Gość: tequilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:44 znacie fajne pary w chelmnie? jesli tak to piszcie na pewno bedzie im milo, gdy tu zgladna! tylko prosze bez obelg, albo wcale sie nie wypowiadac. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolina Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:44 Marcin i Ola z zs2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:52 Fornej z swoja dziewczyna z gim nr.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSia Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:57 No Racja Fornej i Monika pasuja do siebie-powodzonka Wam zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Asia_ Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:23 nie znam takich...zreszta to nie moja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:15 Ali i Ania, super jest z nich para!!Kochaja sie nawzajem! Zycze wam powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:53 Oczywiscie ze znam moze nie osobiscie ale z widzenia i z tego co wiem to super para Ola.D i Jacek.K pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxx [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:55 spoko parka w chełmnie to gonia i tomek napiszcie co o nich sądziie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:17 Ania z 1gim i Bartek z 2gim :)Fajna z nich parka:)buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 21:02 Krzysiu i Hania:))) Beata i Tomek:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toyabymugen [...] 26.04.05, 16:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radazzz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Basi Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:06 Tez sie zgadzam z Toba ze Ania i Ali sa super para, tak jak Fornej iMonika z gim nr. 1 pozdrowienia dla was tak trzymajcie sie jak treaz jak najdluzej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracjan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCoy_king Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: 81.210.32.* 26.04.05, 21:45 Co to za watek??:| Ale cud ze nikt tu jeszcze nikogo nie obrazil :) mam nadzieje ze tak zostanie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOLA Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:27 NO JASNE PARA NR.1 TO EWCIA I PAWEŁEK Z ZSZ.NR.2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:47 Paweł i ja ;-) :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --------- Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:22 Hmmm jak na moje nie ma takiej pary! Toc se fajnie moze wygladac! Ale jak jest naprawde! <lepiej nie pytac> NIE MA COS TAKIEGO! Ale jak juz bym mial mowic to tylko o Ola D. i Jacek K. oraz Nika i Woma! Pozdro dla nich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżamka Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:06 znowu ania i ali?fajna z nich zaparchaciała parka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pizamki Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:06 dowiem sie w koncu kim jestes?bo widze ze nie masz odwagi napisac, jestes tylko taka odwazna na forum, stuknij sie w koncu ten glupi i pusty lep, i zajmnij sie w koncu swoimi sprawami, widocznie masz za malo zmartwien ze wtracasz sie jeszcze do mnie i do Piotra!!!Odczep sie w koncu rozumiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EMA Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:31 SUPER PARA TO WIOLCIA Z ZSZ.NR.2 I RAFAŁEK Z BYDGOSZCZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klepcia:) Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:29 Asior i Piór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:11 Tala i Agata K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziolek:D Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:51 czy ja wiem czy tala i Agata znam ich ale czy oni dosiebie tak pasuja??!!to ja nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.05.05, 22:41 tylko nie gadaj ze tala ma dziewczyne?!?!?!?!?!?!?!? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio brother Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:29 dla mnie i tak najlepsza jest para bgx i marcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA_82 Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 15:54 Radzio, Ty zdrajco! :-) A Paweł i ja?!? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio brother Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:15 ty juz sie wpislas :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Radzia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 16:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radazzz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 17:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA_82 Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:18 No to, Radzio, masz jak w banku, że na gg się nie odezwę...3maj się, oszołomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaun Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:02 SAWICKI - KEDZIERSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do klauna Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.05, 23:08 A skąd wiesz,że ci dwaj to para??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:03 najfajniejsza para w chełmnie jest w lato wtedy paruje najbardziej szczególnie w upał po deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klio Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 20:18 dobre naprwade dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teed Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 11:10 Bartek i Marcelina z orkiestry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:50 moim zdaniem jest wiele fajnych i dobrze dobranych par w chelmnie:) pozdro dla szczesliwych parek!!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:11 a moim skromnym zdaniem Rysio-eks basista Senny i Karocia.Fajnie razem wyglądaja no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwala [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarobista??? [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 13:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zarobistej?? [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 11:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrehe [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:43 ja myslam ze jeszcze istnieja madrzy ludzie na tym swiecie ale chyba sie mylilam, z tego co widze tu maja byc wymieniane pary a nie czyjas waga!! Co was interesuje kto co pisal kto co gada!Nie macie swoich spraw?! A skad wiesz moze dziewczyna bierze leki bo jest chora albo cos i dlatego tyje!?moze wreszcie bys ruszyla ta pusta głowka, ale coz takie zycie kazdy widzi na innych ale siebie uwaza za ideał i swietego! A mi sie zdaje ze to tylko przemawia zazdrosc o chlopak itp..dlatego tak piszesz,, bo tak przewaznie jest! pozdrowka,,, i dajcie spokoj dziewczynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghhooooooooooouu [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lep [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:51 Fryta i jego nowa kolezanka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 04:11 moim zdaniem Kurzyk i Jolka. Ona zaczepista laska i on wporzo chłopak super oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 17:52 Zajebista para jest Jakubos i Paulinka R!!!!!!!oni sa the best!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 18:56 Ania i Ali bardzo do siebie pasuja, zycze im szczescia i zeby byli razem jak najdłuzej! Fornej i Monika tez sa zajebista parka! tak trzymajcie!pozdrowionka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kUmPel Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:50 uwazam ze aga i jakimoch to super parka! pozdro dla was zioomy,oby tak dalej,jesteście Super:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blena dzidza Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:36 Piotr bary i jego laska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: 81.210.32.* 02.06.05, 17:09 moim zdaniem Bizon i Jego zajebista Dorota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: 81.210.32.* 02.06.05, 17:10 moim zdaniem Bizon i Jego zajebista Dorota!sa THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnjhrsdoiny Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:28 Najlepsza para z Chełmna to S.Germata A.Jaworska i P.Żal!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bnjhrsdoiny Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: 81.210.32.* 06.06.05, 16:57 nie radze ci sie ppchać tam gdzie nie trzeba odemnie i od agi oraz patryka to ty sie odwal!!!!!!!!!!! od ai s i aliego inni niech dadzą na wstrzymanie bo chyba by nie było miło jak by was wystawili na forum i takie rzeczy mowili!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccc Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.centertel.pl 04.04.15, 00:44 trójkącik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n23 Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: 82.177.28.* 04.06.05, 13:21 justyna z i przemek c z gim 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: święta trójca Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 11:59 naszym zdaniem najlepszą parą jest Beker i Baton oni są super pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvgd Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: 81.210.32.* 09.06.05, 14:25 najlepsza para jest asia i dominik którzy fajnie sie całuja pod chełminśkim domem kultury!!!!!!!!!!!wiecie to było widać nawet w samochodzie który jechał na ulicy :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCoy_king Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:36 nową parkę znalazłem Sebastian z katola i jakaś małolata chyba Ania on wygląda jak jej ojciec ale oboje są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: 81.210.32.* 16.06.05, 20:51 a Ty co masz do całowania sie asi z dominikiem oni są super i pasują do siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizmo Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:35 Jaka Asia i jaki Dominik? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessa.anaare Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? 11.06.05, 16:58 moja tata i mój tata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzban [...] IP: 81.210.32.* 15.06.05, 18:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =] Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: 81.210.32.* 16.06.05, 18:26 macie cos do mojej kuzynki ??!! niewazne jak wyglądają, ważne że dobrze im ze sobą !! pzdr. dla Doroty i Michała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gracjan Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 00:22 Jaka Asia i jaki Dominik mam ze masz macku wppieprz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvgd Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: 81.210.32.* 17.06.05, 16:16 asia i dominik z gimn.nr 1. rany jak oni wyglądaja on jest mały a ona wysoka może sie dogaduja ale nie wyglądają ładnie razem wygląda to jakby asia była jego siostrą to jest śmieszne dziewczyno nie ośmieszaj sie!!!!!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:35 może ona już wyrosła z tego żeby przy wyborze chlopaka kierować się wzrostem? :P Jeszcze pare latek i też inaczej na to spojrzysz-no chyba, ze zostaniesz takim pustym człowiekiem jak teraz i będziesz zwracał uwagę na to żeby mieć dziewczynę np. pod kolor koszuli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No name Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: 195.136.246.* 19.06.05, 10:46 Człowieku nie masz kompletne racji oni wyglądają The-best jeśli wiesz co to znaczy Są zajefajną parąi jest im razem dobrze i to jest najważniejsze bo nie liczy sie to ci na zewnącz tylko to co w środku w swych sercach mają !!! i Asie nie jest wcale wyszsza :P!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Znacie fajne pary w Chelmnie? IP: 81.210.32.* 01.01.06, 16:33 Ale ich juz niema :( a szkoda bo tak naprawde byli super parą i świetnie sie dogadywali z tego co mi wiadomo ale moze jescze bedą kiedys razem co im bardzo życze prosze...dajcie sobie jeszcze szanse :))) Odpowiedz Link Zgłoś