Dodaj do ulubionych

Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki Junior

26.08.06, 14:39
Jaki z zawodników Chełminianki Juniora Młodszego najlepiej prezentuje się na
boisku waszym zdaniem?Wpisujcie sie!
Obserwuj wątek
    • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:02
      Najgorszy jest Krzysztof Klein i Patryk jankowski bo myśli że jest gwiazdą a
      tak nie jest za dużo sie kępi! A najlepszy jest Trzcina i Janus.
      • killer61 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J 28.08.06, 21:23
        KU.. LUDZIE JAK CZYTAM WASZE WPISY TO DOCHODZE DO WNIOSKU ŻE WY MYŚLICIE ŻE
        CHODZI W TYM POŚCIE O TO KTO ZAGRAŁ NAJLEPIEJ W MECZU Z KLAMRAMI A CHODZI O TO
        KTO OGÓLNIE PREZENTUJE NAJWYŻSZY I NAJNIŻSZY POZIOM.
        Pzdr dla całej Chełminianki(prawie całej)
      • Gość: Kuma 17 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 05.11.06, 21:39
        moim zdaniem klein krzysztof dobrze gra i ma równiesz forme dobrą ale jankowski
        nie potrafi grać na lewej pomocy jemu to ciesko gra na tym polu. taki jest moim
        zdaniem. nie zrozumiem mojego trener dlaczego nie daje mi na lewego pomocy
        niechce grać na lewej obrane nie lubie takiej pozycje na obrąca :/ a moze za rok
        mi da szanse tak mysle ;)
      • Gość: sendzia Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.11.* 11.11.06, 09:57
        moim zdaniem najleprza była obrona jak Chojnacki chodził na piłke a teraz to z
        was dupy Jankowski ma zamiast nug patyczki i platwósa. a klejn niech ruszy
        muzgiem bo se siare robi jak jego stary przychodzi na treningi i mecze. Janus
        jest niepokonany pozdro dla KS
        • Gość: Kuma 17 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 11.11.06, 14:21
          masz raczej sendzia niech oni sie ruszają a nie Dobrze mowisz ze janus jest
          niepokonany ja mu duzo razy podaje i duzo strzela piekne odemne :) ale za rok to
          bedzie sie działo na meczu dwie dwoje ja i janus :D
    • Gość: kk Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 26.08.06, 23:23
      a masmix zasycil... sklej wary kapucynie!! jak bym byl najgorszy nym nie byl
      kapitanem... a i tak wiem ze sie nie przyznaasz kim jestes ale sie domyslam
      (czaja)
      • Gość: Bigos Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 27.08.06, 10:17
        hahahaa jestes kapitanem tylko dlatego że trener jest taki a nie inny ! Bym
        byłtrenerem jankoś by grzał ławe ku.. co to za lama dostanie zbani i go nie ma
        na dodatek wolny a na Janusa nie ma mocnych i Trzcine , dobrze sie prezentuje
        też Pawlak i Piórek , Kuma czasami :P
      • Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 11:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ja [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 27.08.06, 10:44
      • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.* / 81.210.32.* 27.08.06, 16:34
        Dobry temat hahahahaha
        • Gość: kk [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 27.08.06, 17:37
    • Gość: sory ale... Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 27.08.06, 18:35
      ...ale na moje tez jankes nie gra dobrze w meczach...ma umiejetnosci ale nie
      pokazuje po prostu gra slabiutko...nie jest zaangazowany w gre tak jak by mu
      sie nie chcialo grac:/ ...powinien raz byc na lawce moze by sie wtedy
      staral! ...no tez nie jest moim dobrym kumplem :/
      • lunior1 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J 27.08.06, 19:14
        Najgorszy jest ten z aparatem na uszach a najlepsi to Janus (gwiazda
        seniorskiej Chełminianki Basty Chełmno) i druga gwiazda to Bartek Michalak
        naprawde chłopaki znają się na rzeczy grają jak z nut:).Szkoda jednak że tylko
        w meczach z Klamrami i Bobrowem....Pewnie znalazło by się jeszcze kilka gwiazd
        i cieniasów ale ja wszystkich z Chełminianki jeszcze nie znam ale może już nie
        długo poznam:).
    • Gość: po Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:14
      w jednym meczu może jednemu wypaść gra dobrze a w drugim źle wiec na podstawie
      jednego meczu nie można oceniac gry zawodnika każdy zagrał dobrze(grali wszyscy
      takze wszyscy rezerwowi) a najlepirj zdecydowanie Janus i trzcina
      • Gość: ogladalem mecz Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 10:07
        No wiec po jednym mecz nie mozna ocenic kto grał najlepiej.Ale mi sie podobała
        gra: Janusa,Trzciny,Michalaka,Piórka,Pawlaka,Klajnka i Irka (Choc był bład przy
        bramce) ale mysle ze to jest główna sila tej druzyny
        • Gość: +_+_+ Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.08.06, 10:34
          Słuchaj Masmix jeśli tak dobrze się znasz na piłce, jesteś takim znawcą, żeby
          obrażać innych to powiedz w jakiej Ty grasz drużynie (chyba,że wogóle nigdzie
          nie grasz a masz czelność krytykować innych. A może się przedstawisz co?? Czy
          się boisz?? Jeśli mawet ktoś wypadł słabiej na tym meczu to nie znaczy że nie
          gra dobrze. Może miał poprostu słabszy dzień. A siła drużyny jest w całym
          zespole a nie w paru osobach. Zgadzam się z przedmówacmi, że Trzcina i Janus
          zaprezentowali naprwadę wysoki poziom na meczu i uważam, że reszta drużyny też
          dobrze grała. Pozdro dla całej Cheł
          • Gość: masmix do_+_+_+_ Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 13:21
            Jose Mourinho nie grał w żadnym klubie moze w podwórkowej lidze a jedzie i
            krytykuje wszystkich jak chce. Zna się na piłce lepiej niz kazdy na tym forum i
            to że nie miał kariery piłkarskiej nie czyni z niego osoby niemajacej pojecia o
            futbolu bo jest zupełnie odwrotnie!!! ja nie gram w zadnym klubie bo myśle że w
            piłce nożnej jest zajebiscie sie cięzko wybić a z Chełmna na dzień dzisiejszy
            ktorzy maja szanse się wybic mozna zliczyć na palcach a krytykuje tych którzy
            nie mają takiej szansy np. Klajnek ja gram w piłke dla przyjemności nie w
            żadnym klubie ale nie robie z siebie wielkiego piłkarza jak on!!! ale tą ciote
            bym zmieszał jak dziecko!!!!!!!!! OCENIAM WSZYSTKICH Z UZASADNIENIEM!!!!!!!
        • Gość: sitek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 10:52
          chlopaki przestancie sie wyzywac na forum to jest bez sensu jak wam sie nie
          podoba cos to niech przyjdzie do zespolu i to pozmienia niech powlczy o
          pierwszy sklad a potem dyskutuje kto jest najleoszy w zespole i pokazcie swoje
          umiejetnosci pilkarskie a pozinie zadecydujci na moje kazdy kto gra w pierwszym
          skladzie wywalczyl to swoja gra i checiami do gry w naszym klubie a ja do
          nikogo nic nie mam i wszystkich tarkyuje rowno dajcie spokoj z wyzwiskami nara
          chelminianka na lidera haha sitek
    • Gość: player Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 10:52
      widze ze jestes naszym fanem... wiec jesli mozesz to przedstaw sie ok? :)
      pozdro dla Ciebie i calej drozyny!
      • Gość: do player Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.08.06, 11:26
        O kogo Ci chodzi?? Kto ma się przedstwić??
        • lunior1 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J 28.08.06, 11:53
          Co to za dupek ten player???Nie zna Polskiej ortografii ani nie ma pjęcia o
          cieniutkiej Chełminiance.
    • Gość: klajnek [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 14:08
      • Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:21
      • Gość: jeden z pilkarzy Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 16:30
        Masmix a byles chociaz na naszym meczu??pozdro
        • Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:18
          • Gość: pilkarz Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 28.08.06, 17:34
            a znasz chociaz zawodników?
            • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:00
              Znam wcześniej napisałem że najlepszy jest Trzcina i Janus a najgorszy Klajnek
              i Jankes!!!!!!!!!
              • Gość: Trzcina Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 28.08.06, 18:31
                Siema Masmix.Dzieki za pochwałe ale ja nie gram dobrze a raczej zle.Nie wiem
                czemu tak czepiasz sie klajnka??I kim jestes?? Masz moje gg.?? To napisz jesli
                mozesz. A kto gra najlepiej i najgorzej to nie mi oceniac a raczej kibica i
                trenerowi lecz moim zdaniem w tym meczu nikt nie grał zle poza tym przeciwnik
                nie byl wymagajacy. pozdro dla Ciebie i naszych kibiców.
    • Gość: pawlak Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 19:18
      masmix trzym zgrys przynajmiej na publiku nikogo nie wyzywaj bo to jest bardzo
      prymitywne :/ a co do meczu niemozna stwierdzic kto grał najlepiej bo np.
      obrońcy nie mieli co do roboty :( wiem z doswiadczenia a Janus i Trzcina grali
      normalnie jak zwykle czyli dobrze :) i nie nadzwyczajnie tylko poprostu mieli
      tyle sytuacji ze musieli je strzelic i dlatego uwazam zeten watek nima sensu!!!!
      pozdro All !!!!
      A jeszcze jedno masmix?? co ty masz do lajnka ze chcesz go bic??klajnek napisz
      mu kiedy sie chcesz z nim spotkac i gdzie mysle ze nic ci nie zrobi:/ Jeszcze
      raz pozdro dla KS i oczywiscie wszystkich kibiców (KS CHEŁMINIANKA IS THE BEST
      :) )
      • Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:13
    • Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.08.06, 21:33
      to idz do trenera jak ci nie pasi ze wolne mam wykonywac! a z reszta teraz jak
      chlopak jakis chce to ustepuje mozesz ich o to pytac! nie znasz mnie osobiscie
      to nie pisz o mnie! i jeszcze c*** Ci do tego jak wygladam! pozdro chlopaki z
      KS!
    • Gość: pawlak Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 28.08.06, 22:47
      masmix to przedstaw sie jak bys mogł a po za tym wyzywac mnie nie musisz bo nie
      masz za co narazie:) a ja nie bronie klajnka chodzi mi oto ze nie masz sie z nim
      klucic ani bic o jakies pierdoły i tyle ku... na ten temat !!!! pozdo all
      • Gość: Trzcina Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 28.08.06, 23:01
        Masmix spokojnie.Gdyby nam Klajnek bardzo przeszkadzał to bysmy to załatwili w
        zespole a tak nie jest wiec po co sie tu wyzywac. Cieszymy sie ze jestes naszym
        kibicem i niech tak zostanie a Klajnek jest jednym z Nas czyli zawodników
        Juniora Młodszego!!Pozdro
    • Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 28.08.06, 23:12
      dzieki chlopaki... tez tak mysle jak wy, jak bym komus nieodpowiadal to bysmy
      nie byli jedna druzyna...ale wy mi pasujecie (z tego co ja wiem) ja wam tez i
      jest spoko :) pozdro!
      • Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:36
    • Gość: Shavo Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 29.08.06, 00:02
      Dokładnie :D
    • Gość: DTW Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 29.08.06, 00:27
      Wzielismy sie do roboty Seniorze
    • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 02:37
      seior ty tam nie świruj tylko do 4 ligi awansujcie to bedzie dobrze.
    • Gość: Czejen Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 22:17
      Ty klajnek to nie ja myslisz ze jestem takim gowniarzem ze wyzywam Cię na
      forum???????Wogole sie podpisuje lampard albo Czejen .I jescze jedno napisz na
      forum ze mnie przerpaszasz ze mnie posadziles..A ty maksmix wes sie uspokuj
      wogole.Masz prawo do wypowiedzi.Ale do jednej na temat kto jest najlespzy kto
      najgorszy....Moim zdaniem nie da sie porownywac zawodnikow np obronce do
      napastnika.Moim zdaniem najlepszy napastnikiem jest Marcin Janus a obroncą
      Pawel Palaszewski.Pomocnika super nie ma moze sie wykrystalizuje.Podoba mi sie
      Trzcina na prawej pomocy.....Mianem najgorszego nie mozna nikogo ocenić.Gdyz
      kazdy wnosi cos do gry daje z siebie maximum...Aha pozdro Klajnek wiem ze nie
      dazysz mnie sympatią ale spox!!!!!!!
      • Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 29.08.06, 22:24
        nie no sory bo tak wyszlo wszystko co opisywal to tak pasowal do Ciebie po
        naszym pierwszym wspolnym trningu... nie no ja tak to nic do Ciebie nie mam
        tylko na treningach mnie nosilo jak sie sepiles:P pozdro
        • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 03:04
          haha masmix cisnij z nimi ostro haha :PP pozdro dla wszystkich "piłkarzy
          chełminianki" :PP yaka zwała WKS!! WKS!!
          klubem w Łodzi yest...ŁKS! IV liga IV liga Zawisza :D yaki pjóntkasz:P
          • Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 09:05
            a tyt janka nie badz za madry bo jak narazie to widzialem ze z Toba cisneli...
            pozdro KS
          • Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 09:05
            a ty janka nie badz za madry bo jak narazie to widzialem ze z Toba cisneli...
            pozdro KS
            • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 10:54
              no i ...? coś ci sie nie podoba ?
              • Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 11:08
                no i... tobie sie podoba jak ktos Cie wyzywa?? po co inni maja to robic? wedlug
                mnie to zbedne.. pozdro
                • Gość: +_+_+ Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.08.06, 12:45
                  Żeby odneść sukces na meczu musi grać dobrze cały zespół!! Nie wiem po co się
                  tu wyzywacie!! Jeśli np. Klajnek (pozdro dla niego choć go nie znam) gra w
                  pierwszym składzie to musiał na to zasłużyć tak jak inni. A nie piszecie pod
                  jego adresem takie obelgi! Pozdro dla całej Chełminianki.
                  • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 12:58
                    ya mam na to wy..e xD a masmix mi sie "podoba" ze tak cisnie bo mam z tego
                    zwale wg mnie chelminianka nie ma naylepszego zawodnika ani naygorszego tylko
                    wszystkich takich samych rownych nie wazne kto gra w pierwszym bo wszyscy moga
                    grac w I
                    pozdro WKS WKS!
                    • Gość: masmix [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:09
                    • Gość: Do Janki Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.08.06, 13:10
                      A wiesz kogo mi się podobały wypowiedzi?? Pudziana na wątku "Chełminianka
                      Junior Młodszy" poprostu zmieszał Cię z błotem. Z początku nie popierałam jego
                      wypowiedzi, ale teraz gdy czytałam Twój wpis zrozumiałam, że dobrze zrobił. Ty
                      robisz tak z innymi i popierasz "masmix'a" więc dobrze, że tak napisał o Tobie
                      Pudzian. Pozdro dla Ciebie, bo nic do Ciebie nie mam ale wkurzyeś mnie tym
                      wpisem.
                      • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 13:34
                        no sory ale znam kazdego z chelminiankai ale znam tez wyzszy poziom gry w pilke
                        i wiem teraz do masmixa ze trzcina nie yest o niebo lepszy od klajnka ani janus
                        poprostu zagrali lepiey w ostatnim meczu moze nie ze zagrali lepiey ale
                        strzelili bramki czyli odwalili robote nalezaca do napastnikow na tym forum
                        mnie nikt chyba nie zrozumie moze yedyny pawlak ktory widzial dobra gre w
                        pilke :PP (na testach)dlatego yezeli chodzi o pilke to sie moge wypowiedziec
                        zauwazcie ze nie wlaze i nie gadam w tematach w ktorych nie mam nic do
                        powiedzenia yak niektorzy robia...nie znacie mnie i nie wiecie ze zawsze sie
                        tak wypowiadam ze oram wszystkich gdy chodzi o gre w pilke, a do pudziana
                        brakowalo mi poprostu slow pocisnal ze mna bo mnie zblokowal tymi tekstami ale
                        yak yuz powtarzam mam na to wyyebane i splywa to po mnie yezeli kogos wkurzylem
                        a szczegolnie dziewczyne sorki a masmix i tak niech se cisnie bo sie faynie
                        czyta yak un pisze xD
                        WKS WKS!
                        • Gość: Do Janki Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.08.06, 13:46
                          Wiem, że grasz dobrze w piłkę, bo jeśli by tak nie było nie grał byś tam gdzie
                          grasz. Ale jeśli ktoś nie gra tak jak Ty to nie jeżdzij po nim. Wystarczy, że
                          napiszesz np. że na dzisiejszym meczu bdb zagrał ten i ten zawodnik a nie co
                          gorzej poszło temu i temu. A nie odrazu piszecie takimi tekstami. Zastanówcie
                          się czasem jak czuje się ta osoba, o której piszecie w zły sposób. Każdy kto
                          uprawia jakiś sport przyżywa gorsze i lepsze dni w "swojej karierze sportowej".
                          Ty Radek pewnie też. Pozdro dla Ciebie i całej Chełminianki.
                          • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 13:59
                            hehe znamy sie widze :PP ale ya yuz yestem tak nauczony ze wytykam bledy a nie
                            widze dobre rzeczy znaczy widze dobre rzeczy ale w grze chelminskich pilkarzy
                            yest mniey dobrego niz zlego yezeli ya yestem motywowany przez swoyego trenera
                            poprzez wytykanie bledow to dlaczego inni tak nie maya byc motywowani?? pawlak
                            trzcina i wielu innych chlminiankowiczow ze mna czesto gra i kazdego tak samo
                            chwale yak i beram a wtedy napisalem ze wszyscy sa slabi... widze ze nie mozna
                            tutay tak "motywaowac" :PP yak mi ktos mowi ze yestem slaby to zawsze yest we
                            mnie tyle checi do poprawy ze mam w dupie co mi mowil!
                            ps. yak sie znamy to napisz kim yestes :PP
                            WKS WKS!!
                        • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:57
                          no według mnie to football is football ale janka nie zgodzę się z toba tutaj ja
                          uważam(i chyba nie tylko ja)że poziom niektórych zawodników w chełmiance jest
                          nierówny a przykład już podałem.a tak co do TWOJEJ GRY to rzadko widziałem jak
                          grasz ale jak widziałem to musze stwierdzić że no byłbyś w ścisłej czołówce w
                          chełminiance ale niepowiedziałbym że zaraz najlepszy futbol to gra zespołowa i
                          trzeba więcej podawać niż sie kiwać.chłopacy robią konkurencję(wymieniłem już
                          jacy)więc licz się z tym kogo krytykujesz żeby ktoś ciebie nie skrytykował.no
                          ale nie będę tu wymienial od kogo możesz być lepszy a od kogo gorszy bo to post
                          poświęcony tylko zawodnikom chełminianki.
                          • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:03
                            Yaki obiektywizm masmix nie podeyrzewalem cie o to :PP pilka nozna gra
                            zespolowa dobre okreslenie ale zeby grac zespolowo trzeba miec z kim grac...
                            yezeli mam komus cos wytlumaczyc na temat moyey gry to niech napisze 4815567 xD
                            bo yak yuz przypominal masmixc yest to temat dla zawodnikow chelminianki!
                            WKS WKS!!
                            Teraz Goplania... :P
                            • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:21
                              byłem obiektywny jestem i zawsze będę.ach jak miło że chcesz motywować
                              chłopaków no ale lepiej było by w inny sposób choć myślę że i tak większość
                              zawodników daje z siebie co może a każdy ma inny styl gry ale zawsze można
                              wypatrzyć tych wyróżniających się i niewyr. się.A według mnie to chłopaki i tak
                              grają w tej chełminiance głównie dla rozrywki bo chyba zdają sobie sprawe że w
                              chełminiance ich wielka przyszłość nie czeka.Kto wie może ci lepsi za rok
                              zmienią zespół może zrobią to za 2 lata może w ogóle-i zawsze będą grać
                              poprostu dla przyjemności-ty przeszedłeś do lepszego klubu szybciej co
                              nieznaczy że zajdziesz najdalej a wogóle nie znaczy że gdziekolwiek zajdziesz
                              to sie dopiero okarze w przyszłości tak samo jak losy piłkarzy z chełminianki
                              chodź naprawde według mnie gdzieś zajść to mają szansę może 2 albo 3 gracze nie
                              będę pisał jacy bo nie chcę zapeszać.
                              • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:23
                                ps.mają szansę to nie znaczy że ją wykorzystają.poprostu chodzi o to że maja
                                potencjał i zadatki...
                              • Gość: Trzcina Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 14:28
                                eLo , wita Trzcina. Masmix prosze napisz do mnie na gg: 9080247 . Podoba mi sie
                                Twoje zwałowe stwierdzenie : "Ale że jak niby wszyscy tacy sami to co to ku..
                                cyborgi czy co do h..ja?? " No wiadomo nie kazdy gra idealnie dobrze jak
                                kolega z zespolu ale mamy dosc zblizony poziom umiejetnosci dlatego sie
                                uzupelniamy aczkolwiek aby cos osiagnac musimy sie napracowac na treningach.
                                Napisz do mnie a bedziemy polemizowac o Chełminskim socerze. pozdro dla Was na
                                prosto

• Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 14:24
                              jak juz ktos napisal ze ne idzie porownac obroncy do napastnika... co prawda
                              wiem ze janus gra najlepiej w naszym zespolem... takze dobry jest michalak:) a
                              trzcina jest super kumplem i dobrym graczem...angazuje sie w kazda akcjie i
                              jest bardzo szybki ale nie jest tak dobry jak janus (z calym szcunkiem dla
                              trzciny;)) ale na ostatnim meczu nie odbiegal daleko od niego;) pozdro dla tych
                              o których tu wspomnialem;)
                              • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:26
                                idzie porównywać klasę napastnika do klasy obrońcy więc nie świruj...
                              • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:26
                                masmix ile masz lat? xD
                                • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:27
                                  podobnie jak ty i tyle na ten temat
                                  • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:30
                                    a skunt wiesz ile ya mam :PP? haha trzcina nie polemizowac tylko
                                    polenizowac :P -=[FL]=-!
                                    WKS WKS!!
                                    Teraz Goplania...
                                    • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:32
                                      zapraszam do wpisywania sie na temat chełminianki na
                                      www.kschelminianka.fora.pl !!
                                      WKS WKS!!
                                      Teraz Goplania...
                                      • Gość: Trzcina Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 14:36
                                        O <lol> literkie pomyliłem. A nazwy "pseudo" (zwłaszcza kolegów ) pisze sie
                                        duza literą.
                                    • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:33
                                      bo cie znam(troche)co nie znaczy że sie kumplujemy poprostu ja cie troche nzam
                                      i ty mnie też troche znasz i tyle wystarczy.
                                      • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:36
                                        aha :P widze ze to nienaylepsza znayomosc bo mi sie nie przedstawisz :/ spoko
                                        wazne ze twoye wypowiedzie sa zayebiscie zwałowe :P pozdro KS
                                        WKS WKS!!
                                        Teraz Goplania...
                                        • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 14:37
                                          Trzcina*
                                        • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:39
                                          po co mam sie przedstawiać żeby wszyscy wiedzieli???nie ma powodu forum jest
                                          anonimowe i ja nawet wole żeby takie było.
                                          ps.to forum zamienia sie w czat co kończe pisać i chce wyjść to już nowa
                                          odpowiedź...hehe
                                          • Gość: Trzcina Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 14:40
                                            To napisz do mnie anonimowo na gg:D Ja chce tylko pogadac a nie gadac komus kim
                                            jestes. pozdro
                    • Gość: FOX Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 13.11.06, 22:02
                      Cieniasy cieniasy cieniasy.Jedynym zespolem ktory odnosil sukcesy to zespol
                      p.Cieślinskiego z Rudolfem i Cieslikiem w skladzie na czele ale to bylo pod
                      nazwa Kasztelan PApowo Bisk.ale wszyscy zawodnicy byli z Chelmna,od tamtych
                      czasow gorzej niz zle.
                      • Gość: ZAWODNIK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:12
                        • Gość: Kuma 17 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 15.11.06, 16:07
                          Uczę się sytułacji na polu i forme łapac bede jak najszybciej podawał jak Roni10
                          Zawsze znajdę Janusa i zawsze do niego podaje i on zawsze strzeli bramke tak jak
                          w legi chełmzy itd :D ale bedzie sie działo :D:D A ja bardzo bym chciał strzelać
                          karnego a nie klaine ;/ pozdrow ks
                          • Gość: Kuma 17 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 16.11.06, 17:22
                            :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
                            :D:D:D:Dw tym Roku będe niebezpieczny w polu lewego obrąca:D:D:D:D
                            :D:D:D:Djak Roberto Carlos:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D
                            Pozdrow Dla ciałej KS.CHEŁMINIANKE.JADOR.CHEŁMNO
    • Gość: pawlak Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 30.08.06, 16:16
      Lolada ale wy tu macie bańki zryte :/ o czym wy tu piszecie co chwile ktos komus
      cos udowadnia o lol:/ normalnie zenada P.S ale za to was lubie :) pozdro all
      • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:32
        no ty pawlak masz dobrze i nie musisz nikomu nic udowadniać bo na twój widok
        odrazu wszyscy drżą na boisku<lol>(bez obrazy)ale za to cie właśnie lubie
        hehe
        • Gość: Janka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 30.08.06, 18:03
          haha n/c xD
    • Gość: ji Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:28
      co chwilę sie wyzywacie jakby byscie nie mieli nic innego do roboty każdy gracz
      gra na miarę swych możliwości
      • Gość: monitor Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:05
        Myśle że najlepszy jest Trzcina i Janus ale ten z aparatem też gra bardzo dobrze
        i podobała mi sie jego bramka z klamrami jak lobował prawie z połowy to było
        swietne !jak brazylijczyk.Chłopak ma potencjał!
        • Gość: Kuma 17 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.10.* 28.10.06, 22:12
          Dzienkuje za twój kometarz Monitor :)Dzisiaj Też strzeliłem gola rzuty
          karnego :) Pozdrawiam wszystkich no i monitora A chciałem sie zapytac czy
          dobrze gram czy złe jak wy rządzicie:)
          • Gość: zipo Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.9.* 06.11.06, 18:20
            może i grasz dobrze ale bańke masz nieźle spiepszoną
      • Gość: olo Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 03.09.06, 13:35
        Oj krzeminski ty chyba jeszcze niewidziałaś/łeś jak on gra napisałaś/łes co
        wiedziałaś/łeś!!on jest jednym z gorszych zawodników a jakie ma kudłu o boże!!
        fujjjj.
      • Gość: lol Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 03.09.06, 13:36
        Oj krzeminski ty chyba jeszcze niewidziałaś jak on gra napisałaś co wiedziałaś!!
        on jest jednym z gorszych zawodników a jakie ma kudłu o boże!! fujjjj.
    • mala2603 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J 01.09.06, 14:10
      Nie bede nikogo wyrozniala z tej czy z tej strony ale wydaje mi sie ze
      najlepiej graja oczywiscie Janus i Trzcina:) Pozdro dla Was chłopaki:)
      • Gość: masmix Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 01:35
        chłopaki licze na zwycięstwo z waszej strony jutro w meczu.
        Powodzenia
        • Gość: pokrowiec Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 16:48
          moim zdaniem najgorszy to Patryk Jankowski nie rozumiem trenera dlaczego gra w
          pierwszym składzie!!!!!! są inni i lepsi!!!! pozdro dla całej KS CHełminianki!!!!!!!
          • Gość: Aga89 Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 12:14
            dobrze gra Adam krzemiśki a także Trzcina I Janus
    • Gość: Bryza Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 03.09.06, 14:13
      Ja chodze do klasy z jankem i on jest bardzo dobry technicznie i trener to w
      nim widzi moze nie przyklada sie do treningow ale gra naprawde super a kto ma
      jakies waty to zapraszam na trening i pokasz co potrafisz wtedy mozemy pogadac.
      U nas w drozynie nie ma zlych zawodnikow kazdy ma zle dni i nic wam do tego.
      CHEŁMINIANKA GÓRĄ!!!!!!!!
    • Gość: nie nie :l Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 04.09.06, 15:20
      wg. mnie jankes zawsze gra slabo na meczach... na hali to mu lepiej idzie, i
      sam sie dziwie patrzac jak gra na meczach ze ma miejsce w pierwszym skladzie:/
      a Adam jak ma dzien to wygrywa wszystie pojedynki a jak nie to wszystkie
      przegrywa:/
      • Gość: Pokrowiec [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:43
    • Gość: k [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:21
      • Gość: afrodyzjak Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 16.09.06, 08:40
        Postaramy sie dobrze zagrac , trzymta kciuki
        • Gość: kibic Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:02
          najgorszy jest Mateusz Ziółkowski ten burak ze Stolna
    • Gość: ds Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 27.09.06, 16:00
      zmieniło sie coś w rankingu?
      • Gość: pokrowiec Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:28
        jo awansowalismy na 3 miejsce chełminianka winner pozdro dla całego ks
        • Gość: Obserwator Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:16
          Najgorszy Klajnek w ostatni mezu po prostu żenada z resztą jak zawsze!!!!!!!!!!
          • Gość: ooo Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 80.51.54.* 29.09.06, 13:25
            nie ma ta co robic.i tak wszyscy skoncza w b-klasie
            • Gość: klawisz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:24
              • Gość: kibol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:34
                • Gość: Ziombal Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 19:39
                  moim zdaniem Ziółek jest słaby
                  • Gość: Wielbicielka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.8.* 26.10.06, 22:28
                    Dla mnie wszyscy dobrze grają ale mimo wszystko najlepszy jest dla mnie Paweł
                    Pałaszewski :D pozdrawiam ciepełko
                • Gość: klajnek Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.9.* 27.10.06, 15:24
                  ale glupcy!:| ja nie mam zamiaru znow z glupkami takimi odwaznymi ktorzy nie
                  maja odwagi sie podpisac za siebie sie klocic...
                  PS. a i po ostatnich rozmowach z kumplami jednak teraz woleliby zebym ja byl
                  kapitanem albo Sitek!
    • Gość: Pawlak Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.11.* 27.10.06, 15:54
      Dzieki
      WIelbicielko :D :* POZDRÓWKA :*
      • Gość: Wielbicielka Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 83.2.8.* 28.10.06, 19:47
        Ależ nie ma za co :D cała przyjemnośc po mojej stronie:*
    • Gość: :S Re: Najlepszy i Najgorszy zawodnik Chełminianki J IP: 81.210.32.* 27.10.06, 19:06
      Pokrowiec..ale Ty jestes...zreszta szkoda slow...nie znize sie do Twojego
      poziomu...Zreszta sposob w jaki sie podpisujesz na forum mowi sam za siebie...:D
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka