Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum

IP: 81.210.32.* 24.12.05, 15:43
piszcie co myslicie tylko bez wyzwisk pozdr dla choru zycze szczescia dzis wam
na pasterce!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Chórzystka Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 24.12.05, 20:38
      Tak ja Wam teą życze powodzenia, ja dziś nie śpiewam bo pasterke chce spędzic w
      swojej parafii. Powodzonka, sopranki dajcie czad, reszta z resztą też. Wesołych
      Świąt życze wszystkim z Collegium Cantorum!
      • Gość: Kasiula Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 25.12.05, 09:53
        Są różne opinie na nasz temat ale, trzeba nam przyznać, ze jak się weźniemy do
        pracy to potrafimy dać czadu! czy musimy rywalizowć z chórem z fary? nie
        których lubimy nie których nie ale czy musimy wchodzić sobie w droge albo
        wypisywać bzdury na forum?....moim zdaniem nie.Ja osobiście lubie niektóre
        osoby z Fary i Pozdro dla nich. Pozdrawiam równiesz nasz chór bo uważam, ze
        jesteśmy zajebiści poza małym szczegółem...(np.Korchek)he he SZCZEGÓLNE
        POZDROWIENIA DLA:
        Sylwi P
        Natali N.
        Pauliny N.
        Klaudi
        Kokosa
        Sławka
        Maćka
        Kasi B.
        Adriana
        Niewiem jak wy ale ja mam Sylwka do du...nie mam planów, moje zaproszenie
        odwołane ze znajomych przyczyn
        • Gość: zaproszenie Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 26.12.05, 12:48
          Dzisiaj o 19.00 w Pallotynach jest koncert koled w naszym wykonaniu! Chetnych
          zapraszam serdecznie a niechetnych namawiam gorąco bo na prawde warto! :):):)
          • Gość: gosc Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 26.12.05, 22:59
            No ja bylem osobiscie i do teraz nie moge wyjsc z podziwu! Coraz lepiej ludzie
            spiewacie a dobor koled byl wysmienity! Po prostu wiecej takich koncertow by
            sie przydalo w Chelmnie bo na prawde milo was sie slucha! Dajecie czadu i nikt
            was nie zagluszy! Pozdro dla calego choru oprocz dyrygenta!
            • Gość: Chórzystka Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 27.12.05, 13:33
              Jeżeli tak sie podobał nasz poniedziałkowy koncert to serdecznie zapraszamy na
              koncesrt do ratusza w czwartek na godz 16.30!!! Pozdrowienia dla wszystkich tych
              co nas słuchają i oczywiście dla chórzystów.
              • Gość: bylam Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 28.12.05, 16:30
                Bardzo mi sie podobal wasz poniedzialkowy koncert koled! Na pewno do ratusza
                tez przyjde bo super spiewacie i jestescie najlepsi tutaj w Chelmnie nikt wam
                nie dorownuje! Trzymajcie tak dalej! Pozdrawiam
                • Gość: zuzuzzzzaaaa Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.210.32.* 28.12.05, 17:18
                  a wiec sadze ze chor spiew super najlepiej w chełmnie ale sa tam ludzie mocno
                  zakreceni nie bede wymieniac imonami ale kto ma mozg do wiazania sie z taka
                  roznica wieku
                  • Gość: mała Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 10:44
                    Siema, nie jestem chorzystka ale wczoraj no dzisiaj na rynku widziałąm jak oni
                    sie z soba witaja, skłądaja zyczenia, nawet dochodziło do namietnych
                    pocałunkow, okrzykow radosci NORMALNIE PRZYJACIELE jedna wielka rodzina to jak
                    ich chor mogł sie rozpadac, chyba ze tam wina jest p. DYRYGENTA tego nie wiem
                    ale pozdro dla WAS WSZYSTKICH OPRUCZ GRONA STARSZYCH (STAŁĄM OBOK WAS!!!)
                    • Gość: oooo [...] IP: 81.210.32.* 01.01.06, 19:35
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: Adrian i Kasia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:50
                        • Gość: WW Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 01.01.06, 21:01
                          No no a mozna wiedziec kto widzial te gorace skladanie zyczen? Pozdrawiam cała
                          ekipe z która sie bawiłam w sylwka, chodzi mi o ekipe ze Szkolnej bawiliśmy się
                          świetnie musimy robic więcej takich imprez!!! Trzymajcie się cieplutko!!!
                        • Gość: kumpela [...] IP: 81.210.32.* 01.01.06, 21:59
                          • Gość: adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.01.06, 13:00
                            a wiec Klaudio nie liczylem ile razy sie calowalem ale w przyszlego sylwka
                            wezme na rynek kalkulator i zrobie ci dokladny bilans!!!
                            • Gość: klaudia(klakier) Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.210.32.* 02.01.06, 16:57
                              więc adrianku niewiem o co ci chodzi ale dzis po raz pierwszy weszłam na to
                              forum i na ten wątek wiec jak o mnie chodzi nie musisz robic bilansów!!!!
                              ponieważ to nie ja pisałam widocznie ktoś ma neta z gawex-su tak jak ja !!
                              niewiem o co Ci chodzi wiec z łaski swojej wyjasnij mi to na gg? Anie kurde na
                              forum bo to głupie wiec zejdz ze mnie i pomyśl co pisszesz Pozdro dla:Penerki,
                              Nataliki N., Kasi B.,Kasi Ł.,Sylwi P., Izy M.,Martyny dari dorotki L. i D.
                              dzbanka rubika buły ...itd pozdro dla całej reszty oprocz starszych !!!
                              • Gość: Daria Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.01.06, 18:16
                                Dziekuje Klaudiuś bardzo za pozdrowienia,Ciebie tez pozdrawiam, prośba do
                                wszystkich: wyjaśniajmy sobie nasze sprawy miedzy soba a nie piszemy brudy na
                                forum, bo nie po to jest to forum. Pozdrowienia dla Natalii, Penerki, Martyny,
                                Dorotki, ciotki Kasi, Adriana, Dzbanka, Buły itd,itd Buziaki
                              • Gość: Kasiula Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.01.06, 18:25
                                Siema wszystkim, czy to wazne kto z kim sie całował? wszyscy bylismy pod
                                wpływem alkoholu ale ja osobiscie nie załuje tego co zrobiłam, bawiłam sie
                                dobrze pozdro dla wszystkich
                                • Gość: jol ziom [...] IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.01.06, 17:51
                                  • Gość: Kasiula Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 08:04
                                    Witam wszystkich, co do tego watku to sie zgadzam, ze nie powinno sie tu
                                    wspominac o sylwestrze, bo wszyscy moga to czytac i to moze nam zaszkodzic. Ale
                                    mnie to juz nie obchodzi!!!!!!!
                                    wchdze tu by pozdrowic osobe z ktora bylismy niezłymi debesciaram na rynku!!!!!
                                    Natalia te poazdrowienia sa dla Ciebie!!!! pozdrawiem rowniez Ruska Penere
                                    Sylwie ciotke Kasie Rolsa Jajuta Dorote Dzbana Bułe Maciusia... itp. Całusy
                                    dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ludzie
                                    jedziecie do brodnicy? bo ja nie wiem czy jechac!!!!
                                    • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:58
                                      A mnie juz nie pozdrowilas dziekuje :( ale spoko nie ma sprawy ja skladam
                                      serdeczne pozdrowionka dla mojej kochanej Kasi!!! pozdro 600 :)
        • Gość: kinia Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:30
          no paulinka jest zajebista a jak zajebiście śpiewa na muzyce chodze z nia do
          klasy i sądzę za ta to potrafi odpie..ć zwały!!!
    • Gość: Nemesis [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 16:30
      • Gość: Kasiula :o) Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:38
        Adrianku PRZEPRASZAM teraz specjalne pozdrowienia dla Ciebie i tylko dla
        Ciebie, mam nadzieje ze bedziesz dzis na gg to sobie pogadamy CAŁUSY!!!!
        • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:02
          no widzisz jak chcesz to potrafisz bardzo ci dziekuje wiec ja tobie rowniez sle
          pozdrowienia i jeszcze przedewszystkim Kasi (mojej) bardzo Cie.... (ty wiesz
          co ) :)
          • Gość: ooo Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 08.01.06, 11:11
            Dziś maja koncert w Klasztorze a nie jak to napisał Czas Chełmna w kościele św.
            Piotra i Pawła. Koncert jest chyba o 15 (jak chociaż godz. sie zgadza z tym co
            napisali w gazecie). Bedzie napewno fajnie jak na kazdym ich koncercie to ja
            napewno pójde a więc Wszystkim polecam a warto bo mozna pomoc tym dzieciom,które
            potrzebuja pomocy bo bedzie dla nich zbierana kwesta.
            • Gość: no więc Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 10.01.06, 15:50
              Pozdrawiam chórzystów oprócz wiadomo kogo. No widze że ludzie zmądrzeli i
              przestali już pisać różnego rodzaju plotki na temat naszego chóru, dziex
              wielkie. Ludzie kiedy mamy jakiś następny koncert bo sie pogubilam. Buziaki dla
              wszystkich!!!
              • Gość: informator Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 10.01.06, 20:04
                W tą niedziele czyli 15 stycznia jedziemy na konkurs do Brodnicy, gdzie damy
                tez jakis koncert zapewne wiec zapowiada sie calodniowy wypad... znaczy sie
                wypas ;)
                • Gość: wow Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 08:08
                  fajnie ze jedziecie ale co tam mozna poradzic napewno bedzie fajniej jak by
                  bylo sie do kogo wtulic !!!
                  • Gość: Marivo Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 11.01.06, 09:35
                    Witam wszystkich.Już troche was nie widziałam i bardzo sie za wami
                    stęskniłam.Ale życie nie pozwoliło mi chwilowo być z wami- Sory za
                    to.Pozdrawiam cały chór(bez beretów!!), a szczególnie moje kochane
                    sopranki:Natalke, Penerke, Renie, Sylwie i Klakierka. Do zobaczyska.
                    • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:46
                      Ale fajnie bedzie w Brodnicy juz nie moge sie doczekac! pozdrowionka dla Kaski
                      i jeszcze dla Penery, Natali, Kasi Ł., Reni, Buły i tak dalej!!!
                      • Gość: Marivo Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 12.01.06, 11:20
                        Pozdrawiam cały wspaniały chór no z wyjątkiem wiadomo kogo. Ciesze się tu nie
                        wyzywacie.Przecież jesteśmy jedną wielką rodziną. W Brodnicy musi być Super.
                        • Gość: Kasula Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:36
                          Gorace pozdrowienia dla Adriana Kasi B. Izy Natalki Sylwi Penery Buły, Ja do
                          brodnicy raczej nie jade nie mam nastroju, całuje was goraco A pozdro jeszcze
                          dla Macka K.
                          • Gość: Marivo Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 12.01.06, 15:00
                            Kasiu pozdrawiam Cię gorąco i jedz z nami do Brodnicy w naszym towarzystwie
                            wszystkie smutki miną i humorek ci poprawimy.To jak do zobaczenia w
                            Brodnicy???
                    • Gość: lukaszińńio Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 04.02.06, 19:38
                      pozdrawiam serdecznie pania SYLWIE P. NATALIE N. caluje slicznie.SYLWIO
                      P.tesknie:-(
    • Gość: zwals Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.210.32.* 14.01.06, 15:15
      trzymam zawas kciuki mam nadzieje ze staniecie n apodium w brodnicy
      • Gość: Marivo Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 14.01.06, 15:31
        Ludzie jak sie weżniemy to na podium napewno staniemy i tamtym pokażemy co
        umiemy. POZDRO dla całego chóru (bez beretów oczywiście)
        • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:16
          no fajnie moim zdaniem bedzie pozdro dla Kaski z ktora bede sie jutro nie zle
          bawil i jeszcze dla Penery Natali reni i dla Marivo (chociaz nie wiem kim
          jestes) ale spoko fajowo bedzie @@@!!!!
          • Gość: Marivo Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 14.01.06, 17:14
            Pozdrawiam cie Adrian i dzięki za pozdrowienia jutro ci powiem kim jestem chyba
            ze sie domyślisz.Życze Ci i Kasi dobrej zabawy no i reszcie chóru również bawmy
            sie dobrze.O której chcecie wrócić????????
            • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 17:21
              AHA TO CHYBA JUZ SIE DOMYSLAM kim jestes ale spoko nie bede mowil no wiem do
              ktorej tam zostaniemy moze do.... 20;00 ;p czy zly pomysl ??????
              • Gość: ??? [...] IP: 80.51.206.* 14.01.06, 21:44
                • Gość: xxx Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 15.01.06, 00:33
                  pozdro dla wszystkich z choru szczegolnie dla kamili,kaski
                  ł,buly,dzbana,maciasa,reni,penery itp.Trzymam za was kciuki,dajcie czadu,aha
                  bym zapomnial pozdro oczywiscie rowniez dla glowno dowodzacegoHEHEHE...Michala
                  oczywiscie....Rolsik
                  • Gość: Kasiula :o) Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 15.01.06, 14:04
                    Siema wszystkim!!!!! Trzymam za was kciuki macie przywiesc 1 miejsce!!! Dzieki
                    Rolsik za pozdrowienia ja tez Cie pozdrawiam goraco!
                    • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 13:15
                      No tak fajowo bylo ale nic nie wygralismy tylko oczywiscie starsze panie
                      musialy zaszalec i wkurzyc nas a przede wszystkim prezesowa jest lipa a te
                      paniusie (ale nie ktore)to w ogole niech spadaja nie chcemy ich juz tu widziec
                      pozdro dla KAski ktora bardzo kocham papa!
                      • Gość: Marivo Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 16.01.06, 17:32
                        Wczoraj było fajnie z pewnymi wyjątkami.Pozdrawiam wszystkich chórzystów (bez
                        pruchna) Dzięki Wam za wsparcie. A kogo chcecie a kogo nie??????? bo MOŻE coś
                        da sie załatwić.Jutro ważne zebranie. Papatki!
                        • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:33
                          A wiec Droga Marivo nie chcemy oczywiscie starszych panien ktore zrobily z
                          naszego choru dom starcow aha i jeszcze jedno moze juz nie chcemy pomocy
                          wspanialej grupy z Bydgoszczy na probach i w ogole na naszych koncertach i
                          konkursach sami damy rade tylko nasz pan dyrygent musi w nas uwierzyc!!! A nie
                          tylko polegac na tych ....... z Bydgoszczy!!!!! A tak w ogole nie bylo
                          policji:( pozdro :)
                          • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:34
                            A w ogole mala poprawka ja nie chce nie wiem co mysli o tym reszta choru wiec
                            takie jest moje zdanie :)
                            • Gość: Kasiula :o) Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 16.01.06, 21:11
                              No Adrianku ja sie z toba zgadzam co do pomniejszenia sładu naszego
                              choru!!!! :O) Mam na mysli starsze panie i <ludzi z bydgoszczy> nic do nich nie
                              mam ale wolałabym by ich nie było, POZDRO DLA : mojego Misia, kokosa klakiera
                              kaski b. adrianka ruska sylwii natalii penerki bizona buły dzbana anuna rolsa
                              jajuta brusa cichego ogołem wszystkich fajnych ziomow!!!!!!!!!! papatki
                              • Gość: Marivo Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 17.01.06, 07:28
                                No to dziś zobaczymy co da sie zrobić wszystko zależy od Batuta. Trzymajcie
                                kciuki wieczorem, albo on sie zmieni albo ja sie z wami żegnam i wygląda na to
                                że nie tylko ja. Pozdro dla was. Papa
                                • Gość: Adrian [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:39
                                  • Gość: Marivo Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 17.01.06, 16:09
                                    Masz racje Adrian ale nawet w zarządzie nie wszyscy tak myślą.A Batut też ma
                                    głos albo on eie zmieni albo ja rezygnuje. Pozdro
                                    • Gość: kASIULA ;o) Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 17.01.06, 17:53
                                      Marivo, ja popieram zdanie Adriana i widze ze znowu no cały czas jest nie dobrze
                                      Jak tak dalej pojdzie to ten chor nie ma przyszłości bo najlepsi chorzysci
                                      odchodza a on <Michał> traci przyjacioł TRZEBA COS ZROBIC!!!!!!!!! ALE NIE
                                      WIEM CO:(
                                      • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:46
                                        Moze sie spoznilem ale ja mam pytanko o ktorej jest to cale zebranie bo nie mam
                                        pojecia wiec napoiszcie jak najszybciej!!!! POzdro nie lam sie Marivo bedzie ok
                                        pokonamy fale i chomiki!!!!
                                        • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:41
                                          albo lepiej napisz jak tam bylo czy cos udalo sie zalatwic czy nie!!!!!
                                          WAZNE !!!!
                                          • Gość: Marivo Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 18.01.06, 10:48
                                            Lipa Batut nie przylazł musi dojść do rozmowy ale ja daje se luz zrezygnowałam
                                            pogadam jeszcze z nim bo o to błaga mnie zarząd ale to już nic nie zmieni.Mam
                                            dość roboty która idzie na marne i jeszcze mam takie podziękowanie.Pozdro dla
                                            Was mam nadzieje że dacie rade. Papatki.
                                            • Gość: xxx Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 18.01.06, 10:59
                                              I jak tam bylo w Brodnicy moze ktos mi powiedziec czy zajeliscie jakiejs
                                              miejsce i czy wogole wyjazd sie udał!!!Pozdro dla was
                                            • Gość: .......... Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.210.32.* 18.01.06, 14:37
                                              zgadzam sie ze te babki maja odejsc ae chomik nic nie zrobi bo to baba
                                              • Gość: znajoma Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.210.32.* 18.01.06, 14:40
                                                napiszcie czy te mlae wam przeszkadzaja i czy ladnie spiewaja
                                                • Gość: Chórzystka Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 18.01.06, 14:45
                                                  Te małe ze sopranow ladnie spiewaja, tylko czasami wymyslaja jakies glupoty ale
                                                  szybko im przechodzi, ogólnie są fajne i potrafia śpiewac. Pozdrowionka dla
                                                  chorzystów wiadomooprócz kogo... :D:D:D
                                                  • Gość: Adrian [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 15:34
                                              • Gość: ktos [...] IP: 81.210.32.* 18.01.06, 14:45
                                                • Gość: Marivo Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 19.01.06, 10:49
                                                  Pozdrawiam wszystkich chórzystów wiadomo bez tych co życze wam żeby sie
                                                  wyniosły.POWODZENIA PRZYJACIELE NIE DAJCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:48
                                                  • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 12:50
                                                    No to ogolnie jest lipa ale generalnie mamy nadzieje ze do nas wrocisz nawet
                                                    jak te stare pryki sie nie odwala rowniez mamy ich dosc ale razem pokonamy fale
                                                    pozdro dla Ciebie Marivo i dla mojej Kaski generalnie :)
                                            • Gość: sora Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:44
                                              A jaki ty dajesz przykład?
                  • lasol [...] 21.01.06, 14:44
                    • Gość: Kasiuka Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 21.01.06, 19:20
                      a kim ty jestes by nas tak oceniac!!! co? moze nie jestesmy najlepszym chorem
                      ale lubimy spiewac a cały czas cos staje nam na przeszkodzie!!!!!!!!!!
                      a wiec kim jestes??
                      • Gość: xxx Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 21:14
                        Proszę jeżeli nie czujecie ze pol miasta smieje sie z was jako konkretnych osob
                        poczujcie ze smieja sie z calego Waszego zespolu i nie wypisujcie takich bzdur
                        na cale miasto albo i Polske. Proszę nie osmieszajcie sie "chorzyści"!
    • Gość: def Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:02
      racja - pierzecie sobie publicznie jakies wasze brudy - a to ze stare pruchno out
      a to ze ona jest fałszywa (najlepiej jeszcze imie i nazwisko) a to ze nasz
      dyrygent to palant czy cos - Tak na zdrowy rozum jest to na maxa prostacki
      sposób dązenia do tego zeby w chórze w końcu zapanował ład i porządek w waszym
      "jedynie słusznym chórze"
      • Gość: lasol Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 22.01.06, 08:53
        Byłem kiedys , tzn.do niedawna miłośnikiem tego chóru , ale kilka razy
        przechodziłem przypadkowo obok kościoła w godzinach wieczornych. Dziwie sie,że
        księża jeszcze was tolerują. Odnoszę wrażenie,że to banda uliczników,a nie
        chórzysci i to pod egidą chóru parafialnego.Waszym zadaniem powinno byc
        kształcenie głosu.....na zdrowy rozum.Tymczasem słychać jakieś indiańskie
        okrzyki.....orgie.I wy nie wstydzicie sie pytać ,,Co sądzicie o chórze''?Przez
        delikatnośc nie wypowiem w pełni mego zdania.Wy nawet wejść i zejść nie
        potraficie przed ołtarz przed i po koncercie.Moje dziecko tez tam
        spiewa...brrrr.....Chyba zabronie tego , bo nic dobrego z tego nie wynosi.
        • Gość: Kasiula Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 22.01.06, 18:24
          przepraszam wiem ze masz LASOL racje ale my probujemy cos z tym zrobic ale nam
          nie wychodzi cały czas mamy cos na przeszkodzie, nie wszyscy sie tak zachowuja
          ale jest tak wszyscy za jednego to jeden za wszystkich i taka nam zostaje
          przylepiona etykieta ja osobiscie kocham spiewac i bede spiewac ale mysle o
          zmianie choru bo to nie ma sensu kłótnie a gdzie spiew??? przez to nawet
          tracimy przyjacioł bo chorzysci sie dziela na gropy jedni maja takie zdanie
          drudzy inne no nic chyba trzeba odsunąc sie na jakis czas na bok bo to tylko
          strata czasu albo cos sie w koncu zmieni albo ja odchodze.......
    • Gość: xxx Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:55
      A ile tych starszych pań wam przeszkadza? Wszystkie czy są jakieś wyjątki?
      • lasol Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum 22.01.06, 19:15
        To ja juz tego nie rozumiem.Wiem , ze spiewaja starsi,ale w czym problem ?Moja
        córka nigdy mi nie wspominała by te starsze osoby cos robiły na
        przekór.Chwaliła nawet głosy niektórych.Jednak chyba zabronię jej chodzić na
        ten chór.Wraca do domu tez za pózno,jak na jej wiek. Co myślicie o tym ?
        • Gość: do lasol Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.210.32.* 23.01.06, 09:50
          kik jestes ??? a moze jestes jednym ?jedna z starszych pan/panów a tak pozatym
          niewszystkie s. panie sa złe np. pani mirka i jej kolezanka pani jadzia pan
          majster i pan edwin są wpożatku a no i oczywiscie mucha !!!!!!!!!!!!!!!!!1 wiec
          niezawsze jest takk jak widza toosoby ktore przechodza obok!!:P
          • Gość: no właśnie Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 23.01.06, 14:42
            Dokładnie tak jak mówisz osoby które są przez Ciebie wymienione nie stwarzają
            problemów, natomiast tamtym paniom co chwile coś nie pasuje i rzez to niszczą
            nasz chór. i nie jest tak jak kiedyś!
          • Gość: czytelnik Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 23.01.06, 23:52
            Czy w tym chórze sa sami analfabeci ? A może po szkole specjalnej ?Radzę wam
            najpierw poćwiczyc ortografie , a potem nutki. Jedno z drugim powinno iść w
            parze,a kto nie może tego pogodzić......powinien z czegos zrezygnowac. Z czego ?
            Odpowiedzcie sobie sami. Przestańcie sie ośmieszać.......
            • Gość: do czytelnik Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.210.32.* 24.01.06, 10:39
              hmmm patrzcie profesor po studiach humanistyczno-muzycznych a moze to ty
              skończyleś/aś szkołe specjalna i szukasz kolegów i koleżanek ale u nas są ludzie
              którzy skończyli porzadne gimnazja i zaczeli b.pożądne licea jak i kończą czy
              skończyli podstawowki i studia i zaloże sie ze nikt tu niema problemow z
              ortografia wiec moze zazdroscisz?? a tak dla twojej informacjii chor sklada
              sie z amatorow wiec jakie 15/55 osob naszego chóru zna sie tylko na nutkach a
              reszta to amatorzy wiec najpierw sie dowiedz a potem pisz czy gadaj najpier
              trzeba sie pozadnie walnac w głowe i sie zastanowic co sie klepie pozdro
              dla:nataliki N ,penerki, sylwi ,reni ,iwonki ,madzi ,mady ,szprzegla,kasi ł,
              kasi B kokosa doroty l adriana anunua bizona i calej rezty oprocz beretów
              • Gość: czytelnik Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 24.01.06, 19:54
                gościu , mój przedmówco.......przeczytaj swój tekst i bij się w piersi.Jeśli
                już chcesz zabierać tu głos , weż przed nos słownik ortograficzny i zasady
                pisowni.A może ty miałes indywidualne nauczanie ?Przepraszam , nie chciałem
                urazić tych osób , którzy z powodów zdrowotnych korzystali z takiego systemu
                nauczania.Przed takimi chyle czoło........i jeśli tacy tu są to serdecznie ich
                pozdrawiam
                • Gość: xxx Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 26.01.06, 10:47
                  kiedy macie jakis koncert w chelmnie odpisz ktos z choru bo chce przyjsc
                  zobaczyc jak spiewacie!!!Pozdro dla ludzi z collegium cantorum:)
                  • Gość: penerka i klakier Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.210.32.* 26.01.06, 13:49
                    mamy konkurs w sobotę tj. 28.01.06r. zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie :-)
                    • Gość: xxx Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 26.01.06, 21:09
                      o ktorej macie napiszcie pliss!!!
                      • Gość: penerka Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 27.01.06, 09:45
                        o 11 30 sie wszystko zaczyna a śpiewam,y tak około 15 00
    • Gość: moszna1 [...] IP: *.mofnet.gov.pl 27.01.06, 13:54
      • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:05
        Generalnie!!! To ja mysle ze nie ma sensu takie gowna wypisywac na tym poscie
        bo to jest nasz post (chorzystow) i tyle a nie jakis rodzicow nie chcesz zeby
        twoje dziecko nie chodzilo to mu tego zabron a nie nasz obrazasz pozdro dla
        ekip :);p
        • Gość: gość nowy [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 27.01.06, 22:14
          • Gość: klaudia Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.210.32.* 29.01.06, 13:24
            no wiec koniec konkursu ostatni chór odjechał a bylo tak fajnie !!! pozdro dla
            calego choru mam nadzieje ze bawiliscie sie tak dobrze jak ja!!
            • Gość: Kasiula :o) Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 29.01.06, 19:03
              UWIERZ MI JA SIE BAWIŁAM ZAJEBI.....chor CANTO jest superr mam teraz tylu
              znajomych ze szok mamy kontakt i piszemy ze soba!!! nawet w ferie bede miała
              gosci z Włocławka hehehehe Pozdrawiam!!!!!
              • Gość: gość Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 29.01.06, 20:41
                W jednym muszę ci Kasiula przyznać rację , a mianowicie: chór z Włocławka to
                naprawdę dobry chór.Tylko.....to są ludzie bardzo kulturalni w przeciwieństwie
                do ciebie......jaki ty masz słownik? Jeśli w ferie będziesz go używała przy
                nich , to ta znajomość długo nie potrwa.Jako dziewczyna nie wstydzisz się ?Tak
                wyraża się chórzystka parafialnego chóru ? Szkoda , że tylko na to cię
                stać.......
                • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:49
                  A wiec nie sadze zeby wasze nie potrzebne komentarze byly potrzebne poniewaz
                  nawet nie potraficie sie pozadnie podpisac pozdro dla mojej kochanej KAski
                  (zonki) i dla KAsi Ł, Penerki, Natalki, Reni, Buły, i dla naszej nowej pary
                  choru a, znaczy sie juz nie takiej nowej :);p
                • Gość: chorzysta [...] IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.06, 13:24
                  • Gość: chórzysta 2-gi Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 30.01.06, 17:34
                    Ma nas i to głęboko.Jaki cel chciał Michał osiągnąć przez powtórzenie przez nas
                    i swój zespół tego samego repertuaru ?Jeszcze jedno pytanko......z jakiej racji
                    oni wystąpili w kategorii chórów koscielnych ?Pewnie tylko dlatego,że bali się
                    konkurencji chórów świeckich.W ten sposób zapewnili sobie 1-sze miejsce,które
                    należało sie nam lub Grudziądzowi. Nie wolno nam tego pozostawic w spokoju.Co
                    wy na to ? Poza tym dlaczego mieliby śpiewac z nami ?Czy oni są naszymi
                    chórzystami ?Dosyc tych podchodów.
                    • Gość: ja tzw ja [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 30.01.06, 20:08
                      • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:04
                        Nie mysl ze bede "oblegal" taka osobe jak ty bym nie mial raczej co robic
                        GENERALNIE kocham Cie KAsiu!!!
                        • Gość: ja tzw ja Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 01.02.06, 16:52
                          i co i to wszystko?? tylko "adrianek" odezwał sie?? czos mi tu nie pasi... a tak
                          w ogole chciałem dodac ze najwieksza mam breche gdy dyrygent na łamach "czasu
                          chełmna" nazawł was cytuje "nasz chor to tak jak jedna duza rodzina. wszyscy sie
                          lubia i wzajemnie sobie pomagaja" hehe :>
                          • Gość: Kasiula :) Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 01.02.06, 18:02
                            Hmmmm... Komu przeszkadza moje słownictwo? niech sie podpisze. Jak ktos mnie
                            zna to wie jak sie wysłąwiam. Ten komentarz był nie potrzebny. Patrzcie na
                            siebie a nie na innych. A w ferie bedzie fajnie. Codziennie rozmawiam z
                            chorzystami z Canto i swietnie sie dogadujemy! tak na marginesie POZDRO DLA
                            SKŁADU ;)
                            • Gość: ja tzw ja :) Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 01.02.06, 18:11
                              czy jeszcze ktos ma zamiar dodac jakakolwiek swoja uwage odnosnie mojej
                              wypowiedzi?? pozdro dla składu:)
                              • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:40
                                Myslisz ze jestes orginalny jak tak sie tak stale pytasz ? :(
                              • Gość: Ciotka Kasia Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 01.02.06, 20:32
                                *** JA TZW JA mysli ze jest niezlym prowokatorem! Wiesz co ci powiem? Jak tak
                                lubisz prowokowac to sciągnij gacie na srodku rynku to wtedy na bank doczekasz
                                sie tak bardzo upragnionych przez ciebie uwag i komentarzy na twoj temat!
                                Powodzenia! ***
                          • Gość: ktos Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.* / 81.210.32.* 25.02.06, 17:25
                            dlugo sie nie odzywalam ale zrobil nam wielkie swienstwo z tym chorem z
                            bydgoszczy, gdyby nie to mieli bysmy 1 miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • Gość: ktosik Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 26.02.06, 11:03
                              Jak do tego doszedłeś KTOS ?
    • Gość: docia Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 83.238.147.* 01.02.06, 19:44
      fajny chor :)
    • Gość: xxx Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 02.02.06, 11:48
      wszystkich was chyba juz popie..lo i to konkretnie,nie macie juz co robic
      tylko obrazac sie,jesli ktos widzi w sobie wroga to niech mu to powie prosto w
      oczy a nie na jakims forum,to nie jest odwaga!!!Pozdro dla znajomkow z choru:)
      • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:54
        No tak masz racje ale nie wiadomo kto to jest ten co to wszystko zaczyna a w
        ogole to jest ok ale zeby nie ten czubek to by bylo super ;p pozdro dla
        wszystkich :)
        • Gość: zaap Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:31
          to jest prezes ze Stolna z GSu
          • Gość: ja tzw ja Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 03.02.06, 21:19
            blisko tylko ze innej wioski <lol>
    • Gość: Kasiunia :) Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:49
      Hej jestem obecnie jeszcze w szkole w grudziadzu ale musze wam powiedziec
      tesknie za wami i mam nadzieje ze nie długo bede mogła wpasc do was na probe bo
      ostatnio cos nie moge :( mam nadzieje ze juz wszystko jest wpozadku to forum ma
      i tak juz zjechana opinie tak jak nasz chor to nic mi nie pozostaje jak was
      wszystkich pozdrowic i zyczyc powodzenia !!! KOCHAM WAS !!! COLLEGIUM CANTORUM
      bedzie jeszcze gorą nie mozemy sie przejmowac tym co mowia inni badzmy soba ale
      pokazmy sie z tej lepszej strony ;)nie dlai nnych lecz dla siebie :) cmok cmok
      cmok cmok papapapapap moze w piateczek uda mi sie wpasc !!!!!!!!!!!! tesknie za
      spiewem i za wami :):):):):):):):):)SZCZEGOLNE POZDRO DLA : Adriana Kasi
      Natalii Sylwii Penerki Bizona Macka Ruska .....
    • Gość: Kasiula Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 14.02.06, 15:16
      z okazji walentynek wszystkim zakochanym zycze wszystkiego najlepszego:)
      trzymajcie sie, buzka pa
      pa Pozdro dla Klaudi B. (Klakiera)
      • Gość: klakier:) Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.210.32.* 16.02.06, 18:22
        oh!! dzieki ciotka ja tez zycze wam szczescia choc wy badzcie szczesliwi :)
        • Gość: jajut Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 16.02.06, 20:36
          ty a ciegle sie czegos mnie czepiasz wiec napisz mi na moj nr tel. swoj nr gg
          oki?? pozdrawiam
    • Gość: kukuryku [...] IP: 81.210.32.* 20.02.06, 23:29
      • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 01:10
        Ok ale dlaczego wypisujesz takie rzeczy na forum ????
      • Gość: Dzban [...] IP: 81.210.32.* 21.02.06, 15:42
        • Gość: Adrian Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:15
          Dzbanek wpadles z IP ;pp ale to nic kazedemu moze sie trafic ;pp
          • Gość: kasiula [...] IP: 80.51.206.* 23.02.06, 19:50
            • Gość: Kasiula Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 23.02.06, 19:52
              to znowu ja, sle pozdrowionka dla ; Klakiera Natalki Penerki Sylwi Sławka
              Bizona Adriana Kasi B. Kokosa Ruska :* cmok cmok
              • Gość: penerka Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 24.02.06, 17:20
                • Gość: kokosik Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:53
                  Siema ludziska od dłuższego czasu nie pisałam ale jak dziś to zobaczyłam to sie
                  za głowe złapałam co tu się generalnie dzieje pozdro dla najlepszej
                  przyjaciolki naką tylko miałam KAŚKI ŁEPAKOWSKIEJ c.kASI Penerki NOjemanki
                  Adriana SYLKI RUSAKA no i jeszcze Klakera pozdro dla was
                  ciesze się żę w końcu jest zgoda
                  • Gość: Kasiula Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 27.02.06, 20:02
                    Hej Kokosik dziekuje za pozdrowienia ja rowniez pozdrawiam Cie cieplutko i
                    sciskam mocno mocno.... ;) ja mam tyle w szkole ze tez łapie sie za głowe ja
                    nie dam rady wiecie ile bzdur musze sie uczyc?? mam dosc ale ta szkoła ma
                    poziom! jestem tego zywym (zywym- hehehhe sciema zywym do czasu ) dowodem
                    hehehhehhe :) ale dam rade ;) - sciema pozdrawiam wdszystkich chorzystow bez
                    wyjatkow :) papatki jeszcze 4 godz nauki conajmniej <Załamka> przynajmniej tyle
                    powinnam ...... pozdro KOCHAM WAS ALE NAJBARDZIEJ KOCHAM MOJEGO MICHAŁKA buzka
                    dla Ciebie :*:*:*:**:*:*:*:**:*CMOK CMOK CMOK
                    • Gość: michał ;) Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:57
                      Powiedziałem że nie będe się wpisywał ale co tam ;)
                      Pozdrawiam tych którzym nie znają i poznali ;) no i tych co mnie nie znają to
                      też pozdrawiam :P
                      No ale najbardziej to pozdrawiam MOJA UKOCHANA KASIEŃKE Ł. I DLA CIEBIE TEŻ
                      DUŻY BUZIAK CMOK I PEŁNO MNIEJSZYCH :*:*:*:*:*:*:*:*
                      pozdro i 3majcie się
                      • Gość: Kasia Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 05.03.06, 10:13
                        Pozdrawiam wszystkich chorzystow!!!!! :) :*cmok cmok
    • Gość: DZBAN Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.* / 81.210.32.* 06.03.06, 00:07
      Wlazłem na to popierdoolonee forum ponieważ mi się nudzi, ale korzystając z
      okazji pozdro dla wszystkich. śpiewacie dobrze (mogło być lepiej). A tak wogle
      Michał mały gnojku: -gdzie Ci się basy podziały??? Z czterema niczego nie
      zrobisz, chyba że na klopie.
      • Gość: anonim Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 06.03.06, 00:30
        a jak tam we farze dzbanek sie spiewa co?Pozdro dla ciebie!!!
        • Gość: Nemesis Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 81.* / 81.210.32.* 21.03.06, 16:05
          Ja już nie śpiewam we Farze. Ty pusta głowo.
      • Gość: gość2 Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 06.03.06, 22:04
        Do Dzbana - nie martw sie o basy.Zajdzie potrzeba to dyrygent poradzi
        sobie........pozyczy z Bydgoszczy
        • Gość: Chorzystka Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 09.03.06, 19:51
          a to dobre z Bydgoszczy....hehehehheheehhe :) zwała predzej sie pozabijamy
          • Gość: Kasiuńka Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 15.03.06, 20:29
            Witam wszystkich =) wy teraz macie probe a ja musze zakowac na jutrzejsze
            sprawdziany =( a miałam byc teraz z wami :D ale bedzie dobrze kiedys to sobie
            odbije PISZE Bo ChCe PoZdRoWiC WsZyStKiCh FaJnYcH ZiOmOw Od NaS Z ChOrU=D
            POZDRO=) CmOk CmOk
            • Gość: Daria Re: Co sądzicie o chórze Collegium Cantorum IP: 80.51.206.* 18.03.06, 11:06
              Pozdrawiam Was wszystkich bardzo cieplutko, powodzenia Wam życze. Bede musiała
              Was odwiedzi jakoś bo sie za Wami steskniłam. 3majcie sie. Buziaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka