Dodaj do ulubionych

Blokady czynione przez GO

13.04.18, 07:52
Czy ktoś zagląda do internetowej Gazety Olsztyńskiej? Ja zaglądałam.Teraz mnie zablokowali,zablokowali za prawdę napisaną przeze mnie. Bez żadnych wulgarnych słów napisałam,że tam jest zatrudniony jakiś niedouczony pismak. To się dzieje od jakiegoś pół roku. Robi takie błędy,że głowa mała.Z treścią też bywa różnie,czasami po przeczytaniu zupełnie nie wiadomo, o co chodzi. Ciekawe,czy zwierzchnicy tego niedouczonego/niedouczonej (nie podpisują się) czytają te wypociny. Czy ktoś miał lub ma podobne doświadczenia z tą stroną internetową?
Obserwuj wątek
    • 1-buc Re: Blokady czynione przez GO 02.06.18, 20:47
      Nic mnie tak nie bawi, jak nieuk, ktory sam niechlujnie oszczędza spacje, ale innym wytyka zły styl pisania. Takich na szczęście blokują coraz częściej.
      • starababa11 Re: Blokady czynione przez GO 11.07.18, 10:01
        Komentator może ewentualnie robić jakieś błędy w pisaniu,ale dziennikarz piszący artykuł do gazety nie powinien,kapewu?
    • mobydickzolsztyna Re: Blokady czynione przez GO 03.06.18, 18:32
      W GO zlikwidowali forum.
      • jg0 Re: Blokady czynione przez GO 05.06.18, 13:41
        Szkoda forum ale... z drugiej strony słusznie! Na forum GO zagnieździło się od lat kilku pisowców i rozwalali każdą dyskusję propagandą partyjną. Moderatorzy nie dawali rady i forum zamieniło się w coś czego nie da się czytać a o dyskusji mowy nie było. Wiadomo że gdzie pisowiec łapy wsadzi tam się sypie jak w stadninach....
        • mobydickzolsztyna Re: Blokady czynione przez GO 06.06.18, 11:45
          największy pisowiec Jagor
          i tych kilku historyków Kościoła i jego stosów
    • jg0 Re: Blokady czynione przez GO 05.06.18, 13:43
      Z moich obserwacji wynika że tam jest jeden moderator dorywczo i reaguje na zgłoszone raporty czyli kasuje jak leci bo jeden nie bardzo nadąża...
    • mobydickzolsztyna Wyprónujmy umiarkowanie T U T E J S Z Y C H blokad 29.09.18, 17:37
      Orson Welles zapytał chłodno Jana Karskiego, dlaczego we wszystkich krajach, gdzie osiedlają się Żydzi, pojawia się w końcu antysemityzm.
    • privus Re: Blokady czynione przez GO 04.01.19, 00:38
      Chyba od samego początku forum GO nie zmieniło swego stylu funkcjonowania oprócz pewnego ograniczenia "walorów" tolerowanego słownictwa. Poruszana tematyka ze względu na ekonomiczne usytuowanie Gazety też nie zachwyca. No cóż, nie wygodne jest tolerowanie "nietaktów" na temat żywiciela.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka