Dodaj do ulubionych

Jaka szkoła policealna najlepsza!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:12
Zamierzam uczyc sie w szkole policealnej w olsztynie, poradzcie mi która jest
najlepsza..pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: uczennica Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 16:32
      Błagam, tylko nie "Oskar"!!!!
      • Gość: fanfan Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:57
        a dlaczego nie Oskar? mają Medal Eurpejski i chyba ISO, więc o czyms to
        świadczy. I nauczyciele podobno sympatyczni !
        • Gość: kto tu Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 19:10
          taa, sympatyczni nauczyciele ;)ciekawe którzy?
        • Gość: uczennica Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:41
          tak, medal europejski i ISO za pieniadze.... to chyba tez o czyms swiadczy....
          pozdrawiam
          • Gość: ul1212 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 31.05.06, 16:55
            świadczy to o dobrym zarządzaniu
    • kecawy Tylko TWP 30.05.06, 19:14
      TWP jest doskonała bo uzyskasz pod koniec nauki mgr przed nazwiskiem a nauka
      jaka -popytaj się tzw studentów. Jest jedyny kłopot czesne trzeba płacić ale
      sam wiesz nic za darmo
      • Gość: olek Re: Tylko TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:37
        A czego można się tam nauczyć?
        • kecawy Re: Tylko TWP 30.05.06, 20:32
          To nieistoitme lczy się, iż można ją ukończyć

• Gość: olek Re: Tylko TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:37
            Potem, jako "wykształcony" będe zbierał pomidory we Włoszech?
            • kecawy Re: Tylko TWP 30.05.06, 20:44
              Ostatnio jet możliwość i w Grecji
              • luna37 Atena 31.05.06, 01:18
                otorzono w Olsztynie oddzial szkół ATENA. proponuje tam. a tak wogóle to
                najpierw zastanów sie CO chcesz robic i taki kierunek wybierz
                • Gość: brygadzista Re: Atena IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.05.06, 12:39
                  to prawda:) poszedłem tam do liceum bo kumpel mnie zaciągnął i kurcze, ale nie
                  żałuję. Kilku moich znajomych też chce tamn iść, a za rok pójdę do ich
                  policealnej. jeśli i tam mają taką kadrę jak w liceum to miodzio:))) ale
                  przypuszczalnie tak bo ich szefowa nie pozwoli zatrudnić kogoś kto nie uczy i
                  jest nie sympatyczny:) trzymajcie kciuki za mnie bo podjąłem decyzję że będę za
                  rok zdawał maturę!!:))
                  • Gość: pytek Re: Atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:25
                    Luna - pracujesz w tej szkole?
                    Autor: Gość: luna37 IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.*
                    • Gość: luna37 Re: Atena IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.05.06, 23:33
                      nie
    • Gość: Monia P Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.20, 16:01
      Witam. Polecam szkołę Cosinus w Olsztynie a zwłaszcza kierunek jaki własnie ukończyłam Asystentka stomatologiczna. Rewelacyjne zajęcia. Nauczyciele to ludzie cierpliwi i z pasją. Zajęcia praktyczne odbywały się w gabinetach stomatologicznych. Wykłady były czasem do 18:00 ale da się wytrzymać. W rok zdobyłam nowy zawód :)
      • kot.gazetowa Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 05.08.20, 10:21
        Ja też chodziłam do Cosinusa - skończyłam tam 2 kierunki (tyle, że w Lublinie) i gorąco polecam!!!! Niech inni piszą co chcą - ale szkoła jest na prawdę bezpłatna i jeśli ktoś chodzi na zajęcia to z egzaminami zawodowymi nie ma problemów. Teraz przeprowadziłam się do Olsztyna - widzę, że mają tutaj też swój oddział więc pewnie też się na coś zapiszę bo lubię zdobywać nowe doświadczenia i nigdy nie wiadomo, co Ci w życiu będzie potrzebne.
    • ag.miszczynska Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 07.01.21, 13:11
      Ja uważam, że cosinus. Zajęcia są w weekendy, szkoła jest bezpłatna. Co ważne mamy bardzo dużo zajęć praktyczny więc dobry przygotowanie do zawodu
      • martalek1 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 13.01.21, 14:27
        ag.miszczynska napisał(a):

> Ja uważam, że cosinus. Zajęcia są w weekendy, szkoła jest bezpłatna. Co ważne m
        > amy bardzo dużo zajęć praktyczny więc dobry przygotowanie do zawodu
        Kończyłam administrację samorządową, ale w Warszawie. Z chęcią poszerzyła bym swoje umiejętności.
        _
        martalek
    • faficzek1 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 30.03.21, 11:34
      COSINUS !!!!!!!!
    • belamom555 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 13.04.21, 11:34
      COSINUS
      Co roku największa liczba uzyskanych tytułów technika i zdanej matury
      Jedyna całkowicie bezpłatna sieć szkół dla dorosłych i młodzieży
      Tylko szkoły o uprawnieniach szkół publicznych (prowadzone zgodnie z programami MEN, nadające uprawnienia do wykonywania zawodu w całej Unii Europejskiej)
      Uczymy nieprzerwanie od 24 lat, ciesząc się doskonałą opinią
    • kamilamrozz Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 15.04.21, 17:09
      Ja kończę cosinusa i bardzo zadowolona jestem z wyboru tej szkoły
    • Gość: Krystian Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.22, 13:53
      Bardzo polecam szkołę Cosinus. Ukończyłem kurs masażysty, który świetnie przygotował mnie do zawodu. Ogrom wiedzy. Bardzo dużo zajęć praktycznych. Moim zdaniem najlepszy wybór.
    • Gość: Kinga Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.24.48.230.ipv4.supernova.orange.pl 05.08.23, 09:39
      Polecam Cosinusa !
    • simbusia147 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 07.08.23, 10:48
      Polecam Cosinus! Mega szkoła, mega ekipa
    • simbusia147 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 05.09.23, 12:10
      Odpowiedź jest jedna - COSINUS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka