Dodaj do ulubionych

co sądzicie o Electro ??

14.12.04, 23:32
Wyraźcie swoją opinie na temat "czy podoba wam sie Electro".
Dla tych, którzy nie wiedzą co to dokładnie jest tłumacze.
Jest to taniec nowoczesny, odmiana break dance'a.
W sumie nie chce mi sie wiecej pisac. Aha moze ktos to widział, ale nie wiem
jak to sie nazywa.Wiec jak co to Jason i Velo to tańczą.
Piszcie czy sie wam podoba jak tańczą, bo jak dla mnie bomba :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: NOIZER Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 16.12.04, 02:31
      Africa Baambaattaa - Planet Rock, tak to sie zaczelo, no i niezapomniany
      Kraftwerk, to byly poczatki
      • Gość: ssssssss Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 04.01.05, 21:30
        no oni fajnio to tancozm raczej Jeson bo jak Velo to niewidzialam! no i Ondzio
        widzial jak to tanczyl heh dosc fajnie!
        • Gość: Klepcia:) Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 09:22
          uu Velo jest nie pokonany zajebiście tańczy !!!!szkoda ze Ondzia w akcji nie
          widziałam:)pozdo
    • Gość: Monia Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 22.12.04, 19:45
      Hej ludzie !!! Bardzo mi sie podoba ten taniec, widziałam juz pare razy Jasona
      i Velusa i jak na razie mi sie nie znudziło ich ogladanie. Oni sa poprostu
      super.Nie wiem gdzie sie tego nauczyli, ale wychodzi im to rewelacyjnie.
      Aha widziała taz jak tanczyli razem.To jest jeszcze lepsze od tego jak tancza
      osobno.
      Chłopaki pozdro dla was !!!Całusy
      Kiedy bedzie mozna was znowu zobaczyc (albo chociaz jednego z was)
    • Gość: do Moni Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 23.12.04, 00:46
      Zgadzam sie z toba w 100%
      Oni tańczą poprostu zaje.......Heh to wyglada jakby nie mieli kości
      Jason słyszalas,ze tańczyłes ostatnio na koncercie w LO, bardzo załuje, ze nie
      mogłam tego zobaczyc.Jak bys był na tym forum to napisz kiedy bedzie mozna cie
      zobaczyc.Pozdrowionka !!!! Pa Pa Pa !!!!
    • Gość: Jejson Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 24.12.04, 15:18
      Siema !!!! Dzieki za zainteresowanie, chociaz mało jak na razie ludzi sie
      wypowiedziało na ten temat.Do dziewczyn: ciesze sie, ze podoba wam sie Electro.
      Nie wiem dokładnie kiedy teraz bede wystepował, ale zapewne jak juz to u mnie w
      szkole na jakims przedstwieniu.
      Pozdrawiam !!!! Pa Pa Pa !!!!
      • Gość: Optimus Prime Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 02:29
        do jejsona ej nikt nie napisal kto was tego nauczyl moze sami sie przyznacie???
        • Gość: Jejson Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 25.12.04, 11:39
          Siemka !!!! Jesli chodzi o mnie to nauczył mnie Velo. To on pierwszy pokazał mi
          wszystko jak mam robic. Pierwsze triki opanowałem w 2 tygodnie.Nastepnie je
          udoskanalałem i wymyslalem nowe, a teraz wychodzi jak wychodzi. Tańcze juz dwa
          lata i z tego co mowia mi znajomi to widac duze postepy.

PoZdRo Narka !!!!
          • t_m_s_velo Re: co sądzicie o Electro ?? 01.02.05, 22:01
            A JA OSOBIŚCIE NIE UWAŻAM ŻE JESTEM LEPSZY OD SZYMONA!!! JA MAM SWÓJ STYL I ON
            TEŻ MA SWÓJ!!! NARA I DZIĘKI ŻE MNIE LUBICIE!!! DOZOBACZENIA W PIĄTEK!!!
            • Gość: Agresja Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:21
              każdy jest dobry na swój sposób... nietylko Velo i Jejson tańczą electro ale i
              ja, mam tak somo jak chłopaki swój własny styl a że ktoś mnie porównuje do
              innych robi wielki błąd ... każdy robi to co umie... szkoda że mój mistrz
              wyjeżdza ale cóż taka kolej rzeczy...
          • Gość: byczek Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 01.07.06, 11:27
            ja tańcze electro jush prawie dwa i pół roku i wychodzi mi to dobrze a uczył
            mnie szymon w chdk
    • pati161 Re: co sądzicie o Electro ?? 26.12.04, 18:50
      Cześć !!! Chłopaki sa zajebiści. Bardzo mi sie podoba jak tańczą.
      PS: Velo chciałabym sie z toba kiedys spotkac. Wiem, ze chodzisz na treningi
      breaka do CHDKu.Kiedys postaram sie tam wpasc to pogadamy.
      Buźka !!!! Pa !!!!
      • Gość: Milena Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 14.03.05, 15:01
        electro fajowa sprawa podoba mi sie.....:)))))))) welo pozdro dla ciebie!!!
    • mala182 Re: co sądzicie o Electro ?? 30.12.04, 14:44
      Nie wiem dokładnie na czym polega ten taniec, ale widziałam Jason i Velusa w
      akcji, sa naprawde niezli. Osobiscie nie znam chłopakow, ale chetnie bym
      poznała.
      Jason jak bedzie tu znowu to podaj mi swoj numer na gg :))
      Aha masz tu troche danych o mnie.
      - jestem blondynka, 165 cm, niebieskie oczy
      - mam 16 lat
      - chodze do technikum Mickiewicza
      Napisz mi szybciutko sówj numer.Pa!Pa!Pa!Caluski !!!
      • Gość: Jejson Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 04.01.05, 13:58
        Siemka wszystkim !!!!
        Chetnie bym ci podał swój numer, ale niestety nie moge na forum.
        Jesli bys chciała ze mna pogadac to podaj mi swój numer albo wyszukaj mnie w
        katalogu, dużo Jejson'ów nie ma w Polsce :))))
        Pozdrawiam serdecznie !!!!
        <papapa>
      • Gość: VELO Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:19
        Siemka wszystkim!!! Na początku chciałbym się dowiedzieć kim jest ten pseudo
        Spychool który propagóje że ten taniec jest współczesny! To niejest żaden
        tańiec wszołczesny!!! Pochodzi on z już lat 70 początkowa nazwa tego tańca
        byłaElectricBoogie(EB)ale wy niewiedzieliście nic o nim!bo w Polsce weszedł
        dopiero w latach 90! więc istniej ten tańiec prawie już 15 lat a
        dopiero potem rozpowszechnił się BREAKDANCE jakieś może 10 lat w95'jakoś to tak
        było niepamiętam dokładnie! Spychool wiem że dla ciebie to taniec nowoczesny bo
        niemiałeś pojęcia co to jest jak reszta ludności! Co nie któży tylko wiedzieli
        o nim jak o i BREAKDANCE (nieliczni) a teraz to już jest znane! Dużo w
        teledyskach pokazują! na vivie jak są jakieś zawody! Ale kiedyś tego niebyło!
        nikt tego niepokazywał! jest tego coraz więcej i się ciesze że mogę popatrzyć
        na innych i śledzić wzrastający poziom! JA siedze już w tej kulturze ok 6 lat i
        będe dalej trenował aż mi kotuzjia na to nie pozwoli! moje początki były w
        Demaniatic Squad u boku nauczyciela który zają 3miejsce w ogólno polskim
        turnieju EB zakończył swoją kariere jakiś czas temu z z niewiadomych przyczyn!
        jestem jego następcą i zawsze bede go reprezętował i cały DEMANIATIC SQUAD!!!
        Moim jedynym ternującym uczniem jest JEJSON wiem że pewnego dnia będzie lepszy
        i najlepszy w Polsce wirze w niego jest w końcu moim uczniem a uczeń musi
        przerosnąć Mistrza dak zawsze było i tak zasze będzie!!! jak ktoś chce zemną
        przeprowadzić jakiekolwiek konwersacjieto zapraszam na GG:6199252
        • mala182 Re: co sądzicie o Electro ?? 08.01.05, 15:00
          Jejson plizzzz podaj mi swoj numer gg.
          Bardzo chciałbym cie blizej poznac.
          Mam nadzieje, ze lubisz młodsze dziewczyny :)
          Noooo przeciez to jest tylko rok róznicy
          Czekam z niecierpliwościa.

Buziaki !!!! Pa!Pa!Pa!
          • Gość: Jejson Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 10.01.05, 17:06
            Nie chodzi tu o wiek. Jak dla mnie to lepiej, ze jestes młodsza.
            Niestety nie moge ci podac mojego numeru na gg. Jak juz wczesniej napisałem
            mozesz mnie znalezc w katalogu.

Ludzie piszcie cos o Electro !!!!

Narka wszystkim !!!!!
        • Gość: spychool Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 14.01.05, 15:19
          No no widze, ze troche tego napisałes.
          Dzieki, za krótka historie Electro :)
          teraz juz na pewno bede widział, ze to nie jest taniec nowowczesny
          Mimo, ze troche ze mna pojechałes i tak uwazam, ze jestescie zajebisci
          Chciałbym kiedys nauczyc sie tak tanczyc jak ty czy Jejson.

PS. Ile juz tanczysz Jejson ??
          Czemu nie tańczyłes na ostatniej dysce w gim 2 ??
          Miałem nadzieje, ze bede mogł cie zobaczyc.
          Pozdro !!!! Nara !!!!
          • Gość: Jejson™ Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 17.01.05, 19:12
            Siemka !!!!
            Hmm.... tancze w sumie 2 lata,
            a nie tańczylem na dyskotece, poniewaz mi sie nie chciało poprostu
            Moze na nastepnej bedziesz miał okazje mnie zobaczyc.
            Pozdro !!! Narka !!!!
          • Gość: wielbicielka Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 23.01.05, 00:32
            zgadzam sie ze wszystkimi, ze sa zajebisci i super tańcza.
            sa poprostu the best.Normalnie sie z nich zakochałam
        • Gość: natalie grubno1aTh Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 10:19
          lepiej bys sie wzioł za wykształcenie bo u ciebie z tym
          kiepsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!a naszym zdaniem jejson lepiej tańczy od ciebie i
          wogole jest zaje.....pozdrowienia od natalki S i P
    • Gość: INSTRUKTOR PAWEL Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:05
      ELEKTRO JEST DOBRE ALE BREAK TEZ JEST DOBRY,WLASCIWIE LEPSZY ALE JAK KTO WOLI
      WELO JESTES DOBRY ALE MUSISZ SIE JESZCZE DUZO NAUCZYC:) JA SIE JARAM BREAKIEM
      JUZ PONAD 5 LAT I JES TO NAJLEPSZA ZAJAWKA
      • Gość: ELECTROSHOCK Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:42
        No Pablo każdy ma swoja zajawe! Ja trenuje to już ok 5lat i robie to dalej
        ponieważ niema dużo ludzi którzy to trenują dlatego to robie! bo wiem że mogę
        coś osiągnąć!
        a nie tak jak ty!
        powiem ci szczerze że jak chcesz coś osiągnąć to musisz dużo trenować!
        bo pozim jest już taki wysoki dla ciebie że niewiem czy dasz rade!!!
        ale życze powodzenia!
        nara!!!
        • Gość: JA_82 Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:23
          A ZASTANOWIŁEŚ SIĘ CZEMU ON DUŻO NIE TRENUJE????!!!!! BO JEST JESZCZE COS
          TAKIEGO JAK SZKOŁA I PRACA.....A I TAK UWAŻAM,ŻE JEST DOBRY I NAPRAWDĘ CHCIAŁBY
          POŚWIĘCIĆ TEMU WIĘCEJ CZASU, BO TO LUBI...ALE NIE ZAWSZE MOŻNA..!
          • Gość: ELECTROSHOCK Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:29
            Wszyscy równo trenują!!! kiedy on trenuje to wszyscy trenują!!! niebyło jeszcze
            chyba treningu bez niego!!!
            i my też się uczymy!!!
            • Gość: JA_82 Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:32
              NIE TWIERDZE, ŻE RESZTA NIE TRENUJE, CZY ŻE NIE MA LEPSZYCH OD NIEGO...CHODZIŁO
              MI O TO, ŻE 1. MĘCZENIE TEŻ WPŁYWA NA EFEKTY I MOŻLIWOŚCI;
              2. POZA TYM, CO ROBICIE W CHDKU, Z TEGO,CO WIEM - STARA SIĘ TRENOWAĆ TEŻ W
              DOMU! ALE NIE ZAWSZE JEST NA TO CZAS...
              CZY TO STAŁO SIĘ JUŻ ZROZUMIAŁE...? BO JEŚLI NIE WIESZ JAK JEST TO NIE PISZ
              WIĘCEJ...
              POZDRO
              • Gość: Optimus Prime Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 212.160.204.* 18.01.05, 14:14
                ej a moze ktos powie o szymonie k. co z tego co ja wiem to on pokazywal ludzia
                jak sie tanczy elektro
                • Gość: hmmmm Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 20.01.05, 15:51
                  Tak Szymon pokazywał jak sie tańczy, jesli mozna to nazywac pokazywaniem.
                  On raczej poprostu sobie tańczyc nie nauczał.Nie powiem jest dobry, ale Velo
                  juz go dawno poziomem i umiejetnościami przewyzszył :)))
                  Nara !!!!
                • Gość: :) Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:12
                  Szymon był dobry ale swego czasu,teraz każdy o nim już zapomniał bo Velo wziął
                  sprawy w swoje ręce. Szymun miał dobre zacinki ale brakowało mu urozmaicania w
                  przeciwieństwie do Vela. yoooo!!
    • Gość: wiecie kto Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 27.01.05, 22:17
      super
    • Gość: parówa Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 30.01.05, 21:46
      taniec spoko!
      Jason i Velo są dobrzy, ale nie najlepsi.
      Ogólem dobrze tańcza i zycze powodzenia.
    • t_m_s_velo Re: co sądzicie o Electro ?? 01.02.05, 21:56
      DZIĘKI WAM ZA POPARCIE!!! WIEM ŻE JESTEM DOBRY ALE JA CIĘZKO PRACUJE NA TO!!!
      JESTEM DOBRY ALE NIE BĘDE NAJLEPSZY!!! POZDRO DLA WAS CO MI DOBRZE ŻYCZĄ!!!
      INNYCH MAM GŁĘBOKO W ... JA ROBIE SWOJE!!! I NIEROBIE TEGO DLA HAJSU, SŁAWY ANI
      DLA PANIENEK!!! ROBIE TO BO TO LUBIE ROBIĆ I NIE PRZESTANE DO POKI MNIE DO TEGO
      NIKT NIE ZMUSI!!! nara i pozdro dla wszystkich zanjomych i lubionych!!!
      SPYCHOOL MAM DO CIEBIE PYTANIE KIM JESTEŚ???
      • Gość: Sandra Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 02.02.05, 13:59
        Electro jest wypas!!!!!!
      • Gość: Gieruś-B_boys Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:01
        Electro jest eXtra SAm jestem członkiem The maniatix sQuad I tańcze Electro ale
        klaudia jest najlpesza!!VElo mam do ciebie prosbe!!Wróc do Nas!!!!!!!!!!Dzieks
    • Gość: Sylwiunia Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 08.02.05, 18:57
      Electro jest bardzo fajne.Chłopaki widac, ze sie staraja i duzo trenuja.
      Pozdrowionka i calusy! Pa !!!!
      • Gość: Anka Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 12.02.05, 10:18
        Zgadzam sie z toba.Wypasiście tańcza, a jak sobie jeszcze przekazują ten caly
        prad :)))(Jejson i Velo)To jest najlepsze.Pozdrawiam.Pa!!!!
        • t_m_s_velo Re: co sądzicie o Electro ?? 13.02.05, 19:14
          Dzięki!!! Wiem że to fajnie wygląda! ale jak chcecie więcej pokazów w duecie no
          musicie namówić do tego Jejsona bo ja jakoś niemoge! a tylko z nim mógłbym się
          zgrać! wkońcu to mój uczeń!!! Licze na waszą pomoc! nara i pozdro!!!
          • jejson Re: co sądzicie o Electro ?? 16.02.05, 14:04
            Jesteście cudowni !!!! Nie tylko dobrze tanczycie, ale tez niezle
            wygladacie :))) Ja musze was znowu zobaczyc razem.Pa!
            • jejson Re: co sądzicie o Electro ?? 16.02.05, 14:08
              hehe zwała
              niektore dziewczyny oceniaja nas, a nie nasz taniec
              prosze piszcie o Electro, a nie o mnie czy velusie. Nara!!
              Aha tam ten post jest miejwiecej podobny do poprzednich i miał na zadaniu
              przedstawic wam o co mi dokładnie chodzi.Ja nie oczekuje takich opini :d
              chociaz nie powiem sa miłe !!!!
              nara !Pozdro!
              • Gość: aśka Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 20.02.05, 09:35
                Electro to zajebista sprawa!!Bardzo mi sie podoba!!, a Jejson i Velo dobrze
                tańcza :P Pa!Pa!Pa!
    • t_m_s_velo Re: co sądzicie o Electro ?? 20.02.05, 16:24
      Siemka wszystkim właśnie skończyłem nowy (nie najlepszy) ale dobry utwór Dla
      was wszwystkich!!! kto chce niech napisze e-mail to prześle!!! nara i pozdro!!!
      • mala182 Re: co sądzicie o Electro ?? 25.02.05, 14:56
        Siemka !!!! Wiem Jejson, ze nie chcesz zeby pisali o tobie tylko o Electro, ale
        jezeli sie komus podobasz to moze dodaj to do swojej opini, no nie?
        Ja prosiłam ciebie o numer gg, ale rozumiem, ze nie chcesz go podawac na forum.
        Postaram sie cie znalesc w katalogu.Jak co to sie odezwe.Pa!Buziaki dla ciebie!
        • Gość: sama ona Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 05.03.05, 08:43
          tańcza zjebiscie
          • Gość: jolka Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:45
            zgadzam sie z toba i Velo i Jejson fajnie tancza.Pozdro all
            • Gość: spychool Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 31.03.05, 23:31
              Joł. Dawno nikt nic nie pisał.Co sie ludzie dzieje ?
              Jejson niedługo jest dyska w gim 2 moze wpadniesz zatanczyc.
              Ja sam troche trenowałem, ale za dobrze mi nie wychodzi.
              Jak bedziesz na forum to napisz cos.
              Nara , pozdro all
    • Gość: lolek Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 17:22
      • Re: co sądzicie o Electro ??
      jejson 16.02.2005 14:04 + odpowiedz

Jesteście cudowni !!!! Nie tylko dobrze tanczycie, ale tez niezle
      wygladacie :))) Ja musze was znowu zobaczyc razem.Pa!

• Re: co sądzicie o Electro ??
      jejson 16.02.2005 14:08 + odpowiedz

hehe zwała
      niektore dziewczyny oceniaja nas, a nie nasz taniec
      prosze piszcie o Electro, a nie o mnie czy velusie. Nara!!
      Aha tam ten post jest miejwiecej podobny do poprzednich i miał na zadaniu
      przedstawic wam o co mi dokładnie chodzi.Ja nie oczekuje takich opini :d
      chociaz nie powiem sa miłe !!!!
      nara !Pozdro!

NBUEHEHEHEHHE jejson pisze sam na siebie ze jes dobry zenujace!!!!!!!
      • Gość: Jejson™ Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 01.04.05, 18:25
        No widze, ze troche sie tu narobiło jak nie wchodziłem długo.Małe
        sprostowanie.To nie ja napisałem te posty.Ja nie mam konta na www.gazeta.pl
        i jak pisze posty to zawsze mam taki nik: Jejson™, to tak na przyszłość :)
        Narka.
        • Gość: git Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:39
          welo to pozer , i tak jestnajlepszy Szymon z omcs
          • Gość: fuckYou Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:20
            Nie wiem kim jesteś git ale ty pewnie też nie wiesz skoro piszesz że szymun
            jest lepszy od Vela. Chyba cie boli główka albo siano, które w nim masz. Nie
            pisz bzdur jak już musisz coś pisać. A pozerem jesteś Ty Cieciu malinowy
          • Gość: fuckYou. Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:27
            Nie wiem kim jesteś git ale ty pewnie też nie wiesz skoro twierdzisz, że szymun
            jest lepszy od vela. Szymun to już zabytek w electro. Ale i tak szału nie
            robił. Przy velu jest Tyci tyci. Tak jak twój mózg git jak śmiesz nazywać vela
            pozerem. Pozerem jesteś ty Cieciu malinowy. Nie pisz bzdur jak już musisz coś
            pisać
            • t_m_s_velo Re: co sądzicie o Electro ?? 23.04.05, 13:27
              A dla waszej Ciekawości to Szymon.k i ja zaczynaliśmy prawie równo, on ćwiczył
              swój styl, nasz Mistrz Zdzichu.D swój, a ja zaczynałem łączyć wszystkie style
              oraz swój !!! nara i pozdro!!!
    • t_m_s_velo Re: co sądzicie o Electro ?? 23.04.05, 13:22
      siema wszystkim! widze że HardCore sie robi! A nawet Już jest! Dzięki za piękne
      wypowiedzi na mój temat! ale powiem wam szczeże że mam to gdzieś bo i tak już
      długo w tym Chełmnie nie zabawie! Mam zamiar pożegnać was wszystkim ostatnim
      pokazem! ten kto naprawde Chciałby mnie jeszcze raz zobaczyć w akcji to
      przyjdzie! Odbędzie się to napewno na rynku lub na anfiteatrze a potem znikne
      (niedosłownie)! więc więcej już mnie nie zobaczycie dam wam wszystkim spokuj
      nikt nie będzie mnie obgadywał, mówił kto jest lepszy a kto gorszy! nigdy
      niemyślałem że to takie coś z tego wyjdzie! no ale sie stało! Oczywiście
      RESPECT dla wszystkich tańczących ELECTRO oraz tych którzy Tańczyli a
      dokładniej jeszcze dla mojego Misrza Zdzicha D. oraz Szymona K. i jego
      odmiennego zajebistego stylu (każdy ma swój styl) A napewno nikt nie jest
      pozerem nikt nietańczy tak samo nikt nikogo niepróbuje naśladować ! normalnie
      rozwalają mnie niektóre wypowiedzi! Czy wiecie co to znaczy wogóle Pozer!
      niechce się chwalić ale gdyby nie ja to teraz tego wogóle nie było!!! i
      uważacie że jestem pozerem! teraz to mnie już na maksa zdołowaliście! chcecie
      żebym zakończył swoją kariere to tak właśnie zrobie! zaczne gdzieś indziej!
      gdzie nikt niepowie omnie źle! to tutaj było za piękne by trwało wiecznie!
      poprostu zrobiło się za dużo ludzi którzy najchętniej wsadzili by mi kose w
      plecy! To Nie Dla Mnie Tu Żyć! odpisze jeszcze! za jakiś czas napisze kiedy
      Pokaz! Oczywiście tylko dla tych którzy mnie wspierają duchowo i dobrze na
      przyszłość życzą! POZDRO DLA WAS !!! Tomek.W (VELO) --JESTEM JAKI JESTEM--
    • t_m_s_velo Re: co sądzicie o Electro ?? 08.06.05, 14:21
      Sorrki ale ja nie uważam sie za jakiegoś mistrza! jestem porostu sobą a czasami
      nie! Przykro mi z tego powodu ale taki jest mój los. niepasuje tu do was więc
      musze poszukać szczęścia gdzieś idziej a jak znajde to wróce!!! a wy cieszcie
      sie tym co macie! a macie naprawde dobrze zapomnicie że wogóle istniałem a
      zobaczycie że będzie jeszcze lepiej!!! Poprost powiem wam tak - zostawiło mnie
      szczęście i teraz musze uciekać by zapomnieć!!! a przepuszczam że tam mi sie
      uda!!! Pozdrówki Dla Wszystkich !!! Trenujcie Dalej
    • t_m_s_velo Re: co sądzicie o Electro ?? 08.06.05, 14:26
      Jak zdąże to spróbuje wam zostawić Moją Płytke (Mój ProjeKT) pt. -FrIsTs_StEpS-
      ,nieobiecuje ale mam takie nadzieje, a mam jeszcze troche roboty !!!
      Powodzenia PA!!! (OSKAR-VELO)
      • Gość: Agresja Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:32
        nadal sądze że na świecie są ideały... to że odważyłam się chodzić na treningi
        jako jedyna dziewczyna to nie jest powód żeby sądzić że chodze tam tylko dla
        chłopaków!!! to przesada!!! jeżeli mam być szczera to chodze tam bo chcę się
        czegoś nowego nauczyć i doszkolić to co już umuiem... a że tam trenują
        zajebiści ludzie to nie jest już moja wina... ciesze się że ich poznałam i mam
        przyjemność z nimi trenować(niech ludzie myślą co chcą mnie i tak to
        nieobchodzi bo niemam się czym przejmować a już w szczególności jakimiś
        plotami!!!) robie to co chce i to co lubie robić a szkoda że niebędę miała
        okazji już trenować z człowiekiem, którego podziwiam i jest jak najbardziej dla
        mnie wzorem... pozdro dla wszystkich trenujących w mojej grupiea w
        szczególności dla mojego mistrza :)
        • Gość: PYT. Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:44
          A KTO JEST TYM MISTRZEM...JAK MOZNA?
          • Gość: Agresja Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 18:09
            niejestem pewna czy zrozumielibyście jeżeli napisałabym kogo naprawde uważam za
            swojego MISTRZA a z resztą to już chyba nieważne, ponieważ on i tak nieługo
            zostawia nas... szkoda że niemiałam dość dużo okazji żeby nauczyć się czegoś
            więcej ale niestety tekie Życie... może niedługo zobaczycie mnie w akcji na
            dyskotece w gim nr 2 ale niejestem pewna co do tego na 100% czy wpadne...
            pożyjemy zobaczymy... brakuje mi tylko MISTRZA i macie już występ albo pokaz
            jak kto woli. pozdro dla chłopaków :)
    • Gość: d Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:29
      d
      • Gość: Ana Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:55
        jest zajebisty a ludzie co to tańczą naprawde musieli się napracować, ale
        wychodzi to im wszystkim zajebiście(szkoda że niezobaczyłam ich wszystkich ale
        podobno są super) mam nadzije że zobacze was na jakimś pokazie bo dużo o was
        słyszałam i waszych wyczynach a chciałabym zobaczyć jak tańczy Agresja więc
        prosze o jakiś występ. plis
        • Gość: Agresja Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:22
          ...niestety Ana niezobaczysz mnie w akcji na dyskotece w gim nr 2 ale może
          gdzieś indziej jak się uda
          ...i niestety nasz mistrz opuścił nas... teraz trzeba żyć i trenować dalej...
          • Gość: brx Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:13
            co do VELA - "...pie.. raperow w daszkach na głowie..."
            • Gość: "! ! !" Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 07:03
              nie osądzaj ludzi po wyglądzie!!! bo Ty byś tego napewno niechciał!!!
              poprostu mu zazdrościsz i tyle mam do powiedzenia !!!
              • Gość: (odpiszcie)ciekawy Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 19:39
                jestem ciekawy czy macie jakiegoś sponsora dlbo coś w tym stylu i czy
                wyjeżdzacie reprezentować Chełmno dalej
                jak to jest skoro pisze męska grupa breakedance a chodzi tam dziewczyna
                napiszcie jak wyglądają wasze treningi i coś o tej dziewczynie
                ok? to prosze odpiszcie
                • Gość: a więc Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:47
                  a więc kim jest ten wasz sponsor jeżeli wogóle go macie(hehe!)bo
                  nieodpisaliście koledze !
                  z tego co słyszałem to nietrenuje tam żedna dziewczyna i to są ploty, że
                  trenuje electro i breakdance, i że niby jest dobre (buahaha!) a ponoć jesteście
                  brupą breakdance i nietańczy tam już nikt electro, a Jejson (to se przychodzi
                  jak mu się chce czyli wogóle) i został Velo (tylko dawno go już newidziałem
                  mnoże zrobił sobie wakacje i dobrze że go niema)oni zajebiście tańczą w duecie
                  tylko dziewczynki macie zamało pokazów żeby nam udowodnić że się mylimy :/
                  • Gość: Jejson™ Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 28.06.05, 23:02
                    Siemka !!!Jesli chodzi o to czy na treningi chodzi dziewczyna, to jest to
                    prawda.Tak samo jak to, ze trenuje Electro, jak tak na nia patrzyłem to nawet
                    nawet jej wychodzi, ale ma jeszcze długa droge przed soba.Jesli chodzi o mnie
                    to czasami wstapie na trening.Poprostu nie mam za duzo czasu zeby chodzic dwa
                    razy w tygodniu albo nawet raz.

PS:Ja i Velo moze jeszcze kiedys razem wystapimy [mam taka nadzieje] i na pewno
                    sie o tym dowiecie.Pozdro !!!! Narka !!!!
                    • Gość: ciekawy Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:25
                      a czy reprezentujecie nas dalej a nie tylko na pokazach w Chełmnie
                      i czy macie jakiegoś sponsora
                      i jak wasza grupa się nazywa bo jestem bardzo ciekawy (chciałbym też tańczyć
                      jak wy chłopaki)
                      • Gość: nieśmiała :P Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:39
                        mam dylemat czy Velo ma dziewczyne bo słyszałam że ta z breaka i on coś tam do
                        siebie ale nie wiem czy to prawda
                        prosze odpiszcie
                        a tak wogóle to chłopaki tańczycie świetnie i prosimy o więcej pokazów plissss
                        • Gość: Agresja Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:11
                          Jejson zapomniałeś że kiedyś możemy wystąpić przecież w trójke ale jak
                          niechcesz to spoko...
                          a i dzięks za słowa uznania wiem że jeszcze długa droga przedemną, trenuje już
                          od dłuższego czasu (Velo Ci powie dokładnie ile) i wiem że niezawsze jest
                          kolorowo czasem wychodzi a czasem nie, tak już jest... "życie"
                          z resztą to pogadamy na live...
                          • Gość: Znajomy Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:49
                            Jak chodzi o sponsora to go niema!!! wszelkie wyjazdy na turnieje musimy
                            wykładac z własnych kieszeń !!! a CHDK tylko daje nam miejsce do trenowania!!!
                            Przydałby sie jakiś dobry sponsor ale to tylko mażenia musimy narazie radzić
                            sobie sami!!! Podro Dla całego T_M_S i również dla nowej naszej Fly_Girl!!!

• Gość: Postać Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:57
                          Kim jest ta dziewczyna Vela? z breka??? Ona wogóle istnieje czy to tylko
                          plotki? a może ona istnieje naprawde ale to że są razem to tylo plotki!!! z
                          tego co słyszałam Velo chce być wolny! On raczej by mnie nie okłamał! Piszcie
                          co wiecie! nara i pozdro!!!
                          • Gość: Jejson™ Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 01.07.05, 13:33
                            Z tego co wiem to Velo nie ma dziewczyny i jak na razie nie chce miec, a jesli
                            chodzi o ta dziewczyne z break'a to,to sa tylko ploty, nic miedzy nimi nie ma.
                            Tyle mi wiadomo i jest to prawda w 100%.
                            • Gość: Agresja Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:55
                              rzeczywiście Velo nie ma dziewczyny i my nic ze sobą ... tak jak już to zostało
                              powiedziane on chce być wolny
                              a co komu do tego że chodze na breaka i tańcze electro wcale nie uważam że
                              dziewczyny się do tego nienadają kwestia gustu ... pozdro dla całego T.M.S.
                              • Gość: a więc Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:50
                                a więc kiedy macie jakieś pokazy waszygo tańca bo napewno nietylko ja ale i
                                inni by chcieli popatrzeć, jak wam tam kości się łamią a co do electro to też
                                potrafię tak tańczyć jak włoże dwa palce w kontakt i wypij piwo
                                żadna sztuka hahahahahahahahaha!
                                • Gość: hmm..... (*) Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:14
                                  z tego co mi wiadomo to tematem jast "Co sądzicie o Electro?"
                                  a nie "Czy Velo ma dziewczyne" i odwalcie się Klaudii bo sami byście do tego
                                  niedoszli jak ona (i tak trzymaj a będzie dobrze)
                                  pozdro dla T_M_S i Fly_Girl
                                  • Gość: Olka Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 11.07.05, 18:28
                                    Słyszałam, ze Velo ma wyjechac.Powiedzcie, ze to nie prawda!Jak on wyjedzie to
                                    z kim Jejson bedzie tańczył ?Oni we dwojke sa najlepsi.Chołopaki musicie dla
                                    nas zatańczyc.Pa!
                                    • Gość: a więc Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 17:48
                                      to więc kto teraz trenuje electro bo to jest naprawde zakręcone...
                                      • Gość: O2 Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.server.ntli.net 27.07.05, 00:45
                                        Total brechta velo-gargamelo kurde miszcz w daszku. Wiem ze sie podpala ze jest
                                        dobry blble.. Niech trenuje w piwnicy i siedzi cicho to moze kiedys cos
                                        zdziala, poki co pisze pierdoly i szuka naiwnej laski przez swoje wyglupy na
                                        forum.
                                        • Gość: Agresja Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:08
                                          chyba cię total pojebało!!!
                                          gdyby kretynie trenował w "piwnicy" to byś niewiedział, że jest taki dobry w
                                          tym co robi...
                                          • Gość: O2 Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.ppp.onetel.net.uk 27.07.05, 15:32
                                            pojebalo to cibie pipko, nie zrozumiales mnie. Masz pojecie ojojj....
                                            • Gość: Agresja Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:39
                                              naprawde jebło cię total!!!
                                              skoro niemam pojęcia to uświadom mnie ...
                                              • Gość: o2 Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.server.ntli.net 28.07.05, 01:37
                                                Sam sie uswiadom, ja nie mam na to czasu za malo pojety jestes. Oj uswiadom
                                                mnie heheh pa£a !!!
                                                • Gość: Agresja Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 09:06
                                                  odpie..się !!! mam ciekawsze sprawy a nie myśleć to jakiś oszołom pisze
                                                  bo nietrudno było domyśleć się ocb ...
                                                  i co ci do tego co on robi, ma własne życir
                                                  ale przeznasz mi recja że w swoim stylu electro jest najlepszy...
                                                  pozdro
                                                  • Gość: O2 Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.server.ntli.net 28.07.05, 10:17
                                                    Nie jest zly, ale niech trenuje dalej zamiast sie przechwalac.
                                                  • Gość: Agresja Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:22
                                                    on poprostu ma już wiele lat treningów za sobą i jest z tego znany i sądze że
                                                    wcale się nieprzechwala jest jaki jest i tego niezmienisz
                                                    i tak na marginesie to on juą nietrenuje :)
                                                  • Gość: O2 Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.server.ntli.net 28.07.05, 16:02
                                                    Wybral inna droge ale ty nawet nie wiesz jaka!!
                                                  • Gość: Agresja Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:36
                                                    jego życie należy tylko i wyłącznie do niego samego to jego wybór co chce robić
                                                    a co nie ...
                                                    tak samo to ty decydujesz w swoim życiu co masz zamiar robić z nim i nik niema
                                                    prawa decydować za ciebie a tymbardziej jeszcze krytykować cię za to jakim
                                                    jesteś ...
                                                    pozdro
                                                  • Gość: Sandra Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 28.07.05, 22:50
                                                    Heh ja widziałam tylko jak electro tańczy ondzio i jejson i naprawdę tańcza
                                                    Good!O Velo sie wiele słyszało i kazdy wie że tańczy super!Heh pozdrówcia dla
                                                    Agresji ją takaże widziałam jeszcze niedokońca ale jej początki Electro są
                                                    całkiem niezłe!I jak ktos jest przeciwko temu ze dziewczyna tańczy electro to
                                                    mi bardzo przykro ze są parapety na tym świecie!Agresja tańczyc całkiem nieźle
                                                    mam nadzieje ze niedługo pokaż się mii w akcji!Pozdrówka dla wszytkich!Trzymaj
                                                    sie Agresja i nieprzjemuj sie innymi !
              • Gość: CIEKAWE JAJKO!!! Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 15:28
                ELEKTRO I BREAKDANCE SĄ SPOKO "JEZELI TO DOBRZE NAPISAŁEM"
    • farmazoon Re: co sądzicie o Electro ?? 30.07.05, 18:58
      wypasiony taniec należący do odmiany BREAKDANCE!!!U nas w Chełmnie też mamy
      talenty w tej branży!!!!
      POZDRO DLA WSZYSTKICH TANCERZY-----The MANIATIX SQuad!!!!!!!!!!
      • Gość: fan Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 03.08.05, 00:47
        Siemkka!!Każdy ma swoj styl, nie da sie skopiowac czyjegos i kazdy na swoj
        sposob tańczy dobrze.To co, ze jeden lepiej, a drugi gorzej.Gdyby ktos nie miał
        predyspozycji to by w ogole nie zaczał.Także szacunek dla kazdego kto tańczy
        Electro, jak i break'a.Pozdro!Nara!!

PS. Velo i Jejson tańcza zajebiscie!!Chłopaki my chcemy jakis pokaz !!!:)
    • Gość: VIRUS Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:47
      QWA _ PODNIECACIE SIE JAKIMŚ TAŃCEM LEPIEJ BYŚCIE SIE WZIELI ZA COŚ
      POŻYTECZNEGO !!! ALE JAK CHODZI O MISTRZA W ELECTRO BOOGIE TO POZDRO DLA
      NIEGO!!! JEST DOBRY I NIEMA LEPSZYCH W CHEŁMNIE!!! HOŁD DLA CIEBIE VELO I
      NICZYM SIE NIE PRZEJMUJ TYLKO TY JESTEŚ ORGINALNY TO TY TO WSZYSTKO ZACZOŁES A
      TERAZ WSZYSCY PRÓBUJĄ CIE NAŚLADOWAĆ OLEJ TO 3MAJ SIE NARA
      • Gość: wymiatacz Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 14.08.05, 12:30
        Siema.Chciałem Ci powiedzieć, ze to nie Velo zaczał Electro w Chełmnie, był to
        zupelnie ktos inny.No, ale skad ty to mogłes wiedziec.Zgodze sie z toba, ze
        jest najlepszy w Chełmnie, ale to nie prawda, ze kazdy go zasladuje.Poprostu
        jesli ktos czuje w sobie jakas zajawke to zaczyna z tym.Każdy ma swoj styl i
        kazdy na swoj spobo jest dobry.W tym nik nikogo nie nasladuje.Dobra kończe.Nara
        • Gość: Ktośśś Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 00:33
          Ktoś kto chodzi do fabryki tańczy electro??
    • Gość: ziom Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 19.08.05, 23:19
      Hehe !! Nie nikt tam nie tańczy electro, a moze poprostu ja o tym nie wiem.Jak
      ktos wie czy jakies osoby tam tańcza to niech napisze kto, bo jestem strasznie
      ciekawy.Nara
      • Gość: ziom Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 30.08.05, 20:41
        Joł ziomy.Dzisiaj sie dowiedziałem, ze Velo idzie do woja, zreszta on juz
        skończył z Electro.Szkoda, bo w takie sytuacji juz chyba nie zobaczymy Jasona i
        Velusa razem na parkiecie.Chociaz kto wie, oni zawsze lubia zaskakiwac
        ludzi.Pozdro.Nara!
        • Gość: !! Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:09
    • Gość: !!!! Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:50
      • Gość: Dorotka Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 18.09.05, 11:10
        Hej.Widziała electro tylko raz, ale bardzo mi sie spodobało.Było to na
        koncercie w LO, wtedy Jason tańczył.Byłam w szoku, było to moje pierwsze
        zetkniecie z tym tańcem.
        PS.Jason mam nadzieje, ze w tym roku tez zatańczysz.Pozdro dla Ciebie.Pa!
    • Gość: doda Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:55
      ok
    • Gość: LKO Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:42
      LIpa
      • Gość: lolo Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 81.210.32.* 06.10.05, 14:36
        mi sie podoba,
      • Gość: WALDAS ATM Re: co sądzicie o Electro ?? IP: 80.51.206.* 17.02.06, 17:08
        SIEMKA BBOY PIERDO.. LUDZKĄ GŁUPOTE I ZAWSZE PŻED SIEBIE NIGDY NIE DO TYŁU A
        TAK DO PUBLIKI TO WELO JEST NAPRAWDĘ KOLO W TYM CO ROBI POZDRO WALDAS POZDRO
        KLAUDIA .A WELO JAK KIEDYŚ BĘDZIESZ NA BRECZKU TO ZAŁATW MI FRUTI LOPSA 6
        ELOOOOOOOOOOOOO
    • Gość: a Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:17
      a
      • Gość: szał......... Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 10:48
        jak się wam podobał występ electro w gim nr 1? dla mnie zajebiście!
        • Gość: szał..... Re: co sądzicie o Electro ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 10:50
          szacuneczek dla ludzi co siedzą w tej kulturze kąkretnie dla Velusa, Jejsona i
          Fly_Girl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka