GoĹÄ: dizqs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:12 Zamierzam uczyc sie w szkole policealnej w olsztynie, poradzcie mi która jest najlepsza..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: uczennica Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 16:32 Błagam, tylko nie "Oskar"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fanfan Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:57 a dlaczego nie Oskar? mają Medal Eurpejski i chyba ISO, więc o czyms to świadczy. I nauczyciele podobno sympatyczni ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kto tu Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 30.05.06, 19:10 taa, sympatyczni nauczyciele ;)ciekawe którzy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uczennica Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:41 tak, medal europejski i ISO za pieniadze.... to chyba tez o czyms swiadczy.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ul1212 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 31.05.06, 16:55 świadczy to o dobrym zarządzaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Tylko TWP 30.05.06, 19:14 TWP jest doskonała bo uzyskasz pod koniec nauki mgr przed nazwiskiem a nauka jaka -popytaj się tzw studentów. Jest jedyny kłopot czesne trzeba płacić ale sam wiesz nic za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olek Re: Tylko TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 19:37 A czego można się tam nauczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Tylko TWP 30.05.06, 20:32 To nieistoitme lczy się, iż można ją ukończyć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olek Re: Tylko TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:37 Potem, jako "wykształcony" będe zbierał pomidory we Włoszech? Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Atena 31.05.06, 01:18 otorzono w Olsztynie oddzial szkół ATENA. proponuje tam. a tak wogóle to najpierw zastanów sie CO chcesz robic i taki kierunek wybierz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brygadzista Re: Atena IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.05.06, 12:39 to prawda:) poszedłem tam do liceum bo kumpel mnie zaciągnął i kurcze, ale nie żałuję. Kilku moich znajomych też chce tamn iść, a za rok pójdę do ich policealnej. jeśli i tam mają taką kadrę jak w liceum to miodzio:))) ale przypuszczalnie tak bo ich szefowa nie pozwoli zatrudnić kogoś kto nie uczy i jest nie sympatyczny:) trzymajcie kciuki za mnie bo podjąłem decyzję że będę za rok zdawał maturę!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pytek Re: Atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 15:25 Luna - pracujesz w tej szkole? Autor: Gość: luna37 IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luna37 Re: Atena IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 31.05.06, 23:33 nie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monia P Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.20, 16:01 Witam. Polecam szkołę Cosinus w Olsztynie a zwłaszcza kierunek jaki własnie ukończyłam Asystentka stomatologiczna. Rewelacyjne zajęcia. Nauczyciele to ludzie cierpliwi i z pasją. Zajęcia praktyczne odbywały się w gabinetach stomatologicznych. Wykłady były czasem do 18:00 ale da się wytrzymać. W rok zdobyłam nowy zawód :) Odpowiedz Link Zgłoś
kot.gazetowa Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 05.08.20, 10:21 Ja też chodziłam do Cosinusa - skończyłam tam 2 kierunki (tyle, że w Lublinie) i gorąco polecam!!!! Niech inni piszą co chcą - ale szkoła jest na prawdę bezpłatna i jeśli ktoś chodzi na zajęcia to z egzaminami zawodowymi nie ma problemów. Teraz przeprowadziłam się do Olsztyna - widzę, że mają tutaj też swój oddział więc pewnie też się na coś zapiszę bo lubię zdobywać nowe doświadczenia i nigdy nie wiadomo, co Ci w życiu będzie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
ag.miszczynska Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 07.01.21, 13:11 Ja uważam, że cosinus. Zajęcia są w weekendy, szkoła jest bezpłatna. Co ważne mamy bardzo dużo zajęć praktyczny więc dobry przygotowanie do zawodu Odpowiedz Link Zgłoś
martalek1 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 13.01.21, 14:27 ag.miszczynska napisał(a): > Ja uważam, że cosinus. Zajęcia są w weekendy, szkoła jest bezpłatna. Co ważne m > amy bardzo dużo zajęć praktyczny więc dobry przygotowanie do zawodu Kończyłam administrację samorządową, ale w Warszawie. Z chęcią poszerzyła bym swoje umiejętności. _ martalek Odpowiedz Link Zgłoś
faficzek1 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 30.03.21, 11:34 COSINUS !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
belamom555 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 13.04.21, 11:34 COSINUS Co roku największa liczba uzyskanych tytułów technika i zdanej matury Jedyna całkowicie bezpłatna sieć szkół dla dorosłych i młodzieży Tylko szkoły o uprawnieniach szkół publicznych (prowadzone zgodnie z programami MEN, nadające uprawnienia do wykonywania zawodu w całej Unii Europejskiej) Uczymy nieprzerwanie od 24 lat, ciesząc się doskonałą opinią Odpowiedz Link Zgłoś
kamilamrozz Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 15.04.21, 17:09 Ja kończę cosinusa i bardzo zadowolona jestem z wyboru tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krystian Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.22, 13:53 Bardzo polecam szkołę Cosinus. Ukończyłem kurs masażysty, który świetnie przygotował mnie do zawodu. Ogrom wiedzy. Bardzo dużo zajęć praktycznych. Moim zdaniem najlepszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kinga Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! IP: *.24.48.230.ipv4.supernova.orange.pl 05.08.23, 09:39 Polecam Cosinusa ! Odpowiedz Link Zgłoś
simbusia147 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 07.08.23, 10:48 Polecam Cosinus! Mega szkoła, mega ekipa Odpowiedz Link Zgłoś
simbusia147 Re: Jaka szkoła policealna najlepsza!!!! 05.09.23, 12:10 Odpowiedź jest jedna - COSINUS. Odpowiedz Link Zgłoś