GoĹÄ: Patrycja IP: *.play-internet.pl 28.02.16, 22:21 Cześć. Poszukuję dobrego, fajnego DJ-a na wesele oraz fotografa. Możecie kogoś polecić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Elka Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.chelmno.mm.pl 28.02.16, 22:38 jeżeli zdjecia to polecam tego fotografa z Hallera. a co do DJa to lepiej na weselu sprawdza się zespół lub grajek niż DJ. ale nie jestem w stanie nikogo polecić Odpowiedz Link Zgłoś
asiucowaa Re: DJ i fotograf na wesele!!! 29.02.16, 22:26 Fotografa z Hallera? Nie dość, że bardzo drogo to zdjęcia pozostawiają wiele do życzenia. Polecam Magdalenę Tomaszewska, Loczek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dsdskijump Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.tktelekom.pl 03.03.16, 07:10 AHAHHAHAAHHAAHAHHAAH przecież to jest tragedia nie zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hanna Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.204.33.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.12.22, 12:03 Niestety już z tym panem nie chce mieć nic wspólnego. Nigdy więcej i nie polecam z hallera nikomu nawet wrogowi. Film zrobił szybciej niż miało być. Czyli tydzień po imprezie a umowa była miesiąc. Już mi sądem groził. Zenada. Odebrałam miesiąc po imprezie nawet szybciej niż miało być w umowie. Żeby po tygodniu od filmowania grozić sms mimo zaliczki. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rafaello Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: 95.40.179.* 12.02.23, 13:47 Weź Delika.....wspomnienia będą bezcenne , na pewno nie będziesz chcieć wracać do zdjęć zrobionych przez niego , potrafi zjebać nawet to co najprostsze........a chwalidupa i przemądrzalec.....i samozwańczy najlepszy fotograf w Chełmnie......a mściwy i pazerny......na dodatek cham Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paweł Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.02.16, 23:56 DJ -SID , fotograf Turzyński. Zależy jaki budżet planujesz na obu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: damianniko Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.play-internet.pl 02.03.16, 08:16 Fotograf nr1 w Chełmnie to zdecydowanie Sawina i po nim dłuuugo dłuuugo nic. Pełen profesjonalizm i wysoka kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Facet Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.204.154.77.rev.sfr.net 02.03.16, 21:53 Masz zdecydowanie rację. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oko Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.tvgawex.pl 02.03.16, 22:31 Mój kuzyn robi świetne zdjęcia, jest ze świecia ale bys musiała podać kilka szczegółów np kiedy ślub? jakie scenerie lubicie, ile macie lat, bo będzie dobierał plener wg wieku i jakie macie hobby... żeby zdjęcia były zrobione pod Was a nie oklepane jak każde inne. Daj znać a ja go podpytam czy będzie wolny to podam ci nr. Ahaaa i nie bierze za to fortuny, bo pstryka z zamiłowania i to nie jest jego zarobek. Odpowiedz Link Zgłoś
chelmno2016 Re: DJ i fotograf na wesele!!! 06.03.16, 21:54 Najlepszy fotograf w mieście to Sawina. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zosia Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.chelmno.mm.pl 06.03.16, 23:09 co za czasy. jak ja miałam wesele to grał zespół 7 osobowy, a teraz jeden "dj" puści coś z komputera i zaraz wielki artysta Odpowiedz Link Zgłoś
kaesfoto Re: DJ i fotograf na wesele!!! 07.03.16, 14:23 Witamy! Zapraszamy na naszą stronę www.kaesfoto.pl - fotografia ślubna. Znajdą tam Państwo pełne reportaże z wesel, które w ciekawy i ładny sposób pokazują naszą pracę:) Cena 2600 obejmuję fotografie od przygotowań do oczepin wraz z plenerem innego dnia oraz album/fotoksiążkę Pozdrawiamy! Nie doliczamy, żadnych kosztów związanych z dojazdem:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaesfoto_jestslaby Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.tvgawex.pl 30.04.16, 23:19 2600 za taką wiochę. Niektórzy to mają wysokie mniemanie o sobie. Płakać się chce, że znajdują się tacy naiwniacy płacący taką cenę za tak niski piziom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: keczol Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.dynamic.mm.pl 01.05.16, 00:16 Bardzo ładne zdjęcia. Muszę przemyśleć Waszą ofertę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marlena Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.static.ip.netia.com.pl 25.03.16, 09:24 dj mogę polecić z agencji Playdjs, jest tam kilku, ja znam dj Tomka i Krystiana, byłam na weselach własnie gdzie oni grali i byłam mega zadowolona. Zazwyczaj nie bawię się długo na weselach, ale tutaj tańczyłam całą noc. Odpowiedz Link Zgłoś
djnaimpreze Re: DJ i fotograf na wesele!!! 28.04.16, 18:10 Cześć! Z tej strony Dj Hannah. Zapraszam wszystkich poszukujących dja na wesele do kontaktu i na moją stronę internetową dj Kielce. W ofercie znajdziecie także oświetlenie dekoracyjne sali, dym ciężki na pierwszy taniec, bańki mydlane, animatorów dla dzieci na wesele. Współpracuję także z doskonałym fotografem. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanolis Re: DJ i fotograf na wesele!!! IP: *.tvgawex.pl 03.05.16, 11:01 Fotografia www.hanolis.pl Odpowiedz Link Zgłoś