Dodaj do ulubionych

KS Chełminianka >>>> Fan Club :)

IP: 81.* / 81.210.32.* 18.04.06, 15:33
Teraz tu zróbmy zamieszanie hehe może z tego coś wyjdzie ja jestem dobrej
mysli :) POZDRO 4 All
Obserwuj wątek
    • Gość: ggg-unit Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:01
      może ktośby stworzył stronke internetową klubu??? moze działacze sie tym
      zainteresują???
      • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 18.04.06, 16:13
        Z tego co wiem to były takie zamiary ale to własnie zarzad zawinil nie dajac
        żadnych materiałów dotyczacych klubu
        • Gość: okrim Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.06, 16:50
          Nareszcie!Mozna dyskutowac do woli.Chyba zarzad stac na to aby powstala strona
          internetowa.Unia Wabrzezno ma piekna strone ,nie badzmy gorsi to tak niewiele
          potrzeba.Wspaniale ze to zapoczatkowales.Super.
        • Gość: Junior CH. 21 Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 17:30
          No własnie i tu mozna dyskutowac. Pozdro "Sam On" bo sie znamy.
          • Gość: ggg-unit Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:16
            zrobić stronke to nie problem. problem w tym zebyzajął sie tym ktos kto ma
            jakies "wtyki" w klubie, zdobedzie ciekawe informacje , nie tylko te kteore sa w
            lokalnych gazetach, moze jakies wywiady z zawodnikami, działaczami, może
            sponsorami, moze jakies sondy dla niternautów i ogólne jakies tam aktualnośći by
            sie przydały. moze zajmie sie tym ktoś???
            • Gość: Natalia Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 18:38
              Panowie ta strona miała powstać na dwa tygodnie przed rozpoczęciem rozgrywek
              rundy wiosennej.Miała to był profesjonalna strona. NIe otrzymałam
              materiałów.Potem był pomysł, aby zrobić płytę CD z reklamą Chełminianki do
              kablówek.Nie otrzymałam materiałów.
              Był nawet pomysł, aby zmobilizować kablówkę, aby filmowała mecze Chełminianki i
              puszczła retransmisję obok obrad Rady Miasta. W tym samy czasie powsawały
              cegiełki. Tak miał być rozreklamowany klub, aby obudzić całe Chełmno od malucha
              do starca, aby przkazał na klub przysłowiowy GROSZ. Na razie nie wypaliło.
              O tym dobrym pomyśle ja już rozmawiałam w zamknietym gronie miesiac temu.
              • Gość: Śmierdzacywiecznie Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:01
                Natalko to sie dziwie.Trzeba zrobic ta strone a nie gadac.Co takiego jest
                potrzebne od klubu? Rok zalozenia? Nazwiska zawodnikow terminarze? To wszystko
                mozna zdobyc.Nie wierze ze dzialacze nie pomoga,przeciez tez o tym myslą.Wiec
                do dziela niech ktos kto robi takie rzeczy ruszy do przodu.Tam mogloby byc
                fajne forum pilkarskie .Co wy na to?
              • Gość: Natalia Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 19:09
                Słuchaj przyjacielu profejnonalna stron kosztuje.Przypuszczam, że gdybym
                poprosiła mego tate dałby trochę kasy, ale co dalej?
                • Gość: Śmierdzacywiecznie Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:13
                  Własnie dalej to ma to robic ktos z milosci do klubu a nie za kase.Domena nie
                  jest taka droga.Klub stac na to mysle bez problemow.Albo Twego tate jak chcesz.
                  • Gość: Natalia Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 19:25
                    To o czym myslalam to mialo byc zrobione profesjonalnie, aby nie wstydzic sie
                    barwy klubowe, godlo klubu, zawodnicy ze zdjeciami i zyciorysem pilkarzy,
                    forum dyskusyjne itp.Ale teraz ?
                    • Gość: Śmierdzacywiecznie Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:34
                      Nadal nie widze problemu dla kogos ktory to potrafi.
      • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 21.05.06, 19:48
        Znowu wyciągam ten post na pierwszą strone.Kibice do roboty.
      • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 03.06.06, 21:07
        PANOWIE - KS Chełminianka wygrała ze Startem 5:0
        Pomownie również wygrał z Piastem 5:3
        TAK TRZYMAĆ PANOWIE.
      • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 05.06.06, 20:20
        Typujemy wynik KS w ostatniej kolejce.
    • Gość: Do smierdzacywiecz Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 18.04.06, 19:25
      A moze ty to zrobisz.Popieram cie .Z tego co wiem to nudzisz sie!!!!
      • Gość: Śmierdzacywiecznie Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:35
        To ciekawe.Nie chodzi o to czy mam czas tylko czy potrafie.A ja nie potrafie!!!
        Klikac gluptki potrafie ale to wszystko.
        • Gość: Natalia Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 18.04.06, 20:21
          Klikaczu według mojej orientacji zrobienie takiej strony to koszty od
          1000,00 zł do 1500,00 zł. klikanie to koszty zerowe przyjacielu.
          • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 18.04.06, 20:39
            No masdz racje Natalio :) Tak to ja Maciek :P Ludzie nie maja wogole pojecia
            ile trzba pracy na porzadna strone.W sobote znow mecz az nie moge sie
            doczekac :) PODZRO 4 all
    • Gość: McCoy [...] IP: 81.* / 81.210.32.* 18.04.06, 22:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: McCoy [...] IP: 81.* / 81.210.32.* 18.04.06, 22:30
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Junior21 Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 19.04.06, 22:03
      Ludzie, jedna porazka i juz sie nie odzywacie?? My juniorzy przegrywamy czesto
      ale to nam nie przeszkadza trzeba wierzyc w zespól , w sobote bedzie lepiej ..
      pozdro dla Wszystkich
      • Gość: MatkaBoska Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 08:07
        Nic sie nie stałó,hej Chelmno nic sie nie stało!!
        • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 20.04.06, 16:13
          Szkoda ze zainteresowanie wygaslo :( ale co zrobic dwie czy trzy osoby takiego
          Fan Clubu nie założą
          • Gość: $wider Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 20.04.06, 16:50
            Wg mnie pomysł jest geniallny!! Jak co to ja moge załatwić jakies info
            domyśclcie sie jak(patrz nick):P Ale musi być ktos kto sie tym zajmie a koszt
            ok. 1500 zł to naprawde jest dużo dla klubu a jeśli chcemy zrobić fan club to
            dlaczego klub ma za to płacić?? jak co to kontakt na gg 4646633
            • Gość: okrim Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.04.06, 17:18
              Nie zalamuj sie Sam On zainteresowanie powroci, juz niebawem mecz z Czarnymi to
              dopiero bedzie gratka.Fan club rodzi sie w ciezkich bolach no ale wierze ze to
              wszystko sie uda,troche wytrwalosci zycze wszystkim ktorzy chca to do konca
              doprowadzic.Nic nie przychodzi latwo,ale potem satysfakcja bedzie wielka.Moj
              typ z Czarnymi:1:0 dla Chelminianki.Pozdrowienia dla wszystkich.
              • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 21.04.06, 14:57
                Mam prosbe do "kibiców" nie wyzywajcie na meczach zawodnikow jak im cos nie
                wyjdzie wkoncu nikt nie jest doskonaly POZDRAWIAM juz jutro MECZ :)
          • Gość: kibic Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:03
            ja i mok kuzyn jestesmy zainteresowani fan clubem
            • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 23:47
              Szkoda ze ten temat zamilkl :( a myslalem ze bedziemy mogli wszyscy razem
              zaspiewac "Bo my jestesmy Chełmna kibice ,pilka i piwo to nasze zycie" :P
      • Gość: Junior 21 Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 23.04.06, 17:28
        Juniorzy : Zryw Ksiazki - Chełminianka Chełmno 2-5 pozdro
    • Gość: gość Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 23.04.06, 19:15
      Byłem dzis na meczu VICTORIA BRZOZOWO - GWIAZDA STAROGRÓD i bylem mile
      zaskoczony działalnoscia kibicow z Gwiazdy mieli szaliczki , flage nawet jakies
      tam czapeczki. I myśle ze Chełmno tez by było stac na takie cos. Wszystko jest
      do ugadania.. i dobrze by bylo zrobic jakies zebranie na stadionie. Ze
      Sportowymi pozdrowieniami
      • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 23.04.06, 19:25
        No wiadomo :)Gwiazda rzadzi mamy najlpeszych kibiców w B-klasie na kazdym meczu
        sa z nami
    • Gość: Podol Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 12:38
      Moim zdaniem założenie strony internetowej to nie jest głupi pomysł. Powinien
      powstać także jakiś fan klub, i powinien być wynajmowany jakiś autokar na mecze
      wyjazdowe. Ja wieże w Chełminianke i jestem z nią jesli nawet przegrywają.
      Denerwują mnie reakcje kibiców którzy wyzywają trenera i zawodników.
      • Gość: okrim Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.05.06, 07:43
        Wyjazd do "sasiada" w tabeli,trudny mecz trzeba otrzasnac sie po meczu z
        Piastem,poprawic skutecznosc i gre w przewadze i powinno byc dobrze.Do
        wszystkich "narzekajacych" nie zapominajcie ze jestesmy beniaminkiem w tej
        klasie,miejsce 4-9 bedzie dobrym wynikiem jak na pierwszy rok gry w tej
        klasie.Typuje 2:1 dla Chelminianki.Pozdrawiam kibicow.
        • Gość: zawodnik Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 06.05.06, 11:48
          Ludzie nie lamcie sie tak!! Staramy sie z calych sil zeby bylo dobrze! Jeszcze
          bedziemy wygrywac!! BAdzcie z nami do konca bo wlasnie takich kibicow nam teraz
          potrzeba!! Dzieki wszystkim!! Pozdrawiam!! Trzymac dzis kciuki!!
          • Gość: f Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:14
            CHEŁMNO MOIM MIASTEM CHEŁMINIANKA MOIM KLUBEM - kto wymyslił takie naklejk, kóe
            są na sklepach kolo UM?
    • Gość: Smerf Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 06.05.06, 14:17
      Czy to wazne kto wymyslil.Wazne ze sa!!!
    • Gość: gośc Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 07.05.06, 17:23
      Juz nie raz pisalem o zrobieniu jakiegos spotkania na stadionie nawet po meczu
      wszystkich chetnych zalozeniem Fan Clubu. Ale Fan Club To nie tylko samo
      przychodzenie na mecze.. Trzeba by bylo wlorzyc troche w to serca. Wspomuc
      pilkarzy dobrym dopingiem. Przypominam sobie mecz Chełminianki z bodajrze
      Cyklonem Konczewice co grópa chlopakow zrobila oprawe na mecze ( race ,
      kartoniki ) to bylo cos dobrego az chce sie chodzic na mecze.. Wiec przemyslcie
      koledzy i kolerzanki ...cos w sprawie spotkania .. Ja jestem jak najbardziej za
      Pozdrawiam . ..NASZ "KS"
      • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 07.05.06, 19:48
        Ona ale musi byc jedna osoba ktora to ruszy ja tego nie zrobie .W klubie z tego
        co wiem jest glosnik mikrofon itp. moze tak na meczu naklonic ludzi do tego Fan
        Clubu na pocztak zapisy a pozniej jakies spotkanie organizacyjne Wierze ze w
        Chelmnie sa prawdziwi kibice :)POZDRAWIAM
      • Gość: Podol Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 07.05.06, 21:46
        Jestem za tym aby założyć taki Fan Club. Tylko najpierw trzeba zorganizować
        jakieś spotkanie organizacyjne i zobaczy najpierw ile osób było by chętnych
        żyby należeć do takiego Fan Clubu. To jak co to czekam na odpowiedz w tej
        sprawie kiedy było by zorganizowane te spotkanie. Pozdrowienia dla prawdziwych
        kibiców Chełminianki.
        • Gość: Bigos Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.210.32.* 07.05.06, 23:17
          ty Podol yo
          • Gość: Nie wazne Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 08.05.06, 12:24
            Tak sobie czytam te wasze opisy i jestem rozczarowany! Tacy z Was wielcy kibice
            fan klub chcecie zakladac a kazdy liczy na drugiego!! Z takim podejsciem to
            nigdy Wam sie nie uda!! Z pelnym szacunkiem dla Was bo potrzebujemy wlasnie
            takich kibicow powinniscie troche bardziej sie postarac!! Trzymam kciuki ze juz
            niedlugo bedzie nas wspierac prawdziwy CHELMINSKI FAN CLUB!! Pozdrawiam
            serdecznie wszystkich naszych kibicow!!
            • Gość: Kepke (L) Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 08.05.06, 19:58
              Ja chiałbym tylko wprowadzić pewną zmiankę,bo obserwując ten temat zauważyłem
              że każdy pisze FAN CLUB ;] Fan Club jest to zupełnie co innego.
              Jakby co mogę to rozkręcić...:)jeżeli byłby ktoś chetny niech zagada na meczu w
              środe an Chełminiance,będe w bluzie Legii Warszawa. pzdr

fan klub - próba definicji: spójna grupa osób, wywodząca się spoza miasta
              danego klubu, która w miarę regularnie wspólnie jeździ na mecze, może posiadać
              własne szaliki, koszulki, flagę, wspiera innych kibiców klubu na wyjazdach,
              organizuje oprawy.
              • Gość: gosc Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 08.05.06, 20:43
                No tak Dobrze zauwazyłes ze pojęcie jest troche mylone :) Ale zawsze mozna
                zastosowac NET FANS Chełmno :)
                • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 21.05.06, 14:26
                  Kibice Chełminianki dlaczego ten post spadł, az na trzecią stronę?
                  Nie macie nic do powiedzenia o klubie?
                  Dzielmy się spostrzeżeniami i uwagami - ale bez robienia sobie różnych
                  docinek.
                  • Gość: Kibic Pomowca Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 14:40
                    Jescze brakowało tylko tego że by Chełminianka miała własną stronę
                    internetową!!!!
                    • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 21.05.06, 15:33
                      Kibicu Pomowca wszystko jest możliwe - tylko kasa i jest.
                      Czytam wiele Twoich wypowiedzi - i stwierdzam, że urodziłeś się nerwowy,jestś
                      nerwowy i obyś nie zszedł z tego świata nerwowy. Wyluzuj człowieku.
    • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 21.05.06, 16:21
      Jak będzie w środę?Promień przegrał z Gryfem!
    • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 21.05.06, 20:36
      Sam on obudź kibiców. W środe bardzo ważny mecz, a oni chyba boją się typować.
      • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 21.05.06, 20:50
        No nic na sile.Ja jestem dobrej mysli przed srodowym meczem a jak bedzie to
        zobaczymy :)
        • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 21.05.06, 21:09
          Myślałem, że zrezygnowałem z typowań.
          • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 22.05.06, 19:47
            Co tak ucichliscie PUK PUK gdzie jestescia??
            • Gość: Kibic Pomowca Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:13
              Nie jestem nerwowy tylko nie nawidze Chełminianki.
              • Gość: okrim Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.05.06, 21:21
                do Sam On:ignorowac intruza !!!
                • Gość: Kibic Pomowca Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:32
                  OK.
    • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 28.05.06, 17:55
      Na tym poście mieliśmy dyskutować o KS Chełminianka.Kibice ten post ma być na
      początku. Praktycznie rozgrywki kończą się i KS Chełminianka gra już tylko o
      prestiż i twarz. Powiedzmy, że te rozgrywki to już historia.Wiem ,że wygrana
      cieszy - przegrana smuci. Ale dostrzegam w tym wszystkim inny problem o którym
      może już co niektórzy myślą. Otóż moim zdaniem należy już pomyśleć o
      rozgrywkach 2006/2007 i zdać sobie pytanie, kto z obecnego skadu zostanie w
      zespole, kogo mozna byloby pozyskac.Takie przypadki jak mamy teraz ze skladem
      nie moga sie powtorzyc w sezonie 2006-2007, aby nawet u siebie nie mozna bylo
      ustawic optymalnego skladu. Moim zdaniem sklad druzyny powinien liczyc minimum
      18 zawodnikow. Zarzad klubu powinien porozmawiac z zakladami pracy,aby pilkarze
      pracowali na jedna zmiane, aby trening byl w pelnym skladzie, trener mogl
      zawsze wystawic najlepszy sklad do meczu. Organizacyjnie trzeba to poukladac.
      Poniewaz lawa zawodnicza jest nie zawsze optymalna, trzeba ten sklad wzmocnic,
      ale w porozumieniu z trenerem, a nie jak to bylo w tej rundzie, ze sa
      transfery, a trener dowiaduje sie o tym ostatni. Polityka kadrowa musi byc
      prowadzona wraz z trenerem. W tej rundzie rozgrywek tak chyba nie bylo. Panowie
      z zarzadu trzeba to poukladac. Do Was rowniez kieruje apel jest duza grupa
      kibicow, ktora chce was wspierac, aby KS Chelminianka szedl w gore, a wiec
      trzeba moim zdaniem - zorganizowac otwarte spotkania zarzadu, pilkarzy i
      kibicow. Wsrod kibicow jest grupa ludzi, ktorzy naprawde maja cos rozsadnego do
      powiedzenia - jak nie wierzycie to poczytajcie sobie ich wypowiedzi na tzm
      formu. Aby nie zanudzac i nie przedluzac musicie cos zmienic, aby bylo lepiej
      niz teraz. Uwazam ze jest to mozliwe + kibice KS napewno pomoga! Nic o KS bez
      nas. A teraz kibice KS ciagnijcie to forum na czolowce moze ktos nas w koncu
      zrozumie. Piszcie co o tym sadzicie. POZDRAWIAM - KIBIC.
      • Gość: KSCH Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:21
        Chciałbym cos wytłumaczyć koledze ktorego zreszta szanuje.Niestety obecna
        krotka ławka nie jest powodem pracy zawodnikow lecz miedzy innymi obrażaniem na
        trenera za niestawianie na nich.Dotyczy to Ernestowicza oraz Goclika.Pawski z
        przyczyn osobistych nie chcial sie na razie angazowac.Piotr Smigielski jest
        kontuzjowany,a Baranowski pauzuje za żolte kartki.Na ławce zostaje
        Szczepański.To jest 17.Na poczatku było 19.Widac wiec ze wszystko ma swoje
        przyczyny.Co do opini ze trener nie wiedzial o przeprowadzanych trnsferach to
        jest krańcowo błędna niestety.Jego niewiedza mogła dotyczyc jedynie tego samego
        co zarzadu czyli czy dane kluby sie zgodzą i za jaką kwote..Nazwiska były mu
        znane i konsultowane zapewniam.Jesli chodzi o obecną sytuacje to faktycznie nie
        czas rozwodzic sie nad miejscem 4 czy 7 ale czas myslec o nowym sezonie co
        obecnie klub robi.Teraz pytanie zasadnicze,ilu tych kibicow prawdziwych
        chciałoby podyskutowac z klubem o klubie? Pytam poniewaz powołujesz sie na
        zainteresowanie na forum,a ja obserwując wymienić moge kilku tych
        zaangażowanych czyli Okrim,On sam,Sam on,Rangiz,Śmierdzacywiecznie.Jezeli kogos
        pominąlem to przepraszam.Mysle ze nie musieli czekać na zorganizowane spotkanie
        ale spokojnie zaangazowac sie swymi pomyslami w dzialalnosc klubu
        bezposrednio.Zapewniam ze byłoby to miło widziane.Wiemy ze w jednosci siła.
        Nie oznacza to wcale ze Twoj pomysł ogolnego spotkania jest zły.
        Pozdrawiam KSCH
        • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 28.05.06, 19:33
          Bylbym za spotkaniem zarzadu, zawodnikow,sponsorow i kibicow np. na zakonczenie
          sezonu.I wlasnie wtedy mozna by bylo cos poruszyc no bo chyba lepiej zeby
          zarzad cos o tym wiedzial i moze cos podpowiedzial. POZDRAWIAM wszystkich
          przjaciół KS Chełminianka
    • Gość: Franek Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 28.05.06, 18:59
      Zgadzam sie z Sam On ,ze nalezy juz pomalu pomyslec o nowym sezonie.Jednak
      klika szczegolow ,ktore wymieniasz nie sa do konca przwdziwe,a dlaczego juz
      wyjasniam.Po pierwsze lawa zawodnikow wcale nie byla krotka,a dlaczego to tak
      wygladalo ,ze pod koniec rozgrywek wystepowalo 12-13 zawodnikow,to najlepiej
      spytac by ich samych.Nie chce tu rzucac nazwiskami,ale wiem jedno,ze niektorzy
      z nich nie dorosli jescze do wieku w jakim sie znajduja.Mowie o tych ktorzy
      nagle znikneli.Dlaczego to zrobili niech sami najlepiej sie
      wypowiedza.Mysle ,ze Okrim ,Smierdzacywiecznie,Rangiz i inni ludzie z jajami na
      tym forum doskonale wiedza,dlaczego tak sie stalo.Druga sprawa,ktora jest
      nieprawda,to to ,ze trener dowiedzial sie o transferach ostatni.Kompletna
      bzdura.To trener po wczesniejszych obserwacjach zaproponowal nazwiska chlopakow
      z ktorymi chcialby wspolpracowac i o dziwo dostal ich wszystkich!!!Nikt inny
      nie byl brany pod uwage !!!!Mozna zapytac o to najlepiej jego samego,a nie
      tylko rzucac wyzwiska z trybun.Przy wydatnej pomocy osob trzecich zrobil tu
      bardzo duzo jak na mozliwosci finansowe,a teraz sie go oczernia .....!!!!!Nie
      ladnie!!!!Czekam na rozsadne wypowiedzi przyjaciol!!!!
    • Gość: Franek Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 28.05.06, 19:47
      Na wstepie sorki,ze mnie nie bylo,ale bylem na przyjeciu w Szczecinie i nie
      moglem byc nawet na meczu.Slyszalem ,ze w pierwszej polowie chlopaki grali
      calkiem niezle,a w drugiej powietrze z uszlo.Wcale sie nie dziwie,ze tak
      bywa,skoro z trybun slysza tylko same wyzwiska ,a w koncu to kokosow oni nie
      maja wcale!!!Czytam poprzednie wypowiedzi i zgadzam sie z nimi.Niestety wydaje
      mi sie ,ze bez wiekszej grupy sponsorow nie bedzie mozna wiecej osiagnac.Kibice
      sami powinni wiedziec o co chodzi.Wchodza bokami,ponbiewaz pare groszy raz na
      dwa tygodnie to majatek.Mowie oczywiscie o tych ,ktoprzy tak robia.Bylem
      osobiscie kiedys swiadkiem jak silna grupa ze Sklodowskiej z pelnymi
      reklamowkami napojow wyskokowych poruszala sie w kierunku parku aby tylko nie
      dac zlamanego grosza.Oczywiscie oni jescze maja najwiecej do powiedzenia.Nie
      wspomne o paru starszych osobach,ktore mienia sie kibicami,pchaja sie na mecze
      wyjazdowe,a jeszcze nigdy nie dali zlotowki.Przychodza 2 godziny przed meczem
      aby tylko nie zaplacic.I to sa kibice???Takich nam chyba nie potrzeba ,a
      chlopakom wcale!!!!Zreszta na potrzeby ewentualnego awansu czy przynajmniej
      walki o niego,nie takie pieniadze sa potrzebne.Tu potrzeba naprawde
      sponsorow ,inaczej sie nie da.Uwierzcie mi.Z niejednego pieca jadlem chleb i
      wiem z czym to sie je.Macie jakis pomysl na to????Przeciez po wprowadzeniu
      okolicznosciowych nalepek jako cegielki sprzedano 7 sztuk!!!!!!Slownie
      siedem!!!!To sa kibice ktorzy pomagaja pilkarzom????Pytam sie????Budzet takiego
      klubu walczacego o 4 lige lub juz bedacego w niej waha sie w granicach 200-250
      tys.zlotych,a nie czterdziestu paru!!!Niezapominajmy o mlodziezy.W klubie na
      chwile obecna jest szesc druzyn,to naprawde kosztuje.Owszem w B klase sie mozna
      bawic ,ale nie wyzej!!!Pracowalem kiedys przez dlugi okres w jednym z klubow
      pierwszoligowych.Teraz go tam juz nie ma,ale wiem co jest potrzebne do
      egzystencji takiego kolosu.Jestem starsza osoba .Na poczatku mojej przygody ze
      sportem terminowalem tez w klubie wielkosci Chelminianki i naprawde dziwie
      sie ,ze ten klub jeszcze istnieje z tak malymi mozliwosciami jakie ma.Kilku
      zapalencow ,to jescze trzyma,ale z tego co wiem maja juz tez pomalu dosc
      tego.Wiem ,ze im to sprawia duza satysfakcje i mogli by dalej to robic,ale nie
      z takim zachowaniem Was kibicow.!!!Oczywiscie nie mowie o wszystkich,tu jest
      wiekszosc rozsadnych osob,ale o tych wyrzutkach spoleczenstwa ,bez przerwy
      podchmielonych i uzywajacych jako swojej madrosci wulgaryzmow ,ktorych tu nie
      bede wymienial!!!!Niektorzy z nich mienia sie znawcami futbolu i wszystkiego co
      ztym zwiazane.Ale zareczam wam tak nie jest!!!!Nie maja pojecia o czym mowia,no
      ale jak ktos ma przepity leb to juz tak jest!!!Zycze pilce chelminskiej jak
      najlepiej,ale bez wsparcia z zewntrz nie jest to mozliwe.Mam nadzieje ,ze
      zrozumieliscie o co w tym wszytkim chodzi,a jak nie to przepraszam.Pozdro!!!
      • Gość: Kibic Pomowca Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 20:42
        To samo jest w Kijewie.Na złazi się tych starych żuli tylko siedzą i wyzywają
        starających się piłkarzy od hujów.Piłkarze zawsze sie starają tylko in nie
        wychodzi.Oni mają więcej do powiedzenia od głównego sponsora i prezesa.Mecz
        jest o 17 a oni już o 15.30 siedzą na trybunach z 30 piwami i 3 połówkami.Potem
        się zchleją i mądrją.Jeszcze do tego wyzywają wyśmienicie prowadzącego arbitra
        i piłkarzy drużyny przyjezdniej.Igdzie w nich kibicę?Przychodzą półtorej
        godziny przed meczem bo szkoda im 3 zł na bilet i na dodatek mogą sprawić
        klubowi swoim nie wypażonym językiem wiele kłopotów.Nie mówie o rządzących się
        swoimi prawami meczach derbowych.Wtedy każdego ponoszą nerwy i każdy się
        nawzajem wyzywa.Moim zdaniem Tylko derby rozgszeszają takich kibiców.A na
        wszystkich innych meczach powinien być kulturalny doping.
      • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 28.05.06, 21:04
        O tych transferach na wiosnę mamy różne informacje.
        Jeżeli na meczu sparingowym z Unisławią mówię do trenera, że w Chełmince od
        wiosny będzie grał taki i tali zawodnik, a trener odpowiada mi,że wiem
        więcej niż on to domniemuję,że te uzgodnienia były chyba nie takie, albo ja
        żle to interpretuję. Jeżeli chodzi o kasę rzędu 200-250 tys.złotych w tej
        lidze to prosze mi podpowiedzieć skąd taką kasą może dysponować np.
        Pomorzanin Serocki, który najprawdopodobniej awansuje, a jadąc tam na mecz
        nie mogłem odnaleść boiska. Owszem kasa jest potrzebna, ale na tą lige chyba
        nie w tej wielkości. Moim zdaniem byłaby potrzebna kasa na ściągnięcie
        wychowanków z Chełmna, którzy grają z powodzeniem w wyższej lidze. Wzmocnili by
        KS, ale nie wiem jakie pieniądze trzeba byłoby wyłożyć aby chcieli grać w KS.
        Odnośnie cegiełek - należałoby je sprzedawać na stadionie i kibice kupując je
        wsparli by klub. Na mecze przychodzą ludzie, z których grupa około 90% to
        kibice, natomiast pozostali to jak zawsze element pijacki i na ich wsparcie nie
        ma co liczyć. Tacy ludzie byli, są i będą - jeżeli my kibice na to
        pozwolimy.
        Dyskutujmy na tym forum co trzeba zrobić dla KS, aby grał lepiej, awansował.
        Nie mam pomysłu na to wszystko, ale może by zarząd klubu zwrócił się z listem
        do zakładów pracy, aby pracownicy dobrowolnie od pensji przekazali na KS
        symboloczną złotówkę. Wiem, że przy tych naszych niedużych zarobkach może to
        być trudne, ale jak się powiedzie to byłby OK. Cofając się pare lat wstecz -
        motocross w Chełmnie zaczynał od chodzenia po zakładach pracy i dosłownie
        dziadując szukał pieniędzy. Koszt utrzymania jednego crosowca ( sprzęt ) jest
        wyższy nież piłkarza, a jednak jakoś działają i dają sobie radę.
        Oczywiście zebrane pieniądze muszą iść tylko i wyłącznie na piłkarzy.
        Powiedz Franku co o tym myślisz i oczywiście co myślicie pozostali zwolennicy
        KS Chełminianka ? Pozdrawiam!
    • Gość: Franek Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 28.05.06, 21:29
      Z tego co wiem bylo to juz przerabiane kilkakrotnie,co nie co sie udalo,ale
      naprawde nie duzo i nie wiadomo gdzie szukac.Tak naprawde takie rzeczy to
      zalatwia sie inaczej.Naprawde do tego sa potrzebne duze znajomosci oraz chec
      ewentualnego darczyncy.Nie liczmy na to ,ze obywatele oddadza nawet symboliczna
      zlotowke,poniewaz czasy jakie sa wszyscy wiemy.Moge powiedziec jedno
      argumentujac poprzednia moja wypowiedz,ze wszyscy ktorzy wczesniej wspierali
      Chelminianke lub wspieraja obecnie powiazani sa z dwoma osobami z zarzadu klubu
      i tylko dlatego tu sa.Bez nich nie bylo by nawet tej piatej ligi.Naprawde
      pomimo szerokich staran nie ma klubie tak naprawde zadnego sponsora,ktory bylby
      obca ,niezalezna w jakikolwiek sposob od tych ludzi.I chwala im za to ,ze sa bo
      nie mielibysmy nic!!!Do duzego przedsiewziecia potrzebna jeest duza
      kasa,naprawde w skali ktora podalem,aby wszystko mialo rece i nogi.A jezeli
      chodzi na przyklad o Serock,to owszem wazne jest jaka jest infrastruktura,ale
      jezeli chodzi o zawodnikow to jest armia zaciezna,ktora slono sobie karze
      placic za to ,ze tam jest.Naprawde niewypada zagladac w kieszen,ale wiem duzo
      na ten temat.Podobnie Grom Osie.Oni maja budzety cztero,pieciokrotnie wyzsze
      niz Chelminianka i wcale nie jest to wielka kas.Aby spelnic podstawowe potrzeby
      egzystowania klubu na poziomie Chelminianki i aby wszystko mialo rece i nogi
      potrzebne sa pieniadze rzedu podanego wczesniej!!!
    • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 28.05.06, 21:44
      Skoro w tej lidze są takie realia, Bóg jedyny wie co w wyższych ligach to
      chyba należy sobie dać z tym spokój. Takiej kasy jedna, czy dwie osoby nie
      wyłożą. Im jest nas więcej tym łatwiej będzie obrany cel zrealizować.
      Ale z tego co mówisz, chyba będzie klops. Oby nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Pamiętam jak członkowie zazrądu KS Wisław ( motocross ) chodzili i prosili
      szefostwo firm, zaczynali od zera i wiem, że udało się. Były zawody rangi
      krajowej, a zaczęło się od dosłownego dziadowania.
      Moży by tu też udało się. Chełmno ma ileś tysięcy mieszkańców i dosłownie
      diedny nie da nic, ale są ludzie którzy jeszcze mają, a więc nie da złotówki,
      ale może 5 złotych i tym tropem może zarząd zebierze pieniążki.
      Chyba, że wygram w totolotaka to nie ma problemu jest IV liga ( przepraszam za
      żart ).
    • Gość: Franek Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 28.05.06, 21:58
      A grasz ????
      • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 28.05.06, 22:01
        Czasami i na razie nic!
    • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 28.05.06, 22:04
      Na forum Świecie myślą o zmianie trenera - piszą o trenerze Chełminianki.
      Jak co pozytywnego nie zrobimy dla KS to pozostaną nam tylko wspomnienia.
    • Gość: Franek Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 28.05.06, 22:05
      Trener z tego co wiem ,to chce sam odejsc .Powod???Wlasnie osoby mieniace sie
      kibicami!!!Wyzwiska,podpuszczania itp
      • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 28.05.06, 22:08
        Kibice nie wyzywają piłkarzy, ani trenera.
        Wyzywa ich te 10% ludzi co sobie popiją, ale tym się chyba nie powinni
        przejmować. Dla tych pijaczków picie to ich motto życiowe.
    • Gość: Franek Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 28.05.06, 22:13
      No wlasnie,ale te 10 % to bardzo duzo.Zawsze jak pamietam tak bylo,a skandalem
      jest ,ze stoja za tym niby powazne osoby!!!!
      • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 28.05.06, 22:26
        Głupi zawsze się gdzieś znajdzie i jak będzie mi ubliżał to mam się z szarpać.
        Mądrzejszy musi ustąpić - moim zdzniem poziom jaki reprezentuje trener KS
        nie pozwala sie przejmować takimi dupkami. Jest ty chyba inny problem.
        Człowiek chce zrobić coś pozytywnego i nie zawsze to wychodzi. Z obserwacji
        trener wydaje się być zrównoważonym, spokojnym facetem, ale jak na boisku
        nie wychodzi to się denerwuje. Moim zdanie nerwy i stres u trenera to normalka.
        Ten facet widać, że kocha piłkę i czy będzie u nas, czy w innym klubie będzie
        to przeżywał tak samo. To po ma szukać nowego stresu nie wystarczy chełmiński.
        To dobry trener tylko zarząd powinien zrobić to, aby ława była szeroka i
        dysponował optymalnym składem na mecz. Wtedy będzie dobrze.
        Na marginesie zarząd nie powstał z łapanki tylko z własnej i nieprzymuszonej
        woli. Myśle, że po to aby coś dać dla KS.
    • Gość: Franek Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 28.05.06, 22:34
      Tak kupowac i kupowac ,to mozna,a oni pozniej sie obrazaja,ze nie graja ,bo
      mysla ze sa najlepsi na swiecie a trener ich mniej wystawia.Wyjasnil to
      dosadnie Smierdzacywiecznie.Pozdro dla was wszystkich.
      • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 29.05.06, 17:24
        Ten trener musi zostac."kibice" ktorzy wyzywaja trenera i zawodnikow robia to
        tylko gdy wypija sobie 3 wina wyprodukowane w Polsce rocznik biezacy :)
        Prawdziwi kibice stoja od strony dzialek i z tamtad nie lsychac takich
        wyzwisk :) Pozdrawiam
    • Gość: Rangiz Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 29.05.06, 19:00
      Oj bardzo sie mylisz!!!!!Od strony dzialek stoja i wyzywaja,ze az uszy
      wiedna!!!!
    • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 29.05.06, 20:39
      Ciekawe wypowiedzi - winduję ten post w górę.
      • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 30.05.06, 14:40
        Ja tam zawsze stoje i jakos tych wyzwisk nie slysze :) A wiem co moze wzmocnic
        sklad. A mianowicie w Chelmnie potrzebna jest druzyna B klasowa i podobnie jak
        Pomowiec byloby tak ze zawodnicy dobrze spisujacy sie w B klasie mogliby isc do
        5 ligi a slabsi zawodnicy grali by w B klasie bylaby jakas rywalizacja.Moze
        jakas fuzja by pomogla?? Co o tym myslicie ?? Pozdrawiam
        • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 30.05.06, 20:40
          No co jest nie ma zadnych komentarzy ???
        • Gość: Do Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:34
          Zły pomysł.Patrz Pomowiec dwie druzyny a graja prawie tymi samymi
          ludzmi.Dodatkowe koszta zwiazane z utrzymaniem druzyny to jest transport,opłata
          sędziow itp.Do tego trzeba miec duza kadre zlozona np z juniorow starszych
          ktorych nie ma.Dopiero za rok dwa bedzie z czego wybrac.Lepiej jedna mocna
          druzyna z perspektywami.
          • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 31.05.06, 15:06
            No jezeli utrzyma sie druzyna 5 ligowa a po fuzji bylaby by jeszcze B klasowa
            ktora miala by rownierz sowj budzet i pomoc gminy mysle ze bt starczylo :)
            • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 31.05.06, 16:43
              Rangiz, On sam, Okrim i inni wierni kibice gdzie jestescie ??
              • Gość: okrim Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.05.06, 21:26
                Przepraszam Sam On ale witalem nasza reprezentacje w Barsinghausen no wiesz
                rozpoczela sie mundialowa goraczka,dzis bylem na pierwszym oficjalnym treningu
                reprezentacji,atmosfera wspaniala pomimo wczorajszej porazki.Pozdrawiam
    • Gość: Rangiz Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 31.05.06, 21:56
      Okrim ja bede w Niemczech przez 2 tygodnie od za tydzien az do meczu z
      Niemcami.Bede mieszkal W Getingen,moze sie spotkamy???Rangiz
      • Gość: Kibic Pomowca Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 00:22
        Chełminianka do Niemiec dobre!!!!!!!!!!!!
        • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 01.06.06, 06:53
          Kibicu Pomowca jadą ludzie do Niemiec na mundial i nic nie zrobisz.
          Ja zostaję w domu wolę się wkurzać w zaciszu domowym.
          Dopowim Tobie, że również Twój ulubiony piłkarz jedzie również na mundialowy
          mecz. Zgadnij o kim myślę? Nasz post idzie w górę kibice KS.
          • Gość: Kibic Pomowca Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 12:18
            Niw mam pojęcia o kim myśle.Powiedz.
            • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 01.06.06, 14:20
              A na moj pomysla nie ma zadnego odzewu
    • Gość: Murzyn Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 01.06.06, 14:34
      Smierdzacywiecznie w pracy,Rangiz w Niemczech,Okrim w Niemczechitd.Wracaja na
      mecz w Pruszczu!!!Tylko i zawsze KS!!!!!!
      • Gość: okrim Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.06.06, 16:55
        Rangiz podaje numer gg:1253074
        • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 02.06.06, 06:14
          Post pcham w górę!
          • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 02.06.06, 18:17
            Widze ze bardzo male zainteresowanie KS Chelminianka :(
            • Gość: okrim Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.06.06, 20:25
              Sam On bez paniki teraz mundial ja i Rangiz wizytujemy w Niemczech,na biezonco
              obserwuje pilkarzy w Barsinghausen naszej Chelminiance nic nie grozi wiec zyjmy
              mundialem ,pozdrawiam z mokrego i zimnego Barsinghausen.
              • Gość: okrim Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.06.06, 20:29
                Sam On przyjacielu podaj mi nr gg pogadamy,jezeli chcesz.
                • Gość: Sam on Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 81.* / 81.210.32.* 03.06.06, 09:02
                  Lepiej ty podaj wiesz wolalbym na naszym forum takich rzczecy nie podawac
                  Pozdrawiam
                  • Gość: okrim Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.06, 11:14
                    Podalem juz swoj nr gg sprawdz z 1.o6.Serdecznie pozdrawiam wszystkich
                    prawdziwych kibicow KS Chelminianka i kibicow naszej reprezentacji badzmy
                    dobrej mysli.
                    • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 03.06.06, 19:43
                      Panowie wyciągam ten post w górę i oczekuję jakim wynikiem zakończył się mecz
                      KS Chełminianka - Start?
                      • Gość: Kibic Pomowca Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:57
                        Chełminianka w dupe Pomowiec jak zwykle do
                        przodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 03.06.06, 20:41
                          Ty jednak jesteś nienormalny, a już Ciebie wnet akceptowałem.
                          Wkurzasz.
                          • Gość: Ty też!!!!!!!!!!!! Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:27
                            • Gość: On sam Re: KS Chełminianka >>>> Fan Club IP: 80.51.54.* 05.06.06, 20:12
                              Panowie mamy już ostatnią kolejkę, a Murawski i Wiśniewski mają czerwone
                              kartki. Kto stanie do bramki? Czy są jakieś przesłuchy co do ustawienia.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka