Dodaj do ulubionych

Na takich fachowcow

11.02.11, 07:20
...naprowda szkoda ślonskigo grosza
katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,9084766,Kraty_w_styropianie__a_przestepcy_na_wolnosci.html
Wariackie pomysły "zagłymbiowskich ślonzoków" siyngajom szczytu.
Tosz to ino złodziejstwo, bandycke pociongniyncia i wstyd do nos, bo sie Ślonzokami" sztymplujom! Rozbić trzeba tyn sztuczny twor, widać coroz wyraznij
Obserwuj wątek
    • Gość: cirano Grosser Problem IP: *.pool.mediaWays.net 11.02.11, 10:00
      Witom wos moje dojczoberszlezjery!!! Mom taki problem moja suka wilczurzyca (echt dojcze Rasse) jest we cionschy (czytej SZWANGER!!!). Pare miysiency temu bou u mnie kumpel ze Offenbach (czytej NEOFITA AUS ERMLAND) ze sfoyim Hundem !!!. To jego gorolski Hund je szuld co moja suka je teroski SZWANGER!!! Co gorscha to uon sobia tygo Hunda przywioz ze Gorollandu czytej ze Byndzina!!!. Moja suka i jej miot jusch nigdy (czytej MIEMALS) niy byndom rajnrassig dojcz!!! Tyn gorolski Hund zasrau (czytej HAT VOLLGESZISSEN) miy couki Uogrudek!!! Teroski jak sniyg (czytej SCHNEE!!!) weg ist to fschyndzie tylko g.wna uod tygo gorolskiygo Hunda!!! Byda musiou teroski moja suka i jej miot zagazowac - dyc samo zamiatanie nic niy do!!! Wiy ftory ze wos gdzie ja mogem zamuwic we internecie Gaz abo inksche Hemikalia??? Komora jusch mom - to byndzie Buda uod Hunda (czytej HUNDEHAUS!!!). Muscham teroski pospschontac uogrudek ze g.wien tygo gorolskiygo Hunda uod Kumpla ze Offenbach. Nastympny fturego pozamiatom to byndzie na pywno Egon!!! Ja Egona muscham pozamiatac!!!

A teroski posucheycie se naschygo Synka Dohtora Mjoda!!!
      www.youtube.com/watch?v=t-9F7SFOIC4&feature=related
      Rettunk dlo dojczoberszlezjeruff: SMRUD ze C.ULA uod dohtora Mjoda i wyciskanie Knuta uod Bschesinioka!!! KPD (Knutomaniatzka Partaj Dojczoberszlezjens).
      • petronella.kozlowska Schock 13.02.23, 01:48
        Mom taki problem moja suka wilczurzyca (echt dojcze Rasse) jest we cionschy (czytej SZWANGER!!!). Pare miysiency temu bou u mnie kumpel ze Offenbach (czytej NEOFITA AUS ERMLAND) ze sfoyim Hundem !!!.

To jego gorolski Hund je szuld co moja suka je teroski SZWANGER!!! Co gorscha to uon sobia tygo Hunda przywioz ze Gorollandu czytej ze Byndzina!!!.
        • petronella.kozlowska Re: Schock 01.03.23, 10:35
          www.onet.pl/styl-zycia/onetdom/jak-odstraszyc-kune-jest-bardzo-prosty-sposob-o-ktorym-malo-kto-wie/wwkfxhc,2b83378a
          Kuny można wygonić z domu lub ogrodu za pomocą specjalnych ultradźwięków, które są dla tych zwierząt irytujące i uciążliwe. Zanim jednak zdecydujemy się na ich zakup, trzeba mieć świadomość, że działa również na koty, co może być ich zaletę, ale też wadą, jeżeli mamy w domu takiego czworonoga.

Prostym i skutecznym sposobem na pozbycie się kun, jest odstraszenie ich za pomocą określonych zapachów. Nie każdy wie, że kuny nie przepadają za psią sierścią. Jeżeli więc macie psa, można użyć jego sierści, aby kuny trzymały się z daleka od naszego domostwa.

Mało kto wie, że istnieje roślina, która skutecznie odpędza nie tylko kuny, ale również muchy, komary i inne owady. To Komarzyca (Plectranthus coleoides). Warto posadzić ją w swoim ogródku, a także umieścić w domu. Trzeba jednak wiedzieć, że to roślina jednoroczna, która naturalnie pochodzi z tropikalnych obszarów, więc nie przetrwa zimy na zewnątrz.
    • szwampuch58 Re: Na takich fachowcow 14.07.23, 08:22
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,29971815,tragedia-w-austriackim-linzu-z-balkonu-wypadli-dwaj-pracownicy.html#s=BoxOpImg7
      • petronella.kozlowska Re: Na takich fachowcow 14.07.23, 09:37
        szwampuch58

Do zdarzenia doszło w ubiegły piątek. Jak podaje portal krone.at, tego dnia wieczorem trzech pracowników z Polski spotkało się po pracy na balkonie w hotelu pracowniczym. Wieczorem między dwoma mężczyznami w wieku 46 i 36 lat doszło do sprzeczki. Jak przekazuje serwis, byli prawdopodobnie pod wpływem alkoholu i wkrótce kłótnia przerodziła się w bójkę.
        • petronella.kozlowska Re: Na takich fachowcow 14.07.23, 09:48
          Grupa Arabów = uchodźców z traumą pociachała maczetami Araba,

odrąbali mu żywcem nogi i ramiona ( = brutalna napaść).

Które media niemieckie informowały o tym?

W ruch poszły maczety. Zbiorowy atak w wiedeńskim metrze
          W Wiedniu kilka osób zaatakowało mężczyznę znajdującego się na jednej ze stacji metra. Sprawcy nie tylko bili pięściami, ale też zadawali ciosy przy pomocy maczet. Ranny trafił do szpitala, lecz zadane rany były na tyle poważne, że jego życia nie udało się uratować.

Jak podaje portal informacyjny Idnes, do tragicznego zdarzenia doszło w czwartek wieczorem w Austrii, na stacji metra znajdującej się w wiedeńskiej dzielnicy Brigittenau. W brutalnej napaści brało udział kilku sprawców, z których jednego udało się zatrzymać niedługo po napaści. Nieznana jest również tożsamość ofiary.

Zatrzymanym mężczyzną okazał się 24-letni obywatel Algierii, który - by uciec przed policją - wskoczył do wody znajdującej się w kanale Dunaju. Wyciągnięto go z wody i zatrzymano w okolicach Friedensbrücke. Został aresztowany.

wiadomosci.wp.pl/w-ruch-poszly-maczety-zbiorowy-atak-w-wiedenskim-metrze-6889722450713184a
          • petronella.kozlowska Offenbach 20.08.23, 10:46
            www.bild.de/regional/frankfurt/frankfurt-aktuell/offenbach-mann-nach-streit-am-mainufer-gestorben-85106412.bild.html
            Walka "dwóch grup" skońyczła się śmiercią jednego pana

twitter.com/i/status/1674855346387537920
            • petronella.kozlowska Monachium 23.08.23, 17:14
              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,30108266,gwalt-na-stacji-metra-w-niemczech-ofiara-jest-18-letni-polak.html
              18-letni Polak został zgwałcony na stacji metra w Monachium (Niemcy) w sobotę. Uczeń szkoły językowej wracał z imprezy znajdując się pod wpływem alkoholu. Policja aresztowała podejrzanego, który poza gwałtem mógł popełnić inne przestępstwo.

W niedzielę 18-latek zgłosił się na komisariat policji w Niemczech z dokładną lokalizacją podejrzanego. Polak uzyskał ją, ponieważ domniemany sprawca ukradł mu telefon, który udało się namierzyć. Policja zatrzymała 20-latka z Afganistanu w schronisku dla uchodźców w monachijskiej dzielnicy Ramersdorf. Sąd zastosował wobec niego areszt.

(11razy rocznie? A co w tym dziwnego? )

Jak zauważają media niemieckie, sprawa jest o tyle dziwna, ponieważ ofiarą jest mężczyzna. W zeszłym roku w Monachium doszło do 290 gwałtów. Tylko w jedenastu przypadkach ofiarą był mężczyzna.
    • szwampuch58 Re: Na takich fachowcow 19.09.23, 11:46

Dom wariatów, klecha zakłada uczelnię dla lekarzy. Co te pisowskie durnie zrobili z naszego kraju.
      • petronella.kozlowska Re: Na takich fachowcow 24.09.23, 10:55
        szwampuch58 napisał:

Dom wariatów,

w Niemczech możesz studiować "uchodźctwo"

w niektórych muzeach pojawiły się wystawy z obrazami i fotografiami tematyzującymi uchodźców

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka