Gość: Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 02:03 Chcę zdawać maturę z matmy na poziomie rozszerzonym. Nie wiem czy wybrac jakis kurs, czy jednak lepiej korki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:32 Jeśli kursy to zobacz www.matmania.info Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielgus Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:58 Moja rada jest taka: tylko korki mają sens. Zaplacisz moze wiecej w przeliczeniu na godziny, ale to jest złudne, bo taka godzina kursu to g...o daje, a jak znajdziesz dobrego nauczyciela, to zrobi z tobą w godzine to co w szkole przez miesiąc pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:31 tez tak sadze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:21 Ja mam ten sam ból.Też chcę zdawać maturę z matmy i wybiorę raczej korki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:36 Skończyłam AE, a na maturze zdawałam matematykę (rozszerzoną - celujący:), od kilku lat przygotowuję ludzi do matury z matematyki. Zdali wszyscy, ale nie wszyscy na celujacy:) jeżeli jesteś zainteresowana napisz do mnie: kluska111@wp.pl. Efekt gwarantowany!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:26 Tanie kursy: www.aokzak.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:13 No i ch_j z tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:20 Dzięki za radę! Znasz może kogoś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RomanGiertych Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:41 A Bozia rączek i oczek nie dała? Są chyba wyszukiwarki: google, yahoo, wp, onet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale, ale Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:11 ale TY mily dla blizniego jestes, az chcialabym CIE poznac blizej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RomanGiertych Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:21 A jak blisko? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:37 Skończyłam AE, a na maturze zdawałam matematykę (rozszerzoną - celujący:), od kilku lat przygotowuję ludzi do matury z matematyki. Zdali wszyscy, ale nie wszyscy na celujacy:) jeżeli jesteś zainteresowana napisz do mnie: kluska111@wp.pl. Efekt gwarantowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynka Re: Matura z matmy - kursy czy korki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 20:28 mam pytanko: co Ty wiesz o nowej maturze, skoro sama zdawałaś starą, a nie uszysz w szkole średniej? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Ratunku !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:26 Pomocy!!!!!! Pilnie potrzebuję pewnego i dobrego korepetytora. Cena nie gra roli cx16@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś