basia25i 20.10.05, 09:08 olsztyn lub okolicę do kogo się zwracaś z problemami seksualnymi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzalka Re: jest w Olsztynie seksuolog??? 20.10.05, 10:50 jest na pewno, ale w tej chwili nie pamietam nazwiska, kobieta w każdym razie Odpowiedz Link Zgłoś
basia25i Re: jest w Olsztynie seksuolog??? 20.10.05, 13:31 szukałam w książce telefonicznej i w necie i nie znalazłam. Sprawa jest poważna więc proszę o pomoc w znalezienu Odpowiedz Link Zgłoś
nocek1 Re: jest w Olsztynie seksuolog??? 07.11.05, 11:51 Lucyna Prusińska ( czy jakoś podobnie) - urolog seksuolog - w dawnym szpitału kolejowym - byłam u niej jako urologa, ale wiem na pewno że jest tez seksuologiem. TYrzeba dzwonić do poradni urologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
innami.k Re: jest w Olsztynie seksuolog??? 21.11.05, 16:43 jeżeli mogę coś doradzić, to trzymaj się z dala od dr Prusińskiej - byle jaki specjalista, zarówno seksuolog jak i urolog, przez 2,5 roku faszerowała mojego męża hormonami, potem okazało się że zupełnie niepotrzebnie, bo sprawa dotyczy innego rodzaju schorzenia. Raczej skonsultujcie się z dr Łesiowem -dawny szpital kolejowy - solidny i doświadczony specjalista. Pozdrawiam - mam nadzieję że nie spóźniłam się? Odpowiedz Link Zgłoś