GoĹÄ: kierowca IP: *.tvgawex.pl 31.03.10, 12:44 Proszę o opinie,czy warto dać tam samochód do naprawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: hj Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.tvgawex.pl 02.04.10, 00:50 nie bo tam pracuje pan krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xx Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 17:04 Pan Krawczyk już nigdzie nie pracuje. Ostatnio można go jedynie spotkać na Stacji Kontroli Pojazdów na Łunawskiej za jedynką. A mechanicy z Inter-Caru spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robert Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.centertel.pl 25.07.23, 23:31 Na wulkanizacji pracują sami złodzieje , jeden gość proponował mi sprzedaż opon używanych ale kasa do niego , drugi powiedział że mam krzywą felgę a felga była nowa!!! Mechanicy , słyszałem rózne opinie sam nie praktykuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klient chelmno Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.ip.netia.com.pl 22.10.13, 10:16 Witam. W pelni podzielam opinie pana Roberta. Warsztat nie doposazony i umiejetnosci mechanikow maja wiele do zyczenia. Ceny rowniez za wysokie. Ogolnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rozmus12 Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.ip.netia.com.pl 22.10.13, 10:19 NA WYMIANE OGUMIENIA NADAJA SIE , NA MECHANIKE - NIE POLECAM. CENY WYSOKIE. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.ip.netia.com.pl 22.10.13, 10:21 witam. dajcie spokoj chlopakom. dopiero w mechanice raczkuja. w miare uplywu czasu nabiora wprawy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość8 Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: 91.238.179.* 22.10.13, 21:30 Witam, od 4 lat serwisuje w tym warsztacie swoje auto i jak dotąd jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług i ceny też są przystępne. Panowie, jak ktoś chce naprawić sobie auto za parę groszy niech majsterkuje sam w garażu. A mechanicy jak na swój młody wiek i doświadczenie dają radę. Polecam ten warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robert Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.13, 05:00 Witam Czy warto oddać tam samochód do naprawy ? INTER-CAR z zakładu wymiany i sprzedaży opon staje się warsztatem samochodowym :) Może na wymianę oleju i opon tak, bo do naprawy na pewno nie ! Do dziś moje autko tam tylko stoi od sierpnia 2013r. ( fioletowy Daihatsu TERIOS 4X4 ) To już druga wizyta , pierwsza była w lipcu , wymiana pierścieni planowana głowica w Serocku, itd. ok. 1200zł koszt z częściami zapłacone Drugi raz trafia tam po 280 km przejechanych od wcześniejszego remontu , gdzie stwierdzają że uszczelka padła pod głowicą :( i teraz wciskają mi że to moja wina bo kupiłem złą uszczelkę - ( zamawiałem u "Motyla" wszystkie części no bo niby gdzie jest lepiej ) Teraz mają niby kolejny problem bo szpilki się wyciągają i należy je wymienić ? Szpilki z tego co wiem będą się wyciągać tylko gdy mechanik nie ma klucza dynamometrycznego lub nie zna dokładnie siły z jaką dociągać :) i tak sobie autko stoi i stoi a szpilki mam sam szukać i im podać na tacy ( hehehe akurat mam czas na pierdoły ) Moja cierpliwość już się skończyła i widzę że muszę zmienić mechanika. Poproszę dziś INTER-CAR o zwrot pieniędzy które teraz będę musiał wydać u innego mechanika skoro nie potrafią naprawić i nic w tej sprawie nie robią, jak mi ich nie wyda to zakładam sprawę cywilną Podsumowując : jak można prowadzić tego typu remonty jak nawet zapłonu nie ma czym sprawdzić bo lampy stroboskopowej na wyposażeniu nie posiadają :( z "Motylem" nie gadają więc części samemu każą u nich kupować Po krótkiej rozmowie z mechanikiem i on sam stwierdza że nie posiadają odpowiedniego wyposażenia warsztatu, więc o czym tu jeszcze gadać. Pozdrawiam Robert PS Będę tu jeszcze opisywał wszystko co mi się udało załatwić lub nie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obserwator Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.13, 23:35 jaki nowy pan, taki kram!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Chelminiak Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.13, 03:32 Od wielu lat jezdze z wszystkimi jakie posiadamy w firmie samochody wlasnie do Inter -Caru i jak dotychczas czy byl stary pzn czy nowy pan tego rzekomo kramu jak ktos te firme nieslusznie nazywa to pieprzy glupoty w/ naszej oceny firma utrzymuje wszelkie standarty zakladu wymiany opon jak rowniez sektora mechaniki samochodowe i w/g mojej oceny nie idzie na zaden zgnily kompromis ktory podwazalby dobre imie poprzednika jak i obecnego szefa Inter Caru, takze panowie malkontenci trzeba dbac o to aby samochody otrzymywaly to co powinni na czas czyli wymiane czesci, wymiane oleju i inne zabiegi wynikajace z okresowej obslugi to nie bedzie narzekania ze ten zly ten dobry ja kilkanascie lat z Inter Carem wspolpracuje i jestem zadowolony a zajezdza tam kilka moich samochodow t a k t r z y m a c P a n o w i e w INTER -CARZE na Lunawskiej a konkurencja niech bierze sie do solidnej pracy a nie wypisywania bredni Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edi Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.chelmno.mm.pl 23.10.13, 11:15 to oni juz kilkanascie lat naprawiaja auta???? ciekawe ze nie zauwazylem.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.13, 12:07 Zarówno Pan Hinz jak i Pan Targos który jest "obsmarowywany" w innym wątku są uczciwymi i znającymi się na rzeczy przedsiębiorcami. Każdy tzw "hejter" bedzie teraz pisał niestworzone rzeczy na ich temat bo przecież tak najłatwiej :) A jak 5 zł za dużo skasowali bo pseudo auto wymagało poświęcenia więcej czasu czy diagnozy to zaraz złodzieje, mendy, i jeb na FORUM ! ;) a nie jest tak... ? Pozdrawiam serdecznie Roberta , kierowce i innych sympatycznych forumowiczów którzy pasjonują się wypisywaniem "felietonów" podobnych w 100 % do felietonów Tomasza O. z RMF FM :) Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e39 Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.tvgawex.pl 24.10.13, 21:18 A ja tam nie mam problemu z panami. Zawsze mają czas i szybko robią, może dlatego, że nie proponuję im ŁATANIA a wymianę części na nowe. Większośc napraw nawet tych poważniejszych nie trwała dłużej niż 2 dni. Części nigdy nie kupowałem sam a chłodnicę która zaczęła cieknąć (99% kierowców pewnie by próbowała łatać) załatwili od ręki i bez problemu auto na drugi dzień oddane. Na wszystko zawsze otrzymałem F-VAT od pana Targosa a, że od "Motyla" nie zamawiają?? przecież jest wielu sprzedawców części w Chełmnie i kupuje się u tego co da największe rabaty i tyle, powstał sklep pana Bekera i może mają większe upusty i tyle. Pozdrawiam i po zimie właśnie oni będą zakładać mi M-TECH-a bo nie mam obaw co do ich fachowości. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.centertel.pl 31.10.13, 08:11 ok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Franz Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 09:49 Żeby się nie rozpisywać, warsztat jest O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jj Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.centertel.pl 31.10.13, 19:55 sa ok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: 95.40.36.* 01.02.22, 18:54 Polecam zakład bardzo serdecznie,bardzo miła obsługa,atmosfera super,ceny również przystepne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Passat Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.bredband.tele2.se 21.02.22, 17:02 W kaldusie jest dobry mechanik Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: musaschi72 Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.ip.prioritytelecom.net 11.06.22, 02:42 JAK zawiadowca byl HESIO tego tematu to zawsze auto bylo sprawne na czas teraz to niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Mechanika pojazdowa inter-Car na Łunawskiej IP: *.dynamic.mm.pl 02.08.22, 12:06 Polecam, naprawiam tam samochody i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś