Dodaj do ulubionych

NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!!

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 18:57
no i co powiecie o tej kapeli ??Chłopaki grali dzisiaj na orkiestrze tylko że
ten jeb_ _ _ty Dąbroch to frajer i dał im zagrać trzy kawałki!!:/ ja uważam
że grają jak na czas istnienia dobrze!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 09.01.05, 19:07
      są super fajnie grają choć od niedawna respekt dla was pozdrawiam trzymajcie
      tak dalej
      • Gość: no ja Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:43
        Jestem pod wrażeniem!Chłopacy są suuuper,grają bardzo krótko ale pokazali sie z
        jak najlepszej strony!Mają talent ... chłopacy musicie to wykorzystać,macie
        wielka szanse!Nie zmarnujcie tego ...pozdrawiam i 3mam kciuki z Was!
        Powodzenia!!!!!!!!!!!!:)
      • Gość: Sandra Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 09.01.05, 20:40
        Grali spoko! Pozdro!!!!!!
      • Gość: Arek Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.01.05, 15:49
        TAK TO ZAJEBISTY ZESPÓŁ POZDRO DLA WAS KOLESIE JESTEŚCIE ZAJEBIŚCI TAK TRZYMAĆ
        DZIĘKI WAM ZA PRAWDZIWĄ MUZE
      • Gość: ddd Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 21.01.05, 15:21
        spoko zespół
    • Gość: Gapa Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 09.01.05, 19:47
      bez obrazy ale zupełnie sie niezgadzam z przedmowcami :/
      według mnie graja kiepska, chodzi mi o to ze perkusista gra nierowno a to on ma
      nadawac rytm. Co do gitary radzi sobie ale lepiej by było jak by były dwie
      gitary i o na na rytmicznej bo jak chodzi o solo to zupełny niewypał,
      nierozruszany jeszcze. Do basu nie mozna sie jak narazie przyczepic bo gra
      rowno. Jak narazie szału nie ma ale napewno za rok moze dwa bedzie fajnie.
      • Gość: ktos Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:59
        trzeba przyznac ze chlopaki graja super jak na taki krotki czas.nie kazdy od
        poczatk bgbedzie gral idealnie-przeciez trzeba od czegos zaczac.powoli...checi
        sa talent tez wiec grajcie dalej na pewno z tego cs wyjdzie:) pozdro dla was
        Roki szymek Cisiel!!
        • Gość: :-) Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:12
          Uważam, że chlopcy są świetni. A jeszcze dziś dowiedziałam się, że grają od
          kilku tylko miesięcy. są świetni jednym słowem.
          trzymajcie się i na przyszłośc olewajcie takich buraków jak ten, który dziś
          prowadził wośp w Chełmnie.
    • Gość: czarownica Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:12
      chłopaki graja dopiero kilka miesiecy czego wy od nich chcecie.Łatwo gadac ale
      trudniej zrobic.TYlko ten koles z chdku potraktowal ich dzis beznadziejnie.To
      do niego mozna sie przyczepiac a nie do chłopakow.Uciekajcie od chdku jak
      najdalej!!!!I grajcie......!!!!!!
    • Gość: maja Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 09.01.05, 21:20
      Ja rowniez mysle ze chlopaki daja sobie rade i niezle graja jak na tak krotki
      czas. Pocwicza jeszcze i naprawde bedzie ok.
    • Gość: Time For... Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 09.01.05, 21:30
      fajnie ze kolesie zagrali przed wieksza publicznoscia...nie bede sie powtarzac
      co do mojego zdania o nich...niech cwicza a beda grac coraz lepiej.

PS.no ale warto wspomniec ze perkusista gra ciagle nie rowno...(niech ciwiczy)

aha i czy ktos moglby mi napisac kto na jakim instr. gra??
    • Gość: Tomek (TORN) Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:50
      Chlopaki mam nadzieje, ze Dombrowski (czy tam Dąbrowski :P) Was dzisiaj nie
      zdolowal...wiem, ze macie checi i jakies predyspozycje do tego zeby grac, a
      jesli naprawde chcecie wiazac swoja przyszlosc z muzyka to glupie uwagi i
      teksty tego kolesia czy innych ludzi nie powinny Was tym bardziej
      zniechecac...kazdy zespol kiedys zaczynal...napewno zdajecie sobie sprawe z
      tego, ze poczatki sa zawsze trudne....czasem nawet bardzo...ale mam nadzieje,
      ze sila checi i pragnienia udowodnienia sobie i innym, ze naprawde stac Was
      okaze sie tak efektywna, ze osiagniecie sukces...naprawde kwestia czasu, checi
      i pracy! pamietajcie czas, chec, praca...i wytrwalosc, a bedzie dobrze;)
      pozdrawiam!
    • Gość: malma Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 09.01.05, 22:09
      Jezeli to sa ci ktorzy byli na scenie jak spiewali jakies dziadasy disco to
      musze przyznac ze jak zagrali choc krotko bardzo mi sie podobalo choc tam
      pojawialy sie jakies problemy ale to juz wina tych organizatorow a ten
      prowadzacy hhehe brak slow.Pozdrawiam tych mlodych chlopaczkow
    • Gość: fs Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 09.01.05, 23:10
      Nie było mnie dzisiaj na rynku, ale juz słyszałem jak graja i jako osoba nie
      zbyt zainteresowana muzyka tego typu uwazam ze idzie im całekiem nieźle, nie
      umiem fachowo ocenic wiec opisuje tylko własne odczucia:) Wiem ze oni to
      kochaja co z pewnoscia przyniesie wkrótce efekty w jakosci:) róbcie swoje i
      garjcie dalej
    • Gość: Marys Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 10.01.05, 13:09
      Nie docenialem ich ale po wczorajszym tak jakos zaczynam byc pelen podziwu.
    • nowis15 Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! 10.01.05, 14:06
      Moim zdaniem chłopacy sie rozwijają i za jakiś czas będziemy mieli okazję
      obejrzeć ich w szerszym (w pełni własnym)repertuarze. Jak na kilka miesiecy
      styczności z instrumentami radzą sobie naprawdę nie źle. Tak 3mać.... i czasem
      przypomnijcie sobie o kumplu ze szkoły <heh>.
      • Gość: Lucek Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 14:24
        nie slyszalem tej kapeli, nawet nie wiem kto w niej gra,ale jesli maja zapal i
        motywacje do cwiczen to na pewno im sie uda bo czemu mialo by sie nie udac??
        A co do pana prowadzacego to na prawde jest to az groteskowe ze taki czlowiek
        odpowiedzialny jest za tego typu imprezy, co wiecej, pozwole go sobie nazwac
        klamca gdyz jest wyjatkowo nieslowny a czasami wrecz arogancki.

------>>>>> do chlopakow z NIKT NIE ZOSTAL RANNY, jesli chcielibyscie zagrac
        koncert w pubie "Osiedlowa" (termin do uzgodnienia) do napiszcie do nas maila
        tornband@o2.pl

Pozdra dla wszystkich!!!
    • Gość: :P Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 19:58
      Chłopaki dają rade!!!!
    • Gość: :) Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:01
      Chłopaki jetescie ok.Poszukajcie jeszze tylko kogos na vocal.Bedzie szal:P
    • Gość: pohpih Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 10.01.05, 20:59
      mam pytanie ..czy "nikt na rynku nie został ranny " po ich koncercie..??
      ponoc rozruby byly...bo ludzie nie mogli znieśc tego żępolenia..??
      • Gość: imbir Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 10.01.05, 21:17
        Musze ci stary powiedziec ze kazdy mial rane w srodku ze tak szybko
        skonczyli.Kolego powaznie ci mowie nie widziales ile ludu sie zeszlo a byl
        koniec jak sie rozeszlo? Ja bylem i doskonale widzialem a tobie czegos
        brak.Pozdrawiam
        • Gość: SYFF !! !! !! Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 11.01.05, 08:56
          Otworz oczy po do pare prwady łykasz lukrowany syf....otworz oczy !!
          te nude codziennosci ukaja szklane sny,odetnij pepowine nieba pustke w głowe
          wbij....otworz oczy !!

Przejzyjcie na wylot zespol...szału nie robia...zrezta ten watke byłjzu
          przerabiany 2 razy to jest trzeci watek o nich..poszukajcie a znajdziecie..

yeaaaaaaaałłłłlłl.!!!!!! !!!!! !!!!!
    • Gość: OOo Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:03
      madrala sie znalazl,jak jestes taki madry to sam zacznij grac!!!!!!A nie tylko
      krytykujesz!!!
      • Gość: ania Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 17:03
        w sumie na WOŚPie popisu nie dali.. heh ale nie wiem jak długo grają... pewnie
        niezbyt długo? Pozdrawiam!
    • Gość: keleris Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 11.01.05, 19:25
      Własnie na Wośp fajnie grali idelanie brzmieli ,szkoda ze tak krotko ale w
      zyciu nie powiedzial bym ze sa tacy mlodzi .Jesli tak bedzie dalej czuje ze
      narodzi sie jakas rewolucja wkoncu na Chełminskiej scenie.Pozdrawiam nie
      przejmujecie sie niczym negatywnym co tu jest wpisane bo to naparwde musi byc
      pisane przez dzieci ktore nie maja co robic i nei znają sie!!!
      • Gość: Time For... Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 11.01.05, 21:52
        no tak .. ty sie znasz nappewno "Moj Mistrzu" kolesie nie robili i nei robia
        furory..pocwicza i moze cos im wyjdzie....ale to dłuuga droga.. narka
        • Gość: ja Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:38
          nic sie nie postarali
      • Gość: Bob Rock Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 14.01.05, 01:24
        W tym przypadku chyba Ty nie wiesz co mówisz, a wydaje Ci się, że się znasz.
        Podumujmy ten występ obiektywnie. Gitary nie były nastrojone, przez co
        zabrakło harmonii i brzmiało niezbyt ciekawie. Ale jak to się mówi trening
        czyni mistrza. Wszystko przed nimi. Zyczę powodzenia
    • Gość: ja Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:40
      najlepiej zagrał kaczy pyndel a ta oałeczka hahahahaha
    • Gość: ja Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:41
      smels do dupy
    • Gość: Brylant Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:42
      Chłopaki grali słabo a ten drugi kawałek byl straszny. a to ze sa krótko ze soba
      (jako kapela) nieusprawiedliwia ich. to po co pchaja sie na ynek jak nic nie
      umia? mam kumpliktorzy graja ze soba 3 lata i nie pchaja sie na WOSP.
    • luki52 Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! 12.01.05, 08:43
      do domu
    • Gość: Srok Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 12.01.05, 13:08
      Smieszne to co piszecie graja nawet ciekawie cos swojego tworza a wam poporstu
      chyba zazdrosc ze to nie wy zagraliscie wasze opinie sa idiotyckie.Jaki wy sens
      w tym widzice ze piszecie specjalnie jakies bzdury?bo takie cos jest trudno
      zrobic a im to sie udalo.
      • Gość: Bystrzacha Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 12.01.05, 13:22
        Gość "JA""BRYLANT" "lUKI52" to raczej jedna i ta sama osoba ! wielki krytyk i
        raczej zazdrosnik
        • Gość: Raziel Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:11
          Ja osobiście ich nie słyszałem!ale widze ze ten Post wzbudzil spore
          zamieszanie!!MOglibyscie przybliżyż w jakim stylu graja i czy godne uwagi??
          ps.jak by ktos byl zainteresowany stworzeniem formacji Rap-Core'owej, moze ktos
          z was gra na basie,perkusji i jest zainteresowany to moze zapodac kontakt na
          maila garai@tlen.pl może uda sie stworzyć fajną kapele!
          3 majcie się
        • Gość: ....... Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 12.01.05, 17:02
          jezeli waszym zdaniem nienastrojona gitara i nierowne granie jest idealne to
          wam wspolczuje... Po 1. nie wypowiadjacie sie na temat muzyki jezeli sie na
          niej nie znacie, po 2. wiadomo ze pozytywne uwagi napisane sa przez bliskich
          znajomych albo prawdopodobnie przez sam zespol, po 3. zagrali 2 piosenki bo juz
          nikt nie mogl tego sluchac, po 4. na ich miejscu duuuzo bym cwiczyl, a nie
          wchodzil na scene po 3 miesiacach stycznosci z instrumentami, nie czarujmy sie
          geniuszami nie sa, ale moze w przyszlosci po jakis 5 latach beda dwawc rade, o
          ile im sie to nie znudzi i nie wroca do HH :D oj chlopaki, chlopaki...
    • Gość: koleżanka Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:42
      no widać że ostatni wpis nie bardzo zna kolesi z tej kapeli bo zaden z nich
      nigdy nie sluchal HH ;/ musisz chlopie byc naprawde pojeba_y że gadasz takie
      bzdury!! Ty napewnoi nie mialbys odwagi wejśc na scene a co dopiero zagrac
      jesli oczywiscie widziales kiedys gitare na "zywo" buahaha żalosny jesteś!!
      • Gość: kolezanka 2 Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 12.01.05, 19:08
        boze kocham ten zespoł , chłopacy wymiataja lepiej niz XXX..sa poprostu
        najlepsi,maja za soba ogromne doswiadczenie..wystepowali przed ogromna
        publicznoscia...dali niezapomniany popis... kurcze co wyczyniaja oni z
        gitaramii...boskoo a jak oni wyglodaja jak Brat Pit w wersje heavy !! wowo
        kocham was jestescie najlepsi na swiecie i nie przjemujcie sie docinkami oni
        nie wiedza jakzajeb*** gracie jestescie BOSCYY !! ohhhh wszyscy wasi krytycy
        sie nie znaja na muzyca..ja wiem najlepiej ze wy wymiatacie..a to ze dawniej
        słuchaliscie hh nic nie znaci i tak wymiatacie w swojej branzy...przeciez
        przez te całe poł roku sluchania metalu staliscie sie najlepsii tak i prosze
        nei docinac ani zespolowi ani mi...

kocham was <cmok> !!
        • Gość: ***BaphomeT*** Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.01.05, 10:18
          hahahahahahahha ...... czy ty byłas kiedys na jakims innym koncercie niz
          ich "koncert" ?!?!?
          • Gość: kolezanka 2 Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.01.05, 18:49
            zebys wiedzial ze bylam. były to koncerty: Iwana i Bajmu. i musze powiedziec ze
            Nikt nie zostal ranny - sa o niebo lepsi. poprostu wymiataja a tym im
            zazdroscisz talentu do gry ..
            pozdrofkka dla baphometa

aha i przedewszystkim dla perkusisty <cmok> :*
            • Gość: ***Baphomet*** Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.01.05, 19:00
              Nie no bardzo dobrze ze graja i tak dalej, ale zaszybko wyszli na scene,
              jeszcze nie potrafia grac :/ Co do talentu to wcale im niezazdroszcze (osoby
              ktore mnie znaja wiedz o co chodzi :]).
              Ja mowilem o koncercie rockowych grop a nie komerchy i nie mow mi ze sa "o
              niebo lepsi" od bajmu bo to chyba dla zwały napisałas :) hehe.
      • Gość: ....... Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.01.05, 16:48
        tak sie sklada kolezanko ze gram na gitarze 3 lata :D i kto tu jest zalosny? :)
        TY i na scenie tez wystepowalem, wiec mi nie wciskaj swoich madrosci bo Ci to
        nie wychodzi. Pozdro dla chlopakow. beda cwiczyc to beda grac lepiej. narka
        • Gość: ***Baphomet*** Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.01.05, 19:01
          ja 8 lat :D
    • Gość: :P Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:11
      Do BRYLANTA:pisze sie umieja a nie "umia"!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: arcana Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:48
        albo wypowiedź "KOLEŻANKA 2" jest zrobiona dla zwały albo dziewczyna jest
        kompletna idiotka
        • Gość: Lucek Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:07
          ku.., ludzie, co z Wami ?? Dajcie chlopakom czas, a Ci wszyscy krytycy-->
          skoro tacy znawcy z Was to sami zalozcie kapele, bo najelatwiej gowno robic a
          krytykowac :/ Smutne to jest ,prawda ??
          • Gość: kolozanka 2 Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 12.01.05, 21:22
            zgadzam sie z toba...najlepiej krytykowac innych..a samemu nic nie
            robic...chlopacy graja nieziemsko jzu to mowiłam... mam do nich wielki
            sentyment...moim zdaniem jzu dawno przerosli Torna. tylko oni potrafia
            rozgrzac publicznosc do czerwonosci a dziewczyny doprowadzic do orgazmu ....
            kocham was chłopcy !! <cmok>
            • Gość: ja Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 07:58
              do krytyków --->> jezeli tak umiecie krytykować to gitare w reke i na
              scene ..zobaczmy jak wy zagracie i My Was skrytykujemy powodzenia

CHŁOPAKI JESTEŚCIE THE BEST!!
            • Gość: ***BaphomeT*** Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.01.05, 19:04
              "kolezanka 2" mnie poprostu rozbraja :] hehe ... do Torna brakuje im paru lat,
              doswiadczenia i umiejetnsci gry na instrumentach (jak narazie, mam nadzieje ze
              sie zmieni i zagraja cos konkrtnego, i nie pisze tego zeby kogos obrazic).
        • Gość: kolezanka 3 Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 12.01.05, 21:24
          jeszcze raz wielkie brawo dla LUCKA za taka postawe. napewno swoja
          wypowiedzia dodał otuchy zespołowi "nikt nie został ranny"- i zmotywował ich do
          dalszej nauki i gry !! brawo dla LUCKA... NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY RZADZI...
          chlopcy rozmiataja kazdego z woj. Kuj-pom. !! brawo !! <cmok> dla perkusisty
          • Gość: aska Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 15:47
            ty to tego perkusiste zosatl w spokoju!!!!!!!!!on jest mooj pozdro dla niego
            • Gość: JA Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.01.05, 16:26
              Ogólnie to co pokazali na orkiestrze to była porażka i marnie to wszystko
              wyszło. Naprawdę współczuje tym co uważają ze ten zepsuł jest najlepszy, ale
              kolesie dopiero zaczynają wiec nie można oczekiwać zbyt wiele. Ale się starają
              i może kiedyś zrobią naprawdę dobry koncert.
    • Gość: golobek Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.01.05, 19:06
      Krytykujecie ok swinskie bo to napewno przez zazdrosc ja ich slyszlem i mam
      pozytywne wrazenia.
    • Gość: ]]] Re: NIKT NIE ZOSTAŁ RANNY!!!!!!!!! IP: 81.210.32.* 13.01.05, 19:39
      tak dosyc fajnie im idzie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka