Dodaj do ulubionych

jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów ?

IP: 89.231.151.* 13.01.11, 09:51
chodzi mi mi o tak zwane suplementy diety no Belissa ........
Obserwuj wątek
    • Gość: o Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: 89.231.151.* 13.01.11, 16:26
      ???
      • Gość: aaa Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 18:59
        Polecam Belissę, jeśli Twoje wypadanie włosów spowodowane jest brakiem witamin ( a nie np jakąś chorobą) Belissa na pewno pomoże.
    • sarna1979 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 14.01.11, 21:11
      Vitapil -polecam:) około 30zł,w opak.60szt.
    • Gość: natalia Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 14:25
      Polecam tabletki SILICA. Sama używałam i pomogły. Dużo tabletek w opakowaniu. Tania cena. Naprawdę dobry produkt!
      • uliii2 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 03.09.13, 12:54
        tu modafon.pl/510-tabletki-na-wlosy.html można znaleźć o tym więcej info
    • Gość: ...;p Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 16:56
      Tabletki na wypadanie włosów ?! O:
      Chyba bardziej tabletki przeciwko wypadaniu włosów ! :)
      Słyszałam, że podobno skrzypowita, ale nie wiem, czy jest skuteczna :)
      Może zajrzyj do apteki, spytaj o coś takiego :) Napewno chętnie Ci pomogą ! :P
      Pozdrawiam ! ;]
      • Gość: jolcia Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: 178.36.14.* 28.04.13, 18:16
        Ja polecam My Hair and Naile Repair - jedyne kapsułki w postaci roztworu. Roztwór powoduje, że substancje duzo szybciej się wchłaniają i szybciej działają.
        Można nabyć w aptece internetowej np www.doz.pl/apteka/p64952-Hair_and_nails_repair_kapsulki_my_beauty_system_30_sztuk
        • Gość: * Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 21:32
          Polecam vitapil. Wypadanie włosów może mieć różne źródło. Najlepiej skonsultować to z lekarzem jeśli tabletki nie przyniosą skutku. Jest jeszcze regenerująca maska do włosów WAX.
          • Gość: ssss Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.play-internet.pl 29.04.13, 16:47
            Uzywałam Skrzypowity, Belisy i Sylicy. Belissa bez porównania daje najlepsze efekty ma bogaty skład
          • Gość: popo Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.13, 12:51
            tu modafon.pl/510-tabletki-na-wlosy.html mozna znaleźć o tym więcej informacji
            • Gość: Anka Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.tvgawex.pl 03.09.13, 15:39
              Calcium pantothenicum jelfa. Kosztują ok 6 zł. 50 tabletek. na prawdę polecam bo mi pomogły nie dość,że włosy przestały wypadać to zrobiły się gęste ;)
              • Gość: Andreas Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.free.aero2.net.pl 12.05.14, 23:03
                lepiej wybrac lek drozszy, a skuteczny taki jak na przyklad FOLLIXIN. Stosowalem dawniej i nie mam już z tym problemu... LINK
              • Gość: karola904 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.15, 06:09
                Witajcie. Mam pytanie, czy przy przyjmowaniu tabletek antykoncepcyjnych można stosować tabletki Calcium Pantothenicum Jelfa? Czy nie będą one wpływać na skuteczność antykoncepcji?
      • Gość: Malmun Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.free.aero2.net.pl 12.05.14, 23:04
        a ja za to slysze od znajomych o FOLLIXIN, jakis skuteczny lek na porost wlosow ;)
        • tsuki93 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 01.03.16, 14:36
          a sam to stosowales? tutaj jest tez troche ciekawych komentarzy Tekst linka i wlasnie zastanawiam sie nad wyprobowaniem
    • Gość: Rolnik Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.chelmno.mm.pl 06.11.13, 23:35
      Podobno dobrze działa kurze gó... :)
      • Gość: Kasia Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.chelmno.mm.pl 05.05.14, 12:09
        Belissa moim zdaniem najgorsza. Aktualnie używam silici, szału nie ma, ale nie jest źle, brałam tez skrzyp w tabletkach, podobne działanie do Silici. Teraz kupię CP- calcium pantothenicum jelfa, same dobre komentarze o ty specyfiku czytam.
        Ale same tabletki to za mało. Polecam wcierkę do skóry głowy -Jantar. Jest świetna. Ja mam duże problemy z tarczycą, włosy mi garściami wychodziły, teraz już nie :) Wcierka ma także pobudzam wzrost nowych włosów i przyspieszać porost - u mnie włosy dużo szybciej nie rosną, ale nie wypadają już garściami i nawet wyrosły mi baby hair :) Dlatego polecam :) Można też wcierać kozieradkę, ale więcej roboty z tym jest bo samemu trzeba zrobić. Nie polecam wcierek Radical ponieważ zawierają nie fajny dla włosów alkohol denat, który wysusza włosy i może podrażniać. Pozdrawiam :)
        • Gość: gg Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.chelmno.mm.pl 08.05.14, 22:57
          Ja polecam zmienić szampon. Miałam ten sam problem. Kup szampon ze skrzypem. Już po pierwszej kuracji było lepiej. Można zrobić maseczkę z żółtek. Umyć włosy nanieść żółtka poczekać 10min. I spłukać. To jest najlepsza kuracja. Mi przestały wypadac i wygląd też się poprawił. Nie kupujcie świństw reklamowanych w tv. Żadne witaminy nie pomogą, to sa suplementy diety. Używajcie naturalnych składników a efekt będzie 100 %
          • anrra12 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 17.05.14, 21:27
            to zależy jaka jest przyczyna wypadania włosów, ja stosowałam różne maseczki, płukanki itp. i nic to nie dało, dopiero suplement ze skrzypem mi pomógł na wypadanie, ale to pewnie zależy od osoby i powodu dlaczego włosy wypadają
        • Gość: AntekWitos Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.free.aero2.net.pl 12.05.14, 22:59
          mnóstwo dobrego slyszalem o tym specyfiku - LINK
    • Gość: Alpus Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.free.aero2.net.pl 12.05.14, 22:58
      wiele dobrego slyszalem o tym specyfiku - LINK
    • Gość: ArekWitos Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.free.aero2.net.pl 12.05.14, 23:01
      sprawdz tego typu rozwiazanie, kilka tygodni kuracji i wlosy rosna jak szalone :D LINK
    • Gość: gochaa Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.lublin.mm.pl 21.05.14, 20:34
      a jak szybko można zobaczyć efekt po tych specyfikach?? Czy do lipca przestaną mi wypadać?
      • Gość: lipiec Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.tvgawex.pl 21.05.14, 20:59
        pewnie przestaną, bo już wszystkie wypadną po tych specyfikach.
    • Gość: gość Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.chelmno.mm.pl 23.05.14, 12:15
      Najlepiej i bez kombinacji działa biotyna dostępna w każdej aptece. Zarówno na włosy jak i na paznokcie. Jest bezpieczna. Porozmawiaj z farmaceutą.
      pozdrawiam
      • Gość: pik Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: 83.15.226.* 15.04.15, 10:58
        Sama próbowałam, bo włosy wychodziły mi "na morgi" - najlepsza Gold Vita. A+E z olejkiem z wiesiołka i biotyną z Olimpu - koszt opakowania ok. 20 zł ( włosy się umocniły, paznokcie też i skóra też mniej wysuszona). Warto - inne wynalazki, typowo zapobiegające wypadaniu włosów nic nie dały..
    • brygida.g Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 15.04.15, 01:11
      Ale to chyba chodzi o suplementy dla dziewczyn, które maja problemy ze zniszczonymi, wypadającymi włosami. Ja, gdy widzę, że mam więcej włosów na szczotce i w odpływie wanny :/ to robię sobie kurację Bio silicą max z dużą ilością skrzypu w składzie. Wtedy od razu kondycja włosów się poprawia, nie łamią się i nie wychodzą garściami.
    • Gość: kkkkk3 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.as13285.net 15.04.15, 22:59
      Ja polecam Priorin Extra.po ok 3 mies.kuracji naprawde widac efekt.wspomaga porost wlosow nawet jezeli wlosy wypadaja z powodu zaburzen hormonalnych.kosztuja ok120zl. Opakowanie wystarcza na miesiac
      • onaona01 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 16.04.15, 00:27
        Geniusze :D wątek powstał 4 lata temu :D :D :D ta osoba już pewnie o nim zapomniała :P
    • Gość: zocha Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.15, 07:31
      wit .a plus e
    • Gość: KRISSI Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.15, 08:56
      Ja osobiście stosowałam Revalid w kapsułkach. Bardzo szybko i skutecznie, no przynajmniej wg mnie;) I cena też nie jakaś zaporowa:)
      www.ceneo.pl/4741287#mh=K4P8077F730007q3JqFoKOSCxYUi73Yu_iyV6PUnMGe7PUZzwTUHZcpiCDg6R4u0AdUgMso5FRixZeZKSoEQsYHI5ylGP1vt0RMUjIR3GhpxniBI8dq4aeQjM96rse2bzaQkJ4RztUPyNufcQ2OPISalWvsrpwlZRBYTNuJgQICKZQwMp9hCii2638_WX_H1qHw2
    • Gość: jolinkkka Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.play-internet.pl 24.06.15, 17:38
      to wszystko zależy na czym polega problem, bo jeżeli to zwykłe wypadanie wskutek np. osłabienia to typowy suplement na skórę włosy i paznokcie wystarczy, a jak wypadanie hormonalne to dla kobiet najlepiej provillus , a dla mężczyzn procerin albo profolan (na łysienie androgenowe obydwa) polecam zresztą lekturę sklepzsuplementami.com.pl/najlepsze-tabletki-i-suplementy-na-wlosy-nasz-ranking/
      • piotrek337 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 09.07.15, 13:56
        Ja mogę Ci polecić Follixin tiny.pl/gq7mc Nic tak dobrze na mnie nie zadziałało. Miałem problemy z łysieniem androgenowym. Teraz włosy zaczęły odrastać na zakole a te co zostały są mocniejsze i nie wypadają.
      • piotrek337 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 13.07.15, 11:58
        Ja mam łysienie androgenowe dziedziczne. Stosowałem różne środki, ale efekt był raczej słaby. Dopiero parę miesięcy temu trafiłem na coś co pomogło tiny.pl/gq7mc Teraz włosy zdrowe są mocniejsze a na zakolach zaczęły odrastać nowe.
    • Gość: justyna Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.opera-mini.net 29.06.15, 12:10
      polecam olej rycynowy do wcierania albo do kupienia w sklepie internetowym zróbsobiekrem keratyne i elastyne w płynie.
    • Gość: asia Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.chelmno.mm.pl 29.06.15, 14:16
      Bioteball polecam!!
      • ekspert247 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 30.06.15, 16:57
        Może zamiast faszerować się tabletkami warto zastosować jakieś domowe sposoby ?
    • Gość: Wariatka Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.tvgawex.pl 15.07.15, 00:42
      Kup w sklepie zielarskim, np.: na ulicy Gen.Hallera, pokrzywę i korzeń mniszka lekarskiego, wymieszaj to i co drugi dzień zaparz sobie z tego herbatę (dodatkowo wzmocni to paznokcie). Kup też szampon z pokrzywy bez tych sztucznych substancji typu SLS. Raz na jakiś czas możesz nałożyć na włosy wymieszane 2 żółtka z jajka i pół soku z cytryny, a potem to dobrze spłukać wodą. Mi to bardzo pomaga na paznokcie i włosy, praktycznie nie wypadają i są w lepszej kondycji, a co do tabletek to nie polecam, za przeproszeniem gó... dają, a tylko sobie nimi zaszkodzisz.
      • ekspert247 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 22.07.15, 19:21
        Czytałam sporo dobrych rzeczy o tabletkach Follixin nie sprawdzałam jednak osobiście. Z własnego doświadczenia mogę polecić maseczkę z drożdży stosowałam też kilka innych np. www.e-wypadaniewlosow.pl/domowe-sposoby-na-wypadanie-wlosow/, ale drożdże najlepiej zadziałały
    • Gość: rak123 Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów IP: *.arrivabus.pl 28.07.15, 13:31
      Skuteczne są zabiegi Dransowal z ampułką.
    • Gość: FIAT DUNA CL 1.6 Lethargy lymphatics comprises gangrene result; vaccine. IP: *.vhoster.org 05.08.15, 02:10
    • otoameryka Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 04.03.16, 03:32
      Biotyna
    • 98kasik Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 16.05.17, 09:57
      Sama stosuje misie na wlosy w postaci zelek, rewelacja! Sa pelne witamin i doskonale wplywaja na moje wlosy.
    • ewelinux Re: jakie tabletki polecacie na wypadanie włosów 15.06.18, 11:00
      Ja zaczęłam brać biotynę na wzmocnienie włosów - od dziecka miałam bardzo cienkie i łamliwe, później doszło farbowanie aż w końcu doprowadziłam je do opłakanego stanu. Pastylki z biotyną poleciła mi farmaceutka, powiedziała, że długotrwałe stosowanie naprawdę przynosi efekty, więc od jakiegoś czasu www.apteka-melissa.pl/produkt/zdrovit-z-biotyna-smananas-pastyldossan,17435.html są stałym elementem mojej podręcznej apteczki :) Zobaczymy, jaki będzie rezultat.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka