Dodaj do ulubionych

Ło Niedzieli w Bytkowie...

IP: *.interpc.pl 18.10.05, 14:04
Powiydzcie czy podoboł wom sie program wtedy kiedy prowadziyli go baba i chop czy jak prowadzi go ino baba. chciołbych wiedzieć...
Obserwuj wątek
    • Gość: van deer Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.05, 17:37
      Sporzadz kwestionariusz ankiety i zaczepiaj z tym przechodniow na Stawowej,
      pewnie tez z podobnym, co na forum, skutkiem ten fascynujacy watek sie spotka.
      • Gość: Pit Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: 150.254.85.* 18.10.05, 17:50
        Gość portalu: van deer napisał(a):

> Sporzadz kwestionariusz ankiety i zaczepiaj z tym przechodniow na Stawowej,
        > pewnie tez z podobnym, co na forum, skutkiem ten fascynujacy watek sie spotka.

Watek jest rzeczywiscie fascynujacy.

Pozdrawiam Cie van Deer
        • Gość: van deer Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.05, 18:18
          Gość portalu: Pit napisał(a):

> Watek jest rzeczywiscie fascynujacy.

Z wrazenia ziewnac przy nim to az nadto zbyteczna strata energii.

Nie jestem do konca pewien czy nawet uzycie cudzyslowu w przyp. tego epitetu
          daloby zalozycielowi do zrozumienia sens tej aluzji:)

> Pozdrawiam Cie van Deer

Wzajemnie, Pit.
    • Gość: taki jedyn Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: *.interpc.pl 18.10.05, 20:04
      Jak sie wom wontek nie podobo, to sie nie wrozejcie do godki. Jak niey wiycie ło czym godom to tyż sie nie wrozejcie. A jak gardzicie rozmówcą tylko dlatego, że pisze po śląsku to... tym bardzi sie niy wrozejcie gupieloki! To wasze wpisy były niekompatybilne z tematem, bowiem nie prosiłem o recenzję tematu tylko programu.
      Zanim napiszesz pomyśl!!!
      • Gość: van deer Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.05, 20:23
        > Zanim napiszesz pomyśl!!!

To samo moglbych pedziec o wontku, kerys naskfol wysztiudyrowol mierzonco do
        czytelnika, a slonsko godko ni mo tu akrat nic do rzeczy.
        • Gość: van deer Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.10.05, 20:51
          Mialo byc: godka, akurat. Tela...
          • sss9 Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... 19.10.05, 08:29
            niedziela w (od)Bytkowie, to super program. z facetem czy bez jest świetnie !
            przecież nawet tej prowadzącej może nie być skoro pojawia się tam p.Bartel,
            niekwestionowana gwiazda śląskiego przemysłu ciężkiego humoru. w ogóle, to ona
            wraz z serialowym Bercikiem powinna przejąć prowadzenie wszystkich programów
            jakie produkuje TVP3. są idealną parą-wizytówką Śląskości co potwierdza ich
            wielka popularność...
            fantastyczna jest także Śląska lista "przebojów" emitowana po Niedzieli w
            (od)Bytkowie (specjalne ukłony dla superflegmatycznego prowadzącego), z takim
            smakiem muzycznym można podbić świat. choćby i trzeci...
            zresztą w obu programach czasu ciągle za mało na omówienie wszystkich
            nurtujących widzów spraw, więc dobrze byłoby by Niedziela... i lista "przebojów"
            zajęły całą niedzielną ramówkę TVP3.
          • Gość: Telewidz Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: *.interpc.pl 19.10.05, 09:39
            van deer ne forum regionalnym rozpocząłem wątek dotyczący TVP3. Warszawa chce zabrać Ślaskowi produkcję programów. To poważna sprawa jestem ciekaw twoich pomysłów. Pozdrawiam
            • Gość: van deer Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.10.05, 16:28
              Gość portalu: Telewidz napisał(a):

> van deer ne forum regionalnym rozpocząłem wątek dotyczący TVP3. Warszawa chce
              > zabrać Ślaskowi produkcję programów. To poważna sprawa jestem ciekaw twoich
              > pomysłów. Pozdrawiam

A czy van deer musi miec jakiekolwiek pomysly odnosnie naprawy sytuacji TVP3?
              Temat ten mnie ni to ziebi, ni to grzeje, i jest mi calkowicie obojetny, gdyz w
              tego rodzaju sprawach mam poglady bliskie liberalnemu leseferyzmowi gosp.

Skoro zatroskany telewidzu tak bardzo sie martwisz obecnym stanem TVP3 K-ce,
              sam poszukaj rozwiazania problemu i nie absorbuj nim osob, dla ktorych problem
              ten nie jest przyczynkiem nerwicy, depresji i bezsennych nocy.

Pozdrawiam.
              • rico-chorzow Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... 23.02.06, 23:43
                Gość portalu: van deer napisał(a):

> Gość portalu: Telewidz napisał(a):
                >
                > > van deer ne forum regionalnym rozpocząłem wątek dotyczący TVP3. Warszawa
                > chce
                > > zabrać Ślaskowi produkcję programów. To poważna sprawa jestem ciekaw twoi
                > ch
                > > pomysłów. Pozdrawiam
                >
                > A czy van deer musi miec jakiekolwiek pomysly odnosnie naprawy sytuacji TVP3?
                > Temat ten mnie ni to ziebi, ni to grzeje, i jest mi calkowicie obojetny, gdyz w
                >
                > tego rodzaju sprawach mam poglady bliskie liberalnemu leseferyzmowi gosp.
                >
                > Skoro zatroskany telewidzu tak bardzo sie martwisz obecnym stanem TVP3 K-ce,
                > sam poszukaj rozwiazania problemu i nie absorbuj nim osob, dla ktorych problem
                > ten nie jest przyczynkiem nerwicy, depresji i bezsennych nocy.
                >
                > Pozdrawiam.

Jeżeli nie interesuje i nie absorbuje,
                dlaczego się van deer w wątku wpisuje?
                tylko żeby(mordą) klapać i innych,
                pozdrawiać?

Pozdrawiam.
                • Gość: van deer Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.02.06, 23:02
                  rico-chorzow napisał:

> Jeżeli nie interesuje i nie absorbuje,
                  > dlaczego się van deer w wątku wpisuje?
                  > tylko żeby(mordą) klapać i innych,
                  > pozdrawiać?

A nawet gdyby, to co? Wole to od odgrzewania starego gychaktysa:)

> Pozdrawiam.

Nie inaczej Rico, nie inaczej.
    • Gość: cirano Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:17
      Kaj nasz piykny slonski humor. Kaj nastympcy Karlika, Kocyndra,Kaczmarka! Jest
      to wszysko co umiymy? Ta rubo Berta (Bartel) ani sie niy moze stanonc kole taki
      Kokotki. Czyzby POloki nom juz wszysko zepsuli???
      • sss9 Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... 19.10.05, 19:03
        niy martw sia, zawsze jest jeszcze przeca Radio Piekary !

:)))
    • gornikcosiespoznilnaszychta Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... 21.10.05, 04:01
      Jo żech nie oglondoł żodnego Bytkowa,ale intuicjo godo mi,że lepiyj jest ze
      samom babom.
    • Gość: ryba Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: *.interpc.pl 26.10.05, 12:33
      Chopie a za co, za żywota? Idź spać. Mie tyn z Niydzeli w bytkowie sie podoboł i szkoda, że go niy ma!
      • Gość: rjk Re: Ło Niedzieli w Bytkowie... IP: *.crowley.pl 23.02.06, 22:35
        Potrzebuję piosenkę nuty i tekst może mp3 z programu "Sobota w Bytkowie" pod
        tytułem jeśli się nie mylę "Sobota,sobota" skończona robota itd. bardzo mi na
        niej zależy może ktoś może mi pomóc???

rjk@poczta.fm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka