz, że bym się nie
              dostała????Nawet nie wiesz ile ogólem miałam punktów, więc jak coś chcesz
              powiedzieć to najpierw się zastanów, bo klepac jęzorem każdy potrafi)
              • Gość: vip Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:12
                To, jak potrafisz posługiwać się rzymskimi cyframi, zdążyłaś już
                zaprezentować :P

PS - A skąd wniosek, żem dziewczynka? :P
                • Gość: Jowita Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:00
                  Jezu, daj mi juz spokuj.Jeśli wszyscy co chodzą do XV są tacy jak ty, to już
                  widze jaka to jest buda...
                  • Gość: vip Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:28
                    Znowu błąd (a nawet dwa, ale jeden juz ci puszczę płazem :P) - nie chodzę do
                    15, liceum skończyłem wieki temu ;) Ale ciągle pamiętam, że 25 to po rzymsku
                    XXV :P
                    • Gość: Jowita Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 16:53
                      Zamknij wkońcu ryj, nudzi ci się???????Jak masz ochote się po wymądrzać, to
                      zapraszam na inne forum.Narazie piszesz nie na temat!!!!
                      • Gość: Ho Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.icpnet.pl 14.07.05, 09:27
                        Ty, czy ty naprawdę z taka wiedzą i z takim słownictwem dostałaś sie do XXV LO?
                        Wyżej oceniałem te szkołę. Z tego co wiem to będziesz musiała "buziuchnę"
                        troche przymknąć.
                        • Gość: Jowita Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:38
                          Gość portalu: Ho napisał(a):

> Ty, czy ty naprawdę z taka wiedzą i z takim słownictwem dostałaś sie do XXV LO?
                          > Wyżej oceniałem te szkołę. Z tego co wiem to będziesz musiała "buziuchnę"
                          > troche przymknąć.

Po pierwsze, nie mów do mnie na ,,ty'', bo nie jestem twoją koleżanką.Po drugie,
                          kto ci dał wogóle prawo kwestionować moją wiedze i słownictwo, a po trzecie,
                          jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat 25 Lo, to się wogóle nie wypowiadaj....
                      • Gość: vip Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:48
                        Boże, co za poziom. Wiesz, dziewczynko, to jest forum dyskusyjne, jeśli nie
                        wiesz do czego służy to nie wiem czego tu szukasz. Przykre, co się dzieje z
                        młodzieżą :P
                        • Gość: Kuba Re: Kto może mi coś powiedzieć o X XV??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:19
                          Jesteście normalnie żałośni, i beszczelni. To jest forum o 25 LO. Moja siostra
                          chciała się dowiedzieć czegoś o 25 LO, bo tam się dostała. A wy smarkacze nie
                          dość że nie piszecie na temat bo temat o pomyłce już się skonczył, siostra moja
                          się poprawiła więc piszcie na temat, A jak chcecie to załuście sobie forum pt,,
                          Idioci" i tam się wpisujcie. XV to podobno słabe liceum, niski poziom zarówno
                          szkoły jak i nauczycieli, uczniowie są tam zajęci tylko tym jak się ładnie
                          pomalować, lub jak kogoś pobić i okraść. Podobno są tam narkotyki. Nie polecam
                          tej szkoły. 25 LO to szkoła ceniona wysoko. Nauczyciele po fachu, wiedzą czego
                          chcą. Moja siostra dostała się tam bez problemu. Ja skończyłem 6, LO na
                          poziomie.Więc skończcie, bo moi rodzice i tak za was nie robów kończących
                          liche szkoły i zamiatających chodniki, muszą robić podwójnie i płacić podatki
                          byście mieli na zasiłki.
                        • Gość: Jowita Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:35
                          Skończ już!Właśnie widać jaki pozionm sobą reprezentujesz.Załóż sobie własne
                          forum, na którym będziesz mógł pisać do woli.
                          Mnie interesuje jedno:jaka jest XXV.I jeśli nic na temat tej szkoły nie wiesz,
                          to nie wypowiadaj się wogóle!!!!
                          • Gość: vip Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:05
                            To mój ostatni wpis w tym temacie, nie będę się zniżać do poziomu dyskusji.
                            nigdy nie najechałem na 25 LO, głównie z tego powodu, że niewiele o nim wiem.
                            Tytuł pytał o 15 LO, więc odpowiedziałem, bo jestem miłym i uczynnym
                            człowiekiem, po prostu chciałem pomóc.
                            Widać niepotrzebnie, bo zostałem zjechany od góry do dołu przez dwójkę
                            małolatów. Mało mnie obchodzi jakie szkoły kończyliście; co daje wam prawo
                            atakować ludzi i wypisywać głupoty na inne szkoły? Żadne z was nie przekroczyło
                            nawet progów 15, więc dlaczego oczerniacie jej uczniów, nauczycieli? Tak się
                            składa, że to świetna szkoła, uczennice interesują się czymś więcej niż tylko
                            makijażem, dragów nie ma, nauczyciele są ciepli i interesuja się losem uczniów.
                            25 lo pewnie też jest fajną szkołą, nikt nie powiedział, że nie. Więc
                            przestańcie nas obrażać, bo świadczycie tylko o sobie. Pozdro.
                            • Gość: Kuba Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:14
                              Człowieku nikt cię nie pytał o zdanie pierwsze posty świadczyły o tym iż pytanie
                              było o 25 LO, to potwierdza wypowiedż Laury która się zorientowała, o ile mi się
                              wydaje do swojej budy chodziłeś dawno, a o ile mi teraz wiadomo to jedna z
                              najsłabszych szkół.Siostra pytała i będzie pytać o 25 LO, więć daj szanse
                              wypowiedzieć się innym. A ja propo jestem chłopakiem i nie takim małolatem bo
                              skończyłem 18 lat. Więć sory, i gratuluje skończenia szkoły a ile jest czego.
                            • Gość: Jowita Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:14
                              Nir rób z siebie ofiary losu.Nikt cie nigdy nie obraźił, wię cie wiem po co to
                              mówisz.To ty pierwszy zacząłeś mnie atakować i wypominać mi, że przez pomyłke
                              napisałm rzymskie,,XV'' zamiast ,,XXV".Więc zastanów sie troche....
                              • Gość: vip Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:20
                                Ty Jowito chociaż potrafisz przyznać się do błędy, i wyglądasz na bardziej
                                rozgarniętą od twojego brata ;) Nawet nie przeczytał twojego pierwszego
                                postu :P "Chciałabym się dowiedzieć czegoś o XV LO" -> chyba wyraźnie widać o
                                co pytała Jowita :P Nie jestem jasnowidzem, aby stwierdzić że chodziło jej o 25
                                lo.

A jeśli twierdzisz, że szkoła która zajęła II miejsce w tegorocznym rankingu GW
                                jest jedną z najsłabszych w Poznaniu, to co powiedzieć o tych które znalazły
                                się na szarym końcu? Wniosek z tego tylko jeden - nie wypowiadaj się na tematy
                                na które nie masz pojęcia ;)

Jowitko, jeśli to byłą tylko pomyłka, trzeba było powiedzieć "sorry, pomyliłam
                                się", a nie bluzgać na ludzi i wypisywać teksy w stylu "zamknij ryj". Jak to o
                                Tobie Swiadczy?
                                • Gość: Jowita Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:21
                                  Laura jakos wiedziała, że chodzi mi o 25 Lo...to po pierwsze.Po drugie, XV nie
                                  jest na 2, tylko na 3 miejscu w rankingu GW, a nawiasem mówiąc, te rankingi to
                                  jest zwykły,,pic na wode''A po trzecie nikogo nie obrażałam, tylko ty mnie
                                  zaatakowałeś, a ja tylko odpierałam ataki.Po czwarte, tekst w stylu ,,zamknij
                                  ryj'' napisałam dlatego, że byłam zdenarwowana.A ty nigdy tak nie mówisz, nie
                                  wierze.A
                                  Aha, skoro juz wiedziałeś, że nie chodzi o 15, tylko o 25 Lo, to trzeba było
                                  wogóle już się nie wypowiadać, a nie jeszcze zarzucać mi, że się nie znam na
                                  cyfrach rzymskich.
                                  • Gość: vip Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:10
                                    NO cóż, może Laura jest jasnowidzem, ja na pewno nie :P Co do reszty, to mówiłem
                                    tylko i wyłącznie prawdę, moja droga. A prawda w oczy kole, to się zdenerwowałaś
                                    ;) "Zamknij ryj" nie mówię, nie przystoi ludziom w moim wieku :P

Jeszcze apropos rankingu - nawet jeśli to 'pic na wodę', to jednak w jakiś
                                    sposób odzwierciedla różnice między poszczególnymi liceami.

• Gość: Ho Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.icpnet.pl 15.07.05, 13:23
      Nie szkoda Wam czasu na tę dyskusję. Pytająca się pomyliła a później zamiast
      przeprosic i zamknąć temat zaczęła głupio pyskować. Jej sprawa. Jednak z tego
      co wiem o XXV to tam panuje trochę "klasztorna" atmosfera i wyskoki językowe
      nie sa najmilej widziane. Ja o tej szkole słyszałem dużo dobrego, jakkolwiek
      poziom nauczania mógłby byc wyższy. Wiem że teraz idzie tam troche dobrych
      ludzi i spowodują oni, że szkoła będzie pięła się w górę nawet w tych
      rankingach.
      Nie wiem czemu koleżanka (nie ty - bo sie obraża) tak obsesyjnie zareagowała na
      XV LO - czyżby kompleksy???
      Zaznaczam, że nie jestem uczniem ani absolwentem XV - tki
      • Gość: Jowita Re: Kto może mi coś powiedzieć o XV??? IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:24
        Dobra, temat skończony.Juz nic nie chce więcej wiedzieć<chociaż i tak si
        eprawie nic nie dowiedziałam>
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka