Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochodowego

22.01.06, 11:47
Jak w temacie. Musze naprawic samochód a moje mozliwości manualne sa nikłe.
Jeżeli mozecie polecić jakiegos dobrego mechanika w Olsztynie. Proszę pisać
na maila lub kontakt telefoniczny ( wyslijcie smsa to oddzwonię )
608 39 39 75 .
Dziekuje.
Aha . Samochód najchętniej wstawiłbym do mechanika od srody rana.
Obserwuj wątek
    • saskiaplus1 Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod 22.01.06, 11:53
      Zależy, co chcesz naprawić.
      • rask Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod 22.01.06, 12:00
        Hamulce ( szlag trafił hamulec ręczny) oraz tarcze hamulcowe.
        • Gość: saskiaplus1 Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:58
          A, to sorry, nie znam dobrego speca od hamulców.
          • Gość: alfik Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod IP: *.elb.vectranet.pl 22.01.06, 17:56
            takiego nie ma w waszym miasteczku.
            • rask Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod 22.01.06, 19:28
              Dlaczego jak nie masz nic mądrego to powiedzenie to nie zamilkniesz?? Proste
              pytanie.
            • Gość: Alla Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:33
              Odradzam warsztat na al.wojska.. 3 razy reklamowałem u nich "przegląd" hamulców
              (miałem kłopoty z rejestracją). Dobrze zrobili dopiero na Kajki i niedrogo..
              może "fachowość" zależy od marki auta... ja mam golfa.
              • Gość: KANGOOR Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod IP: 213.25.179.* 22.01.06, 20:39
                A gdzie na Kajki???
    • mobydickzolsztyna Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod 22.01.06, 21:00
      Od wielu, wielu lat, "jak Bóg przykazał" uczęszczam do Polmozbytu (w przelocie
      Daewo, teraz chyba Hyundai - ale to głupstwa, na które nie zwracam uwagi) na
      końcu Piłsudskiego.
      Nigdy, no nigdy mnie nie wyrolowali. statni tak "znowocześnieli", ze mozna
      płacić kartą.

Zdarzało mi się SŁYSZEĆ jakieś negatywne opinie, ale JA OSOBIŚCIE nigdy się nie
      sparzyłem.
      Próbowałem, ot aby bliżej - gdzie indziej.
      I jakby "za karę" - zawsze tego pożałowałem. Także na Kajki - na jej początku od
      strony Puławskiego, w lewo na podwórzu.
      • Gość: jaro Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod IP: *.dyn.optonline.net 23.01.06, 02:47
        takze ostrzegam przed tymi tanimi cwaniakami z ul.Kajki
        • Gość: kolo Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:12
          Konkurencja się odzywa?
          Tam rzeczywiście wcześniej zakład prowadził taki cwaniak - były
          zomowiec/milicjant i straszył kumplami niezadowolonych klientów.
          Teraz kiedy prowadzi warsztat starszy pan, robi bardzo solidnie i faktycznie
          niedrogo.
    • Gość: Marek Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod IP: *.olsztyn.mm.pl 23.01.06, 06:19
      Warsztat na terenie SUPON-u przy Kołobrzeskiej(przed bazą MPK).
      Prowadza p.Kuźnia i Silwanowicz.B.dobrzy fachowcy i uczciwi.
    • Gość: momen Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:06
      Proponuje warsztat w Wójtowie, Wagner Auto Service - 513-96-25
      Szybko i w rozsądnych cenach
    • Gość: Helmi Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:16
      Swego czasu robilem naprawy "U Jana" ma warsztat w Gutkowie. Bylem zadowolony z
      usług jak i z cen. Pozdrawiam
      • Gość: M Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:21
        Od kilku lat tylko Rolna 123 t.5271570 .Ale trzeba "się zapisywać" bo tak "z
        marszu " to nie da rady...
        • aktsieta Nie ma takich!!!!!!!! 25.01.06, 10:59
          Jaja sobie robisz?
    • Gość: :) Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:11
      Polecam warsztat Pana PIETRUSZKO, Jaroty, ul. Zakole 15, tel. 602332740
      • algreg Re: Szukam dobrego i uczciwego mechanika samochod 25.01.06, 20:03
        B.dobry i tani Marcin Zejer Wójtowo
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka