Dodaj do ulubionych

byłem w elblągu.

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.06.11, 00:41

Pierwszy raz. Fajnie tam mają. Ścieżki rowerowe nawet w centrum miasta. i w ogóle. wróciłem do olszyna, patrze dookoła i szlocham. porażka nie miasto.
Obserwuj wątek
    • Gość: ZIU Re: byłem w elblągu. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.06.11, 09:27

W Elblągu bilet na komunikację miejską - 2 zł. Nie dość, że mają lepiej, to jeszcze taniej. Aż przykro wracać do olsztyńskiego syfu.
      • Gość: kuba Re: byłem w elblągu. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.06.11, 10:25
        I na dodatek likwidują tramwaje.
        • Gość: bzdura Re: byłem w elblągu. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.06.11, 12:55
          Bzdura, nie likwidują a rozbudowują system.
    • mariusz2010 nie byłem w elblągu. 26.06.11, 10:45
      Setki razy przejażdżałem pociągiem przez Elbląg i nic szczególnego nie zauwazyłem. Czyżby tam naprawdę było coś, dlaczego warto by było wysiąść na pół godzinki? Czy tylko zapłakany tłum...?
      • Gość: xy Re: nie byłem w elblągu. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.11, 17:16
        zapraszam do Elbląga
        • mreck Re: nie byłem w elblągu. 27.06.11, 12:18
          a jak już bedziesz, to padnij na kolana przeżegnaj się i spierd...laj jak najdalej.
      • Gość: ZIU Re: nie byłem w elblągu. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.06.11, 13:17

mariusz2010 napisał:

> Czyżby tam naprawdę było coś, dlaczego warto by było wysiąść na pół godzink
        > i? Czy tylko zapłakany tłum...?

Głupiś i tyle.
        • Gość: rybak Re: nie byłem w elblągu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 22:18
          I znowu wracają trolle z Elbląga. Nudzicie się tam w na tym elbląskim za...piu? Weźcie się za pracę to zmniejszycie choć trochę bezrobocie. Takie tematy to woda na młyn dla naszych światowych, leonów, yadoli ol4 itp. Ci przynajmniej są inteligentni i dowcipni. Natomiast elbląska szarża ciężka i prymitywna.
          • Gość: ZIU Re: nie byłem w elblągu. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.06.11, 01:14

W sumie nawet chciałem coś napisać, ale przecież ja się nie wdaję w dyskusje z idiotami. Goń te swoje urojenia, łosiu, goń.
        • mariusz2010 Re: nie byłem w elblągu. 28.06.11, 07:45
          Znów przejeżdżałem przez to miasteczko. Może w centrum coś jest, choć nigdzie nie znalazłem informacji o czymś ciekawym. Z okien pociągu - beznadziejna prowincja. Olsztyn nie jest metropolią, ale jednak miasto...
    • Gość: zac Re: byłem w elblągu. IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.11, 12:20
      nigdy nie byłem w blągu i przez mongołów forumowych stamtąd - nie zamierzam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka