Dodaj do ulubionych

lepszy optyk .... jest ..... gdzie?

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.06.11, 18:15
lepszy optyk .... niż na Burskiego 2/26
Nie opiszę , co myślę o panu, który pomylił się przy dwóch parach okularów i skasował ......, a w okularach do dali ...... najlepiej widzę ...... przy komputerze.
Obserwuj wątek
    • Gość: pieczewianka Re: lepszy optyk .... jest ..... gdzie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.06.11, 20:29
      Na Burskiego pewnie badał Cię najpierw okulista. Zauważyłam,że ten okulista po dokładnym badaniu (trwa długo) zapisuje dwie pary okularów. Po wyjściu z gabinetu od razu wpada się na salę z oprawkami i to tutaj ma się do czynienia z optykiem (chyba). Dlatego można domyślać się powodu przepisywania szkieł do czytania i do noszenia. To spotkało mojego męża. Ja natomiast od wczesnej młodości noszę okulary do wszystkiego i jestem krótkowidzem. Może gdybym odwiedziła ten gabinet to też by się okazało, że trzeba 2 pary.
      No nie wiem, nie wiem, może się mylę, snując domysły?
    • Gość: stara baba Re: lepszy optyk .... jest ..... gdzie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.06.11, 20:35
      Może powinnaś najpierw odwiedzić okulistę, który zbada wzrok i zaleci okulary, po które dopiero udasz się do optyka?
      • niepokojacy Najlepszy w Warszawie na Targowej. 28.06.11, 12:05
        Wizyta trwala kwadrans i zaplacilem za okulary 130 zl.
        W Olsztynie u dr Dowgird na Wojska Polskiego zazadano ode mnie 950 zl.I mialem przyjsc za kilka dni.U drugiego na Starowce cena spadla/bo inna oprawka/do 700 zl.
        Mysle sobie:jade jutro do Warszawy i tam zrobie.I mialem racje.Nosze juz rok i sprawdzaja sie.
        W Olsztynie jest sto zakladow optycznych.Bo to kokosowy interes.Za rok bedzie 50.Bo klientow brak.
        Bo to kokosowy interes byl.Juz nie jest...
        • Gość: As Re: Najlepszy w Warszawie na Targowej. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.06.11, 22:07
          Gdzie w Warszawie? Z badaniem lekarskim tylko tyle? a jeśli chodzi o wizytę w Olsztynie ...chciałam się umówić w połowie kwietnia z córką u dr ale chociaż jest po wszczepie soczewki, wyznaczono mi wizytę prywatną dopiero w drugiej połowie maja. O cenie nie wspomnę, powala na kolana. Zadzwoniłam do kliniki w Katowicach i wizytę miałam za 4 dni. Wszystkie badania / USG obu oczu, pole widzenia, i jeszcze jakieś 2 inne badania/ za free na ubezpieczenie. Konsultacja po badaniach z Panią profesor. Trwało to od 7.30 do 10.30. Zdążyłąm jeszcze na pociąg do Olsztyna o 13.00. Wszystko kosztowało mnie tylko tyle ile kosztuje bilet PKP.
          Za same takie badania zapłaciłabym tutaj kupę kasy, nastałabym się w kolejkach i pewnie kilka dni urlopu straciłabym w tym wszystkim. Następną wizytę mam za kilak mies. już mnie zapisano. Takim sposobem wyzbędą się pacjentów i ceny pójdą w dół. Polecam klinikę w Katowicach. Sprawnie, szybko. Tam czułam, że lekarzowi zależy na zdrowiu pacjenta.
    • kuba1982 Re: lepszy optyk .... jest ..... gdzie? 07.10.18, 13:17
      Moim zdaniem to najlepszy optyk w Olsztynie to wzroker.pl mieści się na ulicy Żołnierskiej 41B. Badałem w ich salonie optycznym wzrok oraz dobrałem sobie oprawki. Fantastyczna obsługa która pozostaje na długo w pamięci.
    • kuba1982 Re: lepszy optyk .... jest ..... gdzie? 28.02.19, 20:19
      Według mnie to najlepszy optyk w Olsztynie to Wzroker wzroker.pl/ byłem tam dwukrotnie na wizycie badania wzroku oraz doboru oprawek okularowych. Mogę śmiało polecić obsługa fantastyczna.
    • kuba1982 Re: lepszy optyk .... jest ..... gdzie? 14.03.22, 19:22
      Tutaj masz bardzo Ciekawy artykuł który optyk w Olsztynie jest najlepszy tko.pl/138788,2022,03,07,gdzie-wykonac-badanie-wzroku-w-olsztynie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka