Gość: wielbicielstop@gma IP: *.chelmno.mm.pl 11.12.08, 23:19 Czy nie sądzicie? Podzielcie się Waszymi doświadczeniami. Panie - czy lubicie pieszczoty stóp? wielbicielstop@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: Kobiece stopy są niesamowicie sexi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 15:31 www.youtube.com/watch?v=tGLJ06Y2HT8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Kobiece stopy są niesamowicie sexi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 13:04 dogłębna depilacja gwarancją sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Kobiece stopy są niesamowicie sexi!!! IP: *.centertel.pl 17.05.09, 18:56 nie lubie piszczot stóp, bo doprowadza mnie to do szału - mam mega łaskotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunner Re: Kobiece stopy są niesamowicie sexi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 12:47 laskom w kozakach walą giry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Re: Kobiece stopy są niesamowicie sexi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:34 Uwielbiam kobiece stopki w rajstopkach lub bose.....zwłaszcza gdy są lekko wilgotne.Lubie ich zapach i smak. Sex z kobietą w rajstopkach też jest bardzo smakowity..polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Kobiece stopy są niesamowicie sexi!!! IP: *.centertel.pl 18.05.09, 19:30 zapewne chcialeś napisać w pończochach....przez rajstopy to raczej bys się nie przebił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza z brzozowa Re: Kobiece stopy są niesamowicie sexi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:36 nie lubie jak mnie ktokolwiek dotyka za stopy!mam ładne i zadbane ale wole jak faceci je podziwiaja z daleka.nie sprawia mi to przyjemnosci,a moj facet to uwielbia moglby mnie w nie calowac od rana do wieczora... Odpowiedz Link Zgłoś