Dodaj do ulubionych

Szkoła policealna, BHP?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.13, 13:59
Moglibyście mi polecić jakąś szkołę policealną w Olsztynie? Mieszkam na stałe w Pluskach, mam do Olsztyna 20 km, od sierpnia zaczynam tam pracę, ale przydałoby się podszkolić. Myślałem o kierunku BHP.
Obserwuj wątek
    • dioskorides Re: Szkoła policealna, BHP? 10.08.13, 14:03
      Po szkole policealnej nie bedziesz specjalistą BHP tylko inspektorem, a ten ma ograniczone możliwości,polecam ustawę o służbie BHP
    • sk801 Re: Szkoła policealna, BHP? 22.03.16, 12:24
      Powiem Ci że to trudny kawałek chleba i całkiem dobry kierunek to bhp olecko jest niewielkie i w takich małych miastach raczej jest ciężej..
    • nnn09 Re: Szkoła policealna, BHP? 20.07.17, 15:49
      Szczerze uważam ze BHP bardzo fajny i przyszłosciowy kierunek. a co do szkoły poliecalnej na ktorej mozna ten kierunek zrealizowac to najlepszy w olsztynie zdecydowanie Zak na Starym Mieście. Sam kończyłem tam bhp. wysoki poziom wykwalifikowana kadra i przesymapatyczni ludzie w grupie, stworzylismy super zespol jak mielismy jakies problemy panie z sekretariatu udzialaly nam odpowiedzi i pomagały, calkowicie bezpłatnie nie to co w innych szkolach jakies oplaty tam dostalem pismo ze nie ma zadnych oplat i tak tez bylo, szczeszrze polecic moge zaka w olsztynie
      pozdrawiam i powodzenia
    • normalny_ludz Re: Szkoła policealna, BHP? 21.07.17, 09:35
      Przydatny jak szef cię wcurvi.
    • pablo844 Re: Szkoła policealna, BHP? 29.05.18, 09:54
      Według mnie najważniejszy jest kierunek. Na tym portalu warminsko-mazurskie-praca.pl/ możecie sprawdzić jakich ofert pracy jest najwięcej i w jakich zawodach brakuje specjalistów i fachowców. A BHP to chyba przyszłościowy kierunek, bo w każdej firmie przydaje się taki specjalista...
    • kamilamrozz Re: Szkoła policealna, BHP? 12.03.21, 14:15
      Ja mogę Ci polecić szkołę cosinus. Bardzo ciekawe zajęcia i do tego szkoła bezpłatna
    • ag.miszczynska Re: Szkoła policealna, BHP? 18.03.21, 15:22
      Moim zdaniem najlepsza szkoła policealna w Olsztynie to Cosinus. Mają dużo ciekawych kierunków nauka jest bezpłatna
    • joanisia Re: Szkoła policealna, BHP? 19.04.21, 19:33
      potwierdzam, że cosinus jest warty uwagi
    • sylwia876 Re: Szkoła policealna, BHP? 09.06.21, 16:43
      Zdecydowanie Cosinus. Bezpłatna nauka, profesjonalni nauczyciele, ciekawe zajęcia i fajna atmosfera.
    • kasia12301230 Re: Szkoła policealna, BHP? 15.06.21, 10:05
      z mojego doświadczenia mogę Tobie Polecić szkolę policealną Cosinus. Bardzo ciekawe zajęcia i do tego szkoła bezpłatna
    • amelia_ns Re: Szkoła policealna, BHP? 22.06.21, 10:51
      również polecam szkołę cosinus!
    • pitrokatka Re: Szkoła policealna, BHP? 19.07.21, 11:05
      zgadzam się, że cosinus, warto spróbować właśnie tam, bo można zrobić to za darmo : )
    • Gość: Karol Re: Szkoła policealna, BHP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.22, 14:40
      W cosinusie jest świetnie prowadzony kierunek BHP. Kończyłem go i bardzo polecam . Zajęcia są w weekendy więc nie kolidują z pracą. Byłem w podobnej sytuacji ; ))) powodzenia
    • Gość: Maks Re: Szkoła policealna, BHP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.22, 10:19
      Polecam cosinus. Skończyłem BHP w tej szkole i serio super przygotowują do zawodu . Zjazdy są w weekendy i szkoła jest całkowicie darmowa .
    • Gość: Maciek Re: Szkoła policealna, BHP? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.23, 11:11
      Bardzo polecam szkołę Cosinus. Mają BHP i Administrację. Skończyłem oba ;)))))))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka