Dodaj do ulubionych

Dobry doradca kredytowy - kredyt hipoteczny

IP: *.anonymouse.org 17.01.10, 22:50
Czesc
Znacie jakiegos dobrego doradce kredytowego w Olsztynie, takiego, ktoremu
zalezy na kliencie? Potrzebujemy kredytu hipotecznego i porady a nie chcemy
trafic na jakiegos nieefektywnego "pomocnika"
PZDR
Obserwuj wątek
    • Gość: J.Kucinski Re: Dobry doradca kredytowy - kredyt hipoteczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 10:00
      Polecam Warmińsko-Mazurskie Biuro Kredytowe, róg Warmińskiej i Mazurskiej, tel.
      604 474748. Bardzo mi pomogli i nadal opiekują się moim kredytem . Pozdrawiam
      Panią Marię.
    • Gość: IZA Re: Dobry doradca kredytowy - kredyt hipoteczny IP: *.cdma.centertel.pl 22.09.14, 16:53
      Nie wiem po co doradca kredytowy.
      Kredyt załatwiłam sama z pracownikiem banku na ofertę którego się zdecydowałam.
      Teraz porównać ofertę nie jest trudno.Pamiętaj tylko aby nie pozwalać w bankach na sprawdzanie w BIK - to znacznie obniży zdolność kredytową. Zgodę na sprawdzenie w BIK dajemy tylko w wybranym banku.
      BIK możesz sam sprawdzić zamawiając raport szczegółowy. Wtedy wiesz wszystko. W banku podajesz dochody swoje i rodziny i prosisz o sprawdzenie jaki kredyt będziesz mógł wziąść.
      Sam najlepiej zadbasz o swoje a pracownik banku na który się zdecyduje pomoże we wszystkim. Im zależy na udzielaniu kredytów bo są one podstawą ich zysków.
      Każdy doradca pobierze prowizję - tyle tylko że nie będziesz o tym wiedział
      • tulasek Re: Dobry doradca kredytowy - kredyt hipoteczny 22.09.14, 21:33
        To taki żarcik,tak? Zgoda na sprawdzenie w BIK.Kazdy bank przed udzieleniem kredytu czy pożyczki sprawdza cię w BIK,MIG itp.

"Zgodnie z obowiązującymi przepisami bank pobiera z Biura Informacji Kredytowej raporty w oparciu o podstawę prawną wskazaną w art. 105 ust. 4 prawa bankowego tj. zakresie w jakim jest to konieczne w związku z wykonywaniem czynności bankowych, a w szczególności w celu oceny zdolności kredytowej i analizy ryzyka kredytowego, a także rozpatrzenia reklamacji kierowanych do banku przez klientów w związku z nieprawidłowościami w zgłaszanych do BIK informacjach o klientach"

Więc nie pisz głupot.

P/S doradca dostaję prowizję od banku,który udzieli kredytu,co w tym złego?
        • Gość: IZA Re: Dobry doradca kredytowy - kredyt hipoteczny IP: 79.162.213.* 22.09.14, 23:04
          Nie cytuj przepisów bo je znam
          Bank nie ma prawa sprawdzać klienta w BIK jeśli nie wyrazimy na to zgody na piśmie.
          Normalnie podsuwają dokument do podpisu trzeba czytać co się podpisuje bez naszej zgody nic nie sprawdzą.
          Doradca bierze taką zgodę i występuje do BIK. Im więcej zapytań tym masz mniejsze szanse na dobrą ocenę zdolności kredytowej
          Bank może obliczyć zdolność kredytową bez sprawdzania w BIK.
          Jeśli zdecydujesz się na bank to oczywiście musisz podpisać zgodę na sprawdzenie w BIK ale dopiero gdy wybierzesz bank który ma najlepszą ofertę.
    • normalny_ludz Re: Dobry doradca kredytowy - kredyt hipoteczny 22.09.14, 21:28
      NIE POLECAM gettwo.pl spamują więc nie mają klientów.Spam po 4 latach,gratuluję
    • Gość: stefan Re: Dobry doradca kredytowy - kredyt hipoteczny IP: *.centertel.pl 14.02.15, 21:55
      najlepiej wybrać się do paru banków i pogadać, ja ciekawą propozycję uzyskałem z getin banku na starym mieście, ale i tak to zależy od oczekiwań i możliwości klienta
    • Gość: mk Re: Dobry doradca kredytowy - kredyt hipoteczny IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.15, 19:01
      Jeśli masz brzytwę na gardle, kredyty bankowe mogą Cię tylko dobić. Jest to machina zbyt uprzywilejowana w tym kraju nie podlegająca żadnemu ostracyzmowi. Chyba że masz dochody lub kapitał pozwalający zaryzykować tę frankowiczową grę w ruletkę ze wskazaniem..., na który pozwala obowiązujący system przwny rzucający obywatela tego kraju w mleczną mgłę. Afera Amber Gold nie jest ani pierwszym, ani chyba też ostatnim akcentem takiego stanu rzeczy. Banki swój przypał z lat 90-tych odrobiły nie tylko z nawiązką na kredytach, ale zbudowały potężny kapitał zupełnie lekceważąc domowych ciułaczy, którzy próbowali w tym kraju wziąc swoje sprawy we własne ręce.
    • marika_w Re: Dobry doradca kredytowy - kredyt hipoteczny 26.02.20, 10:23
      polecam p. Agnieszkę Kwaśniewską skuteczna, konkretna i dobrze negocjuje z bankami kompasfinansowy.eu/
    • kamilnowakowskizg Re: Dobry doradca kredytowy - kredyt hipoteczny 25.03.20, 01:32
      Najlepszy doradca finansowy w Olsztynie kredytolsztyn.com/ polecam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka