Dodaj do ulubionych

Geria Medica - przychodnia geriatryczna

21.03.19, 12:59
Są skierowani pod geriatrię, zajmują się osobami po 50 roku życia, ale mają dość szeroką ofertę.
Znajdziecie ich: geriamedica.pl oraz www.facebook.com/geriamedicapl/
Obserwuj wątek
    • g.skwarka Re: Geria Medica - przychodnia geriatryczna 22.03.19, 14:42
      Dzisiaj trafiłam na wywiad z prezesem Geria Medici zapraszam do zapoznania się
      zdrowie.gazeta.pl/zdrowie_gazeta/7,144216,24572229,wywiad-z-krzysztofem-janczukiem-prezesem-geria-medica.html
    • veuvequlicot Re: Geria Medica - przychodnia geriatryczna 08.04.19, 23:46
      Kto wam płaci za te komentarze??
      Geria Medica : naciągneliście starszego pana na 7 tyś zl!!!! Poszedł na "darmowe" badania, wrócił z umową na 4 lata, nie rozumiejąc, że z konta mu zniknie taka suma. Sprawa wyląduje u prokuratora, a ja się postaram, żeby ta opinia pojawiła się w Internecie WSZĘDZIE, gdzie to możliwe. Zadna uczciwa firma z takich metod nie korzysta!!!
      • g.skwarka Re: Geria Medica - przychodnia geriatryczna 24.04.19, 14:22
        Z tego co wiem to każdą umowę można rozwiązać, skontaktuj się z firmą
      • koziorozka Re: Geria Medica - przychodnia geriatryczna 11.09.19, 15:34
        Tak samo działają w wawie. Telefonicznie zapewnienia, że darmowe usg, że będzie lekarz.
        Na miejscu - biurowiec przy ul. Wilczej 9 - brak aparatury, brak lekarza. Jest przedstawiciel handlowy - naciągacz.
      • Gość: BLANKA Re: Geria Medica - przychodnia geriatryczna IP: *.12-1.cable.virginm.net 16.02.20, 15:55
        Moja mame tez naciagneli,Zgodzili sie zwrocic pieniadze,ale konto nadal puste.Bardzo przykro ze naciagaja starszych ludzi.Sprawa idzie do Sadu.
    • Gość: seniorina Re: Geria Medica - przychodnia geriatryczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.20, 15:45
      Agenci z Geria Medica naciągnęli na duże koszty tj.7100zł za 4 lata wielu emerytów, którzy zachwycili się prezentacją tak wspaniałej ,proponowanej przez nich opieki medycznej dla seniora. Ja do tych oszukanych też należę . Przez kilka miesięcy ,bo od 25 kwietnia 2019 do końca listopada 2019 korzystałam z usług lekarzy, potem
      koronawirus i skończyły się usługi.Od stycznia 2020 jest milczenie w telefonie 22 3909082, a na maile jest brak odpowiedzi.W telefonie słychać komunikat o epidemii i tak jest do dzisiaj. Geria Medica zniknęła z powierzchni
      ziemi ,pozostawiając niejednego seniora z kredytem bankowym,który do tej pory spłacam.
      Gdzie są organy państwa, które mogłyby wziąć seniora w obronę? Napisałam do Prokuratury , do Rzecznika Praw Konsumentów i jest cisza. Nikt nie zainteresował się sprawą oszustwa na dużą skalę.
      Justyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka