romek347 19.11.08, 07:56 Cześć wszystkim niedługo wyprowadzam się na wieś i poszukuję najlepszego operatora bezprzewodowego internetu. Proszę doradżcie mi jakąś opcję.:-)) pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafal Re: najlepszy bezprzewodowy Internet?? IP: *.chelmno.mm.pl 19.11.08, 09:53 to wszystko zależy od tego jaka to wieś... Bo może być kiepsko. Ciekawostka - łącze łapiące EDGE i w Chełmnie, i w Toruniu tylko w tym drugim mieście sensownie chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: najlepszy bezprzewodowy Internet?? IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.08, 23:01 Wimax z Netii pięknie chodzi.Nie znajdziesz nic lepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: najlepszy bezprzewodowy Internet?? IP: 89.108.249.* 30.11.08, 16:49 ja od dłuzszego czasu mam internet z Play i jestem zadowolony..limit 10 giga,transfer do 1 megab.naprawde jest dobry i go polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boguś Re: najlepszy bezprzewodowy Internet?? IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.08, 22:13 a ja mam z orange i teraz jest super bo maja od kilku dni w chełmnie i okolicach 3G więc śmiga baaardzo fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: najlepszy bezprzewodowy Internet?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 12:30 Jak nie masz dostępu do kabla to chyba PLAY. Można sprawdzić przez tydzień bez umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: najlepszy bezprzewodowy Internet?? IP: *.gprs.plus.pl 12.01.09, 13:07 Na pewno nie bierz z Plusa bo to syf totalny,same problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronka-easy Re: najlepszy bezprzewodowy Internet?? IP: 89.108.219.* 12.01.09, 17:42 A ja mam z PLAY i nie polecam! Totalny kicz!Bardzo powolny i czesto ucieka zasieg!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: najlepszy bezprzewodowy Internet?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 14:41 Niedługo wejdzie nowy operator na teren Chełmna i okolic. w ofercie mają łącze do 2 Mb/s bez żadnych limitów. www. celcom .pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Play Re: najlepszy bezprzewodowy Internet?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 17:38 Co Play? Nigdy! Testowałem go na różnym sprzęcie i w różnych miejscach i straszny syf. Rzeczywisty transfer jest tragiczny. Szczególnie na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: najlepszy bezprzewodowy Internet?? IP: *.chelmno.mm.pl 07.03.09, 20:45 jedni chwala Play a inni mowia ze jest fatalny i gdzie tu prawda...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela.net Re: najlepszy bezprzewodowy Internet?? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.09, 16:14 Prawda jest taka że każdy może miec rację, ponieważ nie zawsze zależy co się ma ale gdzie się mieszka, owszem parametry jak najbardziej są ważne ale nic Ci to nie da jak nie będzie zasięgu-oczywiście chodzi tu o bezprzewodowy. Odpowiedz Link Zgłoś