killer61 26.08.06, 14:39 Jaki z zawodników Chełminianki Juniora Młodszego najlepiej prezentuje się na boisku waszym zdaniem?Wpisujcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:02 Najgorszy jest Krzysztof Klein i Patryk jankowski bo myśli że jest gwiazdą a tak nie jest za dużo sie kępi! A najlepszy jest Trzcina i Janus. Odpowiedz Link Zgłoś
killer61 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J 28.08.06, 21:23 KU.. LUDZIE JAK CZYTAM WASZE WPISY TO DOCHODZE DO WNIOSKU ŻE WY MYŚLICIE ŻE CHODZI W TYM POŚCIE O TO KTO ZAGRAŁ NAJLEPIEJ W MECZU Z KLAMRAMI A CHODZI O TO KTO OGÓLNIE PREZENTUJE NAJWYŻSZY I NAJNIŻSZY POZIOM. Pzdr dla całej Chełminianki(prawie całej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuma 17 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 05.11.06, 21:39 moim zdaniem klein krzysztof dobrze gra i ma równiesz forme dobrą ale jankowski nie potrafi grać na lewej pomocy jemu to ciesko gra na tym polu. taki jest moim zdaniem. nie zrozumiem mojego trener dlaczego nie daje mi na lewego pomocy niechce grać na lewej obrane nie lubie takiej pozycje na obrąca :/ a moze za rok mi da szanse tak mysle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sendzia Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.11.* 11.11.06, 09:57 moim zdaniem najleprza była obrona jak Chojnacki chodził na piłke a teraz to z was dupy Jankowski ma zamiast nug patyczki i platwósa. a klejn niech ruszy muzgiem bo se siare robi jak jego stary przychodzi na treningi i mecze. Janus jest niepokonany pozdro dla KS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuma 17 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 11.11.06, 14:21 masz raczej sendzia niech oni sie ruszają a nie Dobrze mowisz ze janus jest niepokonany ja mu duzo razy podaje i duzo strzela piekne odemne :) ale za rok to bedzie sie działo na meczu dwie dwoje ja i janus :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 26.08.06, 23:23 a masmix zasycil... sklej wary kapucynie!! jak bym byl najgorszy nym nie byl kapitanem... a i tak wiem ze sie nie przyznaasz kim jestes ale sie domyslam (czaja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bigos Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 27.08.06, 10:17 hahahaa jestes kapitanem tylko dlatego że trener jest taki a nie inny ! Bym byłtrenerem jankoś by grzał ławe ku.. co to za lama dostanie zbani i go nie ma na dodatek wolny a na Janusa nie ma mocnych i Trzcine , dobrze sie prezentuje też Pawlak i Piórek , Kuma czasami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 11:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 27.08.06, 10:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.* / 81.210.32.* 27.08.06, 16:34 Dobry temat hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 27.08.06, 17:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sory ale... Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 27.08.06, 18:35 ...ale na moje tez jankes nie gra dobrze w meczach...ma umiejetnosci ale nie pokazuje po prostu gra slabiutko...nie jest zaangazowany w gre tak jak by mu sie nie chcialo grac:/ ...powinien raz byc na lawce moze by sie wtedy staral! ...no tez nie jest moim dobrym kumplem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lunior1 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J 27.08.06, 19:14 Najgorszy jest ten z aparatem na uszach a najlepsi to Janus (gwiazda seniorskiej Chełminianki Basty Chełmno) i druga gwiazda to Bartek Michalak naprawde chłopaki znają się na rzeczy grają jak z nut:).Szkoda jednak że tylko w meczach z Klamrami i Bobrowem....Pewnie znalazło by się jeszcze kilka gwiazd i cieniasów ale ja wszystkich z Chełminianki jeszcze nie znam ale może już nie długo poznam:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:14 w jednym meczu może jednemu wypaść gra dobrze a w drugim źle wiec na podstawie jednego meczu nie można oceniac gry zawodnika każdy zagrał dobrze(grali wszyscy takze wszyscy rezerwowi) a najlepirj zdecydowanie Janus i trzcina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogladalem mecz Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 10:07 No wiec po jednym mecz nie mozna ocenic kto grał najlepiej.Ale mi sie podobała gra: Janusa,Trzciny,Michalaka,Piórka,Pawlaka,Klajnka i Irka (Choc był bład przy bramce) ale mysle ze to jest główna sila tej druzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +_+_+ Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.08.06, 10:34 Słuchaj Masmix jeśli tak dobrze się znasz na piłce, jesteś takim znawcą, żeby obrażać innych to powiedz w jakiej Ty grasz drużynie (chyba,że wogóle nigdzie nie grasz a masz czelność krytykować innych. A może się przedstawisz co?? Czy się boisz?? Jeśli mawet ktoś wypadł słabiej na tym meczu to nie znaczy że nie gra dobrze. Może miał poprostu słabszy dzień. A siła drużyny jest w całym zespole a nie w paru osobach. Zgadzam się z przedmówacmi, że Trzcina i Janus zaprezentowali naprwadę wysoki poziom na meczu i uważam, że reszta drużyny też dobrze grała. Pozdro dla całej Cheł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix do_+_+_+_ Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:21 Jose Mourinho nie grał w żadnym klubie moze w podwórkowej lidze a jedzie i krytykuje wszystkich jak chce. Zna się na piłce lepiej niz kazdy na tym forum i to że nie miał kariery piłkarskiej nie czyni z niego osoby niemajacej pojecia o futbolu bo jest zupełnie odwrotnie!!! ja nie gram w zadnym klubie bo myśle że w piłce nożnej jest zajebiscie sie cięzko wybić a z Chełmna na dzień dzisiejszy ktorzy maja szanse się wybic mozna zliczyć na palcach a krytykuje tych którzy nie mają takiej szansy np. Klajnek ja gram w piłke dla przyjemności nie w żadnym klubie ale nie robie z siebie wielkiego piłkarza jak on!!! ale tą ciote bym zmieszał jak dziecko!!!!!!!!! OCENIAM WSZYSTKICH Z UZASADNIENIEM!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sitek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:52 chlopaki przestancie sie wyzywac na forum to jest bez sensu jak wam sie nie podoba cos to niech przyjdzie do zespolu i to pozmienia niech powlczy o pierwszy sklad a potem dyskutuje kto jest najleoszy w zespole i pokazcie swoje umiejetnosci pilkarskie a pozinie zadecydujci na moje kazdy kto gra w pierwszym skladzie wywalczyl to swoja gra i checiami do gry w naszym klubie a ja do nikogo nic nie mam i wszystkich tarkyuje rowno dajcie spokoj z wyzwiskami nara chelminianka na lidera haha sitek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: player Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 10:52 widze ze jestes naszym fanem... wiec jesli mozesz to przedstaw sie ok? :) pozdro dla Ciebie i calej drozyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do player Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.08.06, 11:26 O kogo Ci chodzi?? Kto ma się przedstwić?? Odpowiedz Link Zgłoś
lunior1 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J 28.08.06, 11:53 Co to za dupek ten player???Nie zna Polskiej ortografii ani nie ma pjęcia o cieniutkiej Chełminiance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klajnek [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 14:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z pilkarzy Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 16:30 Masmix a byles chociaz na naszym meczu??pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilkarz Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 28.08.06, 17:34 a znasz chociaz zawodników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:00 Znam wcześniej napisałem że najlepszy jest Trzcina i Janus a najgorszy Klajnek i Jankes!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzcina Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 28.08.06, 18:31 Siema Masmix.Dzieki za pochwałe ale ja nie gram dobrze a raczej zle.Nie wiem czemu tak czepiasz sie klajnka??I kim jestes?? Masz moje gg.?? To napisz jesli mozesz. A kto gra najlepiej i najgorzej to nie mi oceniac a raczej kibica i trenerowi lecz moim zdaniem w tym meczu nikt nie grał zle poza tym przeciwnik nie byl wymagajacy. pozdro dla Ciebie i naszych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlak Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 19:18 masmix trzym zgrys przynajmiej na publiku nikogo nie wyzywaj bo to jest bardzo prymitywne :/ a co do meczu niemozna stwierdzic kto grał najlepiej bo np. obrońcy nie mieli co do roboty :( wiem z doswiadczenia a Janus i Trzcina grali normalnie jak zwykle czyli dobrze :) i nie nadzwyczajnie tylko poprostu mieli tyle sytuacji ze musieli je strzelic i dlatego uwazam zeten watek nima sensu!!!! pozdro All !!!! A jeszcze jedno masmix?? co ty masz do lajnka ze chcesz go bic??klajnek napisz mu kiedy sie chcesz z nim spotkac i gdzie mysle ze nic ci nie zrobi:/ Jeszcze raz pozdro dla KS i oczywiscie wszystkich kibiców (KS CHEŁMINIANKA IS THE BEST :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 21:33 to idz do trenera jak ci nie pasi ze wolne mam wykonywac! a z reszta teraz jak chlopak jakis chce to ustepuje mozesz ich o to pytac! nie znasz mnie osobiscie to nie pisz o mnie! i jeszcze c*** Ci do tego jak wygladam! pozdro chlopaki z KS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlak Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 28.08.06, 22:47 masmix to przedstaw sie jak bys mogł a po za tym wyzywac mnie nie musisz bo nie masz za co narazie:) a ja nie bronie klajnka chodzi mi oto ze nie masz sie z nim klucic ani bic o jakies pierdoły i tyle ku... na ten temat !!!! pozdo all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzcina Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 28.08.06, 23:01 Masmix spokojnie.Gdyby nam Klajnek bardzo przeszkadzał to bysmy to załatwili w zespole a tak nie jest wiec po co sie tu wyzywac. Cieszymy sie ze jestes naszym kibicem i niech tak zostanie a Klajnek jest jednym z Nas czyli zawodników Juniora Młodszego!!Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 28.08.06, 23:12 dzieki chlopaki... tez tak mysle jak wy, jak bym komus nieodpowiadal to bysmy nie byli jedna druzyna...ale wy mi pasujecie (z tego co ja wiem) ja wam tez i jest spoko :) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shavo Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 29.08.06, 00:02 Dokładnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DTW Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 29.08.06, 00:27 Wzielismy sie do roboty Seniorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 02:37 seior ty tam nie świruj tylko do 4 ligi awansujcie to bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czejen Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:17 Ty klajnek to nie ja myslisz ze jestem takim gowniarzem ze wyzywam Cię na forum???????Wogole sie podpisuje lampard albo Czejen .I jescze jedno napisz na forum ze mnie przerpaszasz ze mnie posadziles..A ty maksmix wes sie uspokuj wogole.Masz prawo do wypowiedzi.Ale do jednej na temat kto jest najlespzy kto najgorszy....Moim zdaniem nie da sie porownywac zawodnikow np obronce do napastnika.Moim zdaniem najlepszy napastnikiem jest Marcin Janus a obroncą Pawel Palaszewski.Pomocnika super nie ma moze sie wykrystalizuje.Podoba mi sie Trzcina na prawej pomocy.....Mianem najgorszego nie mozna nikogo ocenić.Gdyz kazdy wnosi cos do gry daje z siebie maximum...Aha pozdro Klajnek wiem ze nie dazysz mnie sympatią ale spox!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 29.08.06, 22:24 nie no sory bo tak wyszlo wszystko co opisywal to tak pasowal do Ciebie po naszym pierwszym wspolnym trningu... nie no ja tak to nic do Ciebie nie mam tylko na treningach mnie nosilo jak sie sepiles:P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 03:04 haha masmix cisnij z nimi ostro haha :PP pozdro dla wszystkich "piłkarzy chełminianki" :PP yaka zwała WKS!! WKS!! klubem w Łodzi yest...ŁKS! IV liga IV liga Zawisza :D yaki pjóntkasz:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 09:05 a tyt janka nie badz za madry bo jak narazie to widzialem ze z Toba cisneli... pozdro KS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 09:05 a ty janka nie badz za madry bo jak narazie to widzialem ze z Toba cisneli... pozdro KS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 10:54 no i ...? coś ci sie nie podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 11:08 no i... tobie sie podoba jak ktos Cie wyzywa?? po co inni maja to robic? wedlug mnie to zbedne.. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +_+_+ Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.08.06, 12:45 Żeby odneść sukces na meczu musi grać dobrze cały zespół!! Nie wiem po co się tu wyzywacie!! Jeśli np. Klajnek (pozdro dla niego choć go nie znam) gra w pierwszym składzie to musiał na to zasłużyć tak jak inni. A nie piszecie pod jego adresem takie obelgi! Pozdro dla całej Chełminianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 12:58 ya mam na to wy..e xD a masmix mi sie "podoba" ze tak cisnie bo mam z tego zwale wg mnie chelminianka nie ma naylepszego zawodnika ani naygorszego tylko wszystkich takich samych rownych nie wazne kto gra w pierwszym bo wszyscy moga grac w I pozdro WKS WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Janki Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.08.06, 13:10 A wiesz kogo mi się podobały wypowiedzi?? Pudziana na wątku "Chełminianka Junior Młodszy" poprostu zmieszał Cię z błotem. Z początku nie popierałam jego wypowiedzi, ale teraz gdy czytałam Twój wpis zrozumiałam, że dobrze zrobił. Ty robisz tak z innymi i popierasz "masmix'a" więc dobrze, że tak napisał o Tobie Pudzian. Pozdro dla Ciebie, bo nic do Ciebie nie mam ale wkurzyeś mnie tym wpisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 13:34 no sory ale znam kazdego z chelminiankai ale znam tez wyzszy poziom gry w pilke i wiem teraz do masmixa ze trzcina nie yest o niebo lepszy od klajnka ani janus poprostu zagrali lepiey w ostatnim meczu moze nie ze zagrali lepiey ale strzelili bramki czyli odwalili robote nalezaca do napastnikow na tym forum mnie nikt chyba nie zrozumie moze yedyny pawlak ktory widzial dobra gre w pilke :PP (na testach)dlatego yezeli chodzi o pilke to sie moge wypowiedziec zauwazcie ze nie wlaze i nie gadam w tematach w ktorych nie mam nic do powiedzenia yak niektorzy robia...nie znacie mnie i nie wiecie ze zawsze sie tak wypowiadam ze oram wszystkich gdy chodzi o gre w pilke, a do pudziana brakowalo mi poprostu slow pocisnal ze mna bo mnie zblokowal tymi tekstami ale yak yuz powtarzam mam na to wyyebane i splywa to po mnie yezeli kogos wkurzylem a szczegolnie dziewczyne sorki a masmix i tak niech se cisnie bo sie faynie czyta yak un pisze xD WKS WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Janki Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.08.06, 13:46 Wiem, że grasz dobrze w piłkę, bo jeśli by tak nie było nie grał byś tam gdzie grasz. Ale jeśli ktoś nie gra tak jak Ty to nie jeżdzij po nim. Wystarczy, że napiszesz np. że na dzisiejszym meczu bdb zagrał ten i ten zawodnik a nie co gorzej poszło temu i temu. A nie odrazu piszecie takimi tekstami. Zastanówcie się czasem jak czuje się ta osoba, o której piszecie w zły sposób. Każdy kto uprawia jakiś sport przyżywa gorsze i lepsze dni w "swojej karierze sportowej". Ty Radek pewnie też. Pozdro dla Ciebie i całej Chełminianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 13:59 hehe znamy sie widze :PP ale ya yuz yestem tak nauczony ze wytykam bledy a nie widze dobre rzeczy znaczy widze dobre rzeczy ale w grze chelminskich pilkarzy yest mniey dobrego niz zlego yezeli ya yestem motywowany przez swoyego trenera poprzez wytykanie bledow to dlaczego inni tak nie maya byc motywowani?? pawlak trzcina i wielu innych chlminiankowiczow ze mna czesto gra i kazdego tak samo chwale yak i beram a wtedy napisalem ze wszyscy sa slabi... widze ze nie mozna tutay tak "motywaowac" :PP yak mi ktos mowi ze yestem slaby to zawsze yest we mnie tyle checi do poprawy ze mam w dupie co mi mowil! ps. yak sie znamy to napisz kim yestes :PP WKS WKS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:57 no według mnie to football is football ale janka nie zgodzę się z toba tutaj ja uważam(i chyba nie tylko ja)że poziom niektórych zawodników w chełmiance jest nierówny a przykład już podałem.a tak co do TWOJEJ GRY to rzadko widziałem jak grasz ale jak widziałem to musze stwierdzić że no byłbyś w ścisłej czołówce w chełminiance ale niepowiedziałbym że zaraz najlepszy futbol to gra zespołowa i trzeba więcej podawać niż sie kiwać.chłopacy robią konkurencję(wymieniłem już jacy)więc licz się z tym kogo krytykujesz żeby ktoś ciebie nie skrytykował.no ale nie będę tu wymienial od kogo możesz być lepszy a od kogo gorszy bo to post poświęcony tylko zawodnikom chełminianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:03 Yaki obiektywizm masmix nie podeyrzewalem cie o to :PP pilka nozna gra zespolowa dobre okreslenie ale zeby grac zespolowo trzeba miec z kim grac... yezeli mam komus cos wytlumaczyc na temat moyey gry to niech napisze 4815567 xD bo yak yuz przypominal masmixc yest to temat dla zawodnikow chelminianki! WKS WKS!! Teraz Goplania... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:21 byłem obiektywny jestem i zawsze będę.ach jak miło że chcesz motywować chłopaków no ale lepiej było by w inny sposób choć myślę że i tak większość zawodników daje z siebie co może a każdy ma inny styl gry ale zawsze można wypatrzyć tych wyróżniających się i niewyr. się.A według mnie to chłopaki i tak grają w tej chełminiance głównie dla rozrywki bo chyba zdają sobie sprawe że w chełminiance ich wielka przyszłość nie czeka.Kto wie może ci lepsi za rok zmienią zespół może zrobią to za 2 lata może w ogóle-i zawsze będą grać poprostu dla przyjemności-ty przeszedłeś do lepszego klubu szybciej co nieznaczy że zajdziesz najdalej a wogóle nie znaczy że gdziekolwiek zajdziesz to sie dopiero okarze w przyszłości tak samo jak losy piłkarzy z chełminianki chodź naprawde według mnie gdzieś zajść to mają szansę może 2 albo 3 gracze nie będę pisał jacy bo nie chcę zapeszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:23 ps.mają szansę to nie znaczy że ją wykorzystają.poprostu chodzi o to że maja potencjał i zadatki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzcina Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 14:28 eLo , wita Trzcina. Masmix prosze napisz do mnie na gg: 9080247 . Podoba mi sie Twoje zwałowe stwierdzenie : "Ale że jak niby wszyscy tacy sami to co to ku.. cyborgi czy co do h..ja?? " No wiadomo nie kazdy gra idealnie dobrze jak kolega z zespolu ale mamy dosc zblizony poziom umiejetnosci dlatego sie uzupelniamy aczkolwiek aby cos osiagnac musimy sie napracowac na treningach. Napisz do mnie a bedziemy polemizowac o Chełminskim socerze. pozdro dla Was na prosto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 14:24 jak juz ktos napisal ze ne idzie porownac obroncy do napastnika... co prawda wiem ze janus gra najlepiej w naszym zespolem... takze dobry jest michalak:) a trzcina jest super kumplem i dobrym graczem...angazuje sie w kazda akcjie i jest bardzo szybki ale nie jest tak dobry jak janus (z calym szcunkiem dla trzciny;)) ale na ostatnim meczu nie odbiegal daleko od niego;) pozdro dla tych o których tu wspomnialem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:26 idzie porównywać klasę napastnika do klasy obrońcy więc nie świruj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:26 masmix ile masz lat? xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:27 podobnie jak ty i tyle na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:30 a skunt wiesz ile ya mam :PP? haha trzcina nie polemizowac tylko polenizowac :P -=[FL]=-! WKS WKS!! Teraz Goplania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:32 zapraszam do wpisywania sie na temat chełminianki na www.kschelminianka.fora.pl !! WKS WKS!! Teraz Goplania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzcina Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 14:36 O <lol> literkie pomyliłem. A nazwy "pseudo" (zwłaszcza kolegów ) pisze sie duza literą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:33 bo cie znam(troche)co nie znaczy że sie kumplujemy poprostu ja cie troche nzam i ty mnie też troche znasz i tyle wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:36 aha :P widze ze to nienaylepsza znayomosc bo mi sie nie przedstawisz :/ spoko wazne ze twoye wypowiedzie sa zayebiscie zwałowe :P pozdro KS WKS WKS!! Teraz Goplania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:37 Trzcina* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:39 po co mam sie przedstawiać żeby wszyscy wiedzieli???nie ma powodu forum jest anonimowe i ja nawet wole żeby takie było. ps.to forum zamienia sie w czat co kończe pisać i chce wyjść to już nowa odpowiedź...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzcina Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 14:40 To napisz do mnie anonimowo na gg:D Ja chce tylko pogadac a nie gadac komus kim jestes. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOX Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 13.11.06, 22:02 Cieniasy cieniasy cieniasy.Jedynym zespolem ktory odnosil sukcesy to zespol p.Cieślinskiego z Rudolfem i Cieslikiem w skladzie na czele ale to bylo pod nazwa Kasztelan PApowo Bisk.ale wszyscy zawodnicy byli z Chelmna,od tamtych czasow gorzej niz zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAWODNIK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuma 17 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 15.11.06, 16:07 Uczę się sytułacji na polu i forme łapac bede jak najszybciej podawał jak Roni10 Zawsze znajdę Janusa i zawsze do niego podaje i on zawsze strzeli bramke tak jak w legi chełmzy itd :D ale bedzie sie działo :D:D A ja bardzo bym chciał strzelać karnego a nie klaine ;/ pozdrow ks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuma 17 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 16.11.06, 17:22 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:Dw tym Roku będe niebezpieczny w polu lewego obrąca:D:D:D:D :D:D:D:Djak Roberto Carlos:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D Pozdrow Dla ciałej KS.CHEŁMINIANKE.JADOR.CHEŁMNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlak Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 16:16 Lolada ale wy tu macie bańki zryte :/ o czym wy tu piszecie co chwile ktos komus cos udowadnia o lol:/ normalnie zenada P.S ale za to was lubie :) pozdro all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:32 no ty pawlak masz dobrze i nie musisz nikomu nic udowadniać bo na twój widok odrazu wszyscy drżą na boisku<lol>(bez obrazy)ale za to cie właśnie lubie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 18:03 haha n/c xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:28 co chwilę sie wyzywacie jakby byscie nie mieli nic innego do roboty każdy gracz gra na miarę swych możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monitor Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:05 Myśle że najlepszy jest Trzcina i Janus ale ten z aparatem też gra bardzo dobrze i podobała mi sie jego bramka z klamrami jak lobował prawie z połowy to było swietne !jak brazylijczyk.Chłopak ma potencjał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuma 17 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 28.10.06, 22:12 Dzienkuje za twój kometarz Monitor :)Dzisiaj Też strzeliłem gola rzuty karnego :) Pozdrawiam wszystkich no i monitora A chciałem sie zapytac czy dobrze gram czy złe jak wy rządzicie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zipo Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.9.* 06.11.06, 18:20 może i grasz dobrze ale bańke masz nieźle spiepszoną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 03.09.06, 13:35 Oj krzeminski ty chyba jeszcze niewidziałaś/łeś jak on gra napisałaś/łes co wiedziałaś/łeś!!on jest jednym z gorszych zawodników a jakie ma kudłu o boże!! fujjjj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 03.09.06, 13:36 Oj krzeminski ty chyba jeszcze niewidziałaś jak on gra napisałaś co wiedziałaś!! on jest jednym z gorszych zawodników a jakie ma kudłu o boże!! fujjjj. Odpowiedz Link Zgłoś
mala2603 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J 01.09.06, 14:10 Nie bede nikogo wyrozniala z tej czy z tej strony ale wydaje mi sie ze najlepiej graja oczywiscie Janus i Trzcina:) Pozdro dla Was chłopaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 01:35 chłopaki licze na zwycięstwo z waszej strony jutro w meczu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrowiec Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 16:48 moim zdaniem najgorszy to Patryk Jankowski nie rozumiem trenera dlaczego gra w pierwszym składzie!!!!!! są inni i lepsi!!!! pozdro dla całej KS CHełminianki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga89 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 12:14 dobrze gra Adam krzemiśki a także Trzcina I Janus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bryza Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 03.09.06, 14:13 Ja chodze do klasy z jankem i on jest bardzo dobry technicznie i trener to w nim widzi moze nie przyklada sie do treningow ale gra naprawde super a kto ma jakies waty to zapraszam na trening i pokasz co potrafisz wtedy mozemy pogadac. U nas w drozynie nie ma zlych zawodnikow kazdy ma zle dni i nic wam do tego. CHEŁMINIANKA GÓRĄ!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie nie :l Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 04.09.06, 15:20 wg. mnie jankes zawsze gra slabo na meczach... na hali to mu lepiej idzie, i sam sie dziwie patrzac jak gra na meczach ze ma miejsce w pierwszym skladzie:/ a Adam jak ma dzien to wygrywa wszystie pojedynki a jak nie to wszystkie przegrywa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokrowiec [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrodyzjak Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 16.09.06, 08:40 Postaramy sie dobrze zagrac , trzymta kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:02 najgorszy jest Mateusz Ziółkowski ten burak ze Stolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 27.09.06, 16:00 zmieniło sie coś w rankingu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrowiec Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:28 jo awansowalismy na 3 miejsce chełminianka winner pozdro dla całego ks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:16 Najgorszy Klajnek w ostatni mezu po prostu żenada z resztą jak zawsze!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 29.09.06, 13:25 nie ma ta co robic.i tak wszyscy skoncza w b-klasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziombal Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 19:39 moim zdaniem Ziółek jest słaby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbicielka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.8.* 26.10.06, 22:28 Dla mnie wszyscy dobrze grają ale mimo wszystko najlepszy jest dla mnie Paweł Pałaszewski :D pozdrawiam ciepełko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.9.* 27.10.06, 15:24 ale glupcy!:| ja nie mam zamiaru znow z glupkami takimi odwaznymi ktorzy nie maja odwagi sie podpisac za siebie sie klocic... PS. a i po ostatnich rozmowach z kumplami jednak teraz woleliby zebym ja byl kapitanem albo Sitek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlak Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.11.* 27.10.06, 15:54 Dzieki WIelbicielko :D :* POZDRÓWKA :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielbicielka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.8.* 28.10.06, 19:47 Ależ nie ma za co :D cała przyjemnośc po mojej stronie:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :S Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 27.10.06, 19:06 Pokrowiec..ale Ty jestes...zreszta szkoda slow...nie znize sie do Twojego poziomu...Zreszta sposob w jaki sie podpisujesz na forum mowi sam za siebie...:D Odpowiedz Link Zgłoś