Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 12:53 z konkursami jest. Socha ujawnia po prostu ...bezprawie! debata.olsztyn.pl/images/stories/archiwum/debata%2027.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yadol Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim 17.12.09, 13:01 jestem świeżo po lekturze artykułu Adama Sochy jeszcze nie wierzę w to co przeczytałem jeżeli to prawda to znaczy , że ktoś nieźle zarobił i jak znam życie nic złego go nie spotka jesteśmy hojnymi sponsorami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 13:04 "jesteśmy hojnymi sponsorami" na to wychodzi, jesteśmy też w prawnym bantustanie, który rwie się "na paradę równości" , ale który też niczego nie rozumie - smutne, a przecież niedługo Święta. (komercji i hipermarketów?!) Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim 17.12.09, 13:14 to też wiele tłumaczy, raz się udało to i drugi raz barany dadzą się ostrzyc, jest w tym prawidłowość, słupki spadają ale my zdążymy, po nas nawet i pusta kasa, dyrektorze Cygański szacunek za odwagę tym większy bo więcej wiemy Panie Adamie wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności w pracy i w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
ostrogotek Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim 17.12.09, 14:18 "ART należało do niej ponad 50 proc. wszystkich naukowców, co stanowiło najwyższy odsetek spośród wszystkich uczelni wyższych w Polsce Ludowej" no to Kryszał wan teraz dołoży :). Zapewne w najbliższych Wiadomościach Uniwersyteckich - prokurator murowany :). Kortowo i kortowiacy są święci i o jakichlkolwiek brakach mówić nie wolno :). Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim 17.12.09, 18:23 > Kortowo i kortowiacy są święci i o jakichlkolwiek brakach mówić > nie wolno :). No cóż, Janusz Cichoń też pochodził z tego środowiska i w Urzędzie Miasta bylo to samo, do póki się nie rozsypało to juz na zewnątrz do tego stopnia, że lepiej było już profilaktycznie powrócić do tzw. pracy naukowej. A co? Nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 16:37 Teraz wiem, że niektóre projekty mądre i dobrze napisane nie mają żadnych szans. Szkoda tylko wielkiej pracy i ogromnego czasu, który poszedł na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Debata 27 obowiązkowa lektura prokuratorów 17.12.09, 18:00 spokojnie, może to przeczyta ktoś kto bierze pieniądze za to aby nas nikt nie okradał... Debata powinna być lekturą obowiązkową w wielu urzędach, prenumerata? napisałem to ja, yadol marzyciel - optymista sam w to nie wierzę, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Debata 27 obowiązkowa lektura prokuratorów 17.12.09, 18:15 Skoro prenumerują jakieś tam Niedziele czy Tygodniki Powszechne, wcale nie zaszkodziło by zaprenumerowanie dbaty. Problem polega jednak na tym, że nie chodzi tu już o czytanie ale zwykłe finansowanie działalności takich mediów prasowych. Losy Trybuny niech będą tego namacalnym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Debata 27 obowiązkowa lektura prokuratorów 17.12.09, 18:23 Debata jest bezpłatna, mogę ją przynosić osobiście do prokuratorów sami też mają blisko - w księgarni na Dąbrowszczaków, polecam spacerek Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim 17.12.09, 18:10 Dopóki będzie nadal działał obecny system prawa i organizacji państwa, każde zaufanie władzom wybieranym władzom przedstawicielskim grozi totana klęską. I nier chodzi tu o miłości, sympatie czy wiarę w cuda, ale zwykły rachunel ekonomiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joi Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 22:15 Pytanie mam do pana Adama Sochy. Czy marszałek odpowiedział na Pana pytania zamieszczone w przedostatniej Debacie? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim 23.12.09, 22:43 a może ktoś zna odpowiedź na to pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.techentrance.com 27.12.09, 13:53 na ile wiarygodny jest socha? z przekory pytam, bo piszecie o nim jak o jakimś mesjaszu; pisemko, w którym drukuje jest mało wiarygodne, zionie dewocją, wychwala zbrodniczych dyktatorów Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim 27.12.09, 14:21 a ja bez przekory pytam na ile ty jesteś wiarygodny kilka argumentów za tym abym cię szanował bez żartów, to co napisałeś najpierw zbudziło u mnie pogardę a potem litość, marny jesteś i chyba nikczemny broń się albo znikaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefowa Re: Debata 27 - jak to w Urzędzie Marszałkowskim IP: 74.200.70.* 25.01.10, 23:05 socha jest obiektywny, nie kręci lodów z rytczakiem Odpowiedz Link Zgłoś